73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
nenad #5813 mindez egy videokartya csere utan. igy meg erdekesebb -
nenad #5812 talalkozott mar valaki olyan problemaval hogy a nyilakra,az end,home stbre a cssource "shift"-et bindel? es ha beirom a konfigba manulisan akkor meg olyan mintha folyamatosan setalnek. (shift a seta)
atirtam azt is igy most jo, csak eppen a shift az jo lenne...
azonkivul, a config file read only, megvaltoztattam aztan ugy latszik hl megint read onlyt csinal belole es nem tudja felulirni.
erdekes. -
FECTS #5811 Nekem végülis mind1, hogy hol lesznek normális playerek, mert megveszem a hl2-t, de amíg lesz tört verzió, addig azt is rendszeresen fogom frissíteni... -
FLeK0 #5810 Inkabb legyen tort szerver, de a normalisakrol takaritsak el oket, es ezt meg is fogjak tenni. Ha mashogy nem, akkor a VAC2 indulasanal, az mar joggal nezhet korbe az emberek gepen az ilyen dolgok utan. -
Borg #5809 Ha könnyű lett volna, már most sem játszanánk. Szal felesleges az ördögöt a falra festeni.
Amit ember készített, azt ember fel is töri. Ez a dolgok rendje. Amíg a CS létezik, addig mindig lesz tört szerver, ahol tört játékkal lehet játszani. -
#5808 Hogy ne lehessen warezzal játszani, gondolom.. -
FECTS #5807 Mit oldanak meg végleg? -
FLeK0 #5806 eddig 1 update volt, amiben probaltak ez ellen tenni, es 3 napig sikerult. meg 1-2 kor es vegleg megoldjak, a Steamen ez konnyu. -
#5805 segitenek, de most latom csak h megjelent mar az update 5.
steamesek jopofak, ugy akarjak megoldani a kalozkodast, hogy minden 3. nap kiadnak egy teljes mertekben felesleges updatet, es ezzel veszik el a kedvet a cracket hasznaloknak?:D
igazi lol lenne ha a vegen kulon kernenke penzt a kesobbi updateert:
update 15: rendes netkod
update 68: normalis hitbox
update 98:cheating death
elore elkepzelem lol -
MEZARO #5804 Szasztok gyerekek.
kész. feladom. nem megy. kivagyok. pics@ba.
Valaki! Valaki legyen olyan kedves, ha van ideje egy mailben vagy ide írja már le, hogy mit hogyan. Mer megüt a guta. Hmm.
Lépésről lépésre, mint egy lámának. Steam kell vagy nem, mit pecselek, hányszor, merről, mekkorára... HONNAN TÖLTÖM LE A PECST....
Ki szeretném próbálni.
DE NAGYON KÉREK MINDENKIT, akiben csak annyi hajlandóság van, hogy elküldjön a rákba, az ne írjon!!! Elkerülendő ezzel a későbbi vitát, kösz.
Ha valaki leírja, én elmentem, és ha majd más is oly láma lesz mint én, akkor talán én tudok majd segíteni neki.
KÖSZ. [email protected] -
fakanal #5803 jah nalam is:) pedig nem lammaztam sehol:D -
HIT Deathsasa #5802 Gyerekek nagyon jo társaság vagytok!
Azt élveznétek ha más beszopja a géppel!!
Na majd te is beszopod még valamivel Myron!!!
Nekem csak annyi a bajom elndul a játék de a rohadék nem tölti be a szervert hanem csak 3/4 ig!!
-
FECTS #5801 Szerintem nyugodtan. Hibáiból tanul az ember. Már várom az olyan hozzászólásokat, hogy:
"Letöröltem NTLDR fájlt, újraindítottam, de valamiért nem indult a windows. Formáztam, feltettem megint mindent, de még most sem megy a css. Help!" -
Myron #5800 És akiknek a német az első nyelv? -
radical@work #5799 Dehogynem, hadd adjon nekik! -
Borg #5798 Csak a gyk. ha valaki kitörli ezt a filet a windowsából, búcsút is mondhat neki, legközelebb be sem bootol a gép.
