73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#6213 De csak akkor fog jól működni ha az alja valami iszonyat csúszós igy a sensit le kell vinni 0.1-re. Mit ki nem találnak hogy eladjanak ilyen kaki-kat..... -
#6212 De mit moderáljanak? Erre van egy szólás "A vélemény az olyan mint egy segluk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra" Vagyis minek törölje. A téma amiről meg szó volt már messze el lett kerülve.
Az hogy kaptál egy hírt és a gyengébb informálódásodat a bannal ellensúlyoztad. Megértem hogy Valve fun vagy de ennek mi köze hozzá. A netmegosztásról meg annyit bár lehet a chellonál tiltják sok helyen saját felelősségre van bízva. Ej megint egy rossz hozzászólás. -
Borg #6211 Biztos, csak fennakadtam ezen az "xdk meg fop is rááll" című idióta dumán :DD -
#6210 JAhh de jól néz ki, bár sensinek és ravaszhuzásnak kb 3x 4x akkora lehet a reakcióideje. Nembaj tökös amerikaiaknak jó lessz... -
Borg #6209 EZ mekkora baromság :DDDD -
#6208 Fleko nézd, lásd be hogy hülye voltál ennyi az egész. Azért mert te nemtudsz valamiről attól az még létezik. Egy kicsit nagynak érezted magad, de beletört a szarvad. Tybalte-t pedig hagyd ki ebből. Ő a honlapot védte. Ez a te sarad. -
FLeK0 #6207 Az en reagalasom? A legkulturaltabb 2 hozzaszolas az egesz temaban, a szinten CSHU-s tybalte mellett. Arrol meg nem tehetek, hogy masok is felfigyeltek erre, es leirtak a baromsagaikat (vagy egyes esetekben megalapozott velemenyuket) a maguk nem epp kulturalt modjan -- ezt a lamas adminoknak kene moderalni ha igenyes oldalt vezetnenek. Igaz, akkor alapbol nem irnanak ilyen hireket, de megteszik, mert megtehetik, ilyen az Internet :). -
#6206 Fröcsög a nénikéd. Nehéz elhinni hogy másnak igazavan mi? -
#6205 Sajnos törtem van eben nem tudo segíteni. -
#6204 persze hogy nemlátod hisz csitelt és lebukott.. -
#6203 Alpha akkor ajánlom figyelmedbe a lamas honlapot olvasd el amit ott irtak és erre mi volt a reagálása kedves FLeKO barátunknak. Megint egy kis köcsög akinek több jutott bizonyos hatalomból és ettől elszált az agya. -
#6202 Skacok!
Valaki tudna segíteni a +6170 es kérdésben?
thx! -
#6201 Csá Evil Dead! A múltkor kurva ideges voltam rád, mikor Aztékon játszottunk és mindíg kilőttél alúlról!! :D
Még le csiteltelek ha jól tudom :)) Ráadásul még xar kedvemben is voltam.
De mostmár nem haragszom senkire! Ja erről jut eszembe, sztem hadja mindenki békén Flekot, mert nem érdemli meg hogy piszkáljátok elég sok embernek segített már, ha gondja volt! -
#6200 Idióta linkbeszúrás, bújtatott mikrofos reklám! -
#6199 Mi az, Fleko lett itt az új Public Enemy?
Egyáltalán ki az, 2000 óta CSzek szinte minden nap (Evil Dead néven) de játszani még sose láttam. Ja biztos csak külföldi szervereken játszik mert a magyaroknál nincs teamplay. Vagy csak egy újabb csíter álneves? Talán ő a magyar CS scene Anettkája hogy állandóan pofázni kell róla?
Más: íme a legújabb csodafegyver a cybersportban. Ezentúl ha lelőnek CSSben nem az aimbot volt a ludas, hanem ez:
MonsterGecko
a ketyere. A külföldi menő klánok már mind ezzel nyomják, hamarosan az xDK meg a fop is rááll. Magyarországi forgalmazó kerestetik! -
FLeK0 #6198 Nem, itt arrol van szo, hogy miattam egy (talan az elso?) nepszeru napot tudhat maga mogott a lamazsite, a cshu (aminek ehhez raadasul koze sincs) meg megszabadult 5-10 esetleges latogatotol az ellenem kialakult szemelyes 'utalatuk' miatt. JUJ!. Athozhatod ide is a vitat, igazatok itt sem lesz (szerintem, szerinted meg igen -- es ez igy lesz minden esetben, mindenhol), folosleges frocsogni mindenhol. -
FECTS #6197 Erről írnál egy picit többet pliz? -
#6196 De hogy kidobjak azért megint egy rakás pénzt hogy azzal a szutyokk multyval játszam amit nem is ők fejlesztettek ki, és erről huzzák a 3. bőrt. -
#6195 Te tisztában vagy mindennel. Meg is lett az eredménye a te tisztában levésednek. 2 remek portál ugrott egymásnak miattad te mesüge. -
#6194 Nézd nállam talán az első csatornákig futott a hl2. Ez kb 10 perc elég is volt. Az AI nem tud lekötni, engem nemvonz. Singli gámákkal utoljára tavalyelőtt mielött netem lett akkor játszottam, azóta csak multy-val tolom. Az emberi elmét nem lehet másolni. -
#6193 Fleko mondtam húzd be füled farkad és te vagy valószínűleg a leginformáltabb ebben a témában. -
FLeK0 #6192 Ettol fuggetlenul en tisztaban vagyok a tenyekkel, es AZ a hir (nem te, ne felj) butasag. -
#6191 Ha letiltanák az accountomat vszeg örökre elfelejteném a Valvét, akkor játszom mással. Mondjuk még a HL1 is meg volt eredetiben, két éve megvettem 5000 Ft-ért minden folytatásával együtt. Azért a HL2 telepítés előtt rendesen letisztítottam a gépet, se a régiek, se a tört CS:S nem maradt fenn és a registryből is kitöröltem minden Valvés, Sierrás bejegyzést.
