73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    Pl irtsd le a spywaret a gépedről, és akkor nem jön be IE-s reklám.
  • tmate6
    - Nem tudja vki azt hogy tudnám megcsinálni hogy belépek egy szerverre és akkor bejön egy IE-s reklám akkor pedig kidob az asztalra, és ezt nem lehetne elkerülni valahogy?
    - Bebindelek vmit és akkor a következő játékinditásnál mikor connectelni akarok hibaüzeneteket dob ki, ha kitörlöm a config-bol akkor újra jó.
    Előre is köszi
  • Yoyoyo
    www.steampowered.com
    itt asszem le vannak írva a ratek, nézd meg, ezek biztos jók
  • pzs
    Sziasztok
    384/64 adsl hez mik a megfelelő rate -k ?
    thx előre is
  • dikki*yysw
    hát most gondolj abba bele, hogy a faq-ot is meg kell írni vkinek. nyílván nem lehetetlen rájönni magadtól sem, hogy hogyan kell felrakni valamit. aki egy kicsit is megerőlteti magát, pár perc alatt rájön.
    tudom hogy az a kényelmes amikor szájbarágják a dolgokat, meg ezt szokták meg az emberek a windows miatt, de van más út is (a gondolkodás).
  • lamatic
    én csak leirtam nekem hogy megy...lehet hogy tényleg bebukom a hl1 kulcsot de mire is birnám használni???? CS re? amit különben sem játszom mióta CS:S van...elötte is inkább 1.5 t játszottam........ha meg tényleg bukta lesz majd nem marad más mind veszek egy eredetit és legalább nem kell tökölnöm az updatekkall meg a tört emperióval...de addig is emperió rulezzz!!!!!
  • Shodan
    Hát a FAQal pont az a probléma hogy a lényeget nem írja le hogy, hogy kell feltenni a CSS-t "De ha van kedved, nyugodtan szenvedj a EMOPRiO-s vagy LUZIFERE-s verzió indításával. :)" (kösz)
    A lényeg hogy mikor megjelent én elöször játszottam a CSS-t, de azóta már vannak ezek az updatek, meg protocolok meg mitudom én mik és már fingom nincs mit hogyan kell feltenni, ebbe kéne help!

• Phoenix007
    Alpha: ha csinálok saját cfg fájlt, akkor minden indításnál be kell írni a konzolba, hogy exec xyz.cfg, vagy csak egyszer, vagy az eredeti config cfg-be kell beírni, és jól elmenteni?
  • Ben C
    dekemény az utolsó mondat.

• Sil3nt
    error in command---ezt írja ki az all seeing eye amikor akarok csatlakozni a serverhez
  • Joint
    atiradeon 9200se legujabb cataclyst driverral
  • Mr.Grent
    És ha buksz akkor bukod a hl1 kulcsod is. igazán okos mesüge....
  • lamatic
    nekem egy eredeti hl1 kulcsom van , a steamet regesztem hl1 kulccsal felraktam a cs:s t majd emperió 5 majd 6 ót, a crackel pedig felülirtam a steam SteamApp.exe, stb file amit megadd a creck helpje , megadtam az elérési utvonalat és kész a jelszot meg a passzt és go, másként nem tudom leirni..
  • R9
    online-t játszani
  • R9
    én leírom,hogyan lehet tört játékkal netezni!
  • R9
    VÁÁ sikerült az a kurva ONLINE!!!!!
  • alph4
    Akinek hasznos tippei vannak, remélem lesz olyan rendes és leírja.
  • R9
    SteamApp.exe -t honnét lehet letölteni?
  • Phoenix007
    Kis konfig-varázslattal kiegészíti valaki a FAQ-t?
  • Hixer
    te alpha nekem is küldd má el azt a címet ahol fennvan tökmindegy privát v agy nem mer kéne naon...
    vag ha majd lesz publikon akkor ugye azt megmondod?
  • R9
    azt írtad volna le hogyan lehet tört játékkal neten játszani!
  • lamatic
    akkor passz
  • alph4
    Milyen a videokártyád? ja és rakd fel a legujabb drivert
  • Joint
    sracok nem tudja valaki hogy miert textura hibas a cs source??:)
  • XeeN
    2 napos win...
  • alph4
    Felraktam a !FAQ-t ide!!!
    Majd folyamatosan bővítem,
  • alph4
    Sil3nt-nek adtam már egy privát ftp címet ahova felraktam, és azt mondta hogy a haverja majd feltölti egy "publikus" FTP-re ahhonan majd elérhető lesz mindenki számára. Szerintem még ma!
  • lamatic
    Amikor win 2k vel játszottam a CS t nem volt semmi baja, de amikor mégis csak a format c segített (persze elég sok idő ) de megéri újrarakni (szntem)
  • XeeN
    Zonealarm, win 2k.
  • Borg
    Milyen tűzfalad van? (tudom, hogy ki van kapcsolva)
  • XeeN
    Van 1 kis problémám. 5-15 percenként connection error, majd amikor észhez tér, nincs fegyver a kezemben, valamint ha lelövök valakit unconnected killed connected. Roszabb esetben visszavág desctopra. Tűzfal, antivírus kikapcsolva. A játék eredeti. rate 10000-20000 cl_updaterate 35-101 cl_cmdrate 35-101. Ezekkel bármit variálok, nem szűnik meg a probléma. Tipp?

ui: Más netes program tökéletesen megy.
  • Shodan
    alpha azt a telepítőt már lelehet szedni valahonnan?
  • Borg
    Aha, és ha nem válaszolnak a kérdésedre (mert magadtól is utánanézhetnél) akkor az azt jelenti, hogy óránként berakhatod. Igaz?
    Hát nyugodtan folytasd, és máris jön a következő.
  • r0hamkuka
    VAN Upd7 (Counter-Strike_Source_UPDATES_7-EMPORiO )!! A upd6 az tenyleg a prot. 7 "bug"-ot javitja, de atol meg van. En fel is raktam es nem tapasztaltam semmi rosszat. Igaz epp miutan felraktam csinaltam 1 szar statot (20-10) azaz csak dupplaztam :)))
  • Bone-Cracker
    kösz a segítséget, ennyit én is tudok hogy a dc++ az egy letöltő program. Amugy nem azért kedves rendszergazda de visszaolvastam, és
    amit irtak servere az sosem elérhető ahonnan le lehet szedni.
    Szoval meg le van ejtve a kurva büntető pontod amugy se tudom mi a faszra jó egyáltalán hányat gyüjtsek belőle hogy elég legyen, meg nem is érdekel.
  • Zsoltika 007
    Vazze ne legyetek már ekkora sötétek!! Nincs update 7!!!! Az a 7 az update nevében azt jelzi hogy a hetes protocolt javítja/telepíti! NINCS UPDATE 7 CSAK UPDATE 6. Ne fárasszátok már a népet lécci. Bocs csak kicsit ki vagyok akadva... Nem rátok.
  • alph4
    Sil3nt, délután felrakok egy FAQ-t, abban le lesz írva az The All-Seeing Eye beállítása!
  • FECTS
    DC++
  • Bone-Cracker
    a Half-Life 2 & Counter-Strike Source Protocol v7 Update (c) Valve VENGEANCE kéne leszednem valahonnan, mert az kell hogy tudjak neten játszani, aki leszedte már pliz segitsen
  • NeOhu
    Valaki megtudná mondani hogy hogy tudok a CS:S-el jáccani LAN-on
    ha nincs internetkapcsolat?
    Törtel vagy eredetivel ?