73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • FECTS
    Ez nálam 0 kB/s-t tud...
  • tom..
    igen, megvan mind2!
  • janos666 #5011
    Nekem PS2-es rádiós egerem van, épp ezért általánosságban kérdeztem, hogy ettől a sávszélessége is nő-e az USB portnak.
  • KOXX
    játék közben érezni hogy valamennyivel pontosabb célzást tudsz kihozni
    a paintban is amikor gyorsan körkörösen rajzoltam vonalat akkor szögletes lett, 500hz-en már a legkissebb részleteket is megjelenítette
  • janos666 #5009
    És ezzel nő az USB port sávszélessége is?
  • KOXX
    szerintem az 500Hz-et simán elviszi, a cikkben is azt írja hogy 1000-el ne próbálkozzunk mert az már tényleg...
    bár lehet hogy az 500Hz sem tesz jót az alaplapnak
  • grebber
    Ez kimaradt:

Update 4 torrent : http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2946/Counter-Strike%20Source%20Final%20Update%204%20-%20EMPORiO.torrent
  • Borg
    500Hz-re? Ez érdekes.
    A HOC cikkben is irják, hogy csak saját felelősségre. Lényegében ez az USB trasmitter chipek tuningja, hogy az alap 125MHz-ről feljebb nyomjad. Én senkinek sem ajánlanám ezt, főleg nem 500MHz-re... Ezeket a chipeket nem éppen a tuningra tervezik, hanem az olcsóságra.

A PS2 portot alapból lehet 40-200Hz között változtatni, annak a 200Hz-e bőven elég kell hogy legyen. Aki ennél többet észrevesz, az...
  • busman001
    tudom tegnap még ment de ma amegin kiírta és nem megy ezért kérdezem hátha valakinek volt hasonló baja!
  • KOXX
    én az optikai egerem frissítési frekvenciáját 150Hz-ről felhúztam 500Hz-re és érezhető a változás

ha valakit érdekel a dolog:
    http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/cid/3/y/6534.html
  • tmate6
    Mért, tegnap még eggyütt játszottunk...
  • busman001
    tom! csináltál steam accountot? és patchelted vele a cs-t?
  • busman001
    hi!
    felraktam a cs-t és azt írja ki az indításnál hogy "cache needs repair". nem tudja valaki mi lehet a hiba? már 2x írta ki és újra kellett raknom mert nem indult el a game.
  • tmate6
    Amúgy mikorra várható a patch 4 ? mert a cshu -n már an vmi csak az emperios verzio kéne
  • tmate6
    Használjátok egészséggel!
  • nemcsakfeel
    "Ti milyen mouse beállításokkal játszotok?"

regebben olyan 10-12 korulivel nyomtam, de az nagyon paras volt.. viszont kozelharhoz jo.
    mostanaban a kicsit nyugisabb 7.5 - 8 kozotti van beallitva, ezt egy kicsit lassunak erzem, viszont igy konnyebb fejre celozni...
  • tmate6
    Ja és ezek az Emperios verziókhoz valók
  • tmate6
    Na Figyelem-Figyelem
    Update1
    Update2
    Update3
    De NEM terjesztésre senki sem pakolhatja fel az oldalára
  • Suny
    Ja, és dobpahatna valaki priviben, vagy itt a patch 2 höz!
  • Suny
    Miért van az, hogy amikor lanon akkarok gameolni a barátommal, akkor amikor konektelek a szerver, akkor a steam kéri a login, és a passvordomet, beírom...megint kéri,megint,megint! Annyiszor ahányszor beírom! Miért nem tudok LaNolni?
  • tom..
    Sziasztok!
    Most szedtem le a játék tört verzióját. tudna valaki segiteni, miként tudok vele játszani is? Bárhova akarok csatlakozni ezt irja: steam validation rejected

elöre is köszi!
  • janos666 #4992
    gR? Tegnapról konkrétan emlékszem hogy 2-en éltek, telt az idő. gR CT-ként a földön forgott, egy terrorista guggolt a dobozok tetején és 1Percig(!) nem látták meg egymást és gR-t fejbelőtte a dobozró a terrirista mikor végra odébb akart állni. Jó, ez egy alaklom volt, csak megmaradt bennem...
  • Borg
    Nem. Egyrészt lent ott a kereső (vagy akár a google, ugye), másrészt nem photoshop tutorial topic.
  • precision
    keresö a lap alján nem dísznek van odatéve :)
  • faDe
    Szia borg még 2 napja láttam egyik hozzászólásodban csináltál egy sprayt, de most már nem találom. Már vagy 5ször végignéztem de semmmi. Le volt írva benne, hogy hogyan kell ugy megcsinálni hogy csak a körvanala látszódjon és a fehér háttér ne. 1.6-ba akarom betenni. Leírnád ujra?
  • Borg
    Najóvan b+, meguntam a törölgetést.

Mindkét dedós értetlen olyan bant kap, csak úgy zúg.
  • FLeK0
    fps_max 500 segit talan.
  • FECTS
    VST kérdés:
    1024x768/4xaa/8xaf - 100fps
    1024/0/0 - 100fps
    Miért nem gyorsult semmit? Procilimites lenne?
  • FLeK0
    Illegalis custom CS: Source palyakat terjeszteni november 16 elott.
  • dashed_
    jaaaj mivanitt...
  • gameplus
    Sorry, de mintha ez lenne a képeden...
  • gameplus
    + amit írtam: új designal remélem már senkinek sem lesz baja( szóval) egy csomó új pályát rakok fel a source-hoz, amit csak egy oldalon lehet most leszedni+winampcsskin+flashjátékok!
  • Jonny87
    Ja, es nem erzem magam Tonnynak. Thx
  • gameplus
    ok!
  • Jonny87
    Qnet - #notez
  • gameplus
    + Lejött 4 mp alatt. Akkor mi is a neved?
  • gameplus
    ERRE NEM! jön vírus. + tudom mit jelent CAPS LOCK, de egy darabon direkt, utána meg úgymaradt( azért te nem hibáztál már? tonny 1. barátja)
  • gameplus
    de a csetelés hülyeség, amióta a hol lax... dumák mennek
  • Jonny87
    2 virust, amik majd jol osszevesznek a gepeden. egyebkent mircet itt talalsz.
  • gameplus
    Van, de ez nem az enyém(ezen is)