73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#7296 Ultra-n00boknak lehet adni büntit, de azért aki ismert fórumozó nem biztos hogy elsőre kell :)
csak nyugodtan.. :) -
tmate6 #7295 Oké, értem -
Borg #7294 Figy. Hány olyan n00b-ot láttál itt eddig, aki 2x kérdezett?
Mert én egyet se. Jön, kérdez és eltűnik. Szerinted ezen mit segitene, ha figyelmeztetgetném UTÓLAG? Semmit.
Annyira meg úgysem kell szigorúan venni. Mindenki használja alul a keresőt, meg a leirásokat. Ha valamire mégsem lenne válasz ezekkel, arra rá lehet kérdezni. Természetsen ha elkerüli a figyelmét valami valakinek azért nem vágok be egyből pontot, csak azonak, akik meg sem próbálnak tájékozódni, csak kérdeznek egyből. -
Ben C #7293 az egész topik a figyelmeztetésből ("Vótmá, kereső, FAQ!!") , és a láma kérdésekből ("Honnan szedjem, hogy játsszak, kell e hozzá HL2") áll.. -
tmate6 #7292 Jó ezt én megértem, engem is zavar, de szerintem elöször csak egy figyelmeztetés kéne és ha sztán is folytatja akkor kéne büntipont
Jah és velem is egtörténhet olyan hogy megkérdezek vmi olyat ai már egyzser elhhangzott pedig én szinte 1000. üzi óta figyelem a topikot -
Ben C #7291 szerintem nem durva -
Ben C #7290 Borg te kitörölted a poénból írt láma kérdésem?
[bőg] -
Borg #7289 Az, de máshogy nem megy, ahogy te is látod. Az egész topic idióta n00b kérdésekkel van/VOLT tele. -
tmate6 #7288 Jujj bocsi de szerintem ez kicsit durva -
Ben C #7287 -
Borg #7284 Mindenkinek ajánlom figyelmébe a fenti piros szöveget.
Ha valaki mégis ilyent kérdez, annak ne válaszoljatok, csak jelezzétek nekem privátban. Jövök, törlök, pontozok. -
#7283 Tényleg fasza a de_prodigy képek alapján.HL-2-s de ez nem baj.Lényeg hogy profin néz ki.Néztem az assaultot mapot hát nem rossz de jobb az alap 8 map.ami eddig tetszett az a rats az nagyon állat de nyomni rajta nemtudom hogy milyen.Tényleg egy patkánynak érzi magát az ember. -
NeOhu #7282 Valamelyik tört verzió fut netkapcsolat nélkül?? -
tmate6 #7281 Csak az a gáz hogy nem CoD-oztam -
#7280 Nyugodtan hisz mindig vannak eggyszerűbb dolgok, én csak leírtam amit én tennék ha nem reál hl2-m lenne. Amig nem volt addig az 5-ős frissítésig nekem tökéletesen ment. -
Myron #7279 filelist.org ról leszedheted azureus-sal pl. csak kicsit várni kell hgy leszedhesd és már nem biztos hogy van hely regisztrálni. Nekem sikerült de neked lehet hogy már azt fogja kiírni hogy sorry.. -
Brezsnyev #7278 egybknt nekem is leugrál a internetes pop up szar.... :P -
#7277 Aséból azért nem indul mert a cs:s linkjében várakozik bizonyos parancsokra, amik megadják a steam-ben lévő hexadecimális dolgokat amik a cs:s indítására várnak. Úgyhogy marad nektek crackelt cs:s usereknek a copy-paste funkció, szerintem semmit nem vesztetek, max 1 perc. -
Brezsnyev #7276 :P halálosztó ismerlek egy ideje Cod rol is nah detegnap ota CS:S zek azt ráadásul a bratyója vagyopk brezsnyevnek ....:P -
Brezsnyev #7275 alpha remélemitt vna, mert majd este is feljövök, lenne egy -2 kérdéem....... -
tmate6 #7274 szerinted mi nem ezt csinltuk? -
Brezsnyev #7273 max asebol kiveszem, az ioket azt favor ba berakom ... :P
-
Brezsnyev #7272 :P
de azé az job lenne sztem :D
ASEBAN... -
Ben C #7271 Nekem sem indult aseból, de nyomtam egy ctrl+c-t amikor az ASEbankivolt jelölve a szerver, CSS konzolba : connect [ctrl+v] , enter, és N-joy :P -
Brezsnyev #7270 Benc ---> de asebol akarom inditani és ahogy olvastam nem énvayok az egyetlen akiknek ilyen a problémája és remélem h ALpha is megtömi ezzel a FAQ .t
-
Ben C #7269 ne aseból indítsd. -
HoTDoG #7268 Half-Life.2.Collectors.Edition.DVD-PROVISION
Nincs valakinek tapasztalata, információja erről? Szerintem az eddigi legjobb verzió, nincs több oldalnyi telepítési lépés, csak szimplán fel kell installálni mint egy normál játékot. Tartalmazza az összes játékot ami a CE-ben benne van.
A frissítésrekről viszont semmit nem írnak. -
Brezsnyev #7267 CSá lenne egy kérdésem, nekem ne eredeti a CS:S em és felraktam ASET. nem találta az exet.ű tehát manuálisan megadtam neki a parancsikont(mint tudjuk csak igy müxik) de az akalapkönyvtárba rakja a foldert, és ha játszani akaork ase vel akkor azt irja ki h Error in line, azaz az exe nem futtatható, hogy a rákba oldjam meg ????????:P -
#7266 Estefelé bővítem majd a FAQ-t, és lehet hogyy pontosabban is leírom hogy kell telepíteni az Eporios változatot.
Kicsit másnapos vagyok, de remélem sikerülni fog -
snt #7265 üdv!
Van egy gondon: HL2 RETAIL DVD -Vengeance, minden ok, CS:S is, de botokat nem tudok hozzáadni, pedig az lenne a botparancs, de kiírja h Error:CreateBot() failed.
Na most ez mi a franc? Nem akarok online játszani, a luziferes CS:S régen ment offline, botokkal, itt miért hibázik ? -
Borg #7264 A képek alapján egy kicsit túl halflifeos szerintem... CS:S-hez a mai (realisztikus) kinézet passzolna inkább. -
#7263 szép.. várjuk, várjuk :) -
#7262 na végre, a köv steam update-ben, nem a maiban, érkezik a de_prodigy, juhejj!
Sztem állat:
[center]
-
#7261 Én azt ajánlom, hogy Add-Aware-t és SpyBot S&D-t is futtatsd le, mindkettő más dolgokat talál meg, de így is van olyan, amit egyik se sajnos. -
tmate6 #7260 "70 probléma található" :P -
tmate6 #7259 oké nézem -
Borg #7258 Alph4 szerintem a #7096-ot ollózd be a FAQ-odba, gondolom Mr.Grent-nek sincs ellenvetése. -
Borg #7257 Az ad-aware egy szar. Keress rá googlen a Spybot S&D 1.3-ra (ingyenes), töltsd le, frissitsd, és futtasd. -
tmate6 #7256 -Az ad-awert is lekell szednem?
-Értem reélem így jó lesz -
Borg #7255 Ja és a második: Speciális, és ékezetes karakterre nem lehet bindelni. Pl ha Á betűre bindelsz, akkor nem tölt be.