73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
tmate6 #7466 Aha, mind1 nekem a leggyorsabb módszer kell szal marad a Cora
És miben különbözik az eredeti game a tört verziótól? -
Borg #7465 Hm.. az enyém telejesen bontatlan origi csomagban jött, én még nem hallottam ilyenről. -
tmate6 #7464 Hogy sok olyat hallottam hogy a fólia csomagolás nem volt rajta és a CD_Kulcs nem működött (nem CS:Snél -
Borg #7463 Mi az hogy a cdkulcsok miatt? -
tmate6 #7462 Mit nem értesz? -
tmate6 #7461 hM? -
Borg #7460 ?? -
tmate6 #7459 Jah és miben különbözik az eredeti a törttöl? -
tmate6 #7458 A CD-Kulcsok miatt -
Borg #7457 Miért szidják? Nekem megjött rendesen másnapra. -
tmate6 #7456 Most már mind1
Újjabban nagyon szidják a CD-Galaxist -
#7455 Ez a pontos neve: css_militia_zbeta4 . Gugliba írd be. Mondjuk ez elég szánalmas, kvázi csak át van konvertálva a CS1-ből. Ha ennél jobbat találsz, szólj azért nekünk is, a militia engem is érdekelne. -
juhi01 #7454 tudnátok linket adni ahonnan külön letöltetem a militiát nem csak packban?tudom voltak lejebb linkek de ott csak packban van -
Borg #7453 Cdgalaxis is köv munkanapra kihozza. -
tmate6 #7452 Nah jó szerencsére sikerült visszavonni a rendelésemet az 576-nál mert úgy döntöttem minek várjak hétfőig ha még ezen a 7-en megvehetem, szal ha lesz még ma idom elmegyek a Coraba és elmegyek megvenni -
#7451 Frissült a FAQ! Teliraktam sok hasznos linkel! -
Myron #7450 Ha megnézted volna mikor történt láthattad volna hogy ez a legfrisebb verzióval töltént. És nem is nevezte át magár hanem egyik pillanatról a másikra laggzott be amint beírta hogy here we go. -
lamatic #7449 gödfter de miért is jár pont ??::D max a jóságomért , csak érdeklödtem, nem is warezzel kapcsolatos stb -
Borg #7448 Nem, a FAQ-ba az lesz beirva, hogy ezt mindenkinek magának kell intézni.
Elkerülendő, hogy warezsegélycenterré váljon a topik (bár már most is jó úton haladunk felé...). -
Smoke #7447 A faq-ba be kéne írni hogy a láma (mint én) hol találja és hogy töltheti le a steamapp.exe nevű file-t. -
Borg #7446 Légyszíves a HL2 FAQ-ot is linkeld be a CS:S-ébe. (http://hl2faq.uw.hu/).
Sok infó ott található meg. -
Borg #7445 Khm, ez a dolog már a 2. vagy 3. frissítésben ki lett javítva 1 hónapja kb.
Egyszerűen ha az ember nevében %n volt asszem, akkor a szerver úgy lepusztult tőle, hogy lagolt mindenki. Egy NBC nevű srác a hazai szervereken is szórakozott ezzel. -
#7444 Shit ... csak nem kaptunk prodigy-t?
-
Bozz #7443 Nekem a Steam frissítés óta nem megy a game. Elindul, de a főmenü gombjai szürkék maradnak, nem lehet rájuk klikkelni. :( -
#7442 úúúúú az a videó tényleg durva.érdekes és szörnyű.sec perc alatt mindenkinek az egeket verte a pingje és jeeee egy nagy LAG.
elszomorító ahogy felszolalt a chatbe:
akartok játszani lagba???
azt pufff
és nem látni semmit amivel ezt létrehozta volna, de szerintem kétségtelen ő csinálta.
Mostanába lett netem így nincs tapasztalatom más netes játékoknál.
De nem birom elképzelni hogy más játékoknál is így működne.
mert ha ez így van akkór a css-be nagyon elbasztak valamit. -
#7441 Ja frissítettek és rohatt sokáig tartott a fríssítés de prodigy csak nem került fel.serverekre való belépéssel nem akatt gondom pedig tört a css-em.valószínű azokat a servereket amit én probáltam meg még nem frissítették.
Amúgy ha fríssítés kell akkor kattincs steam ikonra(2x) és meglátod.
ezt javíjja a frissítés:
Steam
* Source MODs will now automatically appear in the games list
* Improved startup process for Steam
* Fixed crash when creating a backup that would span multiple DVDs
* Fixed a bug that would unnecessarily validate Steam caches after a cache corruption
* Fixed Condition Zero: Deleted Scenes and Codename Gordon failing to backup correctly
* Fixed a bug where the message “the game files will be deleted and re-acquired” would repeat
* Fixed offline mode failing after not connecting to Steam for more than a month
Half-Life 2
* Optimization to the Steam filesystem to reduce game launch and level transition time
Source SDK
* Simplified debug-launch process for MOD developers. MOD developers no longer need to place a config file in their directory
* Added a registry key for MOD developers to use to locate a user’s Steam installation located at HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Steam\SourceModInstallPath
-
#7440 hello. nem indulnak a szerverek,mer valami faxom 7es frissites kell,amihez fingom nincs hogy jutok hozzá.. ugyebar tort a cssem -
#7439 Tudtok adni linket ahonnan le tudom szedni a CSS-t? A FAQ-ban lévőt néztem, de az nekem nem nagyon akar bejönni. -
#7438 >mit von maga után a bünti pont ???
>Ez engem is érdekelne.
Én se tudom, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy ti ketten nagyon hamar rá fogtok jönni... -
#7437 sziasztok ! Valaki akinek megy a friend opció, leírhatná mit hogyan kell beállítani mert nálunk még mindig nem megy. Legális a game. Köszi -
Myron #7436 Hali!
Tök érdekes dolgot találtam a neten! Egy videó amiben a srác azt a szervert laggoltatja be amelyiket akarja! Fel is töltöttem, hogy gyorsabban leszedhessétek mert ahonnan én szedtem elég lassan jött!
Mindenesetre meglepő.
Videó -
#7435 Vazz, mennyi ember jön ide és kérdezi a sok nem ide tartozó dolgokat!
Ez nem a WAREZ topik! Ha nem tudod felrakni a játék ilyen-oylan ok miatt vagy esetleg nem bírod letölteni, akkor írj másik topikba Keeper! -
Borg #7434 #7422 -
Borg #7433 Az Általánosban van topic ehhez, ahol le van írva. -
#7432 segítenétek?A srác a suprnováról szedte le
-
Gykor #7431 Nekem az ötös update volt fenn és nem engedettbe online játékba aztán felraktam a hatost ennyi és működött. Én szerintem tedd fel az ötös majd a hatos. -
#7430 Figyusz! Segíthetnétek mert az egyik ismerős letöltötte ezt a játékot és kódot kér a mappa.Mit csináljon? Honnan szerezzen kódot?
-
#7429 Ahoz hogy mennyen a source fel kell tennem az összes edigi updatet vagy elég csak a 7-es? -
#7428 Ez engem is érdekelne. -
Gykor #7427 Hello sziasztok Találtam egy jó oldalt ahol az összes update-ot és a cracket is le lehet tölteni így működik a source kipróbáltam
Remélem segítettem nektek
az oldal neve http://cssourcehun.uw.hu/