73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • tmate6
    Hi all
    Nay a baj, ma warunk lenne fél9-kor de nincs szerver, nem tuttok egy 10playeres szervert?
  • mbz
    lesz pínz akkor megveszem D De most komolyan csak még vasra is gyűjtök ugy 70 eft beruházás lesz
  • Shep
    Létezik, hogy 2500+@3200+ 9700pro 1 giga DDR400 és van hogy 30-ra is leesik az fps?
  • NeOhu
    Lenne egy problémám tudna valaki segíteni?
    Van egy Creative Sound Blaster 5.1 Live! hangkártyám és a CS:S be hiába állítom 5.1 re megse szólal.
  • Phoenix007
    >Microfon problémára van megoldás?

Lehet, hogy neked is meg kéne venni... :)
  • mbz
    Lehet már feltették 1 páran a kérdést de én nem találtam na mind1:
    Microfon problémára van megoldás? Mert aki originnal nyomja azokat nem lehet hallani, csak villog a jele hogy beszél valamit.
  • Mr.Grent
    hogy mit?
  • ALPHA
    A Steam-en belül hol lehet firssíteni a CSS-t???
  • Mr.Grent
    Nekem müxik http://gportal.hu/portal/ innen szedtem a megoldás is itt van. Ha nemmegy akkor xp reinstall, majd norton ghost és többet nincs gond.
  • LSC
    már amióta kijött toltam csak elba..tam valamit azóta nem tudom rendbehozni:(
  • LSC
    én még mindíg uganazzal szívok fa hagyom a steam.dll-t akkor local steam not running és elindul a dos ablak a játék nem, ha kitörlöm akkor meg nem indul el a dos ablak elindul a game és nem lehet csatlakozni. Már a 3-ik CS:S verziót töltöttem le. Valakinek esetleg ötlete?
  • LSC
    az egér itt figyel nálam is:)
  • Zsoltika 007
    Jó nagyon!! Defuseal kit nincs??
  • aramisz
    Tudja valaki hogyan kell az emporios HL2-ben elindítani a CS:source-t?
  • Phoenix007
    Csak úgy pihenésképpen két warezhekkelés között:

A billentyűzetem.

Jóéjszakát...
  • Mr.Grent
    olvass vissza pár oldalt.
  • Mr.Grent
    Keress rá ase-ben.
  • BlackWolf
    csa tudna valaki adni linket az online fixhez?
  • CUCLI
    magyar
  • CUCLI
    tudnátok mondani pár server ipt?
  • gizmoplayer
    például ott is meg tudod adni jobb egér gombal ahol azt írja, hogy favorites.
  • mikisanzi
    az ip hol kell beírni? Bocs ha láma
  • gizmoplayer
    Próbáltad úgy ,hogy csinálsz 1 szervert, a haverod pedig beírja az ip címedet? Lehet, hogy hülyeséget mondtam.
  • mikisanzi
    Ja és még1

Képet hogyan lehet betenni a spray logo helyére?Mert akármekkora pixelre kicsinyítem le nem fogadja el.
  • mikisanzi
    Sziasztok !
    Hogyan lehet a steam-en szervert indítani? Szeretnénk a haverral ketten játszani a neten, mit kell csinálni? eredetiek a gamék.Ha elindítok egy pályát ő nem látja a listában s fordítva.Köszi a segítséget.

• gizmoplayer
    sziasztok!

bocs, hogy nem olvasok vissza rengeteget, de tudnátok egy linket vagy címet az Emporio 5-ös ápdéthoz.
    köszi
  • Extraboy
    nah, megneztem! Sourceban csak le kell venni az elejerol a "_" jelet tehat cl_autowepswitch 1/0
  • Extraboy
    1.6-ban _cl_autowepswitch 1/0 sourceban mingyart megnezem...
  • FLeK0
    advanced beallitasoknal automatically switch weapon vagy vmi ilyesmi, cs:sben nemvagom a parancsot.
  • ALPHA
    FLeKo! Arra van valamilyen konzol paracs, hogy pl. mikor eldobom az M4A1-et akkor amit felveszek új fegyver(ak-47) egyből arra vátson és ne a kispisztolyra. Mert az Emporio-snál alapból így vált!
  • Borg
    90/90/20k nekem most bevált.
  • Mike31
    HELP!

Pls valaki segítsen!

A Luziferes CS:S-t tettem fel. Működött egy darabig, aztán ezt a hibaüzenetet dobta ki:

Error!

MountAppFilessystem() failed: SteamMountAppFilessystem(92,4294967295,0x118fd0c) failed with error 116: Cache needs repair

Már sokszor újrainstalláltam + update 5, de ugyanaz a hibaüzenet. Mit kell ilyenkor tenni? Ha az Emporio-s CS:s-t teszem fel, akkor meg ezt írja ki: Az eljárás belépési pontja(_f)nem található a DLL-ben(Steam.dll)

Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném! Az Allseeingeye-al is lehet cs-t játszani? ([email protected])
  • Shep
    hát nem tudom én annak a hyve vagyok, hogy cmd_rate annyi mint az fsp-ed, updaterate elvileg ugyanannyi mint a cmd, a rate meg 20k
  • Borg
    Biztos... :)
  • Borg
    Először is 20k rate a max. 25k-t hiába állitasz.
    A 100/100 nekem is beszaggat néha, de legalább minden ugy történik ahogy látom :)
    Most tettem vissza 90/90-re, valami arany középutat kell találni.
  • NeOhu
    Valaki eltudná nekem mondani a helyes rate beállításokat?
    512/128 ADSL, a 25k 101 101 et hanyagoljuk ha lehet mert ugy nagyon szaggat.
  • aramisz
    Hogyan kell az emporios HL2-ben elindítani a CS:source-t?
    Valaki segítsen mert...
  • Shep
    de a régi verziókban mindben működött, hogy kikapcsoltam és ha megnyomtam az adott gombot megint bejött, ebben már nem megy ez a dolog, milyen rendszer ez kérem szépen?
  • GhoST23
    Ha eredeti játékod van akkor a source ikon tulajdonságaiba írd:
    X:\Steam\Steam.exe -applaunch 240 -console

Így biztos bejön a konzol de ha már bent van ne kapcsold ki!!!

Ui.: Ugyanez jó a tört változatnál de ott az nfo-ba le van írva hogy mit kell beírni.
  • blackhavoc
    hi arcok ... a parám az h hiába checkolom be optionsban a consolet nem jön be sehogy (nem tört, ja és vmi olyasmit hallottam h game alatt nem jön be - de nekem menüben sem)

előre is thx...