73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Mr.Grent
    csak nem te is tolod majd?
  • LSC
    uh csak az bekever majd a többi programnak. Kösz
  • zoli80
    nevezd at a masik vinyodat d-re!paran szoptunk ezzel a marhasaggal.
  • Vegas
    mondjatok már magyar servercímet...de olyat amin vannak..
  • MinIM3
    ezt ki lehet kacsolni, meg be is lehet allitani ez nem kulombseg csak az eggyiknel automatukusan ez jon be mig a masiknal az. puszta veletlen.
  • LSC
    hát ezt a D meghajtót még mindíg nem jöttem rá honnan szedi
  • mikisanzi
    Sziasztok !
    Hogyan lehet a steam-en szervert indítani? Szeretnénk a haverral ketten játszani a neten, mit kell csinálni? eredetiek a gamék.Ha elindítok egy pályát ő nem látja a listában s fordítva.Köszi a segítséget.
  • FLeK0
    hud_fastswicth 1.
  • ALPHA
    Na felraktam az erdeti CSSource-t! És volt külömbség az Emporios verziótól!
    PL: Mikor váltanék fegyvert, "akkor erdeti CSS-ben" fölül megjelenik egy lista hogy mi van nállam és utánna nyomni kell egy tűz gombot hogy elővegye!!!
    Ez nem lehet kivenni????
    Mert úgy jobb volt hogy egyből váltotta fegyvert! (Emporio féle)
  • Sugam
    Borg!ma 7 kor vagy fél 8 kor lattalak:))).magyar szerveren!:)
    kerdeztem toled hogy sgzel?erre nincs valasz mondom jovan biztos tevagy.amugy kapunci neven nyomom:)))).kellemes volt :)))ellened nyomulni:P:DD
  • RaSTaBaNDiTa
    SteamAppId=92
    SteamAppUser=rastabandita_hun_
    SteamUserPassphrase=******
  • LSC
    valahol a gémben lehet ez beírva mert a steam-et uninstalláltam/töröltem és mindíg a D-n akar kreálni.
  • LSC
    valaki copy-zza be a steamapp.cfg-t pls a jelszava nélkül thx.
  • LSC
    valahogy így néz ki most nem tudom honnan veszi azt az elérési utat:( :
  • LSC
    na úgynéz ki azért nemjó mert a D-n keresi a dos-os szar a CS-t. Az E-n van nem tudom honnan vette ezt a D-t és nem tudom hol lehetne átírni az install helyét a steamapp.cfg-ben jól van megadva szóval nemtom.
  • Borg
    Nekem is néha tököl ezzel, hogy a dos ablakos cucc nem indul el rendesen. Főleg az utóbbi hetekben.
    Valamit interneten kotorászik a szemétje, és így van amikor nem indul el időben a steamengine a CSS előtt.
    Ekkor jön a tipikus üzenet, hogy a "local steam service not running bla". LeOK-zod, és hagyod egy kicsit a dos ablakot, hogy szenvedjen (amik a 2. sort is kiirja az ablakban). Utána nem csukod be a dos ablakot, ráindítod a CSS-t és már megy is. Vagy becsukod, ujrainditod, ujra es ujra amig el nem indul. (2-3ra mindig elindul)
  • Borg
    Konkrétan mi is ez?
  • LSC
    az a jó hogy 2 napja még ment.
  • LSC
    az itt leírtak alapján sem jön össze bár a 4-ik lépés tök felesleges mert az 5 felülírja. : http://gportal.hu/portal/csmaps/
  • M@TriX
    online fix? honnan az nem kell vagy igen? mert sajna én csak az emp3at használtam utolsóra aztán legal lett :) sorry
  • LSC
    jah és a parancsikonba beírtam a paramétereket.
  • LSC
    mondom hogy csináltam.
    Luzifer felrak, emporio 5 update bemásol, steamapp.cfg szerkeszt online fix bemásol. Ha bent van a steam.dll akkor local steam not running van, ha nincs bent akkor meg nem indul el a dos-ablakos szar és connectnél steam validation rejected. Mit csinálok rosszul?
  • Vegas
    Valaki jön jáccani???
  • M@TriX
    pedig mennie kell, alapjáték + empirio 5ös update...
  • LSC
    Ennél a résznél a 4-t olyan mint ha nem is csinálnám mert nicns sok értelme.

4.:A crack mappából csak a steam.dll-t és a steamengine-t másold a főkönyvtárába!

5.:Szedd le az ONLINE PLAY patchet!(Source update menüpontba megtalálod.)Abból is csak a steam.dll-t és a steamengine-t másold be
  • LSC
    és szerver conenctnél steam validation failed vagy mi.
  • LSC
    ha van steam.dll akkor steam service not running, ha nincs akkor nem indul el a dos-os ablak.
  • LSC
    luzifer verzió emporio 5 fixel. Eddig jó volt:( De leírhatnál egy tuti receptet ami müxik thx:)
  • M@TriX
    ;)
  • r0hamkuka
    Ja az awp-pisztoly mar megoldva, az 1.6os scripten tenyleg nem kellett sokat szoszolni. Koszi a tippet. (en meg itt flood-olom a forumot :)
  • r0hamkuka
    Akkor mi van helyette? Gondolom hl2 alol el lehet valahogy inditani, de how? Sry hogy a lama kerdesemimmel zavaraom a skilles forumozokat de hat nekem is el kell kezdeni valahol.
  • r0hamkuka
    1ebkent szerintem sokan script-elnek. Spectaltam 1-2 tagot aki legalabb 2x x es stattal allt. AWP-pisztoly script kb 80%-nak volt. Szoval en csak tartani akarom a lepest, mert igy en vagyok hatranyban...
  • RaSTaBaNDiTa
    neked melyik cs-d van az enyém tökéletesen működik és innen szedtem: http://gportal.hu/portal/csmaps/
  • M@TriX
    még az Empirios CS:S-el próbálkozol, mert lehet afölött már eljárt az idő...
  • LSC
    nem indul el a dos-os steam ablak sehogy sem pedig beírtam a parancsikonba a dolgokat.
  • M@TriX
    én a CS1.6 alatt is read onlyra tettem, ugyanis egyszer egy szerver átírta, meg hasonlók. szóval ha jól be van állítva minden érdemes menteni és/vagy readonlyra tenni...
  • M@TriX
    ha lenne se adnám oda :)
    amúgy a scriptek 90%a működik CS:S alatt, vagy nem kellett volna megmondanom? ;)
  • r0hamkuka
    "AWP loves -> pisztolyra vallt" script-et CS:S hez?
  • Shep
    hát ez óriási, sose értettem miért kell egy már jól működő dolgot elszarni, na mindegy csak beállítok mindent rendesen egyszer ebben is, bár haverom hétvégén megint jön hozza a gépét, megint elmegy vele egy csomó idő ahelyett, hogy játsznék, na mindegy ez már az én bajom. Mióta megvette azt a gépet /1éve/ több gond volt vele mint az enyémmel 5 év alatt.
  • M@TriX
    del steam.dll. :)