73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
gameplus #4919 HA TÖLTÖK: MIT TÖLTSEK, VERZIÓ, STB
-
#4918 Ja, es 2 baratom uzen neked valamit. Idezem.
1. baratom (:D) : "Mar megbocsass kedves baratom, de valaki csinal valamit. Azt teszi szivvel lelekkel mert jolesik neki (cshu). Ezekutan jon valami barom aki gyakorlatilag azt sem tudja mi a szamitogep, csak tudja hol kell bekapcsolni meg elinditani a CS-t, de az IRC-re mar fosik felmenni mert ahhoz is bena es minden baromsagra by default raklikkel. Sz'al jon egy ilyen luzer es igy lenyulja a masik munkajat. Ezen a masik teljesen jogosan van felhaborodva. Tolvaj vagy. Ennyi. Ezekutan fejezd abba ezt a nagypofaju dumat amit itt nyomsz es szalljal mar magadba kicsit legy oly szives. Ja es annyit tanuljal mar meg a kedvunkert, hogy internetes korokben ha csupa nagybetuvel irsz, az ordibalast jelent... (Amugy a projecteddel kapcsolatban a maganvelemenyem, hogy szanalmas barmilyen szoftvert, vagy barmilyen szamitastechnikai kifejezest magyaritani.)
2. baratom (:(() : "gameplus: JAVA van a gépeden? tudod amivel a chat.hu is megy pl ;)" -
gameplus #4917 ÉN MEG KÉRDEZTEM! FORDÍTASZ, BENNE LESZEL, VAGY NEM?
-
gameplus #4916 AVAGY 1000 CCM, 900 CCM, 700 CCM, 1300 CCM, 600 CCM AGYTÉRFOGAT?
-
#4915 hmmm asszem itt gyilok lesz -
#4914 szerintem kertem valamit -
gameplus #4913 VAGY HOMO ERECTUS, HOMO HABILIS , RAMAPITHECUS, RAMAPITHECUS HUNGARICUS, AUSTRALOPITHECUS??? -
gameplus #4912 NEM AKARSZ FORDÍTANI, SZINKRONIZÁLNI? -
#4911 te, irj mar kisbetuvel, es ember nyelven. vagod, humanoid, homo sapiens, stb -
gameplus #4910 TUDOM, AKKOR MIRC. VALAMI? -
gameplus #4909 PLUSZ A LÉNYEG: A DOLGON NEM LEHET VÁLTOZTATNI -
#4908 Nem jo, kobolddal is talalkozhatsz irc-en, szoval duplan megeri -
gameplus #4907 ITT NEM JÓ?
ELLEMSÉG=ELLENSÉG -
gameplus #4906 Ha itt vagyok: NEM AKAR VALAKI SZINKRONIZÁLNI, FORDÍTANI. MÁR EGY ember csatlakozott(Babos Péter) alias k0b0ld, FÉLRETÉVE EZT A KKONFLIKTUST. SEKINEK SE LEHET ÉRDEKE EZ. ÉN NEM AKAROK SENKIT MAGAMRAHARAGÍTANI, +SENKINEK SE JÓ EGY ELLEMSÉG! OK? -
#4905 De ha az vagy. Na ne kelljen mar konyorogni mint 1 furdoskurvanak. -
gameplus #4904 Már stílusban írnál, akkor ok, de én nem írtam úgy senkinek, mintha egy darab szar lenne(húzzálfel) -
#4903 Ezért kérem, hogy beszélgess velem 1 kicsit, annyira kivancsi vagyok a stilusodra. Irc mit baszott el ? hm ? nem lehet userhiba ? na, lecci huzzalfel ircre, kosz -
gameplus #4902 NINCS IRC-m .Egyszer volt, felraktam, galyra ment az egész heti munkám! -
gameplus #4901 Neked több az IQ-d 124 -nél? Vagy kevesebb? Ha kevesebb, akkor meg se szólalj. 120IQ aluliaknak az agy használata okoasak mellett ajánlott! -
gameplus #4900 Nem erre ment ki a játék!
Csak arra, hogy legyen egy cs:s fordítás. De annyira bizattok, hogy mindját földhözbaszom az a kurva gépet, és ennyi a projekt!!!!!!!!!!!!! -
#4899 felnézek rád...
(ugye milyen rendes vagyok?) -
#4898 be szeretném bizonyítani, hogy jó csávó, segítőkész és rendes vagyok:
kicsit szánalmas csak amit csináltál, és még te csodálkozol, ha ezért vkik leba*sznak, meg hasonlók. Sztem örülj, ha ennyivel megúsztad:D
tessék, nem kezdtem el anyád p.ja címmel szórakozni. (azt hogykell?) -
#4897 Babos Péter az jócsávó :D -
#4896 :DDDDDDDDDDDD te hihetetlenul nem vagy okos, mostmar konyorgom feled, hogy keress meg ircen. KERLEK -
gameplus #4895 TALÁN EZ LEHET A TANÚSÁG. (NEM TUDTAM, HOGY EZ BŰN)
A TÉMÁT LEZÁROM! -
gameplus #4894 Babos Péter látta a szájtot és nem kezdett el anyád p.ja címmel szórakozni. Vannak még rendes, segítőkész emberek Magyarországon is (BÁR ÚGY LÁTSZIK KEVÉS). JA A LÉNYEG : NEM AZ OLDAL KINÉZETE A LÉNYEG, HANEM AZ, HOGY MIÉRT KÉSZÜL. EZ MOMENTÁN AZÉRT, MERT SEGÍTENI SZERETTEM VOLNA, DE EZ A KÖSZÖNET.
EZ A VÉLEMÉNYEM -
gameplus #4893 Ezek jobbak, mint bármejik játékos, próbáld ki, ha lőnek, akkor headshot mindig, kb, mint a 4 éve játszó emberek -
Borg #4892 Gyúrnak waze :D -
#4891 kemény menet lehet :-)
nyomi' botokkal :-()))) -
gameplus #4890 Tudom mi az IRC, csak nem használom, inkább írj ide, ha problémád van.IDE GYERE! -
#4889 mit lehet egy 1soros hozzaszolasban elvesziteni ? :D -
gameplus #4888 Nem játszom ,csak elveszettem a fonalat ezekben az üzenetekben -
#4887 Na, ne jatszd a butat, mircet innen zuzol, tobbit leirtam, gogo :P -
Borg #4886
Na itt kéne abbahagyni mert kezdek törölgetni. -
gameplus #4885 Kit? Miért? -
gameplus #4883 Blues Companytól én is tudok idézni -
gameplus #4882 Figyu, nincs a gépemen internet, egyébként tesóm gépén írok most, de nem tudom milyen szinű vagy játékban, de én 9 es botokkal nyomom egyedül 5 ellen... És nem szoktam veszíteni -
#4881 Egyszeru, inditasz 1 ircet, felcsatlakozol ide : se.quakenet.org:6667 pl, es /j notez, es lebeszeljuk ezt a dolgot, forumtol eldugottan -
Borg #4880 Fejezzétek be ezt a hülye témát már. Nagyívben leszarom ki mit tett rosszul, intézzétek el egymás között, de ne itt publicban. -
gameplus #4879 Nem értem