73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#7014 nekem csak az 1es update volt fent akkor most rakjam sorba fel a 2,3,4,5,6,7-et ? -
noodle77 #7013 DEatmatch Nfo ezt írja:
Only to be used after updating to protocol v7.
Protocol v7 adds the ability to install Half-Life 2: Deathmatch.
(without protocol v7 update installed, you CANNOT install HL2: Deathmatch) -
noodle77 #7012 Sikerült már valakinek használni a Hl2 deathmatch-et? -
#7011 Counter-Strike_Source_UPDATES_7_CUMULATIVE-EMPORiO-AJ /97 MB/ - na ez mi?
gondolom az 5,6,7 egybe vagy vmi kamu -
noodle77 #7010 Hogyan lehet nyomulni a deatmatch-on? Egyszerüen nem bírok rájönni' -
HoTDoG #7009 EMPORIO-s UPDATE-ek.
Counter-Strike_Source_UPDATES_7_CUMULATIVE-EMPORiO-AJ /97 MB/ - na ez mi?
Counter-Strike Source UPDATES 7-EMPORiO /17 MB/
és ugyebár ami 1-2 napja jött ki:
Counter-Strike Source UPDATES 6-EMPORiO /14 MB/
Csak azért nem értem, mert a steam-en semmilyen frissítésről nem írnak. -
FLeK0 #7008 Meglepo lenne ha egy netes tartalomszolgaltatasrol letoltheto online akciojatek nem lenne jatszhato az interneten. -
TBALINT19 #7007 HEllO. A source-t lehet neten jászani?
Ha igen hogy. pls.. -
FLeK0 #7006 Nem, HL2 kell hozza. -
FLeK0 #7005 A Steam automatikusan jatekinditasnal letolti a legfrissebb patcheket, semmi kulon letoltes nem szukseges, csak 2 kattintas az ikonra. -
#7004 Hi! A CS:Source-höz kell a sima CS is?? -
antijedi #7003 azt viszont passzolom :) de mivel az cshez van tuti nem a hl2 dmhez :D -
noodle77 #7002 Akkor mire jó a emporio 7-es update (a 2 nappal ezelötti 6-oshoz képest) -
antijedi #7001 csak megjegyzem hogy a vengeance féle protocol 7 nem egyenlő az emporio féle updat 7el... (sokkal inkább az update 6 tulajdonságaival egyezik meg...) -
noodle77 #7000 szerintem elég a hatos is, próbál ki, ha megy hatossal is akkor hagy a francba a 7-est(de ez persze nem biztos) Asszem a 7-es a deathmatch-hoz kell, de most éppen ezt próbálgatom. Ha valakinek van ötlete, akkor szóljon hozzá' -
ILL #6999 Köszike! Csak most tudtam megnézni a fórumot! -
lamatic #6998 nekem fenn volt az 5 s és csak a 6 ost tettem fel , meg átirtam a SteamApp.cfg t értelemszerüen és kész -
#6997 Elég csak a 7es? -
#6996 Ok, akkor már csak azt mondd meg plz hogy a 7-es kell feltétlenül, vagy jo a 6os is?
Kösz egyébként a válaszokat. -
noodle77 #6995 FElülírod, létrehozol egy steam accountot, patch és had menjen -
#6994 Ja és akkor elég csak a legújabbat? a 7est? -
#6993 És ugyanúgy kell vele szórakozni mint tört verziok esetében? Vagy csak simán felülirogatom azt jau lesz? -
noodle77 #6992 6-os 7-es update és Deatmach Vengeance itt -
noodle77 #6991 fel kell pakolgatni -
#6990 Hmm lehet hogy lámát fogok kérdezni
Az eredeti verziora is kell pakolgatni az updateket, vagy azt a steam magától letölti? -
Joint #6989 ez a steaminstall is kell? :) -
Joint #6988 remélem ezek az updatek jók a mostani kijött retail-hez :D
-
#6987 ITT VANNAK AZ ÁPDÉTEK!!! -
noodle77 #6986 Az is meg lesz, nyugi, csak kb. egy 20 perc -
Joint #6985 de nekem az 5ös kell a másik kettő megvan! :D
-
noodle77 #6984 egy fél óra és adok linket a 6-os és 7-es update-hez illetve a Deatmatch Vengeancr-ra is. Rlvileg, ha jól ovasom, bár még nem próbáltam a hetes update kell a Hl2 deatmatch-hoz. -
Joint #6983 5-ös update-hez valaki dobna egy torrentet vagy akármit? :) -
R9 #6982 Valaki írja le pontról pontra pls hogy tört játékkal hogyan lehet szerverre csatlakozni! -
#6981 UPDETES 7:
----------
Release Notes:
Ű Get update 5 and 6 first after that add this update!
Ű Use Online Play from Update 6 if you want to play online
Ű
Steam Fixes:
Ű Fixed server plugins not loading under Steam
Ű Fixed rcon kick failing
Ű Fixed UDP logging functions not working properly with quoted strings
Ű Bots enabled for WIN32 & Linux
-
#6980 na figyuzatok nem tom hogy mit javít a hetes update de biztos nem a 5 és 6 update összevonása mert 16MB és most tőltöm.ha az 5 és 6 lenne akkor vagy 110MB kellene hogy legyen.torrent fájlt megtaláljátok fun lovin criminals -nál. -
Myron #6979 Tatylának megvan adtam is neki ftp-szervert amire feltölthetné és onnan mindenki leszedhetné de annyira láma hogy nem bír belépni egy ftp-szerverre! Ez van fiúk -
HoTDoG #6978 Szerintem ez az Emporio 7-es UPDATE, ami a SuprNova-n is megtalálható, egyenlő az 5-ös+6-os update összevonásával.
A steam semmilyen frissítésről nem ír... -
#6977 Half-Life_2_and_CS_Source_Protocol_v7_Update-VENGEANCE
ezt raktam fel meg átirtama steamemubamn egy pár dolgot -
#6976 mapokat honnan sracok?nem tudok csatlakozni a serverekhez.keresot hasznaltam.. -
Mat #6975 Update-elted? És ha igen akkor honnan szedted le a frissitest?