73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Myron #4436 nem kell semmi csak le kell szedned, mindjárt megadom az elérést. Steamen kell majd csinálnod egy accot. -
#4435 ma játszottam egy lanhelységben ezzel a játékkal.gyönyörű.
Elég ha simán letöltöm a netről vagy meg kell vennem az eredetit?
(tehát nekem most sima CS-m van,és a steam fel fog e engedni.) -
Myron #4434 Szal lehetne venni még 3/1 et is ha nincs lé de ha van akkor autó sniper vagy para (ezeket nagyon feltúrbózták) ezért nem szoktam 3/4-et venni. -
Myron #4433 Az a nagy helyzet, hogy tudtam róla hogy razzia lesz, de hát mit tehetek? Gond egy szál se, Tomper biztos lesz olyan kedves hogy egy másikra feltölti az 512-es feltöltéssel a cuccokat, ha nem akkor majd én 256-al. Az FTP nem az egyém volt csak valaki másé, aki nem is tudott róla, hogy van neki ilyen. Biztos meglepődött mikor szóltak neki hogy szedje le a warezt :)
Fegyverekről meg az a tapasztalatom hogy sotit nem szabad venni ha komolyan játszol mert "cserbenhagyós" pusi. Szal ha olyan helyzet adódik véletlen, hogy középtávra ne adj Isten messzire kéne lőni akkor ott vérzel el. SMG-k kötül ár/teljesítmény kategóriában a TMP a király. Közelre tunkolós halál. De nagyon! Messzire is jó!!! Csak finoman kell vele bánni. És az ára...! Ez olya mint egy ARO termék a boltokban :) Amúgy meg M4A1/AK47 és ha bénztöbblet van akkor autómata sniper vagy egy para is szóba jöhet. A 3/4 -eket nem igazán szoktam használi mert... nemtom :) -
#4432 csákány! -
tmate6 #4431 na jó megyek vásárolni, nagypapi -
#4430 jol van azért sirva ne fakadj! -
tmate6 #4429 Lehet hogy az vok de egyetsmást már megtanultam... -
tmate6 #4428 tolem kiirhatod a neved elé de kis lámának fognak nézni -
#4427 Kisgyerek! -
#4426 Jol van na bocs hogy élek! -
tmate6 #4425 mi a fasznak?
kis lama leszel mindenki szerint majd ha felkérnek menny de szerintem ez olyan lámaság -
#4424 Hello! Én éppen klánt keresek! -
#4423 Amúgy a #3722-es konzolparancsokban azt nem értem hogy ahhoz hogy működjön a "mat_clipz 0" konzolparancs miért kell a parncsikonba a cél mögé "clipz 1"-et írni? Így be majd ismét kikapcsolsz valamit, miért nem elég egyszer megtenni? Nem lett elírva? -
Borg #4422 A P90-et szeretem én is, csak éppen túl drága. 50-100$ plusz, és m4a1 van, szal ezért nem veszek szinte soha.
Az MP5 meg óccsó az igaz, meg pontos is, csak épp alig sebez... nekem általában nincs szerencsém vele. -
#4421 rakd fel az 1.5 -t :) -
FECTS #4420 Van arról vmi leírás, hogy a játékbeli fegyverek milyen valódi fegyvernek felelnek meg? -
#4419 Lehet, hogy csak nekem/nekünk nem jön be (csak a webes felületet baszták el...). De lehet hogy jól lebaszták a tulajdonost, az meg nem tudta mi vele a bajuk, mert Myron szerint szinte már azt se tudta hogy van FTP-je olyan ritkán használta mielőtt CSsource terjesztő lett belőle aztán most szétnéztek mi hogy van... -
#4418 Neeeee :( -
FECTS #4417 Miért szart be? "Észrevették"? -
#4416 Jááj, beszart a gabóca.
Myron, akkor most honnan szedjem le a pinaspét? -
#4415 ???? A saját gépedről SOSE tudsz belinkelni közvetlenül képet. Egyes fórumoknál (pl. Index) mondjuk valóban úgy van, hogy a belinkelt képet feltölti a fórum szerverére, de itt nem így működik. Egyébként az SG-n konkrétan tudsz feltölteni képet, a Fórum -> Saját Galéria -> Képfeltöltés alatt... -
Cassano #4414 NE nevess, gondoltam hátha van egy kis tárhely a felhasználóknak, ok nem volt rá sok esély de hátha. Köszönöm hogy hozzászólt kérem kapcsolja ki!
Egyébként jól sejtettem az install közben valamiért újraindult aztán meg nem írta ki hogy a telepítés még nem fejeződött be. Most már tökéletesen fut reszkessetek! Na jó annyira nem kell! -
#4413 Ha gratulálljak. Megpróbáltál a saját wincsidről belinkelni egy képet. "Meglepő", hogy nem sikerült... -
tmate6 #4412 Nekem amugyis Emperios verzióm van -
Cassano #4411 Követted a leírást?
http://dchelpdesk.freeweb.hu/css.htm
Nálam 850 megát foglal ösz-visz, nem többet kéne? Lehet hogy nem fejeződött be az install. -
Cassano #4410
Ja és az normális, hogy nem tudom uninstallálni? Az installálás után - vagy közben! - újraindult a gép, de azt hittem ez automatikus. Lehet hogy nem az?
-
tmate6 #4409 nekem sajna más van -
Cassano #4408 Remélem valakinek igen -
tmate6 #4407 nekem ilyen nem volt -
Cassano #4406 Nem tudom megjelent e nálatok ezért begépelem a hibaüzenetet:
CResponseSystem: LoadFromBuffer: Unknown entry type 'P', expecting 'response' , 'criterion' , 'enumeration' or 'rules' in the file scripts/talker/response_rules.txt(offset:1) -
Cassano #4405 NA a kép belinkelésével bajok vannak. Még egy utolsó próbálkozás, bocsi.
-
Cassano #4404 -
Cassano #4403 Könyörgöm valaki segítsen!! Csináltam regisztráltam Steamen, felinstalláltam a játékot - luzifer - patcheltem, elindult, futott az "intró" is, aztán kilépett ezzel az üzenettel:
Valakinek van valami halvány sejtése mi lehet ez? Előre is köszönöm. -
#4402 Hát SMG-ből az egyetlen amit meg szabad venni az az MP5, lévén egyedül az visz át réteget. Többi kuka. -
#4401 az a nyomorék steam nem tud beléptetni megint
mi a baja ennek, levan terhelve? -
tmate6 #4400 egyetértek, ha tudsz bánni az MP5-el mg az sem az utolso fegyver, sztem jobb mint a shoti ert olcso és pontosabb távolra -
#4399 Ja, egyébként ne becsüld alá az SMG-ket, a P90 a mai napig nagy kedvencem, igaz kicsit drága, de 50 lőszer figyel benne, és közelre kb. olyan a hatása, mint egy sörétesnek. :)) -
#4398 BSZ ALIAIS (OBI QUNOSI) -
#4397 Isten hozott a CS világában... :)
Sajnos ez vele jár. Ennél már csak az jobb, amikor még CS1.6-ban azért kickelt az Admin, mert Pajzsot vettem. Mikor megvettem rögtön beírta, hogy dobjam el, mert kick. Megkérdeztem, ha nem szeretik a pajzsot, akkor miért nem tiltják le, egyetlen apró szerver oldali beállítás... Erre kirugott... Hát igen... :)