Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mostmár igen 😄 ééééés elindult ^^ csak mivel szétkúrtam minden filet benne így behozta a képet és engine error meg memória read hiba meg mindennel meghalt... szal most nyomtam egy Delete blablabla-t és letörölte 😄 és tudom installálni ^^ és meglátom mi lesz utána :\
thx ^^
@
Sikerült!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
@
csakhát tört szerónál nem állítja be magátol hanem neked kell beírni consolba
This game is currently unavailable.
És itt el is akadtam...
-Újraindítom Steamet
még így sem jó.
-Kilépek Steambõl, törlöm ClientRegistry.blobot, újraindítom Steamet, upadtel
még így sem jó.
-solo tanácsát megfogadva törlök a CSS mappából mindent... illetve törölnék, mert egy pár filet nem nagyon enged... pedig Steam ki van lõve, és az írásvédettséget is leszedtem...
-Nyomtam egy Delete Local Contentet is, de csak a parancsikont szünetette meg...
-Töröltem SteamAppson és Steam.exen kívül mindent és indítottam steamet hogy updateljen...
most az a helyzet hogy faszán müxik minden, kivéve a CSSt... ha elindítanám, aztmondja hogy This game is currently unavailable, ha azt mondom Resume Update vagy Start Update vagy valami, akkor kiírja hogy Update starting... és így marad, ha Delete Local Content akkor nem csinál semmit, ha manuálisan törölném a fájlokat nem engedi, gecire fel vagyok kúrva ettõl a szartól, mert mindenki hiteget hogy nem gond ha törtösökkel játszom meg olyan szerverre megyek, aztán mégis PONT AKKOR szopok vele, és én gecire nem hiszek a véletlenekben :\
Megoldást várnék :\ hogy lehetne életre kelteni ezt a foshadékot?...
oh, FEAR2-t is a minap szedtem le... elvileg az is Steames... lehet hogy az a gondja? :\ de akkor miért csak a CSSnél...
vagy a Hamachit ne szerette volna? tán illegális program lenne? vagy azzal volt baja hogy tört szerverre mentem? egy sima IP mint bármelyik szarnak, honnan kéne tudnom hogy tört? miért nem engedi törölni az összes filet? miért nem törli magától a filekat ha Delete Local Contentet nyomok?
Így hirtelen ennyi :\ plz mentsétek meg a CSmet 😞(
@
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ugy csinálom ahogy ott le van irva, de nem mûködik.
Esetleg küldenétek olyan oldalt ahonnan le tudok szedni sprayeket
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
valszeg rossz helyen van vagy maga a vtf file rossz!
Arról ne is beszéljünk ha "rossz verzióju" css-t töltöttél le <#idiota>#idiota>
Sehogy sem tudok sprayeket betenni a játékba!
Töltöttem le a netrõl vtf fájlokat, de nem birom berakni.
mit csinálok rosszul?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
"ész és értelem nélküli véglény"
viva academia
gyertek cszni ne a szátok járjon hanem a kezetek
lol ezt itt csak virtuálisan értem természetesen <#hehe>#hehe>
Toshiba L300-2C5
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Jóóó is lenne. 5 alkalmazott tart el 1 nyugdíjast, kb.
épp ezért kell elhúzni innen a picsbe. anglia, amerika vagy svájc (utóbbi a legtutkóbb).
mindenki úgy tesz, hogy neki frankó. hát aki gazdag annak tuti frankó, de az átlag ember anyagilag ha akarna se tehetne úgy, hogy neki frankó. de ugye a pénz nem boldogít (csak ha van).
felõlem lehet a punk akár egy kocsimárka is, csak legyenek normálisak.
és különben is, nem vagyok kocka. lvl 58-as tier3-mas paladin <#email>#email> (just kidding)
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Ha az irodában ülök azé ott sincs mindenki biztonságban <#eplus2>#eplus2>
Max. azért mert fix hitek vannak 😞
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Ha már mindennel végeztünk akkor kerülhet sor a termék piacradobása!
Bár a mai fiatalságra jellemzõ módon szeret mindent a végénél kezdeni, s elsiklani fontos részletek felett. Látszik is a társadalmunkon.
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
maj max az accodat tartják el... <#hehe>#hehe>
amugy enis 😄
de mind tudjuk hogy emogott mennyi sz*pás van...
u.i: diszko meg jo dolog csak jofajta zene kell (en nemtudnék ellenni a napi 2-3 ora partihangulatfokozo hajamat lezuzo ablakot remegteto zenehallgatás nélkul + persze néha egy jo buli 😊
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
kicsit megint osztom az észt, mert jut mindenkinek. ez az ország egyik jellem vonása, hogy a másikba bele KELL kötni. a rockosoknak a technosoknak, a punkosoknak a komolyzenésekbe, a szoknyavadászoknak a kockákba, a politikusoknak mindenbe stb. neked nem mindegy mivel ütöm el az idõm? vagy nektek ilyen sok idõtök van, hogy a másik idõbeosztását nézegetitek, és megmondjátok a frankót, hogy mi legyen az életével? cserélnék veletek, de komolyan.
tökmindegy mit írok, mert az a vége hogy hülye fasz vagyok. inkább nem is folytatom. menj diszkóba, ha neked az kell.
pénzkidobás, parasztvakítás <#lama>#lama>-k nak <#eplus2>#eplus2>
GaBenc: én inkább vagyok szép és okos <#hehe>#hehe> a többit meg leszarom, nekem mindenem megvan, magam értem el nem áll mögöttem senki csak MELLETTEM a párom! Az ilyesmiken meg jót röhögök, bár kicsit aggaszt is a mai "fiatalság" <#szomoru1>#szomoru1>