73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#6013 mert a cfg-t újraírja, :)
vagy csinál egy autoexec.cfg-t és írd abba, vagy tedd a cfg-t read onlyra :) -
#6012 meg nem undítja el azt a nyomorult dos ablakos steam-et sem:( -
#6011 most azt írja local steam service is not running pedig bele van írva a parancs ikonba. Ilyenkor mivan? -
FECTS #6010 Hozzávetted a gcf file(oka)t is? -
#6009 kifalt=kihalt -
#6008 tegnap óta kifalt ez a topik....érdekes vajon miért? -
#6007 torrent best 10 search 6-ik helyén rotfl.
6. CS Source
aimbot wallhack
hack cheat
counter strike
-
#6006 Textúrák, modellek pont hogy újak. -
#6005 hát ez nekem toszik működni, már a cfg-fileban is átírtam de semmi.
-console -val indítva miután betölt akkor bejön a console, de utánna ha kilépek belőle soha többet. -
#6004 ok megnézem, ez az 1 eddig nem kellett lehet, hogy azért nem működött. -
FLeK0 #6003 -console 1 a launch optionsbe. -
r0hamkuka #6002 Egyebkent a regi (emporio) CS:S konyvtar nekem joval nagyobb mint a hl2/cstrike ... nem tul biztato -
r0hamkuka #6001 Ha jol tudom akkor mostantol a HL2 vel is lehet tolni a CS:S-t. DE hogyan kell HL2 alol CS-t inditani? -
Kevi #6000 Hali!
Megvettem az eredeti HL2-őt viszont az a problem, hogy nem töröltem install előtt az emporio-féle CS:S-t.
Kérdésem: miket kell törölni, hogy a valve ne baszogasson a tört miatt a jövőben (állítólag utána tudnak nézni kinek volt ilyen)? A registry-ben ugyanis HKEY_CURRENT_USER\software\valve\Source alatt ugyanis van egy cstrike ill. egy cstrike'' mappa. Mindkettőben settings viszont az a különbség a kettő között, hogy az egyikben van egy key nevű valami ami mellett egy számsor van 1234567890123! (szerintem ez a tört)
Ja és más userben a Source alatt csak egy cstrike mappa van!
Ha valaki vágja mit kell ilyenkor tenni kérem válaszoljon!
A segítséget előre is köszi
-
#5999 a consolos problémára nem tudsz vmi megoldást? -
#5998 tényleg, de hát azt mindíg is utáltam, nincs ellenszere?
a scriptet köszi, pont ennek egy korábbi verzióját használom 1.6 alatt. -
FLeK0 #5997 csak vgui 2-es menu van benne
script itt. -
#5996 eszképre, hát nem tudom azt nem próbáltam, megnézem. -
#5995 buyscript nincs persze majd megnézem a régivel elvileg működnie kellene. -
#5994 ESC-re nem jön be a konzol? -
#5993 thx -
#5992 a konzol nem jön be mit lehet ezzel tenni, játékban bekapcsoltam nem jó, -set -console -val indítom úgyse jön be, hol tudom kikapcsolni hogy ne a VGUI menü legyen? -
#5991 innen talán -
#5990 Lehet valahonnan custom skineket, buy scriptet stb leszedni? -
Vegas #5989 remélem ezaz:P -
Vegas #5988 FAQ:
Kérdés: Mintha lenne valami mód arra, hogy multizzon az ember a HL2-vel (nem a CS:Source-al!), ez igaz?
Válasz: Igen. A szervernek a következőt kell írnia a konzolba (gy.k.: egy sort beírt, és enter):
net_start
sv_lan 0
deathmatch 1
maxplayers (hány játékos lehessen a szerveren)
map (a pálya neve)
restart
Aki rá akar csatlakozni, az pedig a konzolba: 'connect' és utána ip illetve port (pl,: 'connect 123.45.6.78:27015') -
Vegas #5987 ide levan irva valami erről hogy lehet jáccani multit a hl2-vel... -
#5986 tökjó, hogy nem arra válaszoltam, amire kellene
bocs -
#5985 egyelőre csak a CS:S
(nekem megvan a hl2, és nem látok benne multiplayer lehetőséget) -
Borg #5984 És HL1 multi van benne? Vagy a multi ebben már csak a CS:S ? -
Myron #5983 pff akkor ennek szinte semmi értelme, azt hittem hogy pont olyan graf-ja lesz mint hl2-nek, na az úgy tuti lenne. -
#5982 Tudom :)
"Semmi nem áll 6 polygonnál többől, de a a víz valósághűen tükröződik" :) -
#5981 Nem nagy szám..
Más a víz, fényeffektek, a fémes felületek csillognak, ragdoll, vérfoltok szépek, kb. ennyi.
Textúrák, modellek, hangok ugyanazok. -
#5980 Háj!
HL: Source-ról mit tudni? Ha megvan a HL2, akkor alá lehet gyűrni az eredeti hl-t, és az Source?
Azért itt teszem fel, mert a HL2 topikban akkora a pörgés, hogy lehülyézik az embert, vagy csak egyszerűen elsiklanak fölötte -
Sharinghan #5979 Nem lenne jó így játszani, gondolom nem fogja mindenki megvenni az eredetit!
-
Sharinghan #5978 Hali! Nem tudtok megoldást arra a problémára, hogy nem tudok mikrofonozni azokkal, akiknek nem eredetiük van????? -
Borg #5977 Css tegnap este még ment nekem. Azóta nem próbáltam. -
#5976 hmmm most megint megy -
FECTS #5975 Az emporio féle hl2 jó? A tört css megy még? -
radical@work #5974 bakker most nézem hogy ezt nem ide kellett volna írnom. :(