A 40 milliót meg kib@szták az ablakon, a játék fizikája jó - bár nem tökéletes - a single része viszont dögunalom, vagy császkálás és útkeresés, miközben üldöznek, vagy agyatlan hent. A Far Cry AI-ban és harci taktikában messze verte - és bár ott nem használták ennyire ki, a fizikai motorja és főleg a járműkezelése jobb volt. -
Vegas #6190 Te beteg vagy??hogy nézel ki,fülig dzsimi..:C -
#6189 És ha az is. Te már csak tudod, amig meg nem bizonyítod vagy valaki más aki ottvolt addig mindenki olyan teoriát állít fel amilyet akar. Én meg csa kidéztem. Ennyi. -
#6188 FLeKO szerintem te most húzd be füled farkad, amit most müveltél az egy kicsit túl megy minden határon. "GG vagy" -
FLeK0 #6187 Ez butaság. -
#6186 Ime én ezt olvastam idézet a hl2.hu-ról "Több, a Half-Life 2-vel foglalkozó internetes oldal tagjai már jelentették a Valve-nak, hogy a Half-Life 2 warez verziója megjelent a Bittorent rendszerben. Természetesen azonnal jelezték Gabe-nek ezt a problémát, aki erre a következőképp felelt. „Már elég tapasztaltak vagyunk. Folyamatosan figyeljük a felhasználókat és aki a warez HL2-vel játszik le lesz tiltva.” Nos arról van szó, hogy a Valve direkt a Bittorent-es gyerekek számára kidobott egy warez verziót, abból a célból, hogy ez erre fogékony embereket lebuktassa. Akik ily módon jutottak, jutnak hozzá a játékhoz azok bannolva lesznek a Steam rendszeréből. Valamint a következő felhívást intézték a játékostársdalomhoz: "A Valve 40 millió dollárt költött a Half-Life 2-re. Mutassátok meg nekik, hogy megbecsülitek a munkájukat. Vegyétek meg a játékot!"
"
-
Myron #6185 "Hisz direkt warezt adott ki a valve hogy lebuktasson embereket"
ezt bővebben pls. Mikor adott ki és mit? -
#6184 Vagyis valami gubanc adódott csak annyi. A dolog lényege amit innen kihagytak hogy aCD-Key 5J52E-FVKXV-882FQ-YJXRQ-DOD98--< ezt a kulcsot használta mindenki a HL2-höz amit a bannoltak te irtad 20000 kulcs. A steamen ennyien reggeltek, vagy használták ezzel a kulcsal.
Tehát ott jó nagy gubanc van, és ez a nagyobb hír. Te bemész megveszed 10000-é és holnap nemtudsz belépni mert valaki épp tolja a kulcsoddal. Ezektuán nem téged védenek, mert neked kell bizonyítanod hogy te megvetted. Ez az igazi gond, nem az hogy húú a valve enyieket bannolt. Vazzer és ittlátszik vagy az ilyen dolgokon hogy az úgynvezett hl2 kilopás is csak kamu volt. Hisz direkt warezt adott ki a valve hogy lebuktasson embereket. pfff erről ennyit. -
r0hamkuka #6183 Idezet a Hardwired oldalarol:
(BluesNews) A Valve aktívan figyeli a Steam felhasználók huncut lépéseit és teljes erővel fejbekólintja a tilosban grasszálókat. A napokban közel 20 000 accountot zártak be. A felhasználók zöme fizetés nélküli örömökre pályázott, míg mások gépén megkrekkelt Valve játékok tobzódtak vagy hamis bankkártya számokkal próbáltak túljárni a cég központi headcrab nem is oly töppeteg eszén. Az érintettek accountját és az összes hozzá tartozó játék kulcsát végleg letiltják.
Egyes feltevések szerint a Valve egy jókora kolbász csalit vetett a hekkerek orra elé, s így tudta őket tőrbe csalni, de ezt a későbbiekben cáfolták a cég tisztségviselői.
Na es most mi lesz? -
tmate6 #6182 Kussoljá te bazdmeg, kicsit több közöm van a CS-hez mint neked szal....
Miért van az hogy bindelek egy Buy-t és mikor máskor elinditom a gamet és connectolni próbálok egy hibauzenettel visszadob
[NEM OLVAS VISSZA HEHEHE] -
Myron #6181 mert egy béna szar vagy. winrarról hallottál már? rarra menj rá és azt csomagold ki. WinRAR ember winrar! -
#6180 mármint az 5.-en belül van több
-
#6179 hlod ugyan ez van meg nekem ami itt van és ez több darabokban van. ha kicsomagolnád valamelyiket hibát ír hogy kell hozzá a másik -
#6178 kösz -
#6177 http://gportal.hu/portal/csmaps/
De lásd mien vagyok. -
#6176 Keresd ki, magad. Még hogy küldeni. az sok mb ember. -
#6175 ? mért
-
#6174 te sem vagy normális