73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • gameplus
    Hogy megnőtt a látogatottság...
  • Jonny87
    gameplus, ha jova szeretned tenni ezeket a dolgokat, irc - quakenet - #notez
  • gameplus
    Kóser."Vettem."
  • gameplus
    Azér még írhatsz, mondjuk szerverek részhez egy-két címet...
  • tmate6
    Jah csak az hogy gógógó meg hasonlók tát csak a szöveg
    THX
  • gameplus
    Holnap tájékan jön az újjabb magyarosítás, ha ez valakit érdekel a "MAGYAR CS BOTRÁNY" mellett...
  • tmate6
    Nah mind1 megyek alukálni, hajnali 5 óra óta a gép előtt ülök
  • gameplus
    Ok. Akkor holnak 10 körül jó lesz. Még egy: csak a rádiómenün az érted, hogy a rosszarc halott, tehát x c .. satöbbi gombok alatt lévő menü.Ennyi?
  • tmate6
    ment
  • gameplus
    Sorry.Sorry.Sorry.Sorry.Sorry.Sorry.Sorry.Sorry.Sorry.Sorry.Sorry.Sorry.
  • gameplus
    Ok, megoldható(kell e-mail cím). Nem azé írtam, hogy sajnáljatok, nem kell engem sajnálni, csak leírtam az igazságot. Ez baj.
  • Jonny87
    annyira fossuk le az erzelmeidet, hajdanan a cshu fejesei meg tudtak oldani, akkor plz stfu, koc
  • Frank99
    hát, ezt hívják linklopásnak, és qva rég óta ölnek ezért a neten....

rakd ki, hogy hol lehet leszedni, de ne lopj linket.
    nem csoda, ha berágtak...
  • tmate6
    a fordítást viszont mekoszonom, de nem dobsz nekem egy olyat hogy csak a rádió menut forditod le, nekem hasznos lenne
  • tmate6
    most sajnáljunk?
  • gameplus
    Én csak kigondooltam a lapot, azt nem gondoltam, hogy ez valakinek rossz lesz, a faq meg letöltések részet a cs.hu-ról van ez igaz, de csak azért, mert jól nézett ki, + nem tudtam egyszerre fordítani+egész nap weblapot fejleszteni. Amúgy egész nap még semmi nem ettem , nem ittam, a héten nem is aludtam(így ma se fogok), mert egész nap ezzel foglalkoztam. Az oldal átmenetileg meg, remélem ezzel a változattal nincs senkinek semmi problémája. (Nézzétek meg)
  • tmate6
    LOL, augy az a kezdolapom
  • Jonny87
    :) Nem arrol van szo, ez egeszen mas volt. Nem tudom, milyen gyakran latogatod a cshu-t, de ezt erdemes lecsekkolni :

• tmate6
    nézd a modtopikot :D
  • Jonny87
    Te szerintem annak orulj hogy nem lettel a sarga foldig feljelentve :G
  • gameplus
    Helló! Mivel mindenki azzal b_szogat, hogy szedjem le, meg minde, úgyhogy lekaptam a siteot. 5 óra múlva új design lesz, mert 600000 adádat bazd meg.. (sorry, ez az igazság) című levél jött, mert hasonlít a counter-strike.hu- ra .Kérdezem én? Ez miért baj. Egy- két részt kiszedtem a főoldalukból, de csak azért, mert nem tudtam mindent egyszerre feltölteni. Egyébként új designt akartam, amit 2-kor lelraktam volna, de nem akarok problémákat...
    A magyarosítás itt A LINK
    A fordításra jelentkezni LEHET

Köszönjétek az ellenszenves szemeteknek, ezt máshogy is meg lehetett volna oldani.(Volt egy rendes levél is) b
  • Suny
    kell a patch 2!!!
  • Suny
    egy ilyen limket tartalmazó e-mailt én is kaphatnék:D
  • Tatyla
    Én is!
  • Suny
    Baj van! itt vagyok haveromnál, és próbálnánk cs-sal lanolni! De nem megy! amikor beakarok lépni az ő áltlal készített szerverre akkor állandóan kéri a steam a jelszavam!beírom, és megint, megint, unásig kéri! pLs help, aki már lanolt vele! (fordítva is megpróbáltuk!)
  • FLeK0
    En a helyedben nagy keresgeles kozepetde SURGOSEN elolvasnam az e-mailjeimet.
  • Borg
    Nem lő át a falon, csak átlát rajta.

Kövessétek pl spectatorból gR tevékenységét. Ő a tipikus példa szerintem. Ahogy megy a folyosókon, falak mellett, már abba az irányba néz, amerre az ellenség lesz. Pedig még nem tudhatja, nem láthatja. Elég feltűnő dolog, ha valaki így átlát a dolgokon, mert az normál player nem általában fordul menet közben folyton a fal felé...

Ami meg kickel az nem a wallhackes, hanem a %n exploitos. Tehát beteszi ezt a nevébe, és attól kilagzanak az emberek. (gondolom akinek nincs fent az update ezellen)

Kempelni meg megvan, hogy melyik pályán, és melyik csapatnak kell. A bombás pályákon a CT bekempelheti a lerakóhelyet. A túszos pályán pedig a terror kempelheti be a túszokat. Más ne kempeljen, mert azzal tényleg a csapat esélyet bassza szét. Gondolok itt pölö arra, hogy az egész csapat bemegy rusholni valahova, de a kis kemper hátramarad, hogy majd ha leaprították a csapatát, ő jól lelövi az 1-2 HP-s ellenségeket, akik átjutnak rajtuk, őt keresve... na ez köcsögség. Akkor kempelj, ha tényleg hasznára vagy a csapatnak. Pl italyn legalább 2-3 terronnak KÖTELEZŐ kempelni a túszokat, máshogy szinte nincs is esély...

