73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    Nekem is működik.
    Btw, a 4.10 catalyst a megoldás a felbontásváltási gondokra is. Ezzel már fut a CSS a desktopénál alacsonyabb felbontásban is.
  • FECTS
    Valaki írta, hogy a steam-nek futnia kell az 5-ös update után, hogy menjen a css. Ez hülyeség.
  • Toska
    Noss mindenesetre megnyutatnám luziferes társaimat hogy müxik emporio5-tel.Véééégreeee.
  • Hentes Bill #5570
    köszi
  • Tatyla
    valaki leírná a Warriors és az SGC IP-jét? Törlödtek a favoritok a lista meg nem mutatja!
  • Lord AnonymouS
    !!!COUNTER-STRIKE: SOURCE FÁJLOK!!!

Az update-ek mellé beraktam egy patch-et, amivel gyorsan meg lehet szerkeszteni a cfg file-t!
  • janos666 #5567
    Mert én nem ezt mondtam?
  • Myron
    5-os csak ezt kell leszedni és felrankni innen: #5526
  • Myron
    na ez így igaz, azonban nem kell csak az 5 össel megcsinálni ezt mert az tartalmazza az előbbieket.
  • janos666 #5564
    Valószínűleg. Keress még olyasmit hogy onlineplay_emporio ; update5_emporio, ezt mind kicsomagolod ugyanabba a mappába (értelem szerinti sorrenben). Meg megszerkeszted a CFG-det és mehecc...
  • gpm
  • [NST]Cifu
    A szinvonal sajnos ott van...
  • mbz
    honnan lehet letölteni és mit és most a luzifer a jobb vagy az empirio és miért nem csomagolja ki meg most akkor a az update 4 az jobb mint az 5 és most ha kiírja hogy steam account error akkor most hol van a steam megmiért lőnek le

Ezt csak úgy a Fun miatt írtam
  • Borg
  • NeOhu
    Áhhh faszom valami nemstimm :(
  • NeOhu
    És mikor lesz olyan patch ami ezt kijavítja?
  • Borg
    Igazán nem kell sokat visszaolvasni, és megtalálod a választ :/
  • Hentes Bill #5556
    sry a kérdésért, biztos már a könyökötökön jön ki, ezt az Emporio féle final cucc, amit le kell tölteni ez csak 465.58 mb? és ha ez le van töltve akkor jöhet a 3583-as művelet?
  • NeOhu
    Az update 5 segítséget nyújt a 6 protocol problémára?
  • Borg
    Alapvető számítástechnikai kérdéseknek nem ebben a topicban van a helye.
  • Mutherticket
    Azt írja tömörítés közben : You need to have the followin volume to countinue: C:\Documents and Settings\Ádám\Local Settings\Temp\Rar$DI17.391\emp-css_upd5.r00

Segítsetek mert megőrülök!:(((((((
  • mbz
    All see működés engem is érdekel!
  • crash
    valaki nem tudja hogy kel all seeing eye-t bealitani hogy el is inditsa a source-ot???
  • Mutherticket
    Szasztok!Elárulná valaki h hogyan kell ezt az ötös bizbaszt feltenni?Mert a tömörített fájlban is van +még6 tömörített.Ezekhez én nem értek.Köszi!
  • Myron
    nem
  • Myron
    Most jut eszembe ki kéne tenni TERMS OF USAGE fájlt a képe alá mint a csiteknél hogy pl a fórumot csak azok használhatják akik nem tagok valamilyen módon a VALVe-nál nem biztonsági szakemberek, és nem fizeti őket a valve hogy vegye rá az embereket hogy vegyenek eredeti játékokat úgy hogy megfélemlít minket úgy mint Bush az amerikaiakat a terrorveszély miatt :)
  • Toska
    Ez működött valakinek?Counter-Strike.Source.Patch.01-LuZiFeR
  • KOXX
  • Myron
    ja majd külön börtönt építenek a CSS scenének ahol büntetésül csak 1.0-val lehet csak játszani.
  • Smuge
    Köszi rendes vagy!
  • FLeK0
    Szerinted ha most ket es fel napot szenvedtek vele (raadasul .nfo szerint kulso segitseg is kellett), akkor ha kivedik ezeket a modszereiket, akkor tovabb fogjak huzni 1-2 tovabbi odavissza patchelesnel?
    Plusz lehetnek itt meg szebbnel szebb jogi lepesek is, erdemes megemliteni hogy egyszerubb cheatkeszitok ellen is lepett a Valve ilyen teren anno, illetve most is bortonben van aki tavaly lopkodott.
  • Borg
    Valaki szösszenjen egy install menetet a 3583-hoz hasonlóan, amiben benne van az emporio5 felrakása is. És akkor annak a számát beteszem topicba.
  • Borg
    Én is meg fogom venni, nem erről van szó. Csak nem 9-10k-ért, hanem majd ha 5 köré megy le az ára. Addig bőven el leszek törttel, vagy más játékkal.
  • Borg
    Bár arra kiváncsi lennék, hogy ezeken az oldalakon mennyi ideig lesznek fent a patchek.
    SZerintem az uw-ről hamar levakarják őket majd.
    Inkább csak annyit irok a topicba, hogy letöltési linkekhez visszaolvasni.
  • Toska
    Szo mi szo én erősen hajlok rá hogy megveszem ha meglesz a boltokban.
    Pedig eddig soha nem fizettem egy játékért sem.Persze lehet hogy eszt csak most érzem igy.
  • Myron
    LOL
  • Borg
    Mindjárt elintézem.
  • Borg
    Savanyú a szőlő?:) Mr. Eredetihalflájfkettősmintaember :) (no offense)
  • Myron
    ja és mégvalami. ha már itt egy csomó ilyen oldal ahonnan le lehet szedni a firrítéseket akkor azt kéne kirakni a letöltésekbe ott fent a kép alá.
  • Myron
    Nem kéne felrakni csak az utolsó peccset (mármint az oldalakra ahonnan le lehet szedni) meg egyébként is.