73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#7094 lol micsináltak? Múlkor szarráaláztuk őket, nem valami skillzorok D:D:DD -
Borg #7093 Titkos szoba a piranesin :) Ha valaki még nem ismerné, a ticket office bejárata mellet (ct kezdőnél) át a falon.
(btw a képen tanúi lehettek a SEF clan x-edik tagjának a kitiltásának, az SGC szerverről... hogy miért azt mindenki határolja be maga;) -
antijedi #7092 mert -
#7091 http://gportal.hu/portal/csmaps Ez miért halt be? -
Bozz #7090 Legszebb öröm a káröröm mi? :P -
#7089 :DDDD -
Bozz #7088 A lent említett probléma:
A lámpák helyén ilyen négyzet alakú lóf*szok vannak. Emporio és Vengeance verizóban egyaránt, mindegyik frissítéssel.
Ati Radeon 9000Pro 128MB a vga 4.12-es catalysttal.
(4.11-el is ilyen volt) De mintha legelőször nem lett volna ez a probléma, szóval megpróbálok visszarakni egy régebbi drivert. Végül is ennek a karinak már mind1 mi hajtja.:)
Ha valaki esetleg már találkozott ezzel a jelenséggel, és tud konkrét megoldást, kérem segítsen.
Előre is kösz. -
Bozz #7087 Joint nekem is hasonló problémám van! Milyen a videokártyád? -
Borg #7086 Megvan még az a faq? hol van?
Mondom, belinkelem én a topicba, ha valóban hasznos faq. Valami olyasmi kéne, mint ami a hl2 topicban van. -
#7085 A kérést már megtettem volna én is, mivel egyszer már megcsináltam a faq-t. De hát a moderátorok is elfoglaltak meg hát a warezzel foglalkozni állandóan... -
Ben C #7084 valami olyasmi hogy a Windows XP alapból gyorssítja az egér mozgását a játékokban.. -
Ben C #7083 pontosan én sem , de CS 1.6ban bekapcsoltam, és 1.5 senssel irtottam, CSSben , meg enélkül a három parancs nélkül 1-es sens is túl nagy :) -
#7082 a 7es protokoll után nekem tökre belassult a játék szaggat meg ilyenek: ez hogy lehet? -
#7081 sry mkinek
megnéztem most már tudom -
Borg #7080 Jó kérdés:) Mire lennének jók ezek? Emlékszem, hogy sima CS-ben voltak, de már ott sem értettem, hogy minek. -
Ben C #7079 a CS:S-ben is működik az XP-s egérgyorsítás kikapcsolása , a parancsikon indítósorába írt -noforcemspd -noforcemaccel -noforceparms parancsokkal? -
Borg #7078 Látod, épp ezért bőven elegendő ami fent van a topicban. A maradék le van irva az nfo-kban, minimális logikával, és számítástechnikai ismerettel megoldható. Ennyi. -
#7077 Amúgy meg kérdeznék valamit, amiről nemigen volt még itt szó: Pályaszerkesztéssel foglalkozik-e valaki? Én néztem ezt a Hammer-t, de nem vagyok vele kibékülve. Ha valakinek vannak ilyen irányú tapasztalatai, az dobjon meg egy privivel, aztán cseréljünk eszmét barátilag.
Na jóccakát! -
#7076 Biz'isten megcsinálnám, ha törttel játszanék, és tudnám, hogy mi merre hány méter... Azzal játszottam én is régebben, de nem tudtam követni ezeket az ápdéteket, meg onlájnpeccseket... Csináltam mindent úgy, ahogy itt leírtátok, igyekeztem nem hülyeségeket kérdezni, aztán néha ment, néha nem ment. Szóval megírnám én, de annak csak mégtöbb hülye kérdés, meg anyázás lenne a végeredménye. -
Borg #7075 Naja, ez meg a másik.
