73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#7386 >dupla olyan fps fogó lesz mint bármilyen pálya.
Na ettől félek én is egy kicsit... FPS-ből pedig sosem elég... És az istennek nem bírok belőni egy jó konfigot, hogy valamennyire szép is legyen, meg fps is maradjon. A mostani beállításoknál 20 és 110 között mozog, de egy-két "hobbi" mapnál felkapaszkodik 230-ig. Mondjuk ott egy nagy kocka a pálya, meg két kis kocka a két fedezék... -
funkyfish #7385 -
funkyfish #7384 LÉtezik hogy nem megy az ALPHA által megadott cím ahonnan le lehet kapni a CSS-t?
-
#7383 figyi PL Flashget, vagy más letőltés vezérlő vagy más progit ha nem regisztrálod akkor idegesítő reklámok jönnek be.Nekem semmi problémám mert használom Kerió personal firewallt,NAV2004,Spybot Search & Destroy.Mindegyik a legagresszívabb álapotban van(és a legújabb Update).Tehát ha minden regisztrálva van és ezek fent vannak hétszentség hogy semmi reklám nem lesz.
És ahogy godfather is mondja a pályáké tényleg nem érdemes erőlködni.Majd a prodigy még láttam róla 2 új képet,félelmetes lesz.szerintem dupla olyan fps fogó lesz mint bármilyen pálya.Egyébként elszomorító hogy némelyik nem bírja használni a googlét nem kell vibrátorokat nézni csak normálisan kell beírni hogy mit akarsz és nagyából azt kapod.
egyébként én innen szedem a pályákat :krumli_saláta_hagymás_gombás_paprikával_kirántva -
#7382 rendben koszi!amugy mar napokkal ezelott is megkérdeztem:)
-
#7381 Na én kerestem neked párat, remélem helyreáll tőle a lelki egyensúlyod:
http://gameservercheck.de/news_134.html
http://browse.files.filefront.com/Map_Packs/;1323874;/browsefiles.html
http://www.gamearena.com.au/files/details/html/14637
-
#7380 Ne idegeskedj hát! Nyugalom! Nem válaszolnak neked rögtön, erre így felkapod a vizet? Egyébként egy baráti jótanácsot ha megengedsz: inkább ne rakjál fel ilyen szar utángyártott mapokat! Egyik igénytelenebb, mint a másik. Van egy-két tűrhető, (zt_assualt...) van egy-kettő, ami elsőre poénos, de általában olyan beteg pályák vannak, hogy nomég. De még amelyik jó is lenne, az is bugos. Szóval higgadj le - szerintem! - és várjad a hivatalos frissítéseket! Mindjárt lesz fincsi prodigy, és biztos nem állnak meg annál! -
#7379 és gondolom mindenki leszedte valahonnan... -
#7378 ne farassz a kurva guglival baze!gondoltam nem kell sok szar oldal kozt turkalnom orakig és ezer eres,elemes vibrator hirdetést megnéznem hanem van egy magyar oldal vagy egy link.... -
tmate6 #7377 Inkább ne kommentelem a ma történteket:D
Ajánlom figyelmetebe a Cyber Hunter szervert jó kis mapok vannak rajta pl. aim_flashlight sötétben a csávok fejére ugrottam és elkezdtem késelbni egy csomoszor :P -
antijedi #7376 gúgli!!!
légy mán pls kcisit kreativabb :) -
#7375 nehogy már neked álljon feljebb wazzee...nem kell idejönni...ha valaki tudja biztos lefogja írni...peace bázzz -
#7374 picsaba mar veletek,ezerszer megkérdeztem valamit de senki nem veszi a faradtsagot hogy beirjon egy sort!mégegyszer kérdezem:honnan tudom lekapni az uj mapokat?szerverekrol elkezdi szedni oket de a végén missing hibat ir ki.segitsetek! -
FECTS #7373 De soxor kinyírtalak ma. Pedig nem rád mentem, de te mindig rosszkor voltál rossz helyen -
#7372 honnan tudom lekapni az uj mapokat?szerverekrol elkezdi szedni oket de a végén missing hibat ir ki.segitsetek! -
Arti #7371 Honnan lehet megszerezni valami patchet hogy menjen az 5.1es hangrendszer? Plíz irjátok mán le. THX . Ez így katasztrófa mert csak a center szól. -
Borg #7370 Figy, nézd át a futó processeket. Valami szarnak közte kell lenni, ami feldobálja a reklámokat. (Pl gator) De ehhez van spyware téma az oprencer-programok témakörben. -
tmate6 #7369 Nah, Borg köszi a bind kitűnően megy de sajna a reklám probléma még mindig nem oldódott meg -
haxoror #7358 -
Ben C #7357 ezt nem ide kell. -
#7356 Izé Middle na mind1. -
#7355 Dobhatnátok 1 linket a Battle For Biddle Earth-höz is... -
#7354 Oké, látom mostmár müxik :) -
Borg #7353 Ok, csak bannernek nevezted el, ezért kiszürte az adblock... feltöltöttem sg képtárba, mostmár jo. -
#7352 THX!!!
-
#7351 Megbocsájtva -
Ben C #7350 ok, bocs a WOMságomért. -
#7349 Nem, ez teljesen ingyenes. -
#7348 Na beleratam a FAQ-ba a teltöltési LINKET!
T
Ugyhogy töltheti bárki nyugadtan! -
Ben C #7347 azaz nem SMS-web -
Ben C #7346 ez ugye ingyenes? -
#7345 Erre én is gondoltam, ezért csináltam egy kamu index fájlt! ;) -
#7344 Talán mikor reggeltél nem olvastál. Csak file-ket index file nélkül, tudod amivel megnyilik egy honlap hiánya nélkül törlik bármi az. -
#7343 thx! -
#7342 MEGVAN!!!
Itt a link:
http://omegaweb.hu/beluka/omegasms/index.php?dir=Counter-Strike_Source_With_UPDATES7-Alph%40/
Köszönet érte Sin3nt-nek ;) -
#7341 Ezt velem is eljátszották...rakd fel egy másik nick alatt!
Nálam is a 3-ból kettőt meghagytak :D -
#7340 Vagy csak nem foglalkoznak vele. -
#7339 Bazz ilyen nincs, már reggel 2 órakkor fennt volt a cucc, most meg látom hogy az ATW törölte a regisztrációmat!!!
Csak azt nem tudom miért?! fuck!
Mind1, már nem is érdekel az egész, csak azt nem értem hogy, hogy nincs 1 embrnek sem egy gyors 600mb-os FTP-je! -
#7338 FAQ -
#7337 tudtok magyar servereket?