73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
woody #5613 kurva szar ez az update5 -
s3rcli #5612 vki megtudnaadni egy nem hibás 5 ö updatet? -
lamar #5611 Szívás, ez is hibás! -
ppeti66 #5610 hoppá bocs, nem ide akartam!! sry -
ppeti66 #5609 magyar szerver -
lamar #5608 A tömörített 92,5 MB. Még nem jött le ! -
woody #5607 azt értem de ilyan 261 megás empiro szart hol találok -
#5606 nekem is kb a 15, csiknál megáll ha beakarok lépni valahova mióta feltettem 5. ápdétet -
woody #5605 nálam 50.8 mb -
Bazsowicz #5604 Kicsomagolod. Kapsz egy mappát Counter-Strike_Source_UPDATES_5-EMPORiO vagy valami hasonló néven. Ebben van két mappa: Crack és a Files. Na ennek a Files-nak kell kb 261 megánnak lennie... -
Bazsowicz #5603 Bocs ezért a flood szerűségért, de ha bárkinek gondja van nézzen be ebbe a fórumba:http://cs.rin.ru/forum/viewforum.php?f=10
Itt mindenre lehet megoldát találni csak keresnki kell, ami meg nem bonyolult. Angol kell hozzá. vagy orosz :DD -
woody #5602 olyat hol találok? -
lamar #5601 Remélem ez müxik, mert iszonyat lassan jön le! -
Bazsowicz #5600 Na tehát vannak rossz emporio patch-ek is, a rendes kb 261 MB-kell kell lennie a Files mappán belül... -
lamar #5599 köszi megnézem!
-
Bazsowicz #5598 A legelső hozzászólsában van egy nagybetüs szürke szöveg hogy "download it my friends". Vki írta, hogy hibás egy fájl.Ez is egy link az update 5-höz, ha kell valakinek. Bocs az angol szövegért... -
s3rcli #5597 nyajó lekapomegészetés ujbol felrakom egészet!hátha! próba vseresznye ... -
s3rcli #5596 netok angolulmitkeresssek itt? -
Bazsowicz #5595 Nagyon nagy a káosz. Van akiknek megy van akinek nem. Ha sehogy se megy unustall majd rakd fel újra az egész cuccot. Lehet, hogy az előző 4 update bezavar valamit. De a 5-ösben már mind egybe van. -
Bazsowicz #5594 Akkor nézz szét itt: http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=7011 -
s3rcli #5593 hali! acucc lefagy a betöltés 3/4 énél!!! van aki luziferes és megyneki az emporio 5 ? -
Bazsowicz #5592 see your shortcut. it as got to be: "hl2.exe location\hl2.exe" -steam -game cstrike -console -
lamar #5591 Hibás az #5-ös fájl! vtf -
#5590 Pfff! -
#5589 Na nekem nem úgy nem indul ám el! Már eleve a program sem indul, viszont kipakol egy aranyos kis "Unable to get IFileSystem interface from filesystem factory" hibaüzenetet... -
woody #5588 pont ez van nálam is mikor belemegyek egy serverbe 3/4-nél a töltés megáll -
#5587 Detto -
#5586 >Ezen tényleg nem lehet elrontani semmit, tudod, olyan mint a fakocka...
Nnna! Én viszont egy vasgolyót is el tudok rontani ... ezzel is megtettem ... Luziferes CSS van fent, letöltöttem az ötös Emporio update-et, kicsomagoltam, belemásoltam. El se indult ... a Crack tartalmát is bemásoltam, cfg-t átírtam. Még mindig nem indul... Szóvalakkormost mit is csináljak? -
#5585 Hogy kell felrakni? Mert ott van a files mappa!Abból átmásolom a uccokat a játék gyükér könyvtárába! Aztán a többit hogy? -
woody #5584 szóva nem kell.kössz -
Borg #5583 -
woody #5582 az update5-ben a files mappa tartalmát át kell másolni a source mappájába vagy csak a crack mappát? -
woody #5581 nekem akkorsem megy -
Borg #5580 Full egyszerű, az egész patchet bemásolod a helyére, és kész... Ezen tényleg nem lehet elrontani semmit, tudod, olyan mint a fakocka... -
s3rcli #5579 luziferes vok, és feltoltam emporio 5 ös updatet és még mindig protcoll hiba! mi leheta gond? rosszul tettem fel? átmásoltam azexe-tfelülirtam.Mit kell csinálni a cfg fájlal? vki segitsen pls akinek luziferes cs:s van! thx By : s3rcl! -
woody #5578 és hogyan, mert én mindent átmásoltam és mikor rámegyek arra hogy 'find server',rákattintok egy szervere és a 3/4-nél megáll a töltésSegítsetek!!!! -
tmate6 #5577 hát úgy látszik -
Myron #5576 lol és ezért képes valaki fizetni -
FLeK0 #5575 http://www.sg.hu/forumxtreme.php -
Myron #5574 hogy tudtad utólag megváltoztatni az üzeneted?