73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
lamatic #7426 lamatctól láma kérdés : mit von maga után a bünti pont ??? -
AmadeusHU #7425 Nem tudja valaki hogy van ennek az update-nek (Half-Life 2 & Counter-Strike Source Protocol v7 Update) egy Újabb verziója, frissítése? nem emporios változatra gondolok -
Borg #7424 "és aztán mit kell csinálni, hogy tudjak végre játszani (5 CD- s)!! "
Ettől kezdve nem vagyok hajlandó veled vitatkozni a dologról. Fent le van irva minden amit tudnod kell. Ami meg nincs, arra rá kell jöjj magadtól. -
Czud #7423 Ok. Nem azt kérdeztem hogy hol kell bekapcsolni a gépet! Hanem hogy honnan lehet letölteni dolghokat? -
Borg #7422 Az alapvető számítástechnikai tudás elsajátításában nem ez a fórum hivatott segíteni. A FAQ alapján minden szükséges lépés elvégezhető, és működnek is a dolgok.
A továbbiak ügyében ld. piros szöveg fent. -
Czud #7421 Na Jó!
Lehetne egy olyan kérésem, hogy valaki szájbarágósan elmondja nekem, hogy mit honnan kell leszedni és aztán mit kell csinálni, hogy tudjak végre játszani (5 CD- s)!! Előre is köszi!+! (csak ne az legyen a válasz hogy FAQ, mert az nem sokat ér számomra) -
#7420 Hát vmi 7el kezdődő neve volt nem emlékszem,de most suliban vagyok a cucc meg otthon van,ha kell elküldöm mikor hazaértem -
#7419 Hát azt írta valaki, hogy a következő frissítéssel jön. Csak nem húzzák karácsonyig... -
Ben C #7418 nem Langwardnak hívták? 1.6ban sokszor találkoztam vele -
#7417 Lol hülye vagyok ne kell ftp csak ha kell valakinek emilbe elküldöm... -
#7416 hm Phoenix akor láttalak már,"Prodigy hogy mikor jönmá?" nagyon jóó kérdés ez engem is érdekelne a képek alapján már nem kéne sokáig húzni,de lehet hogy karácsonyi ajándék lesz belőle.
Czud te nekem túl sok vagy -
#7415 Prodigy mikor jön már? -
#7414 1. lépés. www.steampowered.com---> innen letöltöd a Steam nevű progit...
Idézőjel bezárva... -
Czud #7413 Áruld már el hogy ott hol van!? -
#7412 no name dobd fel az enymre:)
-
#7411 Phoenix [hun] ¤ néven jáccok. -
#7410 Emberek:DDD
Ma felvettem 1 durva cheatert... mozgot vagy 1 km/s el,és 1 késsuhintás 1 emberke:)
682 kilóbájtos dem file,akinek kell adjatok ftp-t oszt felpakolom,nagyon lol -
#7409 aha értem amúgy ha nyomod milyen néven vagy(Godfather)? Czud te sérült vagy ugye?
ja hogy elolvastad a FAQ, gratulálok az első mondat te marha!
nembaj a büntipontot már bezsebelted. -
Czud #7408 hol találok SteamApp.exe-t? -
#7407 Hja, hát igen. 2 előtt nem nagyon szoktam aludni. Mondjuk hozzá kell tennem, hogy kb egy hete nem is cséztem... -
Czud #7406 Olvastam a piros betüket felül, de sajna onnan nem tudom leszedni a játkot! Ezért merül fel bennem a kérdés: honnan tudom leszedni hogy lehessen is vele játszani? -
#7405 merthogy nézem hogy mikor küldtél üzenetet és 1:38 meg asszem máskor is láttam hogy elégkésőn.DE semmibaj tényleg nehéz leállni a css-vel.Na megyek CCS-zni. -
#7404 >Jesszusom Godfather te mikór alszól...
Merthogy? -
#7403 HELP
-
#7402 Masterminds cs-clan Source squadjába felvétel.
Jelentkezzetek!! -
#7401 nekem is kéne a steamapp.exe -
#7400 nekem nem akarja kicsomagolni -
#7399 Szarakodik az Omegaweb, remélem nemsokára helyreáll. -
#7398 Nem jó ötlet, mert még azt hiszik hogy az SG egy klán és kihívnának warozni! -
R9 #7397 hi!mit szólnátok ahoz,hogy aki sg-s,az a neve elé tesz egy ilyet: .::SG::.[nick] tehát nekem mondjuk .::SG::.[R9] -
#7396 Jesszusom Godfather te mikór alszól,tudom hogy nehéz letenni a CSS-t nekem is nehezem megy. -
#7395 bocs alpha de ez így naon mikkamakka, hogy ott van 1 link de aztán nem tuggyuk letölteni.. nem tod mi lehet a problem, hogy nem tom letölteni a linkedről a cuccot?? -
#7394 Faq... -
funkyfish #7393 Áhhh. Sehonnan nem tudom megszerezni a CS:S-t. Még a végén meg kell vennem...mondjuk ma -
tmate6 #7392 Értem, ne baj hiszen a lényeg a CS:S.
Hétfő regglre lesz itt elvileg remélem betartják ígéretuket hisz van egy hetük.
Nah élvezzük a betegség örömeit -
#7391 Nem tudom mi lehet a gond, de tuti megfog javulni! -
#7390 Nem megy a szervere az ALPHAnak:(((( -
Borg #7389 Semmi extrára. CS:S, meg HL2+HL2:DM.
Ha sima CS-t, HL-t akarsz, azokat is meg kell venned. Nekem van HL Generations, pár éve 3000ft volt, abban minden benne van ami HL1. -
tmate6 #7388 Nah fiúk, komomolyan elgondolkozdtam az eredeti játék vásárlásán és megrendeltem a 9999ft-osat (gondolom bronz csomag), ez mire jogosít fel pl.: 1.6? -
haxoror #7387 Nekem tegnap még működött