73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #5573 Nekem is működik.
Btw, a 4.10 catalyst a megoldás a felbontásváltási gondokra is. Ezzel már fut a CSS a desktopénál alacsonyabb felbontásban is. -
FECTS #5572 Valaki írta, hogy a steam-nek futnia kell az 5-ös update után, hogy menjen a css. Ez hülyeség. -
Toska #5571 Noss mindenesetre megnyutatnám luziferes társaimat hogy müxik emporio5-tel.Véééégreeee. -
#5570 köszi -
#5569 valaki leírná a Warriors és az SGC IP-jét? Törlödtek a favoritok a lista meg nem mutatja! -
#5568 !!!COUNTER-STRIKE: SOURCE FÁJLOK!!!
Az update-ek mellé beraktam egy patch-et, amivel gyorsan meg lehet szerkeszteni a cfg file-t! -
#5567 Mert én nem ezt mondtam? -
Myron #5566 5-os csak ezt kell leszedni és felrankni innen: #5526
-
Myron #5565 na ez így igaz, azonban nem kell csak az 5 össel megcsinálni ezt mert az tartalmazza az előbbieket. -
#5564 Valószínűleg. Keress még olyasmit hogy onlineplay_emporio ; update5_emporio, ezt mind kicsomagolod ugyanabba a mappába (értelem szerinti sorrenben). Meg megszerkeszted a CFG-det és mehecc... -
#5563 -
#5562 A szinvonal sajnos ott van... -
mbz #5561 honnan lehet letölteni és mit és most a luzifer a jobb vagy az empirio és miért nem csomagolja ki meg most akkor a az update 4 az jobb mint az 5 és most ha kiírja hogy steam account error akkor most hol van a steam megmiért lőnek le
Ezt csak úgy a Fun miatt írtam -
Borg #5560 -
NeOhu #5559 Áhhh faszom valami nemstimm :( -
NeOhu #5558 És mikor lesz olyan patch ami ezt kijavítja? -
Borg #5557 Igazán nem kell sokat visszaolvasni, és megtalálod a választ :/ -
#5556 sry a kérdésért, biztos már a könyökötökön jön ki, ezt az Emporio féle final cucc, amit le kell tölteni ez csak 465.58 mb? és ha ez le van töltve akkor jöhet a 3583-as művelet? -
NeOhu #5555 Az update 5 segítséget nyújt a 6 protocol problémára? -
Borg #5554 Alapvető számítástechnikai kérdéseknek nem ebben a topicban van a helye. -
Mutherticket #5553 Azt írja tömörítés közben : You need to have the followin volume to countinue: C:\Documents and Settings\Ádám\Local Settings\Temp\Rar$DI17.391\emp-css_upd5.r00
Segítsetek mert megőrülök!:((((((( -
mbz #5552 All see működés engem is érdekel! -
#5551 valaki nem tudja hogy kel all seeing eye-t bealitani hogy el is inditsa a source-ot??? -
Mutherticket #5550 Szasztok!Elárulná valaki h hogyan kell ezt az ötös bizbaszt feltenni?Mert a tömörített fájlban is van +még6 tömörített.Ezekhez én nem értek.Köszi!
-
Myron #5549 nem -
Myron #5548 Most jut eszembe ki kéne tenni TERMS OF USAGE fájlt a képe alá mint a csiteknél hogy pl a fórumot csak azok használhatják akik nem tagok valamilyen módon a VALVe-nál nem biztonsági szakemberek, és nem fizeti őket a valve hogy vegye rá az embereket hogy vegyenek eredeti játékokat úgy hogy megfélemlít minket úgy mint Bush az amerikaiakat a terrorveszély miatt :) -
Toska #5547 Ez működött valakinek?Counter-Strike.Source.Patch.01-LuZiFeR -
#5546 -
Myron #5545 ja majd külön börtönt építenek a CSS scenének ahol büntetésül csak 1.0-val lehet csak játszani. -
#5544 Köszi rendes vagy! -
FLeK0 #5543 Szerinted ha most ket es fel napot szenvedtek vele (raadasul .nfo szerint kulso segitseg is kellett), akkor ha kivedik ezeket a modszereiket, akkor tovabb fogjak huzni 1-2 tovabbi odavissza patchelesnel?
Plusz lehetnek itt meg szebbnel szebb jogi lepesek is, erdemes megemliteni hogy egyszerubb cheatkeszitok ellen is lepett a Valve ilyen teren anno, illetve most is bortonben van aki tavaly lopkodott. -
Borg #5542 Valaki szösszenjen egy install menetet a 3583-hoz hasonlóan, amiben benne van az emporio5 felrakása is. És akkor annak a számát beteszem topicba. -
Borg #5541 Én is meg fogom venni, nem erről van szó. Csak nem 9-10k-ért, hanem majd ha 5 köré megy le az ára. Addig bőven el leszek törttel, vagy más játékkal. -
Borg #5540 Bár arra kiváncsi lennék, hogy ezeken az oldalakon mennyi ideig lesznek fent a patchek.
SZerintem az uw-ről hamar levakarják őket majd.
Inkább csak annyit irok a topicba, hogy letöltési linkekhez visszaolvasni. -
Toska #5539 Szo mi szo én erősen hajlok rá hogy megveszem ha meglesz a boltokban.
Pedig eddig soha nem fizettem egy játékért sem.Persze lehet hogy eszt csak most érzem igy. -
Myron #5538 LOL -
Borg #5537 Mindjárt elintézem. -
Borg #5536 Savanyú a szőlő?:) Mr. Eredetihalflájfkettősmintaember :) (no offense) -
Myron #5535 ja és mégvalami. ha már itt egy csomó ilyen oldal ahonnan le lehet szedni a firrítéseket akkor azt kéne kirakni a letöltésekbe ott fent a kép alá. -
Myron #5534 Nem kéne felrakni csak az utolsó peccset (mármint az oldalakra ahonnan le lehet szedni) meg egyébként is.