73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • lamatic
    lamatctól láma kérdés : mit von maga után a bünti pont ???
  • AmadeusHU
    Nem tudja valaki hogy van ennek az update-nek (Half-Life 2 & Counter-Strike Source Protocol v7 Update) egy Újabb verziója, frissítése? nem emporios változatra gondolok
  • Borg
    "és aztán mit kell csinálni, hogy tudjak végre játszani (5 CD- s)!! "
    Ettől kezdve nem vagyok hajlandó veled vitatkozni a dologról. Fent le van irva minden amit tudnod kell. Ami meg nincs, arra rá kell jöjj magadtól.
  • Czud
    Ok. Nem azt kérdeztem hogy hol kell bekapcsolni a gépet! Hanem hogy honnan lehet letölteni dolghokat?
  • Borg
    Az alapvető számítástechnikai tudás elsajátításában nem ez a fórum hivatott segíteni. A FAQ alapján minden szükséges lépés elvégezhető, és működnek is a dolgok.
    A továbbiak ügyében ld. piros szöveg fent.
  • Czud
    Na Jó!
    Lehetne egy olyan kérésem, hogy valaki szájbarágósan elmondja nekem, hogy mit honnan kell leszedni és aztán mit kell csinálni, hogy tudjak végre játszani (5 CD- s)!! Előre is köszi!+! (csak ne az legyen a válasz hogy FAQ, mert az nem sokat ér számomra)
  • Mr_no_NaMe
    Hát vmi 7el kezdődő neve volt nem emlékszem,de most suliban vagyok a cucc meg otthon van,ha kell elküldöm mikor hazaértem
  • Phoenix007
    Hát azt írta valaki, hogy a következő frissítéssel jön. Csak nem húzzák karácsonyig...
  • Ben C
    nem Langwardnak hívták? 1.6ban sokszor találkoztam vele
  • Mr_no_NaMe
    Lol hülye vagyok ne kell ftp csak ha kell valakinek emilbe elküldöm...
  • k9duli
    hm Phoenix akor láttalak már,"Prodigy hogy mikor jönmá?" nagyon jóó kérdés ez engem is érdekelne a képek alapján már nem kéne sokáig húzni,de lehet hogy karácsonyi ajándék lesz belőle.
    Czud te nekem túl sok vagy
  • Phoenix007
    Prodigy mikor jön már?
  • Phoenix007
    1. lépés. www.steampowered.com---> innen letöltöd a Steam nevű progit...

Idézőjel bezárva...
  • Czud
    Áruld már el hogy ott hol van!?
  • HaP
    no name dobd fel az enymre:)
  • Phoenix007
    Phoenix [hun] ¤ néven jáccok.
  • Mr_no_NaMe
    Emberek:DDD

Ma felvettem 1 durva cheatert... mozgot vagy 1 km/s el,és 1 késsuhintás 1 emberke:)

682 kilóbájtos dem file,akinek kell adjatok ftp-t oszt felpakolom,nagyon lol
  • k9duli
    aha értem amúgy ha nyomod milyen néven vagy(Godfather)? Czud te sérült vagy ugye?
    ja hogy elolvastad a FAQ, gratulálok az első mondat te marha!
    nembaj a büntipontot már bezsebelted.
  • Czud
    hol találok SteamApp.exe-t?
  • Phoenix007
    Hja, hát igen. 2 előtt nem nagyon szoktam aludni. Mondjuk hozzá kell tennem, hogy kb egy hete nem is cséztem...
  • Czud
    Olvastam a piros betüket felül, de sajna onnan nem tudom leszedni a játkot! Ezért merül fel bennem a kérdés: honnan tudom leszedni hogy lehessen is vele játszani?
  • k9duli
    merthogy nézem hogy mikor küldtél üzenetet és 1:38 meg asszem máskor is láttam hogy elégkésőn.DE semmibaj tényleg nehéz leállni a css-vel.Na megyek CCS-zni.
  • Phoenix007
    >Jesszusom Godfather te mikór alszól...

Merthogy?
  • Atiti
    HELP
  • Yoyoyo
    Masterminds cs-clan Source squadjába felvétel.
    Jelentkezzetek!!
  • Atiti
    nekem is kéne a steamapp.exe
  • Tibor
    nekem nem akarja kicsomagolni
  • alph4
    Szarakodik az Omegaweb, remélem nemsokára helyreáll.
  • alph4
    Nem jó ötlet, mert még azt hiszik hogy az SG egy klán és kihívnának warozni!
  • R9
    hi!mit szólnátok ahoz,hogy aki sg-s,az a neve elé tesz egy ilyet: .::SG::.[nick] tehát nekem mondjuk .::SG::.[R9]
  • k9duli
    Jesszusom Godfather te mikór alszól,tudom hogy nehéz letenni a CSS-t nekem is nehezem megy.
  • Hixer
    bocs alpha de ez így naon mikkamakka, hogy ott van 1 link de aztán nem tuggyuk letölteni.. nem tod mi lehet a problem, hogy nem tom letölteni a linkedről a cuccot??
  • Mr_no_NaMe
    Faq...
  • funkyfish
    Áhhh. Sehonnan nem tudom megszerezni a CS:S-t. Még a végén meg kell vennem...mondjuk ma
  • tmate6
    Értem, ne baj hiszen a lényeg a CS:S.
    Hétfő regglre lesz itt elvileg remélem betartják ígéretuket hisz van egy hetük.
    Nah élvezzük a betegség örömeit
  • alph4
    Nem tudom mi lehet a gond, de tuti megfog javulni!
  • HaP
    Nem megy a szervere az ALPHAnak:((((
  • Borg
    Semmi extrára. CS:S, meg HL2+HL2:DM.

Ha sima CS-t, HL-t akarsz, azokat is meg kell venned. Nekem van HL Generations, pár éve 3000ft volt, abban minden benne van ami HL1.
  • tmate6
    Nah fiúk, komomolyan elgondolkozdtam az eredeti játék vásárlásán és megrendeltem a 9999ft-osat (gondolom bronz csomag), ez mire jogosít fel pl.: 1.6?
  • haxoror
    Nekem tegnap még működött