73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • busman001
    hi!

na én megcsináltam, amit anonymus adot cuccot felraktam meg is pathceltem és még mindig protokoll hiba van!
    (nem volt eddig semmi update-en csak amit ő adott)
    mi lehet a baj?
  • FECTS
    Egy félOFF Egérpad teszt
  • ScarY MAN
    Na nekem is megy.már egyideje
    Tegnap is akartam írni csakhát tegnap reggeltem magam.szal a sok pancser aki még nem tudta felrakni ( egyszóval BALFAS. )
    Az ne is erőlködjön mert nem kell megerőltetni azt a kis agyukat....
    Viccet félretéve szerintem már mindenki tudja.ha nem akkor az tényleg láma és inkább foglalkozzon PS2 vel vagy egyéb konzollal....
    csáó
  • Atika :o)
    bekaphassatok mar mukodik
  • Istencsászár
    te ezt a cs: sourcéra irtad?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Kandurex
    kankó 1.4 a tripper 2.2 mellé te tudatlan :)
  • Myron
    Nem erre semmi megoldás sincs, és nem is lesz, mivel a játék olyan védelmi rendszerrel van ellátva hogy lehetetlen feltörni. StarForce3 van benne plusz tripper és még a steamben is van védelem és CD-kulcs is kell, úgyhogy lehetetlen feltörni. Ja és securom5 is van benne mint védelem. Muszály lesz megvenned eredetibe. Nekünk is megkellett, de hidd el megéri!
  • Kevi
    nem akarom tudni hogy mi állt eddig mindig reggelente ,
  • DarkHorSe
    hello nekem lenne egy olyan problémám h eddig amikor reggel felkeltem mindig ált ,de mostanában amikor reggel felkelek vmilyen protokol 6os hibás ír ki van rá valami megoldás???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    jol van ne sirjal mar bazz ha nem tudsz normalis valaszt adni akkor inkabb ne is irj
  • radical@work
    anyám borogass...
    hello nekem lenne egy olyan progim hogy eddig mukodott az online jatszas most meg valami 6 os protocolt ker erre van valami megoldas?????????
  • nemcsakfeel
    ami nekem muxik, az 90 MB volt letoltve, es ketszeresen tomoritve ( hogy ennek mi ertelme van ). kibontva az 260 MB. aki akkora barom hogy kitomoritve szedi le...
  • Zsoldos
    magasabbra nem is tudod. sot, mivel 20000 rate a maximum, meg a 101/101 -nel is lehetne lejjebb venni picit (pl 80)
  • r0hamkuka
    100 Mbit-es halo mellett milyen rate-et erdemes beallitani? Eddig 25e 101 101 volt beallitva. Koszi
  • FECTS
    SGC nem frissült még. Azon voltak a legtöbben
  • Lord AnonymouS
    annál több nem kell, mint amit leírtam és nincs semmi speckó dolog benne, bocsi, de most megyek lefeküdni, késő van, holnap suli
  • r0hamkuka
    ujrainditva de megse megy. Akkor nem marad mas hatra minthogz megkerjelek h hulyebiztos modon ird le a lepeseket, mert biztos valami aprosagot cseszek el. Pl irasvedettseg v. tobb vinyo,... Koszi szepen
  • Lord AnonymouS
    elég az a 2 is
    indítsd újra a gépet!
  • r0hamkuka
    Bar most nezem csak h> UPDATES_5-EMPORiO...apply online fix from /Crack folder (put the 3 files in root... de csak 2 file van ott steam.dll , steamengine.exe
  • r0hamkuka
    nem :) de ezt irja az nfo> Download Counter-Strike_Source_FINAL_READ_NFO-EMPORiO
    Unpack, copy cracked files
    Download Counter-Strike_Source_UPDATES_5-EMPORiO ez alapjan megiscsak kene nem?
  • Lord AnonymouS
    Nem kell, így működnie kéne, nem tudom mi a baj nálad. Gép-ujraindítás volt? :-)
  • r0hamkuka
    Meg annyi h az emporios alap crack-et ami a rar-ban van az kell v. sem? Mert en most csak a up5-ot raktam ra + patch es kiakad a toltesnel ugyanugy.
  • Lord AnonymouS
    Hogy leült a topic, mindenki játszik a többórás elvonás után.
  • [NST]Cifu
    Attól függ, melyik fegyverből. A pisztolyok/géppisztolyok esetén az első headshotot még túl lehet élni, ha van rajta sisak...
  • Lord AnonymouS
    jaja, mondjuk nekem Luziferes verzió van és azzal is működik
  • magus
    az elmelet szep dolog.

