73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#4356 az a baj ezzel a jatekkal, hogy nem lehet publicon jatszani... kb ezerszer lettem idegbeteg csak egy map alatt, mert hulyek a tarsak. kb mint a botok komolyan. Az sosem fog a fejembe ferni, hogyha egy folyosonak a vegen egy elágazásnál egyedül elmegyek JOBBRA, 5 en BALRA, akkor ha nem halt meg senki bal oldalt, akkor hogyan lonek le BALROL (nincs hatso bejarat a folyosora...)
az meg egyszeruen nevetseges szokass zerint, hogy latom hogy verzik, es nem s zamitja be sebzesnek. Ez, ez ilyen abszolut nevetseges -
Borg #4355 Ilyen néven. -
zord #4354 EMPORiO #3 updétot kipróbálta már vki?
érdemes feltenni? -
ronhaven #4353 Torry micsinaltal,hogy megjavult?
Mer ez nemsokat mond -
tmate6 #4352 Borg te ilyen néven játszol? -
NeOhu #4351 Norbu nemcsak neked nekem is ez a broblémám hogy nemad hangot. :(
Nekem is Sound Blaster Live! 5.1 em van. -
Myron #4350 A csitek is önmagukat frissítik így elkerülhető hogy fennakadj a VAC-on, ezt el tudnám képzelni a warezos cuccokkal is. Szerintem tudunk majd játszani mindenhol mivel egy a legnépszerűbb online játék, és biztos megoldják majd. Bár ez ellen szól, hogy pl. a Joint Operations-el is csak eredeti CD-kulcssal enged fel. Szal bármi lehet itt, reménykedjünk a legjobbakban. Előrendelés is "csak" 9000 várok egy kicsit és lehet hogy megveszem ha nem lesz más megoldás. -
Torry #4349 Nah megoldódott ez a laggszerű akadozás.
Az NVIDIA féle "KURVAJÓ" SW driver miatt zakatolt annyit a vinyóm. -
FLeK0 #4348 Igazabol ha itt lesz az ideje es egyszer megcsinaljak, akkor nem lesz gond a normalis szervereken. Most is csak a Valve altal kiadott fileokkal tudnak oda felmenni, nincs semmifele 'crack' v. ilyesmi a jatekhoz. -
#4347 hmmm lehet, de a Valve-nal sem egészen hülyék, akár óránként frissíthetik a védelmet, amit sztem lehetetlen lesz warezben lekövetni, hacsak nem lesz egy WAREZCSS online frissítő rendszer ahonnan a nem megvásárol CS:S frissülnek :) -
#4346 olcsó:P -
#4345 AZért mert az oocsó. -
#4344 ööö, az 1.6-al tudsz STEAMen kersztül akárhol játszani nem valid kulcsal? -
Norbu #4343 Kipróbáltuk az egyik haver gépén a CS-t, abból a célból hogy nála van-e 5.1-en hang a CS:S-be.Ugyan az a verzió meg minden még a hangkártya is ugynaaz a két gépben.De az a bibi hogy nála 5.1-n van hang de nálam meg nincs csak stereoban.Még 4.1-en sincs nálam.
Valaki írjon már 1-2 ötletet hogy mit kellene beállítani.Egyébként a hangkártya Sound Blaster Live! 5.1 -
Borg #4342 ELőbb utóbb úgyis megveszi az ember, ha már olcsóbb lesz. De most még totál felesleges... -
#4341 hat ha rendesen megcsinaljak akkor csak tort szervereken tudsz majd jatszani -
Borg #4340 A fenéket nem... ez nagyobb játék annál, hogy csak origi menjen belőle. 100% hogy meg lesz oldva a tört steam, ahogy most is. -
#4339 Ne má -
#4338 de számits rá, hogy ha megjön a végső nem valószínű, hogy tudsz majd játszani... -
Anotino #4337 Tedd fel a steamet es csinalj egy uj accountot. Aztan beirod azt a usernevet a feltort jatekba, es ha az online crack is fennvan mehet a moka. -
#4336 persze, mi kifizettük, és ideírjuk neked.
mingyá, győzd kivárni .... -
#4335 AKkor o.k.Wazze! -
CUCLI #4334 netrőőő -
#4333 Ez a patch dolog engem is érdekel honnan tölthető? -
Borg #4332 Ezek csak kliens oldali patchek, a szerverektől függetlenül tedd fel a legfrissebbet. Az mindig tartalmazza az előzőket is. -
Borg #4331 Nem. Erre van alul a kereső. -
ppeti66 #4330 Hali.
mondana nekem vki magyar szerver ip címeket???
Köszi! -
FLeK0 #4329 Csak frissiteni kene. -
FECTS #4328 %n probléma még mindig áll. A server üzemeltetői szart se tesznek... -
Myron #4327 Emögött vannak komoly számítások is vagy csak a hasadra ütöttél? -
ILL #4326 Az oldalukon írják, hogy per pillanat nem megy a szerver! -
#4325 A Lamas szerver nektek se megy?:O
Nálam nem válaszolt-at ír ki!:(( -
#4324 patchek fenn vannak valamelyik szerveren? csak hogy erdemes e leszedni -
FECTS #4323 Olyan is jó lesz, amit a Gold verzióhoz kaptam? -
#4322 de, kis türelmedet kérem mert ép most vettem emg steamen keresztül 10ezerért mindjárt küldik a kulcsot aztán akkor idebeirom neked -
CUCLI #4321 CSS-CDKEY-EZMEG-FELEL? -
busman001 #4320 hi all!
most szedtem le a game-t csak nincs a steamhez cdkey-em. nem tudnátok megdobni egyel? -
FECTS #4319 Akkor se -
ACE #4318 Szerintem tuti nem az SP2 baszta el, inkább Te basztál el valamit. -
radical@work #4317 Screenshotot mert így passz.