73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • magus
    az a baj ezzel a jatekkal, hogy nem lehet publicon jatszani... kb ezerszer lettem idegbeteg csak egy map alatt, mert hulyek a tarsak. kb mint a botok komolyan. Az sosem fog a fejembe ferni, hogyha egy folyosonak a vegen egy elágazásnál egyedül elmegyek JOBBRA, 5 en BALRA, akkor ha nem halt meg senki bal oldalt, akkor hogyan lonek le BALROL (nincs hatso bejarat a folyosora...)

az meg egyszeruen nevetseges szokass zerint, hogy latom hogy verzik, es nem s zamitja be sebzesnek. Ez, ez ilyen abszolut nevetseges
  • Borg
    Ilyen néven.
  • zord
    EMPORiO #3 updétot kipróbálta már vki?
    érdemes feltenni?
  • ronhaven
    Torry micsinaltal,hogy megjavult?
    Mer ez nemsokat mond
  • tmate6
    Borg te ilyen néven játszol?
  • NeOhu
    Norbu nemcsak neked nekem is ez a broblémám hogy nemad hangot. :(
    Nekem is Sound Blaster Live! 5.1 em van.
  • Myron
    A csitek is önmagukat frissítik így elkerülhető hogy fennakadj a VAC-on, ezt el tudnám képzelni a warezos cuccokkal is. Szerintem tudunk majd játszani mindenhol mivel egy a legnépszerűbb online játék, és biztos megoldják majd. Bár ez ellen szól, hogy pl. a Joint Operations-el is csak eredeti CD-kulcssal enged fel. Szal bármi lehet itt, reménykedjünk a legjobbakban. Előrendelés is "csak" 9000 várok egy kicsit és lehet hogy megveszem ha nem lesz más megoldás.
  • Torry
    Nah megoldódott ez a laggszerű akadozás.
    Az NVIDIA féle "KURVAJÓ" SW driver miatt zakatolt annyit a vinyóm.
  • FLeK0
    Igazabol ha itt lesz az ideje es egyszer megcsinaljak, akkor nem lesz gond a normalis szervereken. Most is csak a Valve altal kiadott fileokkal tudnak oda felmenni, nincs semmifele 'crack' v. ilyesmi a jatekhoz.
  • M@TriX
    hmmm lehet, de a Valve-nal sem egészen hülyék, akár óránként frissíthetik a védelmet, amit sztem lehetetlen lesz warezben lekövetni, hacsak nem lesz egy WAREZCSS online frissítő rendszer ahonnan a nem megvásárol CS:S frissülnek :)
  • Davidus
    olcsó:P
  • Davidus
    AZért mert az oocsó.
  • M@TriX
    ööö, az 1.6-al tudsz STEAMen kersztül akárhol játszani nem valid kulcsal?
  • Norbu
    Kipróbáltuk az egyik haver gépén a CS-t, abból a célból hogy nála van-e 5.1-en hang a CS:S-be.Ugyan az a verzió meg minden még a hangkártya is ugynaaz a két gépben.De az a bibi hogy nála 5.1-n van hang de nálam meg nincs csak stereoban.Még 4.1-en sincs nálam.
    Valaki írjon már 1-2 ötletet hogy mit kellene beállítani.Egyébként a hangkártya Sound Blaster Live! 5.1
  • Borg
    ELőbb utóbb úgyis megveszi az ember, ha már olcsóbb lesz. De most még totál felesleges...
  • toMpEr
    hat ha rendesen megcsinaljak akkor csak tort szervereken tudsz majd jatszani
  • Borg
    A fenéket nem... ez nagyobb játék annál, hogy csak origi menjen belőle. 100% hogy meg lesz oldva a tört steam, ahogy most is.
  • Tomo15
    Ne má
  • Frank99
    de számits rá, hogy ha megjön a végső nem valószínű, hogy tudsz majd játszani...
  • Anotino
    Tedd fel a steamet es csinalj egy uj accountot. Aztan beirod azt a usernevet a feltort jatekba, es ha az online crack is fennvan mehet a moka.
  • Frank99
    persze, mi kifizettük, és ideírjuk neked.
    mingyá, győzd kivárni ....
  • Tatyla
    AKkor o.k.Wazze!
  • CUCLI
    netrőőő
  • Tatyla
    Ez a patch dolog engem is érdekel honnan tölthető?
  • Borg
    Ezek csak kliens oldali patchek, a szerverektől függetlenül tedd fel a legfrissebbet. Az mindig tartalmazza az előzőket is.
  • Borg
    Nem. Erre van alul a kereső.
  • ppeti66
    Hali.
    mondana nekem vki magyar szerver ip címeket???
    Köszi!
  • FLeK0
    Csak frissiteni kene.
  • FECTS
    %n probléma még mindig áll. A server üzemeltetői szart se tesznek...
  • Myron
    Emögött vannak komoly számítások is vagy csak a hasadra ütöttél?
  • ILL
    Az oldalukon írják, hogy per pillanat nem megy a szerver!
  • CoolStuff
    A Lamas szerver nektek se megy?:O
    Nálam nem válaszolt-at ír ki!:((
  • magus
    patchek fenn vannak valamelyik szerveren? csak hogy erdemes e leszedni
  • FECTS
    Olyan is jó lesz, amit a Gold verzióhoz kaptam?
  • Kaszi46
    de, kis türelmedet kérem mert ép most vettem emg steamen keresztül 10ezerért mindjárt küldik a kulcsot aztán akkor idebeirom neked
  • CUCLI
    CSS-CDKEY-EZMEG-FELEL?
  • busman001
    hi all!
    most szedtem le a game-t csak nincs a steamhez cdkey-em. nem tudnátok megdobni egyel?
  • FECTS
    Akkor se
  • ACE
    Szerintem tuti nem az SP2 baszta el, inkább Te basztál el valamit.
  • radical@work
    Screenshotot mert így passz.