Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ikarus
Mégis van különbség. Mivel a karakterek modellezésénél (gondolok itt csontvázrendszer)nincs sok köze a havoknak. Azt pedig, hogy hogy csavarodik ki egy test, vagy milyen pózban esik el, szvsz elsõsorban a csontvázrendszere befolyásolja.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

[NST]Cifu
A Max Payne 2 ugyanazt a Havok engine-t használja, amit elvileg a HL2 és folyományai is...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

bah
Huh köszi most mar fut bár kicsit beakadozik néha.De jó.

Ikarus
Egy véleményen vagyunk!

MP rongybabát minden game-be!!!!!!!!

Krinyo
biztos hogy nem

toMpEr
M@TriX
mondjuk azért megnézném, hogy a valóságban hogy viseli egy ember a mellbe shotit 😊
Lehet õ is dobna egy 3as szaltót 😊

Szóval a MP2 tuti a rongybabába...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

nemtom nalam meg ien nem volt. nalam most az a user ID-s lolság fordult elõ, a Steam meg omlott most becsatlakozni sem tudok

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Ikarus
Ja és azóta sem indul, akár milyen hz-t állítok be a monitoron, meg a registryben is.

Ikarus
Egyszer már írtam én is tegnap: végig küldtem a napot vele, ment. Este újra, akkor jött a set mod-os hiba. Basztattam a registriben a képfrissitést, nem használt. Egyszer csak szúrópróbaszerûen rákattintottam elindult. Ma megint unabled to set mode. Ki a faszom érti ezt.
???????

Ikarus
Tört serverekhez próbálj meg csatlakozni.

ezt a servert próbáld: 212.92.18.38

http://thenamelessphoto.com/

lol megint omladozik nalam a steam...

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Ikarus
Nem a repülésekre gondoltam, hanem inkább arra, hogy azoknak a karaktereknek sosem volt izlésficamosan kifacsarodva a végtagjuk, amikor jól vágódtak el(nem a 3 szaltóra gondolok)a falba sem lógtak bele. Nekem azoknak a rongybaba effektje nagyon bejött. Máshol is leutánnozhatnák szvsz.

bah
Hi all letöltöttem a cs:s-t
Mikor csatlakozni akarok egy szerverhez ezt irja ki:This server is using a newer protocol (3) than your client (
Tudtok segíteni?

letoroltem. igymar bugmentes 😊
toMpEr
hat nagyon mar nem lehet beta, par heten belul be kell fejezniuk a fejlesztest, ha ki akarjak adni szeptemberbe

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tegnap poccre elinditottam, szoval nem en benazok. Szerintem vmi a rendes steamemben bokodhetett el, ami miatt nem megy. (mas hibaforras mar nem maradt)
Krinyo
😄DDD
barom
én a tetõre rugdostam fel

Én a postal 2-nek a fizikáját szerettem...amikor a csávót annyira hogy átvágódótt a szembelévõ házba!
meg felrugdostad a faszit azt egy idõ után meg beszívta fal azt szétdurrant a hapi
Kandurex
Akkor ennyi, te nem fogsz bétázni. Várj egy újabb verzióra. Egyébként még mindig azt mondom, h te basszintasz el valamit.

Még mindig azt modnom hogy ez egy béta...egy kibaszott pálya van benne és még az sem tökéletes
Krinyo
hát azért max payne-ben egy shoti lövéstõl 3at szaltózott..sztem az nem annyira reális

Ujraraktam, meg a fileokat is, registryt is toroltem elotte. De ezt is leirtam.

Nem eleg a problema megoldasahoz a jozan esz, ezert irtam be ide a forumba, van-e vmi trukk ra..
Kandurex
Imádod ezt a szmájlít mi ?? illik is hozzád :p

Kandurex
Faxom nem érdekli a hitbox, a fegyól sebzését állítsák vissza, hogy a kurva usp ne legyen már AK szintû fegyó!

Krinyo
akarod hogy belinkeljek egy doom3as képet ahol a zombi karja a dobozban van?
szal nincs tökéletes játék...örülj hogy a feje nem csúszott a falba

Kandurex
ja és úgy tisztába vagyunk vele, hogy az újrarakás nem azt jelenti, hogy fogom és letörlöm a CS: SOURCE könyvtáramat...

Ezt a kulcsot (allostul) : is töröld a registrybõl!

Ikarus
Azért kur*a jó a testek(karakterek) fizikája.
Ennél jobban csak a Max Payne-ben tetszett, szerintem annál életszerûbb még nem volt egy gammában sem.

Nyavajogtok hogy hitbox meg kutya fasza...de fogjátok már fel hogy ez CS és még annak is a bétája!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne várjátok már el hogy egy meg sem jelent játék tökéletes legyen!
Kandurex
Ha újra rakás után is ez a baja, akkor add el a géped

Kandurex
Akkor rakd újra. Olyan nehéz? kb. 5perc!

Ne idegeskedj. Ha olvastad volna, amit irtam tudnad, hogy ezt mar probaltam.
toMpEr
a kepeket nem en csinaltam,
cl_showhitboxes 1 a parancs

Kandurex
Muti képet ahol a falba megy vagy nem tökéletes

Faszomat már hogy soha nem veszi be a képeim😄
Álandóan hallom hogy az a tökéletes elesés a CS:S-be, nem megy be a falba meg stb. nem mindig igaz.

Nem akarok olyannak tûnni, aki semminek se örül, de ha már reklámozzák hogy ez a tökéletes, akkor legyen is az..
Kandurex
idézek a FAQ -ból AMI A KURVA LAP TETEJÉN VAN!

"Töröld a bemásolt blob file -t a source könyvtárból, majd a steam -ból is! Indítsd újra a steam -ot, várj míg update -l, majd az új blob file -t másold be a source könyvtárba.
Úgyanezt ha CACHE NEEDS REPAIR probléma áll fenn. "

Ha így is ugyanaz a bajod, akkor szükséges egy kulcsos CS ACC, ha meg van, indístsd el az 1.6 -t majd kilépve másold az új blob -t.

Zsoldos problemajara(#149) jo lenne, ha tudna valaki megoldast, mert nalam ugyanaz van, csak mar az elso pillanattol kezdve.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Extraboy
Hitboxokat hogyan lehet megnezni???

Köszi
M@TriX
a blobot másold át megint...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hát, tegnap akkorát gaméltam vele.. Ma reggel is jáccottam egy kicsit.. Most is akartam, és ezt irta:

Miért?
Kandurex
az, az

Kandurex
Szerintem tökéletes 😊, lehet, hogy csak Tompinál van gubanc 😊

M@TriX
ha hitbox ha nem, sztem megfelelõ a videó alapján. Nem?

Extraboy
Hitboxokat hogy lehet megnezni?