de itt nagyon nem ez mukodik.

kb minden 2. korben valahogy elfelejtett sebzodni...

ja meg nemar, hogy kozvetlen kozelrol csak a 2. headshotot veszi be
  • Borg
    Én most installtam újra xpt, szal css-t is.
    Luzifer felrak, emporio 5 rárak, steamapp.cfg/dll visszamásol a backupból, és máris megy rendesen.
  • radical
    Magyarán akkor nem kell csak a legelső Counter-Strike_Source_FINAL_EMPORiO ami 476mega becsomagolva és erre rá az 5-ös peccs?
  • FECTS
    Nekem simán felment egymás után mind az 5 peccs...
  • FLeK0
    kiiras frissulthet lassan, ha valtasz egyet oda vissza ket jatekos kozott akkor kiirja normalisan.
  • lamar
    Hogy szedjem le az elöző 4 update-et! Tegyem fel újra az egészet?
  • Jürgen
    Már én is jártam úgy, hogy lőttem, a vére a falra csapódott, majd lelőtt. Utána spectből néztem, 100hp-ja maradt. Akkor több volt neki? Nem hinném
  • FLeK0
    ha verzik, akkor serul is. ez 100%, hiszen csak akkor latod verezni ha mar visszaigazolta a szerver a talalatot mindket kliens iranyaba.
  • Jürgen
    #5654 Olvass vissza Bár én a peccset nem raktam fel, nekem megy csak simán az 5-ös ápdéttel
  • magus
    bazmeg, ezt ajatekot meg mindig nem tudom felfogni, hogy adhattak ki, ekkora kupac tragya netkoddal. 5 eve nem tudjak megcsinalni basszameg 5 eve. hogyha pumpalom bele az olmot, es latom hogy V-E-R-Z-I-K, akkor adja mar be lovesnek a faszomat is bele.

ahh

felbaszta az agyamat
  • r0hamkuka
    Kérdés tárgytalan épp most jött rá válasz :)
  • r0hamkuka
    Felraktam az Emporito és az 5-ös patchet + online patch, majd megszerkesztettem a cfg-t.(elotte már fennvolt az upd 1-4) Ezek után már nem volt protocol hiba, de a betoltés megakad egy ponton és nem megy povább 2-3p elteltével sem. Van valakinek hasonló problémája v. megy mindenkinél?
  • Jürgen
    Zsoldos jól írta le, mert TC így külső tömörítőt használ. Alapból tényleg szar Rar-ra.
  • Lord AnonymouS

Najóvan gyerekek, ezt kell csinálni:
    Mindenki szedje le a mostani Counter-Strike: Source-át és rakja fel újra. Szedje le ezt az update-et és tömörítse ki mindkét mappa tartalmát a CSS fő könyvtárába. Ezután szedje le ezt a patch-et, indítsa el és írja be a már létező Steam account-ját és kódját.
    Így biztos megy, most játszottam több szerveren, nincs protokoll, sem 3/4-nél megállás hiba.
    Ez az update igaz csak kilencvenvalahány mega, de kitömörítve kb 275 és 3648 file van benne kb, EZ A JÓ UPDATE!
    Ha ezt rárakod az előző 4 update-ra, akkor megáll a töltés, ha nem rakod fel, akkor protokoll hiba lesz. Sok sikert!