A shotgun meg pont, hogy nem kemper fegyver. Maximum az 1-es, de az se igazán. A shotgun ereje abban rejlik, hogy ráugorj vele az ellenségre, és miközben lövöd, mozgásképtelen lesz. Ha pölö 1-es shotival egyhelyből lősz, már vesztettél is, mert amig reloadolja az új töltény, fejbe is lőttek. Tipikus ugrálófegyver. Rush közben bazi nagyokat lehet aratni a shotikkal, de csak közelharcban.
  • KOXX
    ehh most nézem hogy a válasz gomb müxik operával :DD
  • KOXX
    gameplus: ugyanitt néztem én is a magyarítást és nem láttam
    kösz hogy mondod!
  • gameplus
    keresem az update2 linket
  • Frank99
    ja, kösz

majd a véglegesben nem így lesz

heheh.
  • gameplus
    Magyarosítás itt
    magyarosítás a játékhoz, nemsokára szinkronosan is!
  • Pontius #4845
    LÉGYSZIVES SEGÍTSETEK!!

Szeretném letölteni a 2-es frisítést vagy mi a faszt, igazából azt sem tudom, hogy mit kell keresnem csak mindenki mondja, hogy 2-es.

LÉGYSZIVES SEGÍTSETEK!!

Na szal légyszives adjatok 1 linket ahonnan letölthetném ezt a frissítést, vagy legalább a PONTOS nevét, hogy rá tudjak keresni p2p rendszereken.
    Előre is köszi a segítséget... :)
  • Promi #4844
    Isten hozott a cs vilagban
  • Frank99
    majdha talákoztok megtudod.

ja, és közben szemtelenül nyomja a dumát.

tegnap előtt átmentem és induláskor fejbe lőttem, azonnal kicked lettem.
  • Frank99
    átlő a falon.
    meg kickel a serverről.

volt hogy 20-ból 10-en maradtunk...

gyakran nevet vált,csapatot cserél, én azt vettem észre, hogy néha sok*sok hülye karaker fut ás a képernyő alján... (bár ez lehet más is)
  • janos666 #4841
    A wallhackes az mit is csinál egyébként? Fejlövés akkor is ha 2-3 cmvel a lábam mellé céloz, vagy nem hal meg? Esetleg átjár vagy átlő a falakon?
  • Frank99
    ha a pirosak kempelnek, az természetes

ha elkezdik a kékek (egy kis mikrofon irényítással) akkor köcsög sniperek + kemperek.
    és ez fordítva is igaz.

egy biztos: nem régóta játszom, de sok serveren (főleg a terrorok) a fragra mennek egyértelműen , és ezt kempeléssel odják meg.
    kicsit lejjebb írta valaki, hogy shotgunnal hű de überkirály.

ez csak kemper lehet ugye. lesünk egy sarokban és shot!

első vagy második játékomban azt sem tudtam, hogy hol vagyok, és bujkálva lövöldöztem.

mingyá lekempereztek.

aztán ott vannak hozzá a wallhack-os faszik (minden este van belőle 1-2, (az Obi-n gyakori) Majd talán a végleges megoldja.
  • janos666 #4839
    Amúgy szerintem az a legjobb köreredmény, ha vezeted a listát, de SOKAT is haltál meg. Én például nem vagyok elégedett akárhány ellent is ölök egy körben ha életben maradok, hisz válallhattam volna több veszéjt is a csapatért. Nem Pityut szedik ki először (akinek így kevesebb pontja lessz és többet hal) mert valakinek kezdenményezni kell, hanem berohanhatnék én is...
  • janos666 #4838
    Erről a sniperkedéről jut eszembe hogy ma rendesen elvették a kedvem a játéktól miután sikerült újra beüzemelni (#4812): Pályaneveket nem tudom fejből, de játszottunk egy OBI szerveren. Jó, vezettem a listát de haltam is eleget, hozzám se szótak (ha játszom nem dumálok, ha játszADOZom meg le se szarnak mert alig szerzek pontot és senkinek tekintenek) Na a lényeg hogy ezután jött az a hülye esős pálya. Tiszta szar volt az első pár köröm terrorként, mert mindíg lekempeletek. Mivel sosem szoktam kempelni mondom most megtanulok. Jó, kinlódgatok kevés sikerrel, míg egyszer név szerint beszól egy gyerek hogy "mi lett velem hogy átestem a lista másik oldalára töltés után". Hát halott voltam így leírtam hogy most próbálok tanulgatni kempelni. Na a lényeg hogy erre rendesen a torkomnakugottak hogy kis köcsög vagyok, húzzak játszadozni másik szerverre ha rendesen nem akarok játszani, ne foglaljam itt a slotot, csak a csapat esélyeit rontom... Mondom nabazdmeg! Mintha nem ált volna a listán ember alattam így is. De egy hülye kitalálta a többi helyeselte (lehet hogy félreértettek), mindegy na...