73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
r0hamkuka #5733 koszi Fleko, Cifo a ASE valamiert nem mukodott rendesen + 21 nap mulva lejar a trial -
#5732 -
#5731 Az ASE-ben a nem fizetős résznél csak le van korlátozva max. 4 buddy-ra, ez szerintem elég... -
FLeK0 #5730 Xfire - tobb mint 200 jatekot tamogat in-game uzenetkuldesi lehetoseggel is. -
r0hamkuka #5729 Tud valaki valami olyasmi progit amiolyan mint a Valve-Friends es az Allseeingeye - Buddy list Csak epp a Valve-val ellentetben mukodik es az Allseeingeye-vel ellentetben nem fizetos. Nem fontos hogy szervereket is tudjon listazni, engem csak az erdekel h a haverok hol adjak a Headshot-okat :) -
Borg #5728 De ki van irva felülre is, ugye... :) -
#5727 óh, köszönöm :] tudod új vagyok még a fórumtémában :) -
radical@work #5726 na erre van a kereső alul... -
#5725 nekem még valaki azt mondja meg, hogy hogy lehet !SAJÁT! animált logót készíteni... mert gifet nem enged importálni :(
örök hála aki megmondja :] -
#5724 Az Options alatt, ahol a logót tudod választani, alul van egy gomb, amivel lekonvertálhatod a kiválasztott képet. -
#5723 Nem távolságfüggő, csak a hangtompító felszerelése után kissebb a sebzése, illetve valamivel pontosabb. Ez már jóideje így van a CS-ben...
Hogy a CS:Source-ban pontosan mennyivel, azt nem tudom, a CS1.6-ban azt hiszem 3 találat kell hangtompító nélkül, és 4 találat hangtompítóval a halálhoz testlövés esetén. -
CsabiApu #5722 Hi!
Hogy lehet a játékba saját készítésű logot fújni.
Ha valaki tudja segítsen.
Köszike
CsabiApu
-
#5721 nem hinnem hogy tavolsag fuggo lenne a sebzes css-ben.
max az accuracy valtozik, de a damage-t a steam forumon sem tudtak egyertelmuen megmondani.
link -
#5720 Nekem hangtompítóval pontosabbnak tűnik. Pláne ha tunkolok :) -
#5719 Hogyasszondja "más szint", milyen szint? A CS -ben nincsnnek szintek, hanem a máknak vannak fokozatai :DD Persze van egy pár über-kocka-erőszakos-prO. -
Borg #5718 Nem csökkenti, sőt, elvileg azt írják, hogy növeli a pontosságot távolra.
Én nemtom igazából, mert úgy tűnik, hogy hangtompító nélkül tényleg többet sebez. -
FECTS #5717 Az M4A1-nél (gyk: CT 4-3) a hangtompító feltevése mennyivel csökkenti a sebzést? Más negatív hatása van? -
FECTS #5716 Alap = bronz, CE = gold? -
#5715 Thx Fleko!
Tehát akkor nálunk nem bronze/silver/gold verzió lesz, hanem alap, és CE... Na mindegy, akkor maradok az alapnál.
Újabb kérdés telepítéssel kapcsolatban. Luziferes CSS volt fent, kínlódtam vele egy csomót, csak nem ment. Gyanússá vált, hogy azért nem megy valami, mert az installkönyvtárnévben volt egy space (CSS Luzifer). Átírtam, exe-ben elérési útvonalat is, aztán már más volt a hiba... Namondomakkormostmár tökéletesen elegem van, leszedem megint az Emporio-t - az volt fent először, de a Luzifer sokkal könnyebben elindult - és azzal próbálok szerencsét. Namármost az alap Emporio, és az 5-össel upgrade-elt Emporio nem protokolhibával fagy ki, hanem "Connection failed after 4 retries" hibaüzenettel. Még nem peccseltem, meg ilyenek, nem is indítottam újra. Viszont itt nem találom a steamapp.cfg-t... Kíváncsi leszek, mi fog ebből kisülni... -
FLeK0 #5714 alairasom, faq, hl2, vasarlasi lehetosegek. -
#5713 Valaki egyszer írt egy linket, ahol az eredeti megvásárolható cucc három verziója volt(Bronze/Silver/Gold). Már nem találom, valaki adja mr meg megint plz! -
#5712 na szóval aki ennyi infó után nem tudja megcsinálni az magára vessen... ajánlanám az utóbbi 2 oldal elolvasását, és hosszas értelmezését...
viva la source :]
ha ez így megy tovább senki nem veszi meg eredetiben :] csak ha már ingyér dobják az emberhez -
amugy nemjo mert kiirt valami hibát...pedig ugy csinátam bemásoltam update5-öt felül irtam mindent majd a crack könyvtárbol ami van aztán patchot futattam de hibaüzi...szal sztem tehetem fel ujbol:) -
Bazsowicz #5710 1. Én írtam és úgy írtam mint egy lehetőség, tehát nem muszáj!
2. Felfogtam és ne kapd fel a vizet... -
#5709 ezért kérdeztem mert valaki irta hogy ujbol felkell tenni és csak eztakarta kérezni remélem felfogtad
és
"Ez olyan nehéz?"
de akkor ok -
Bazsowicz #5708 Nem kell, de ha össze-vissza volt baszva akkor amiatt elcseszőthedtek a fájlok. Csak simán rakd fel és indítsd el!!! Ez oylan nehéz? -
#5707 irta valaki lejebb hogy felkell tenni ujbol sourot ez igaz?
nemjo ha most simán felteszem update5-öt rá és patchelem ? -
Bazsowicz #5706 Valaki még kereste tegnap az all seeing eye-t hogyan lehet beüzemelni. Megoldás itt: bazsowicz.fw.hu -
Ben C #5705 :)..
ezek a hc gamerek... :D -
FLeK0 #5704 Nem egerpad, hanem "gaming surface". Mas szint. -
Borg #5703 600ft-ot adok érte :D -
Ben C #5702 http://proface.uw.hu -
Myron #5701 4k ért egérpadot... grat! -
FECTS #5700 Nekem SteelPad 4D-m van. 4k volt, és qrva jó. Azt pedig nem értem, hogy miért írták, hogy kopik, mert nálam több hónapja van, intenzíven használom és semmi kopás... -
#5699 végre megint müxik minden! -
#5698 Felttetem az 5-s Update-t az Emporois válozathoz nincs semilyen protokol meg egyéb hibám vazzeg!!! :)) -
Borg #5697 Kéne már valami új egérpad nekem is, dehát azért 10k egy ilyenért... -
#5696 szedd le valahonnan az emporio update 5ot rakd fel azzal mukodni fog. Nekem is lucim van és működik. Lejjeb találsz linket is -
#5695 Még egy kérdés hová kell tenni a botokat?
És akkor kell hozzá steam? -
#5694 Hy! A LuZi-css van de nekem a protokol 6 végett prüszkől. Mit tudok ellene tenni?
Ha újratelepítem akorr az használna?
Előre is kösz!