73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Joint #7054 reggelt!
sracok akkor csak eleg az 5-6-7-es peccs? nem kell elolrol az 1-essel kezdeni? igerem nem lesz ilyen temaban tobb kerdesem :) -
#7053 Úgy látom, ez az akadozás még mindig probléma: ha biztos vagy benne, hogy nem a neted miatt, van, írd be a konzolba:
cl_smooth 0
Ez a konzolparancs direkt ezt küszöböli ki. -
FLeK0 #7052 ne torodj ezzel, masnal is van. vagy rossz net/rate beallitas miatt akad, vagy a neted van leterhelve. -
#7051 NA erre varjatok gombot!
És eredeti a game-m!
Jah és állandóan be-be akad mintha lagolna, pedig másoknak nem akad!
-
#7050 mennyémáinnen vagy had osszak neked pár heccsátot -
#7049 Meglestem Clanbase-n hogy milyen magyar csapatok tolják a source-t és ráleltem az NRB-re. Sajnos első warjukon kikaptak, de a nevük azért nemsemmi.. Nincs Rajtunk Bugyi. EZ hmm Remek :D :D :D :D :D :D -
#7048 Ne azzal játsz hanem az Emporios CS:S-el! -
#7047 Én nemtom ti hogyvagytok vele, de engem nagyon zavar hogy néhol nemlátok semmit, oly feketeség dereng mindenütt. Ami persze kétélű fegyver mivel ott én is eltudok bújni, nem ez zavar hogy ott ülnek és kempelnek ez a jó benne, de a brightness lehetne 1.6 nál kissebb is. Mondjuk 1-ig állítható lenne. -
#7046 Retail? ez jó! :D -
#7045 Szerinted ez megoldás? Reggel egy másikat. Vagy reggel egyszerre 10-et. Nem a gond ottvan hogy lusták arra hogy ráfordítsák az időt egy picit csak egy picit hogy törödjenek a dologgal. -
AmadeusHU #7044 Nekem a retail verzió van meg. Felraktam a Half-Life 2 & Counter-Strike Source Protocol v7 Update frissítést amit vengeance készített.
Mindent pontosan úgy csináltam ahogy az nfo-ban levan írva.
Működik a multi hiba mentesen amíg, ki nem írja ezt: "abnormal program termination" és a cs:s mappában lévő hl2 exere hivatozik Próbáltam vele trükközni de nem sikkerült.
Az emporio update változatok meg nem jók a retail cd/dvd változathoz. Mivel azok csak kizárólagosan a régi feltört emporio változathoz jók (a már felinstallált változathoz). Valakinek van valami ötlete hogy hogyan lehetne megcsinálni úgy hogy ne faggyon ki? -
#7043 MR.GRENT kibaszottúl jól beszéltél.olvassatok vissza hogy milyen update-tet kell felrakni mert ez már lerágott csont. -
antijedi #7042 -
Borg #7041 Nem kell túlreagálni, már készül a fórum pontrendszere. A jövőben valszeg a warez installálással kapcsolatos kérdések ismételgetéséért is ban fog járni. -
Caterpillar #7040 Hi!
Tudtok olyan oldalt ahonnan skineket/modelleket lehet leszedni?
Köszi! -
#7039 bazzeg http://cssourcehun.uw.hu/ ról tölsd le az EMPORiO 5,6, os patchet (ha találsz akkor 7 est is) és rakd bele a gameba és tádáááááámmm -
#7038 pedig úgy tűnt mintha 1 teljesen önálló játék lenne -
FLeK0 #7037 egy HL2 MOD-hoz kellene a HL2? mibol kovetkeztettel erre?? -
#7036 télleg kell hozzá a Half Life2? -
#7035 A looser nem az aki idejön és benyögi a kívánságát, hanem az aki idejön és első kérdése hogy miért nem megy de arra baszik hogy visszaolvasson. Mert nem érek rá meg stbb.. húzzon akkor a kegyesbe, ha nincs rá max 10 perce hogy 3 oldalt visszaolvasson. Miért mindig más kaparja ki neki a gesztenyét? Segíteni lehet, de nem mindig ugyanarra a fas..ságra. És a másik nemlátom hogy a topic cime a WAREZ CS:S HOGYAN MÜXIK címet. -
#7034 olvass vissza! -
#7033 honnan lehet mapokat tolteni *assz* meg? -
Ben C #7032 ez kész. -
R9 #7031 ?? -
ShaiHulud #7030 [tortjatek]->.->.->.->.->.->[szerver] -
R9 #7029 Valaki pls mondja el pontról pontra hogy hogy lehet
tört játékkal szerverre kapcsolódni!!!thx
-
Adhie #7028 Nem azér de mit kell azon szenvedni, hogy emporiós, vagy mittoménmijen??? a crack azt a részt töri föl, amit kell, higgyétek el hogy ő maga is leszarja azt, hogy most emporiós, vagy nem... és különben is ha képes vagy rá hogy a 6os patch-nek a crack könyvtárában lévő rész kitöltöd, tényleg nem kell a patch exe! azon meg főleg ne nyomorékoljatok, hogy hol a link, higgyétek el nekem, néha csodárak képes a Google.hu!!! -
#7027 ... Viszont legalább a loosereknek lehet segíteni...
Elvégre mire való egy forum? ? -
#7026 -_-!baszk ilyen nincs 4 szer leirtam mit kell csinalni.
tobbet nem irok ezzel kapcsban!
-
#7025 Egyet offoltam, de ez sem teljesen az ugyanis ha végigolvasnád amit írtam, akkor rájönnél h. egy beadott linkre reagáltam... -
#7024 Tanulj meg olvasni! A topic címe: Counter-strike: Source nem hl2 deathmatch. -
#7023 JAJA Semmi értelem, csak a loosereket gyüjti.... Olvasni meg 0-a -
Borg #7022 Bazeg, szerintem zárjuk be ezt a topicot... -
#7021 Hova kell kicsomaloni? -
#7020 6992es linken lévő oldalról leszedtem a deathmatch-es dolgot, és az működik a properes HL2vel? -
AmadeusHU #7019 Az miért van hogy a CS: Source multi közben egy idő után kifagy és egy hiba üzenetet ír ki? Fennt van ez a 7-es update (ami jó 500mb) és ott az nfo-ban az van leírva hogy a régebbi EMPORIO változatban lévő steamengine.exe -t futtatni kell. De tudjuk hogy az EMPORIO feltört változat egy nagy rakás szar (tele hibával). Van a steamengine.exe -ből egy újabb változat ami a mostani frissitéssel (Half-Life 2 & Counter-Strike Source Protocol v7 Update) hibátlanul működik? -
#7018 Ezt aki megmondja mért nem indul a CS Source...
Ezt írja indításnál:
MountAppFilesystem() failed: SteamMountAppFilesystem(92,4294967295,0×12afd0c) failed with error 116: cache needs repair! -
#7017 köszönöm -
HoTDoG #7016 Nem.
Tedd fel az 5-öst, aztán a 6-ost, és végül a 7-est.
pl innen:
CS : Source Magyar Portál
De ebben:
Counter-Strike_Source_UPDATES_7_CUMULATIVE-EMPORiO-AJ /97 MB/
asszem mindegyik frissítés megtalálható. Persze csak ha nem kamu. Suprnova-ról, Youceff torrentről leszedheted.
-
Myron #7015 csk 5,6,7