73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#6253 Eh bammeg erre nemtok mit mondani...
Mi a büdös franc értelme lenne cheatelni neten csébe?Csak jól kibanolnak a serveről...Egyébként ami cheatlandba van csit a cséhez az egyébkétn se műxik neten szal nemtom mi a bajod...
Igenis szeretem a csét!Bajod?Asszed csitelek?A jól megszokott csitergeci duma?Rendben...hiszel amit hiszel nem érdekel...
-
Borg #6252 Te fogalmazásgátlót szedsz? -
#6251 taktikát erős clan ellen de_dust2 + de_infernora -
#6250 akkor már találkoztunk, emléxem a nevedre ;) -
#6249 >Miértis? Létszi indokold meg!
Idejösz egy ilyen nick-kel, hogy Mr NoName, és - ahogy azt itt már tanult kollégám is megjegyezte - egy k****nagy CheatLand ikon vigyorog a desktopodon, játék meg semmi, csak a CS:S ...
>Te nem a FoToS haverja Keresztapu vagy?
FoToS-t nem ismerem, ez a név a Maya fórumon ragadt rám, amúgy Phoenix néven futok. CS:S-ben legalábbis. Ha te vagy az Evil Dead, akkor már játszottunk is együtt. -
#6248 és honnan lehet letölteni? -
#6247 lol miért mennyi lenne megyek és lövök lol -
Borg #6246 Inferno az melyik map? Bocs már majdnem egy hete nem játszottam :) -
Borg #6245 Mintha olyan sok fajta lenne... -
#6244 Hi! Valaki tud fullos takticsot
írni egy erős clan ellen infernora+
dust 2 re kössz! -
#6243 a luziiferest honnan lehet letölteni + az emporio 5-ös updatet? -
#6242 melyik fajta CS:S-t érdemes leszedni, ami működik is? -
#6241 Egyébként régen sikerült elindítani amit wandoorol szedtem le source-t,ezt az egyik képem is bizonyítja ami a galériámban van. -
#6240 Te nem a FoToS haverja Keresztapu vagy? -
#6239 Miértis?
Létszi indokold meg! -
#6238 1.Csináltam azzal a steames szarsággal 1 cgf filét,azt bemásoltam a cs source főkönyvtárba
2.Update 5.-ből a file mappában lévő cuccokat felülírtam a főkönyvtárba,és a crack mappába léve steam.dll betettem a bin mappába,a steamenginet meg a főkönyvtárba
3.onlineplay mappából pedig a files cuccokat a főkönyvtárba (steam.dllt a binbe,enginet a főkönyvtárba)
Én ezt csináltam,de ezis van leírva... -
#6237 Mr_no_NaMe, szerintem mindenki csak jobban jár, ha te nem fogod tudni elindítani a gamét...
Naszóval: itt valamelyik hozzászólásban volt egy link, hogyaszongya lehet letölteni CS:S map-eket. No, rá is vetettem magam hirtelen, hátha meglelem kedvenc cs_militia, meg cs_assault pályáimat source változatban. Hát ... az assaultot meg is találtam, de inkább ne találtam volna. A sok közül a MegaMapPack-ot töltöttem le, gondolván, abban benne lesz minden. Fel is pakoltam, működik is minden. Hát ugye mondanom se kell, egyik igénytelenebb, mint a másik, ami meg nézne ki valahogy, az meg ritka beteg pálya. Na de nem is ez a baj, viszont a meglévő eredeti pályákat is összecseszték itt-ott textúrailag... Valami ötlet, hogy mit csináljak vele? Újrainstallni nem szeretném... -
#6236 #6230 -
tmate6 #6235 sry, régen vótmá az a cs-s korszak :) de a jelentését tom :) -
#6234 GL = Good Luck
HF = Have Fun -
tmate6 #6233 Te ismered SyS-t? ma az o szerverén jáccunk.... -
tmate6 #6232 :D
najó az MPa nem egy Sphere amugy ugy kikaptunk hogy csúnyább nem lehetett volna
És ne GL hanem GF&HL
(ha jó emléxem) -
#6231 hmm mint multkor? Tényleg nem is irtad mennyi lett a vége.. Egyébként GL!! -
#6230 Na!Megcsináltam!
Msot meg ezt írja ki:Unable to get IFilesystem interface filesystem factory -
tmate6 #6229 Ma ismét war
Ellenfl MPa :) szét henteljuk öket... -
#6228 Na ok....akkor pontosan azt,semmi msát csak azt fogom mégegyszer megcsinálni... -
#6227 nekem érdekes müxik... -
#6226 Mondom bocsi,de bevallom 1 qurva képet nem tudok méretezni:)))
Most ahogy ezt elmondtam biztos bénának fogtok tartani hogy nem indul a cs,de azzal az installal leírással ami itt van azzal nem indul:( -
#6225 Yeesir cheatland az kell... Gratula... -
#6224 :), nem mert a háttere is érdekel minket... vagy téged... :) -
#6223 Bocsi -
#6222 Na mind1 újrapakolom de ha valaki leírná a tényleg helyes telepítést,annak nayon örülnék! -
tmate6 #6221 Nem elég lett olna kivágni azt a kis hibauzit..
Vagy legalább nem 1024*768-asba tetted volna be -
#6220 Hameg a sourcet indítom akkor meg,3 hibaüzenetet küld arról hogy nemtalálja a steam.dll-t amikor oda tettem a főkönyvtárba ahogyan az le volt írva:( -
#6219 Ijenkor miért nem megy?
Mindent úgy csináltam ahogy le van írva de nem indul!
-
#6218 ember elme, nem nick elme. Nekeverd, -
#6217 a tiédet nem nehéz lemásolni -
Daniel Hunt #6216 Köszi!!! -
#6215 #6177 Dugd fel ha még olvasni sem tudsz..... -
Daniel Hunt #6214 Hali!
Kéne az Emporio5-ös update.
Honnan lehet leszedni???