Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szedd le ezt:
CS_1.6_Steam_Installer
Ha megvan feltelepíted, bejeltnkezel a steambe. Egy accountot kell regisztrálnod, melyhez kérni fog egy eredeti HL cd kulcsot.
Ha mindez sikerült akkor a steam automatikusan frissít mindent, és játszhatsz.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Practice makes perfect.
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Itt a link:ITT VAN
Next PC upgrade: 2022
Mi kell ahhoz hogy tudjak ezzel multiban nyomni???
Vannak tört szerverek??
Next PC upgrade: 2022
Kérdés honnan tudom meg hogy letölthetõ a a game.
Mert csináltam vmi regisztráció féleséget.
Ui: szólni kell steam-es bácsiknak hogy már augusztus van

Cliffe továbbá azt is elmondta, hogy a BETA verzióban ugyebár a De_Dust pályán játszhatunk, összesen 20vs20-ban, azaz egyszerre akár 40-en is.
Kitartás emberek

Ezt egy Overnet nevu fajlmegoszto programmal talaltam, nekem idaig nem jon de aki tudja toltse le es ha az akkor plz DC++-on ossza meg velunk
A progi: www.overnet.com vagy www.tar.hu/extraboy/overnet.exe
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Elnézést, hogy itt kérdezek, tudom, hogy a CS fórumban lenne a helye, de ott már rég nem a játék a téma. Szóval: nekem csak tavaly óta van netem, úgyhogy nem CS-ztem eddig. De most, hogy jön a CS:Source, gondoltam kipróbálom, legalább megismerem a pályákat. Viszont idõközben a Valve átállt a Steamre, én meg pár heti játékért már nem akarom megvenni a régi CS-t. Tehát a lényeg: ha letöltök egy 1.6-os Steam-es CS-t, fogok tudni vele játszani? A magyar szerverek törtek? Vagy csak az 1.5-ös nem Steam-es verzió esélyes?
es akkor ilyet pölö hogy nuke inf. train nem is lattaunk,de ami a rosszabb az interjuban se emliette meg.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
football without ultras is nothing
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amugy ezalatt mit ertenek hogy csak dust lesz a betaban? Nem fogjak kicsit unni szerintuk? (non-stop dust = marhajo...)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Persze ütõs, de hihetõ grafikája van. De nem is baj, mert minnél magasabb FPS legyen...
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!