73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
szemes #7507 Üdv H9duli
A botok dolgoznak az alappályákon, és találtam egy
zt_assault pályát valahol, azon is dolgoznak.
Találtam egy helyet,
http://www.gamearena.com.au/files/details/html/14637
innen letöltöttem egy megamappakot eleve a sourcéhoz,
meg máshonnan is de itt csak megjelennek és csak lesnek.
Lehet hogy valamilyen WayPoint Pack is kellene hozzá.
Szemes
-
tmate6 #7506 :DDD Szivacs, én választhattam poszter, sapka, meg póló közül -
#7505 hu szerintem semmit nem tudsz tenni de lehet hogy tévedek.Mert olyan konzol parancs nincs hogy csináljatok valamit botok.Az alap pályákon faszák a botok?De várj hamarosan kiprobálom és is a csinált pályákat bottal. -
szemes #7504 Hi ALl!
Segítsen Valaki Nekem!
Szeretnék új pályákat betenni, le is töltöttem
CSS hez való megapackot Mappack1 et Mappack2-t.
Bemásolom a "Counter-strike source" alá a
"cstrike" ba, de a botok bojkottálják a játékot.
Csak állnak egy helyben, és beszélgetnek.
Mit kell csinálnom, hogy ők is nyomuljanak ???
Kössz előre is.
Szemes -
Borg #7502 Jaja, csak nem úgy, hogy az idiota admin beirja a szerver nevébe hopgy pass:cshu... -
Borg #7501 miazhogy választottad? én nem választhattam, hanem kaptam a posztert és kész :D -
Borg #7500 A fórumkeresőbe alul ird be, hogy specular, szerintem arra megtalálja amit keresel. Kb egy hónapja beszélgettünk itt már arról, hogy hogyan lehet a konzol parancsokkal több fpst kihozni.
Én a specular, meg bumpmapokat kapcsoltam ki, így átlag 60-70fps-em van (35-100). (amúgy 1024, és minden highon+4xAF)
De azt mondják, hogy pl a ragdoll, meg heverésző cuccok kikapcsolása még 20-30fpst is hozhat azoknak, akinek főleg a proci gyengébb. -
#7499 Konzolparancsokba ki mélyedt el komolybban? Lenne majd egy pár kérdésem, de nem akarnám a fórumot teleszemetelni vele. Csinálnék egy kis fps-tuning configot. Most kb két-háromszorosa az fps-em a réginek, hátha még lehetne rajta húzni... -
#7498 kb: 5 percig dekkolt szerintem figyelte hogy szenvedünk,meg talán remélem
a chatet is nézte mert jó elhortam a fuckos kurva anyába.De amikor húzott a picsába akkor is vagy 2 perc volt mire visszaállt a server (persze a fél banda disconnect). -
Myron #7497 Nyilván nem publikus szerver. Akkor nem is tudhatod.
A másik meg, hogy ha odaírják a szerver nevébe hogy jelszó:cshu akkor nem túl nehéz rájönni...
Hiába külföldi az egyén, könnyen észrevehető.
k9duli: Kb. mennyi ideig volt a szerveren az a szemét? -
#7496 mert van most is magyar server aminek nem tudom a passwordjét pedig én normális játékos vagyok és nem szokott elszálni az agyam. -
#7495 jaja csak tudjam a jelszót. -
#7494 Jelszavazni kell a szervereket, és akkor nem lesznek olyanok, hogy vadidegenek rohangálnak szana-szét. Az ősidőkben bejött. Szerintem most is beválna... -
#7493 sajnos elfelejtettem melyik server volt de vagy egy 18-as vagy egy 24-es server volt az(magyar).gyakran nyomok tabot a meccsek során és már a legelején kiszúrtam.csak nehogy elmondja a titkát mert attól félek sok ember lelné ebben örömét és akkó egy global lag war lenne. -
#7492 Egyébként melyik szerveren történt ez?? -
#7491 Már csak 1 kérdés van, hogy a francba tudja ezt csinálni??? -
#7490 És igaz, nem hittem volna hogy ilyen hamar találkozok vele.
Hogy kiről beszélek ANNIHILEOR az a köcsög meglátogatott egy magyar szervert és pont úgy ahogy a videóban láttam feltette a kérdést
és here we go...
akkora lag volt hogy ilyet még nem is láttam hiába pofáztam hogy kick az
buzi, 24 emberből csak egy gyerek fogta fel hogy miről beszélek.
mikor elhagyta a servert tovább lagzott teljesen tönkre baszta.
neki ez a szórakozás nem lehet ezt az embert letíltani?
más is találkozott vele? nagyon gyülőlheti a css-t. -
tmate6 #7489 Csak péneteken jön meg :( -
HoTDoG #7488 Azoktól szeretnék kérdezni akik a HL2 Collector's Edition -Provision változattal rendelkeznek
Tehát:
- Lehet e frissíteni? /A neten mindenhol mást írnak.../
- Ha lehet, a Vengeance féle frissítések jók-e hozzá?
