73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • tmate6
    Aha, mind1 nekem a leggyorsabb módszer kell szal marad a Cora
    És miben különbözik az eredeti game a tört verziótól?
  • Borg
    Hm.. az enyém telejesen bontatlan origi csomagban jött, én még nem hallottam ilyenről.
  • tmate6
    Hogy sok olyat hallottam hogy a fólia csomagolás nem volt rajta és a CD_Kulcs nem működött (nem CS:Snél
  • Borg
    Mi az hogy a cdkulcsok miatt?
  • tmate6
    Mit nem értesz?
  • tmate6
    hM?
  • Borg
    ??
  • tmate6
    Jah és miben különbözik az eredeti a törttöl?
  • tmate6
    A CD-Kulcsok miatt
  • Borg
    Miért szidják? Nekem megjött rendesen másnapra.
  • tmate6
    Most már mind1
    Újjabban nagyon szidják a CD-Galaxist
  • Phoenix007
    Ez a pontos neve: css_militia_zbeta4 . Gugliba írd be. Mondjuk ez elég szánalmas, kvázi csak át van konvertálva a CS1-ből. Ha ennél jobbat találsz, szólj azért nekünk is, a militia engem is érdekelne.
  • juhi01
    tudnátok linket adni ahonnan külön letöltetem a militiát nem csak packban?tudom voltak lejebb linkek de ott csak packban van
  • Borg
    Cdgalaxis is köv munkanapra kihozza.
  • tmate6
    Nah jó szerencsére sikerült visszavonni a rendelésemet az 576-nál mert úgy döntöttem minek várjak hétfőig ha még ezen a 7-en megvehetem, szal ha lesz még ma idom elmegyek a Coraba és elmegyek megvenni
  • alph4
    Frissült a FAQ! Teliraktam sok hasznos linkel!
  • Myron
    Ha megnézted volna mikor történt láthattad volna hogy ez a legfrisebb verzióval töltént. És nem is nevezte át magár hanem egyik pillanatról a másikra laggzott be amint beírta hogy here we go.
  • lamatic
    gödfter de miért is jár pont ??::D max a jóságomért , csak érdeklödtem, nem is warezzel kapcsolatos stb
  • Borg
    Nem, a FAQ-ba az lesz beirva, hogy ezt mindenkinek magának kell intézni.
    Elkerülendő, hogy warezsegélycenterré váljon a topik (bár már most is jó úton haladunk felé...).
  • Smoke
    A faq-ba be kéne írni hogy a láma (mint én) hol találja és hogy töltheti le a steamapp.exe nevű file-t.
  • Borg
    Légyszíves a HL2 FAQ-ot is linkeld be a CS:S-ébe. (http://hl2faq.uw.hu/).
    Sok infó ott található meg.
  • Borg
    Khm, ez a dolog már a 2. vagy 3. frissítésben ki lett javítva 1 hónapja kb.
    Egyszerűen ha az ember nevében %n volt asszem, akkor a szerver úgy lepusztult tőle, hogy lagolt mindenki. Egy NBC nevű srác a hazai szervereken is szórakozott ezzel.
  • Phoenix007
    Shit ... csak nem kaptunk prodigy-t?
  • Bozz
    Nekem a Steam frissítés óta nem megy a game. Elindul, de a főmenü gombjai szürkék maradnak, nem lehet rájuk klikkelni. :(
  • k9duli
    úúúúú az a videó tényleg durva.érdekes és szörnyű.sec perc alatt mindenkinek az egeket verte a pingje és jeeee egy nagy LAG.
    elszomorító ahogy felszolalt a chatbe:
    akartok játszani lagba???
    azt pufff
    és nem látni semmit amivel ezt létrehozta volna, de szerintem kétségtelen ő csinálta.
    Mostanába lett netem így nincs tapasztalatom más netes játékoknál.
    De nem birom elképzelni hogy más játékoknál is így működne.
    mert ha ez így van akkór a css-be nagyon elbasztak valamit.
  • k9duli
    Ja frissítettek és rohatt sokáig tartott a fríssítés de prodigy csak nem került fel.serverekre való belépéssel nem akatt gondom pedig tört a css-em.valószínű azokat a servereket amit én probáltam meg még nem frissítették.
    Amúgy ha fríssítés kell akkor kattincs steam ikonra(2x) és meglátod.
    ezt javíjja a frissítés:
    Steam

* Source MODs will now automatically appear in the games list
    * Improved startup process for Steam
    * Fixed crash when creating a backup that would span multiple DVDs
    * Fixed a bug that would unnecessarily validate Steam caches after a cache corruption
    * Fixed Condition Zero: Deleted Scenes and Codename Gordon failing to backup correctly
    * Fixed a bug where the message “the game files will be deleted and re-acquired” would repeat
    * Fixed offline mode failing after not connecting to Steam for more than a month

Half-Life 2

* Optimization to the Steam filesystem to reduce game launch and level transition time

Source SDK

* Simplified debug-launch process for MOD developers. MOD developers no longer need to place a config file in their directory
    * Added a registry key for MOD developers to use to locate a user’s Steam installation located at HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Steam\SourceModInstallPath

• bestGP
    hello. nem indulnak a szerverek,mer valami faxom 7es frissites kell,amihez fingom nincs hogy jutok hozzá.. ugyebar tort a cssem
  • rezsofiz
    Tudtok adni linket ahonnan le tudom szedni a CSS-t? A FAQ-ban lévőt néztem, de az nekem nem nagyon akar bejönni.
  • Phoenix007
    >mit von maga után a bünti pont ???
    >Ez engem is érdekelne.

Én se tudom, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy ti ketten nagyon hamar rá fogtok jönni...
  • mikisanzi
    sziasztok ! Valaki akinek megy a friend opció, leírhatná mit hogyan kell beállítani mert nálunk még mindig nem megy. Legális a game. Köszi
  • Myron
    Hali!

Tök érdekes dolgot találtam a neten! Egy videó amiben a srác azt a szervert laggoltatja be amelyiket akarja! Fel is töltöttem, hogy gyorsabban leszedhessétek mert ahonnan én szedtem elég lassan jött!
    Mindenesetre meglepő.
    Videó
  • alph4
    Vazz, mennyi ember jön ide és kérdezi a sok nem ide tartozó dolgokat!

Ez nem a WAREZ topik! Ha nem tudod felrakni a játék ilyen-oylan ok miatt vagy esetleg nem bírod letölteni, akkor írj másik topikba Keeper!
  • Borg
  • Borg
    Az Általánosban van topic ehhez, ahol le van írva.
  • gkeeper
    segítenétek?A srác a suprnováról szedte le
  • Gykor
    Nekem az ötös update volt fenn és nem engedettbe online játékba aztán felraktam a hatost ennyi és működött. Én szerintem tedd fel az ötös majd a hatos.
  • gkeeper
    Figyusz! Segíthetnétek mert az egyik ismerős letöltötte ezt a játékot és kódot kér a mappa.Mit csináljon? Honnan szerezzen kódot?
  • Shodan
    Ahoz hogy mennyen a source fel kell tennem az összes edigi updatet vagy elég csak a 7-es?
  • Zsoltika 007
    Ez engem is érdekelne.
  • Gykor
    Hello sziasztok Találtam egy jó oldalt ahol az összes update-ot és a cracket is le lehet tölteni így működik a source kipróbáltam

Remélem segítettem nektek

az oldal neve http://cssourcehun.uw.hu/