73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#6173 CSásztok lécci vki normálisan nem 10 db-ban hanem 1ben elküldeni az 5. update-t? KÖsz -
nenad #6172 a steam.dll -t nem kene atnevezned? -
Vegas #6171 kuzsmá..csak megkérdeztem ezt a szart bazz... -
#6170 Szisztok
Steames friendsben a havert csak offline-nak látom, mikor online s ugyanígy vissza.Pedig mindkettőnk státusza online.A játékok eredetiek, tudunk neten játszani csak szertnénk használni a friends opciót de nem megy.Mi lehet a baj? Ha valaki segítene megköszönném. -
tmate6 #6169 nekem is kivan a faszom hogy inden lámer ide jön sziggyák egymás annyát de jáccani MEG NEM TUDNAK -
#6168 használj ASE-t. -
#6167 nincs igy jó: -
#6166 Ha lesz időm hétvégén írok egy nagy FAQ-t mert már elegem lett a sok bugyuta kérdésekből :)) -
Vegas #6165 hi.
nincs olyan kód vagy valami amit beírok a Konzolba és csak magyar server-eket dob ki?? -
Ben C #6164 #6145 -
#6163 Ne ebben a topikban szidjátok egymást! :) thx -
Vegas #6162 Hogy a kurvaanyád -
Myron #6161 megbaszod a kurvaanyád -
kurvaanyád #6160 hi!
hogy lehet IP cím alapján servert keresni??mert nem esik jól végig nézni a listát... -
#6159 Ezt orvosolja az 5-ös update. Nem jót raktál fel, vagy nem jó helyre. -
mbz #6158 a cracket is másold be lehet az a baj mindet utána meg patch -
mbz #6157 Gyakran bár kevésbé gyakran feltett kérdés: microfon probléma
THX -
#6156 Üdv! "Új" szerver: 195.228.155.23:27015 -
#6155 az ikonoknak mekkora méretűnek kell lenniük?van valami kitétel a szinmélységet illetően is? -
#6154 update 5! -
#6153 Most léptem be megint a steam-be és ugyanaz semmi sem változik lécci ha van ötlet írjatok még kösz -
#6152 Sorry.Na már van nevem regisztráltam jáccotam is már csak mióta kellett az új protocol azóta nem. NEm tom mivan mégeccer bocs -
#6151 nemtom :D De jó a spray logók. Mindeki pucér nőket fest mindenhova. -
#6150 Te kretén eltdjuk viselni ha kedvesebben írsz ám. Azt meg hogy szívsz azt nem így kellene a világ tudtára adni te gyengeelméjű. -
#6149 Nem tudja valaki melyik fájl a menü háttér???
Mert kicserélném az empotiosra az alapot, mert az homályosabb :P -
#6148 nincs regisztrálva steam accountod
rakd fel a steam-et és regisztrálj 1-et és azt a felhasználónevet és jelszavat beírod a steamapp.cfg fájlba -
#6147 Bocs a nagy képért -
Lécci segítsen vki kurvára unom ezt a szart -
Ben C #6145 kettőskereszthatezeregyszázharminckilenc ???? -
#6144 www.givecsiconhtx.com -
Pontius #6143 sziasztok
Tudtok nekem olyan oldalt mondani ahol cs ikonok vannak? -
#6142 start _give_video_:htx:.
(de lehet, hogy record) -
#6141 Tényleg, hogy kell venni demot? És melyik paracsnal állítom le majd nézem meg? -
L3st4t #6140 Üdv!
Amikor demo-t veszek fel sourceban akkor mikor visszanezem hogy tudom megnétzni az aktuális állást(TAB)? -
Ben C #6139 Hali
ujra sourcezni támadt kedvem , feltettem az emporo 5ös updatet , és megpeccseltem.
csatlakoznék egy szerverhez , ette kiírja hogy a server 6os prozocolt használ , a kliens pedig 5öt.
mondom jó , biztos a szerverrel van gubanc.
mennék fel másikra , ugyanez.
szal most miva?? -
#6138 Beszarok, ha épp lőnek rám az olyan mintha lagolnék, ergó elmozdulni ugrani semmit nem tudok tenni? ez miért van?
A flashbang, vagy hangnyomástól te még mozoghatsz, itt meg állsz ergó álló célpontra könnyű lőni.
A fényerőt lehet valahogy feljebb nyomni?
És lehet hogy volt már a Borg által ajánlott beállításoknál a phase értékét byteban addjátok meg. -
#6137 Ping-re van már általánosan elfogadott rate parancsok? -
#6136 egyébként akinek fps gondjai lennének ezt írja be mat_dxlevel70 vagy 81, igaz a víz meg a tükröződések csúnyábbak lesznek de lesz vagy +50 fpsünk. -
Lacika 79 #6135 Na szal nekem megvan eredetiben a gém. Vissza olvastam 10 oldalt, de nem lett világos, hogy a #3722-ben leírtak benne vannak-e "gyárilag" a game-ben, vagy akinek eredeti van, azoknak is be kell írni? Nemrég kezdtem el nyomni a cs-t, szal elég láma vagyok még. -
#6134 Köszi!!!!!!!!!