De nem is arról van szó, hogy ezentúl nem lehet kérdezni, csak ne ilyen jellegűeket hogy "hogyan lehet cs:s-al neten játszani?" és hasonlók... -
antijedi #7074 erre van a lap alján a topicon belüli kereső..., kb 8as iq-val me glehet találni amit akarsz max 5 perc alatt szvsz... -
Borg #7073 Jó ötlet, hajrá. Ha kész van szólj, és belinkelem a fejlécbe. -
#7072 Borg ez kicsit így drasztikusan hangzik, de végül is igazad van. Csak talán azt kéne csinálni, hogy valaki összeállíthatna egy kis fakjú-t (gy.k.: FAQ) , mondjuk aki már hússzor leírta, már igazán mindegy, hogy leírja huszonegyedszer is, és ha valaki olyat kérdez, ami világosan le van írva benne, azt kell falhoz állítani. Sajna nem olyan egyszerű, hogy "Olvass vissza vazeg!", mert én azért olvasom a fórumot naponta, és még ém is nehezen találom meg néha, hogy egyáltalán hol tartottam. Szóval ide a fejlécbe kéne kiírni nagy villogó piros betűkkel,hogy "mielőtt f***ságokat kérdezel, olvasd el a FAQ-t, itt a link" aztán lehetne osztani a büntipontot. Mert abban viszont igazad van, hogy valamit kell csinálni. -
Borg #7071 Csak gondoltam szólok, hogy a büntetőpontrendszer beindulása miatt mostantól minden olyan ember pontot kap itt is, aki olyan kérdést tesz fel a témával kapcsolatban, amit a topicban már egyszer kitárgyaltunk.
Teljesen mind1 mikor, mennyit kell visszaolvasni, tegye meg. A továbbiakban nem kívánatos, hogy a hozzászólások 90%-a analfabéta kisgyerekek segítségkérése legyen. Ugyanez vonatkozik azokra a kérdésekre is, amelyekre a választ a FAQ-ban, vagy az egyes patchek NFO-jában meg lehet találni.
A további információkat a büntetőpontrendszerről megtaláljátok a megfelelő helyeken. -
FECTS #7070 Tedd azt -
#7069 és az emporios CS:S működik a Veneganceos HL2n? -
R9 #7068 komolyan mondom megveszem eredetibe :S -
Joint #7067 azt kikapcsoltam már egyből
-
#7066 Próbáld meg kikapcsolni az anti aliasign-ot nekem ettől helyrejött bár azért ez csúnya hiba. -
zord #7065 update 6, 7 linkek:
http://www.adam.com.au/hamilton/Emporio_CSS_mirrors.htm -
lamatic #7064 mat valszeg nemjól raktad fel vagy nem jót , olvasd vissza mit kell tenni -
Mat #7063 Ezt nem értem! Feltettem az HL2 and Cs Source Protocoll v7 Update-et és azt írja ki minden serverre, hogy az "this server is using newer (7) version protocol then your client" Mit csináljak? -
Joint #7062 srácok az miért van hogy a lámpák meg néhol a padló lila színt vesz fel és mint texturahiba jelenik meg? :) -
Mat #7061 A Vengeance-os (5cds) verzió van meg nekem! Feltettem ezt: HL2 and Cs Source Protocoll v7 Update. Frissítette! Hogy kell neten játszani, mert mikor csatlakoznék egy serverhez azt írja ki hogy stea validation failed (vagy mit). Szal hogy tudok csatlakozni egy serverhez? -
#7060 Most írtam le, hogy az akadozást szünteti meg.. -
#7059 ne ez a topic is HL2-stájl lett... -
#7058 Nekem is mindig ugyanezt a hibát írja ki a konzol, és nekem is eredeti a game.
Egyébként a cl_smooth 0 mire jó? -
Joint #7057 srácok erre a steam validation rejected problémára hol találok megoldást? -
#7056 egyszerű LAN-ba indít egy szervert és mászkál egy csöppet... -
Borg #7055 Nem lesz probléma, hidd el.