73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#6133 Szevasz Brájen. ASE-t ismered? All Seing Eye? www.udpsoft.com/eye töltsd le és ha feltetted akor add meg a sc:s és állítsd be hazánkat. MAjd keres és kb 17 szerver. Ezt hagy ne sorolja már fel senki neked. Tudom lustaság fél egészség, de azért ennyire. -
#6132 Hi. Van magyar szerver, ahol normális játékkal találkozik az ember?
ha valaki ír nevet, címet (esetleg jelszó), azt megköszönném! -
FECTS #6131 Vedd meg az eredetit! -
Mike31 #6130 Segítsen valaki!
Amikor egy szerverhez akarok csatlakozni, ezt írja ki:
Disconnected
STEAM validation rejected
(A steam.dll-t töröltem, mert ha nem törlöm, el sem indul a játék)Valaki találkozott már ilyennel? Mit kell tennem? -
#6129 Marha! -
Solutor #6128 köszi -
#6127 nincs benne -
CUCLI #6126 saját munkám! :D
-
#6125 köszi szépen! -
#6124 Köszönöm a segítőkészségedet, csak tudod, eddig kávéházban játszottam kétszer ezt a játékot, és pénteken kötötték be(tegnapelőtt) az internetet nekünk és tegnap délelőtt vette apukám a gépünket és ma reggel vettük a Petőfi Csarnokban ezt a játékot átolvasgatam a fórumot és letöltöttem ami a reklám alatt van de álandóan valami crc-t írt ki ezért kérdeztem meg mi lehet a baja hogy nem tudok játszani.
most sikerült letöltenem ezt a programot újra de jó lenne ha valaki segítene hogy mit kell vele csinálni lépésről lépésre leírva hogy megtanuljam mert én megpróbáltam áthelyezni a krek nevezetű mappa tartalmát és azóta annyira se indul a játék mint eddig. -
Solutor #6123 sima CS-ben ezek, gondolom ebben is:
rate 20000 (esetleg 25000)
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
Valaki tudja esetleg, hogy a Half-Life.2.PROPER-EMPORiO verzóban (~1500mega) is benne van a Source? -
#6122 A rate-t szeretném beállitani 512-es netre,valaki tudja a parancsot?
előre is köszi -
#6121 Törtben vol ilyen DOS ablak, eredetinél már nincsen. -
MinIM3 #6120 mikor elinditod qa gamet akkor egy ilyen DOS ablak ugrik fel steam engine is running. ha ez valamilyen okbol kikapcsolod vagy leáll akkor lesz ilyen az egesz.
annnak az ablaknak mindig futnia lesz mert kulonben igy fog kinezni a game. -
MinIM3 #6119 ha elovasnad mi van a kép alatt akkor nem tennél fel láma kérdéseket!! -
#6118 nemtudjátok hogy melyik file tartalmazza a game hettárét? -
Myron #6117 Kár hogy előre megköszönted mert senki nem fog segíteni :) -
#6116 Segítséget szeretnék kérni, hogy amikor csatlakozni szeretnék egy szerverhez, hogy játszhassak, akkor a következő üzenetet kapom :
Disconnected
This server is using a newer protocol (6) than your client
Ez mit jelent és mit kellene tennem?
Köszönöm előre is a segítséget. -
#6115 ojektum=ojjektum...
Amit még nem sikerült leszkrínsotolnom, az a "CT bőrbe bújt terroristák" effekt... -
#6114 >És ez számít Neked valamit is?
Igen, visszamaradok tőle a növésben, és javíthatatlan torzulásokat okoz a személyiségemben! Én igenis látni akarom azt a kancsal kínai kommandóst minden game előtt, ha már megvettem ezt a k***a játékot! Na de amúgy csak aggódok, hogy akkora láma vagyok, hogy valamit valahonnan nem töröltem le, és én tul.képpen még mindig a tört szarral jáccok... De hát azért ekkora láma csak nem vagyok tán...
Na de most volt három új érdekes jelenség:
a hiányzó textúra,
a repülő fegyverek, és a gömbvillám,
és a minden ojektum helyett megjelenő képek...
Nem tartós a probléma ugyan, de csak kíváncsi lennék, hogy másnak is volt-e már ilyen problémája, és hogy mi okozza.
Jócakát! -
FECTS #6113 És ez számít Neked valamit is? -
#6112 szard le:) -
Vegas #6111 akkor nekem mé elmosódott? -
#6110 Na nekem ilyen. -
#6109 Emporio-s az elmosódott. -
#6108 Ugyanez nekem is, csak homályos. Na mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom, csak gondoltam, nem-e csesztem el valamit. -
tmate6 #6107 Ne akard hogy elmondjam mennyire vesztettunk... :D -
#6106 de hogy tudom behozni? -
Vegas #6105 nekem az van amit a hl2-höz kaptam és ilyen elmosódott a főmenüjeah... -
#6104 ha nekem megvan a hl2 hogy tudok sourceval lanon játszani? -
Borg #6103 Nemtom milyen elmosódott izére gondolsz, nekem luzifer+emporio5 update és ilyen:
-
Borg #6102 256x256 tga -
Kisvadász #6101 mekkora és mijen kiterjesztésű képet tok berakni fújásba?? -
#6100 Hát fegyver skinek még nem hinném, hogy sok lenne.
Na amúgy lenne egy kérdésen. Akinek volt szerenycséje a törthöz is, meg az eredetihez is, észrevett-e valami különbséget. Többek között arra az apróságra lennék kíváncsi, hogy pl a főmenü háttere a törtben ugye ilyen elmosódott gusztustalan izé, aztán láttam valami screenshotot, ahol ugyanez a szép éles kép volt, mint itt a fejlécben, aztán láttan valami hasonló képet zöld egyenruhás fickókkal, most feltoltam az eredetit, és dettó ugyanolyan, mint a Luzifer féle tört verzió. (Az emporiost nem láttam.)
Szóval van-e valami különbség, amit nem vettem esetleg észre? -
tmate6 #6099 tom, tisztában vok vele :) -
Caterpillar #6098 Hali! Tud valaki nekem mondani egy címet ahonnan lehet letölteni fegyver skineket?
Köszi! -
Myron #6097 nem -
Borg #6096 Hát a te statjaiddal :D szükséged is lesz a szurkolásra :DDD -
tmate6 #6095 Nha, MPa sok szurkoljatok nekem, mi legyözzuk az sphere-t :) -
NeOhu #6094 Lenne egy kérdésem, ha nekem megvan az eredeti HL2/CS:S és haveromnál felakarjuk rakni a gépére de nincs nete, megoldható valahogy hogy jáccon a HL2 vel vagy a CS:S el botok ellen?