73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Myron
    Nem kéne felrakni csak az utolsó peccset mert elég ha azt felrakja az emberke aki leszedi és működik mert az összes előbbi peccset is magában foglalja. Szal aki felrakta szerverre akár le is törülheti a 1-2-3-at.
  • Myron
    Hááááááát peeeeeeeeeerrrrrsszeeeeeee!
  • FLeK0
    Le lesznek allitva hamarosan.
  • FECTS
    Jó, hogy így berágsz a Luzi-ra a lopásért. Vajon mit gondol a Valve az Emporiorol?
  • Tatyla
    Jó az 5.update most próbáltam és nincs: This server is using an older protocol ( 5 ) than your client ( 6 )prpobléma!
    valaki leírná a Warriors és az SGC IP-jét? Törlödtek a favoritok a lista meg nem mutatja!
  • Lord AnonymouS
    szerintem csak az 5. kell, mert nekem fennt van mindegyik és nem megy , de legalább 6-os protokoll verziós. Majd felrakom újra az egészet és akkor tutira menni fog, csak most nincs időm rá.
  • Mutherticket
    Hogy én is jöhessek egy baromi intelligens kérdéssel,ami a te oldalodon van 5 update mind kell vagy ennél is érvényes az hogy csak az utolsót kell feltenni?És van valami különleges módszere az installációjának?Köszi
  • Lord AnonymouS
    !!!az összes patch!!!
  • Toska
    Megprobálom majd feltenni rá csak az 5-öst.
  • Toska
    Thanx all!
  • Myron
    Vagyis nem általában hanem mindig.
  • Myron
    Megnyuodhasz, általában szoktak mködni a patchek luciferrel.
  • Lord AnonymouS
    Szerintem ki fog derülni, ha felrakod a patcheket
  • Toska
    Vagy?
  • Toska
    Akkor most megnyugodhatok a luziferemmel:)
  • Borg
    Nemtom miért jó az neked, hogy ilyen idiotaságokat irsz. A lucifer semmiben sem különbözik az emporiostól, ugyanúgy működik. Éppen ezért az emporio patchek is ugyanugy rámennek. Az más kérdés, és nagyívben leszarom, hogy egyik mit lopott a másiktól.
  • Bozz
    Srácok én azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet ASE-ból indíthatóvá tenni a cs-t?
  • Toska
    Akkor egy egyszerü lama kérdés.:)Honnan tudnám letölteni az emporios cs:s-t?
  • Lord AnonymouS
    itt van az összes update, de csak fél óra múlva lehet letölteni az ötödiket, addig ne kezdjétek el, mert nincs fennt, csak feltöltés alatt van!
    Mostantól 30 perc és tölthetitek!
  • Toska
    Ez nemtudom jó-e,most kaptam a cimet.http://www.nceinc.co.jp/link/img/Counter-Strike_Source_UPDATES_5-EMPORiO.tar
  • Toska
    Azért köfike.:)
  • Toska
    Jahh.Csak igy hipp hopp honnan szedjem le?Erre nem gondolsz?Ezért volt ez az egyszerü kérdés.
  • Myron
    Felejtsétek már el azt a kurva lucifert, jól bewszopattak vele, az csak egy kamu lopott szar, szerezz emporiót. Amúgy általában működni szoktak.
  • Toska
    Jahh.Bocsi és jók a luzifer-hez is?
  • Toska
    Ezek az ápdétek azok az "ápdétek"?
  • ppeti66
    Köszi!!!
  • DarkJedi
    ápdétek

Nesztek :)
  • Yoyoyo
    nem kell tartalmazza az elötő 4et is ezert ilyen nagy
  • MinIM3
    nagyon köszi.
    a torrentel nem vagyok kibékulve
  • Gibro
    Előre is köszönöm Uram!
  • gpm
    koszonom
  • ppeti66
    hopp ez nem "Válasz 'Tatyla' üzenetére (#5499)" akart lenni...
  • ppeti66
    és ehhez kell az előző 4 update?
  • Lord AnonymouS
    Nekem nagyon jól jön, ha lejön, felrakom a honlapomra. Szal csak várjatok fiúk!
  • Tatyla
    detto
  • ppeti66
    Nem tud valaki nem torrent-es címet, ahonnan leszedhetném az Update 5-öt, mert a torrentes cucc sehogysem jön!!!
  • Tatyla
    Valaki nem torentesen rakja már fel valahova az 5-öst!
  • ppeti66
    a szervert amire csatlakozni akartál nem frissítették
  • ghost cb
    Mi a paj?
  • ghost cb
    Ezt írta ki amikor csatlakozni akartam egy szerverhez:

[i]"--- Missing Vgui material vgui/servers/icon_robotron
    --- Missing Vgui material vgui/servers/icon_robotron_column
    Failed to load sound "Servers\game_ready.wav", file probably missing from disk/repository
    Connecting to 193.202.89.143:27020...
    This server is using an older protocol ( 5 ) than your client ( 6 )."