73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • gameplus
    HA TÖLTÖK: MIT TÖLTSEK, VERZIÓ, STB
  • Jonny87
    Ja, es 2 baratom uzen neked valamit. Idezem.

1. baratom (:D) : "Mar megbocsass kedves baratom, de valaki csinal valamit. Azt teszi szivvel lelekkel mert jolesik neki (cshu). Ezekutan jon valami barom aki gyakorlatilag azt sem tudja mi a szamitogep, csak tudja hol kell bekapcsolni meg elinditani a CS-t, de az IRC-re mar fosik felmenni mert ahhoz is bena es minden baromsagra by default raklikkel. Sz'al jon egy ilyen luzer es igy lenyulja a masik munkajat. Ezen a masik teljesen jogosan van felhaborodva. Tolvaj vagy. Ennyi. Ezekutan fejezd abba ezt a nagypofaju dumat amit itt nyomsz es szalljal mar magadba kicsit legy oly szives. Ja es annyit tanuljal mar meg a kedvunkert, hogy internetes korokben ha csupa nagybetuvel irsz, az ordibalast jelent... (Amugy a projecteddel kapcsolatban a maganvelemenyem, hogy szanalmas barmilyen szoftvert, vagy barmilyen szamitastechnikai kifejezest magyaritani.)

2. baratom (:(() : "gameplus: JAVA van a gépeden? tudod amivel a chat.hu is megy pl ;)"
  • gameplus
    ÉN MEG KÉRDEZTEM! FORDÍTASZ, BENNE LESZEL, VAGY NEM?
  • gameplus
    AVAGY 1000 CCM, 900 CCM, 700 CCM, 1300 CCM, 600 CCM AGYTÉRFOGAT?
  • Promi #4915
    hmmm asszem itt gyilok lesz
  • Jonny87
    szerintem kertem valamit
  • gameplus
    VAGY HOMO ERECTUS, HOMO HABILIS , RAMAPITHECUS, RAMAPITHECUS HUNGARICUS, AUSTRALOPITHECUS???
  • gameplus
    NEM AKARSZ FORDÍTANI, SZINKRONIZÁLNI?
  • Jonny87
    te, irj mar kisbetuvel, es ember nyelven. vagod, humanoid, homo sapiens, stb
  • gameplus
    TUDOM, AKKOR MIRC. VALAMI?
  • gameplus
    PLUSZ A LÉNYEG: A DOLGON NEM LEHET VÁLTOZTATNI
  • Jonny87
    Nem jo, kobolddal is talalkozhatsz irc-en, szoval duplan megeri
  • gameplus
    ITT NEM JÓ?
    ELLEMSÉG=ELLENSÉG
  • gameplus
    Ha itt vagyok: NEM AKAR VALAKI SZINKRONIZÁLNI, FORDÍTANI. MÁR EGY ember csatlakozott(Babos Péter) alias k0b0ld, FÉLRETÉVE EZT A KKONFLIKTUST. SEKINEK SE LEHET ÉRDEKE EZ. ÉN NEM AKAROK SENKIT MAGAMRAHARAGÍTANI, +SENKINEK SE JÓ EGY ELLEMSÉG! OK?
  • Jonny87
    De ha az vagy. Na ne kelljen mar konyorogni mint 1 furdoskurvanak.
  • gameplus
    Már stílusban írnál, akkor ok, de én nem írtam úgy senkinek, mintha egy darab szar lenne(húzzálfel)
  • Jonny87
    Ezért kérem, hogy beszélgess velem 1 kicsit, annyira kivancsi vagyok a stilusodra. Irc mit baszott el ? hm ? nem lehet userhiba ? na, lecci huzzalfel ircre, kosz
  • gameplus
    NINCS IRC-m .Egyszer volt, felraktam, galyra ment az egész heti munkám!
  • gameplus
    Neked több az IQ-d 124 -nél? Vagy kevesebb? Ha kevesebb, akkor meg se szólalj. 120IQ aluliaknak az agy használata okoasak mellett ajánlott!
  • gameplus
    Nem erre ment ki a játék!
    Csak arra, hogy legyen egy cs:s fordítás. De annyira bizattok, hogy mindját földhözbaszom az a kurva gépet, és ennyi a projekt!!!!!!!!!!!!!
  • z0ty #4899
    felnézek rád...

(ugye milyen rendes vagyok?)
  • z0ty #4898
    be szeretném bizonyítani, hogy jó csávó, segítőkész és rendes vagyok:
    kicsit szánalmas csak amit csináltál, és még te csodálkozol, ha ezért vkik leba*sznak, meg hasonlók. Sztem örülj, ha ennyivel megúsztad:D

tessék, nem kezdtem el anyád p.ja címmel szórakozni. (azt hogykell?)
  • z0ty #4897
    Babos Péter az jócsávó :D
  • Jonny87
    :DDDDDDDDDDDD te hihetetlenul nem vagy okos, mostmar konyorgom feled, hogy keress meg ircen. KERLEK
  • gameplus
    TALÁN EZ LEHET A TANÚSÁG. (NEM TUDTAM, HOGY EZ BŰN)
    A TÉMÁT LEZÁROM!
  • gameplus
    Babos Péter látta a szájtot és nem kezdett el anyád p.ja címmel szórakozni. Vannak még rendes, segítőkész emberek Magyarországon is (BÁR ÚGY LÁTSZIK KEVÉS). JA A LÉNYEG : NEM AZ OLDAL KINÉZETE A LÉNYEG, HANEM AZ, HOGY MIÉRT KÉSZÜL. EZ MOMENTÁN AZÉRT, MERT SEGÍTENI SZERETTEM VOLNA, DE EZ A KÖSZÖNET.
    EZ A VÉLEMÉNYEM
  • gameplus
    Ezek jobbak, mint bármejik játékos, próbáld ki, ha lőnek, akkor headshot mindig, kb, mint a 4 éve játszó emberek
  • Borg
    Gyúrnak waze :D
  • Frank99
    kemény menet lehet :-)

nyomi' botokkal :-())))
  • gameplus
    Tudom mi az IRC, csak nem használom, inkább írj ide, ha problémád van.IDE GYERE!
  • Jonny87
    mit lehet egy 1soros hozzaszolasban elvesziteni ? :D
  • gameplus
    Nem játszom ,csak elveszettem a fonalat ezekben az üzenetekben
  • Jonny87
    Na, ne jatszd a butat, mircet innen zuzol, tobbit leirtam, gogo :P
  • Borg

Na itt kéne abbahagyni mert kezdek törölgetni.
  • gameplus
    Kit? Miért?
  • gameplus
    Blues Companytól én is tudok idézni
  • gameplus
    Figyu, nincs a gépemen internet, egyébként tesóm gépén írok most, de nem tudom milyen szinű vagy játékban, de én 9 es botokkal nyomom egyedül 5 ellen... És nem szoktam veszíteni
  • Jonny87
    Egyszeru, inditasz 1 ircet, felcsatlakozol ide : se.quakenet.org:6667 pl, es /j notez, es lebeszeljuk ezt a dolgot, forumtol eldugottan
  • Borg
    Fejezzétek be ezt a hülye témát már. Nagyívben leszarom ki mit tett rosszul, intézzétek el egymás között, de ne itt publicban.
  • gameplus
    Nem értem