Myron, egy dolog, hogy tényleg idegesítő a sok láma, aki egy kurva nfot nem tud elolvasni mert az angoltudáshoz 8 általános kellene, de azért ennyire félrevezetni nem kell őket. -
#5797 áhá szóval beugratós ez a szervízpakban van! -
fakanal #5796 Myron ne legyel mar ekkora kocsog :D -
#5795 leírnád a pontos koordinátákat ehez a fájlhoz? -
Myron #5794 Egy pár gépre a windows felrak a C:-re egy olyan fájlt, hogy NTLDR. Nos ha ez a fájl fentvan akkor nem fog tudni a törött verziójú steamre feljelentkezni a CSS és ezért akad meg 75%-nál és adódnak egyéb rejtélyes hibák. Ha letörlitek az NTLDR-t, újraindítjátok a gépet, máris menni fog! -
Bazsowicz #5793 Cssinál egy új accot... -
L3st4t #5792 Én is megcsinaltam nekem megy... -
Bazsowicz #5791 Error 4: Bad Launch Configuration
- double check steamapp.cfg
- make sure that there's no # sign in SteamAppId, SteamInstallPath, SteamAppUser, SteamUserPassphrase
Vagyis: ha van akkor szedd ki a # jelet a SteamAppId, SteamInstallPath, SteamAppUser, SteamUserPassphrase elől.... -
#5790 én megcsináltam rendesen ugy ahogyan a nagy könyvben irva vagyon de sending client infonál pittyen egyet azt meghal.. -
#5789 én egyszeruen toroltem a steam dll.t. -
#5788 lehet hogy a rossz peccsel csinaltad,van vmi crackfix dolog!elkuldom ha akarod de szerintem megtalalod. -
LuciMC #5787 Lehet, hogy most én vagyok a hülye, de a steam.dll-el nekem elba...a az egészet! Ezt írja ki "Steam validation rejected"! Ilyenkor mit csináljak? Már 3X-or végigolvastam a fórumot, úgyhogy lécci vki segítsen! -
MEZARO #5786 Hi all.
Csak az írjon aki nem lusta válaszolni a kérdésemre, kérek mindenkit, hogy aki el akar küldeni azért mert nem olvasok vissza az ne is szólaljon meg.
Aki segít annak nagyon kösz.
1. Felinstalltam a gama-t.
2. Steam-et letöltöttem és newaccountot csináltam
3. patch-eltem a steam loginommal....
4. inditom a cstrike-ot, és HIBA. : error4, bad launch config.
?? Mit tegyek ??
KÖSZ -
Kevi #5785 Hali
Csak annyit, hogy megcsináltam az 5ös updatet emporio-hoz úgy ahogy az az nfo file-ba le vagyon írva és simán működik
Szal nem értem, hogy miért problémáznak egyesek
Charm
-
MinIM3 #5784 mpaclan
an igy ma jobb
-
MinIM3 #5783 igazad vam :D
www.mpaclan.tk -
FECTS #5782 Ezért nem kell nekik normálisan válaszolni. Egy idő után megunják, hogy nem kapnak választ (sajnos most még kapnak), és kénytelenek lesznek visszaolvasni... -
FLeK0 #5781 Nem rajta mulik, az az o maganvelemenye a jatekrol (a legelso beta alapjan), de ha mashol ezzel jatszanak, akkor itt is az lesz, az o versenyein is.
persze amig ez a jatek alkalmas lesz ilyen jellegu jatekra meg ki kell jonni 1-2 patchnek. -
radical@work #5780 Tök frankó hogy senki se veszi a fáradtságot hogy a crackek mellé tett nfo-kat elolvassa, az 5-ös uptade-ben le van írva, hogy NEM KELL FELTENNI AZ ELŐZŐ PECCSKET, csak a gamet kell kicsomagolni és az 5-ös updatet belemásolni, mert az ötös TARTALMAZZA AZ ÖSSZES EDDIGI JAVÍTÁST...
Kissé már unlamas hogy senki se olvas, mindenki csak beböfög a fórumra és megkérdezi hatszázszor ugyanazt. -
#5779 Bajos lett volna, mivel ugye a Source SDK csak nemrég jelent meg, anélkül meg ugye... -
FECTS #5778 Tudtam, hogy ez a klán url-je, csak azt nem értettem, hogy miért nem ezt adta meg. A másik pedig, hogy az eredményt is megtévesztően írták ki... -
#5777 pedig sztem nem lett volna nehéz, sztem a custom map készítői között kiherdettek volna egy versenyt egy halom jó map születhetett volna... -
#5776 A cs_assault a Beta 1.1-ben, a cs_militia a Beta 3.0-ban jelent meg... Anno, még 1999-ben... :)))
Bár tény, hogy én is jobban örültem volna teljesen új mapoknak... dehát előre letisztázták, hogy a CS1.6-ot ültetik át a Source engine alá... -
#5775 Ha kihagytam a 4es updatét, az már rossz? -
#5774 baromsag volt ezekkel a mar 1.3 ban is agyonragott mapokat beletenni.. italy, dust2 :***. havannat sem birom..
militia, assault, jobb lenne..