73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#7336 kb mikorra lesz fent? -
#7335 meddig jó?
és melyik az emporios vagy a luziferes? -
#7334 Kell valakinek 1 regisztralt jelszo a wanadoo -ra?
Szaggatottan lehet letolteni!
-
#7333 Hát ... nem erre számítottam. Gyakorlatilag csak átkonvertálták a cs1-ből. És ráadásul a túszok nem hajlandóak utánad menni. Még talán a cs_mansion néz is ki valahogy. Csak az meg el van méretezve egy picit... Na majd a prodigy-vel vigasztalódunk! -
#7332 Hol van, hol van??? Miliciát akarok! -
#7331 css_militia_zbeta4 ez a map egész jó még probáljátok ki.csinált mapok között használhatóságban ez a legjobb szerintem.bár kevés a szép textura. -
#7330 Elkezdtem feltölteni 2db ATW-s szerverre, a linkeket leírom ha fennt lesz a cucc! Utánna pedig mehet a download -
#7329 sajnos nekem 500 megás ftpm van -
#7328 bocs, srácok de haver nemtudja feltölteni (alpha verziója), mert behalt a server és a megszünés elött áll...bocs, de biztos találunk más megoldást... -
#7327 Itt van még1x
-
#7326 >LOL EZ komoly?Olyan mint egy betegség?:D
Jaja! Csak el ne vakard, elmúlik nyomtalanul -
#7325 Ja és a 7 updatehoz honnan kell a crack-et letöklteni? -
#7324 az 5. updateban van benne az a onlyne play crack? Mert én csak ott látok olyat, vagy külön le kell hozzá tölteni? -
Borg #7323 mi van itt? en nem latok semmit a kettospontod utan. -
Myron #7322 FAQ ba animált spray letöltési helyet be lehete rakni www.sourcesprays.tk -
#7321 http://brute.uw.hu/ -
Caterpillar #7320 Hi! Tudja valaki honnan tudnám letölteni a zt_assault pályát? Eddig csak ilyen bétákat vagy miket találtam...
Thx! -
#7319 itt a van: http://force.uw.hu/banner.gif
felraktam, ezt bitos nem törli senki :D -
Borg #7318 Jók. De erről is volt már szó itt... ugye. -
#7317 a luziferes cs:s hez jók az emporio javítások??? -
#7316 Megvan, a temp fájlok között megtaláltam! -
Borg #7315 jha, még küzdök a dizájnnal, de annak a linkjét kitöröltem, és nemtom mi volt -
#7314 megkeresem ok? -
#7313 látom véletlen kitörölted! :P -
Borg #7312 ehm.. valaki tudja még a fenti banner eredeti linkjét? ki csinálta azt? -
#7311 ja ok látom már van FAQ -
#7310 Csak annyit mondjon meg valaki hogy honnan lehet letölteni a steamapp.exe-t.
És remélem nem kapok ezért büntető pontot!!!!!!!!! Mert nincsen sehova sem írva -
#7309 Nekem csak akkor csinálja ha felteszem az anti aliasign-t. Egyébként nem. -
Torry #7308 LOL
EZ komoly?Olyan mint egy betegség?:D -
tmate6 #7307 még 4-et neki! bár kitudja lehet rendes bannt kéne neki adni -
#7306 Nekem volt, ne ilyedj meg tőle nagyon, néha vannak a CS:S-nek rossz napjai, majd elmúlik... -
#7305 Sin3nt igérte még tagnap hogy felrakja egy ppublic ftp-re de úgy látszik nem tette ezt meg!
Ha valakinek van egy állandóan üzemelő ftp-je szivesen feltöltöm! -
Torry #7304 Link mikor kerül ki? -
#7303 Frissült a FAQ! Holnap majd megint írok hozzá, most nincs kedvem hozzá :)) -
Torry #7302 Olyan problémám lennne, hogy most elkezdett belilulni a CS:S.
Ez olyat jelent, hogy a padlo lila (neon) meg megjelennek ilyen fekete-lila kockák.
Másnál is volt ilyen? -
#7301 Juuujj, de rulez lesz a prodigy! Mit értesz azon, hogy nagyon halflájfos? Egy lepukkant, rég használatom kívüli épület. Nekem így első blikkre jobban tetszik, mint akármelyik másik. Az aztec-nek is van egy saját stílusa/hangulata, mégis szeretjük. Ez is nagyon király lesz, már látom.
Csak az eredeti mapok a jók, hiába... A zt_assualt is jó, de azért csak vannak benne itt-ott bugok. (Pl a túszoknál azzal kell kezdeni, hogy a földön a bögrét szétlövöd, különben az életben nem mászik ki onnan a csóka mert abban akad meg...) A rats már egy fokkal jobb, persze arról is lerí, hogy nem valvéék csinálták, meg van egy csomó hely, ahol nem lehet egymástól elférni, kínlódni kell, hogy kiengedd a másikat, meg egy kicsit túl Terror-barát pálya.
Na befejezem, mert büntipontit kapok... -
#7300 büntető pont SUX
gyökerek osztják látszik na mindegy nem érdemes felhúzni rajta magam pláne nem olyan gyökéren mint BORG na bye LOSSERS -
#7299 sztem ha tudod ezt még vond vissza :)) -
#7298 de nagyon gáz az átlagember info-megtalálási képessége :/ írhatsz nekik bármilyen fakkot, úgyse olvassa el. aki nem lusta, az funkcionális analfabéta.
múltkor volt hír hogy ausztriában feleannyi a nettel kapcsolatos technikai segítségkérés mint itthon, sztem egy játékkal kapcsolatban ez az arány 4:1 nekünk :/ -
#7297 MEgnéztem a FAQ ba vazze