- Hibamentesen lehet-e online játszani?
Ezekről még azthiszem itt nem volt szó, csak tippelések voltak.
Előre is kösz! -
#7487 Én a helyben kapásból ott vettem volna meg! 1nap alatt kihozták -
tmate6 #7486 Nah Borg életbe lépett a B verzió mivel a Coraban nem volt CD-Galaxis powaaa, pénteken kapom meg és a posztert választottam :) -
#7485 figyelj ha megy akkor mé nem segítesz a srácnak.Amúgy ezt csak ugy mondtad, vagy ez nálad le van tesztelve.Ja és a tört verzióról van szó. -
antijedi #7484 hát pedig megy a dvd-s verzioval a css de mind1 :) -
#7483 Az egy dolog hogy az infó fájlba mivan én jobban hiszek annak ami le van
azon az oldalon aminek a linkjét adtam,márcsak azért is mert sokszor találkoztam olyannal hogy a infó fáljba téves dolgok voltak pl: a legelső emporiós css-be van bot ez csak uptade 6 feltétele után lett.(azthiszem ez így volt).De ha annyira css-t akarod bazzeg, akkor szedd le azt.Ez ilyen egyszerű, mit kell ezt ennyit bonyolítani. -
Borg #7482 Én. Gondoltam a sok gumis idiotizmus mellett már úgysem tűnik fel senkinek, szal hagytam is úgy...
De látom ha fenn kell akadni valamin, arra mindig van jelentkező. -
#7481 "Aki olyant kérdez" Szép magyaros... olyant... :D Talán OLYAT :D Melyik moderátor volt ez? :D -
Borg #7480
Esetleg töltsd le ujra a filet, onnan ahonnan előzőleg is? És máris megvan az eredeti újra... nemtom? alapvető logika? nem? -
#7479 a steamapp-t átalakítottam és át írtam ami benne van és csak ctrl insert gombal ha valaki megtudnáááá oldani írja már leeeeee. KÖSZ -
Borg #7478 Úgyérted, valaki írja már le helyetted, mert dolgozik a fogalmazásgátló? :) -
#7477 Elrontottam a steamapp-ben azt a szöveget és amikor újból a crack-et akarok csinálni akkor ugyanezt a a szöveg lesz benne. Valaki írja már le. -
#7476 Itt azt írják, hogy nem lehet a HL2-es verziókkal játszani, pedig a vengeance nfo-ban azt írja, hogy elvileg lehet. -
#7475 ezt olvass itt megkapod a választ a kérdésre -
#7474 Leszedtem a vengeance féle DVD változatot, és zseretném kipróbálni a CS-t. Elolvastam a FAQ-ot, de a link nem müxik. Valaki tolja a Vengeance féle DVD változattal online a cs-t? -
#7473 értem.kösz. -
#7472 Fogod, és az egész SteamAps könyvtárat kimásolod valahova, mielőtt format c:-zel (BTW én idegenkedem ettől, amikor a particiókat létrehozom, akkor formázon, ha csak win-t kell újrarakni, akkor simán letörlöm az érintett könyvtárakat, és kész). Utána winXP fel, Steam fel, SteamAps könyvtár visszamásol. Ennyi. Így megmaradnak a custom pályák, modellek, a config file-ok, egyszóval minden. -
#7471 na egy olyan kérdésem lenne az eredetivel játszókhoz, hogy tegyükfel beszart a gép és lett egy format c: ,na ezek után felteszitek az eredeti
css-t, na ezaz alap még nincs frissítve, és ekkor elkezd egy irdatlan idejig tartó frissítést(steamen keresztűl) hogy azt a frissített css-t kapjátok amivel pillanatnyilag játszanak.ezt jól gondolom?
vagy kiirjátok DVD-re az épp aktuális CSS-t(frissítve)?
mondjuk accountot is ujra kell csinálni?
vagy van valami gyorsított megoldás?
vagy épp most jutott eszembe ghostal csinálni egy imaget a rendszerről és akinek a C-n van a css-e annak szépen ellesz mentve.nemtom hogy ez működik e de gondolo hogy igen. -
tmate6 #7470 Msot látom te még posztert is kaptál a játkhoz :)
Figy és Borg lekell szednem a tört CS:S-t ? -
tmate6 #7469 Aha, remélem ma azért meglátom :) -
Borg #7468 Miben különbözne? Lényegében semmiben.
Csak épp az eredetinél a steam frissit neked automatikusan, míg a törtnél napokat/heteket kell várj, mire valahonnan leszenveded a TALÁN működő tört frissítést... és addig nem jáccol... -
tmate6 #7467 Apropó, Steam frissítés volt és Fleko nem írt hírt a CS.hu-n