Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Extraboy
De ma kell megjelennie a beta-nak nem?

Extraboy
Sry az egesz mondtatban a beta-ra celoztam

toMpEr
a betanak volt a preloadja, a vegelges jatek csak a hl2-vel lesz elerheto. (novemberben a jelenlegi pletykak szerint)

Extraboy
Mikor lesz mar elerheto a vegleges hivatalos jatek? 2 napja ma megvolt a pre-load es elvileg ma elerheto lesz csak nemertem idaig miert nem engedtek mar meg, pedig ma kell megjelennie

janos666
Ha a 3 FAQ-s szerverbõl egy sem megy az az én hibám vagy tele vannak?
valaki tudna még mondani pár szervert? mert a hungs az kicsit behalt

http://thenamelessphoto.com/

szorszhoz nem. ha sima cs akk igen

ricsi1
Hi!
egy kérésem lenne:kella multis részhez eredeti CD-key?

janos666
Hát nem elindult? Csak elírtam valamit a cfg-ben.
janos666
Halad a dolog, már "Service is not running"
lwb
másold be a steam könyvtárból a ClientRegistry.blob file-t a cs source könyvtárba. de ezt már írja a faq.

janos666
Igen bénázok. De bejelentkeztem a steamre, a cracked empiro rar-ból bemásoltam a .blob filet ahogy írták, indítom a játékot de még not logged in.
janos666
Kösz.
lwb
pl. innen

Loser! Ne csinald ezt velunk!

Meg nem elerheto a Steamen kersztul. Ezert mondja, hogy "Coming soon".

Egy tort verziot lehet leszedni a netrol. Ha azt beszerezted(a Steamen keresztul ez szinte biztos nem fog menni), akkor a topik cime alatt talalsz hasznalati utasitast hozza. Ha lehet ne elo Steam accountot hasznalj hozza! Regisztralj egy ujat!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

janos666
De hoonnan is?
lwb
letöltesz steamet, felrakod és csinálsz egy accountot. semmi nem kell hozzá és a steam is ingyenesen letölhetõ.

Megis mit irtal a SteamUser-hez, ha nem regisztraltal?

Egyebkent elinditod a Steamaet, es automatikusan felajanlja a "Register new account" opciot. Ezt megcsinalod, aztan onnan koveted Kandurex iranymutatasat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Skacok a problemam a következõ:elinditom a steamot és a scuore a coming soon rublikaban van nem pedig a my gamesben.Ha rákattintok akkor 1 masik ablakban ezt irja ki: counter-strike:source beta pre-loading is complete.
When the game is officially released.you'll be able
to play it immediately.Ezt irja ki ha tuttok benne segiteni azt nagyon megköszönném.
janos666
Ez most hülye kérdés. (Igen tudom egy hülye fasz vagyok hogy még itt tartok......) Na:
Ha még soha sem volt steam-es programom (win reinstall óta mégcsak semmijlyen hl-es cucc sem) és eddig még csak a 170Mb-s "cssource_cracked_emporio" filet csomagoltam és kandurex utasításai alapján átírtam a "SteamApp.cfg"-t és csináltam egy parancsikont a cuccokkal akkor mit csináljak annak érdekeében hogy miután elindítom a parancsikont ne azt írja ki hogy "...Not logged in".
Tudom hogy regisztrálni kéne a steamen de hogy? CD-kód is kéne?
Davidus
Felejtsd el amit itt látsz. CS:Source-ban teljesen el vannak baszarintva a fegyverek. 1.6-ban teljesen más az egész. A véglegesre ez is rendben lesz.

V9ykn8_TZL0

"A fegyverek szórása a valságban is ilyen, ha folyamatosan lõsz, akkor a fegyver úgy fog ugrálni a kezedben, mint a megveszett bakkecske."

Nana. Csak a TO-ban a celkeresztet is vitte magaval, igy meg a sorozat tizedik golyojat is sejtetted hova megy, es ha eleg ugyesen csinaltad ellen tudtal tartani a visszarugasnak. Itt viszont annyi jelzi a nagyobb szorast, hogy kitagul a celkereszt. Meg ez is tuti lenne, csak a celkereszt nem tagul igazan aranyosan a szorassal, igy hiaba tartom az elottem levon, kozben mar az Esthajnal csillagra tuzelek veszettul. Bar mondom, ez csak az en hisztim.

Az FCSK szerveren hatalmasakat jatszottunk pedig. Valahogy a TO peches volt. Sok embernek tetszett, de valahogy megsem ment a dolog.

DAQ

[NST]Cifu
A fegyverek szórása a valságban is ilyen, ha folyamatosan lõsz, akkor a fegyver úgy fog ugrálni a kezedben, mint a megveszett bakkecske.

A TacOps egész jó játék volt, csak éppen játékos nem volt anno hozzá. Amikor a FUZIO-t átállította Kosh és Weyland UT modokra, akkor elõször a TacOps került fel (TacOps 1.6, hogy pontos legyek), és pár hónapig fent is volt, de kissé keserû pirula volt, hogy átlag 5-6 emberke rohangált a szerveren, abból is 3-4 volt...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Az, hogy 'preload' a letöltésnél, szerinted mit jelentett? 😊

Loser!

Hasznalati utasitas felul a cim mellett. Ha az nem eleg, akkor esetleg reszletezd a problemat.

Sikerult eletre kelteni. Nincs igazi trukkje, egyszeruen addig kell molesztalni, mig meg nem adja magat.

Tovabbra sem tetszik a CS igazan. A fegyverek szorasa nekem esetlegesnek tunik. Ot lepesrol hatulrol nem sikerult megolnom valakit egy hosszu sorozattal. Ami igazan zavar, hogy a fegyver visszarugasa nagyon szepen felemeli a csovet, de a celkeresztet nem. Igy mikor a visszarugastol mar a hatam moge lovok, a celkereszt akkor is buszken feszit az elottem kolbaszolo melkasan. Ezt en valahogy keptelen vagyok megszokni. A TacOpsban ez valahogy jobb volt. Persze lehet, hogy csak en vagyok lama, mert egy paran meg ma is egesz jol elszorakoznak a regi CS-vel is.

Csövike, skacok letöltötte a steam a source-t de nem akar elindulni miert tud valaki segiteni benne? elöre is köszike.
Kandurex
Több is ott a FAQ!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

212.92.18.38

Magyar tört szerver ugye még nincs?

toMpEr
a lenti tesztbol is kiderul, hogy nemeppen videokartya-gyilkos jatek, hanem inkabb proci kell ala

[NST]Cifu
Csodálkozom, mert 9800XT-n egy AMD Barton 2500+@3200+, 1GB ramos gépen nálam a béta 4xAA és 8xAF mellett még 16 játékosnál is folyamatosan játszható volt, igaz azért akkor 30 alá ment, amikor a folyosóba berohant elöttem vagy 6 Terror és az oldalkijáratból szemberrusholt pár (talán 4) CT - a mészárlás alatt tényleg volt 21-22 FPS is. 😊))

(viszont a látvány is olyan volt, hogy elfelejtettem a késrõl visszaváltani valami fegyverre... 😊))

azert volt szerencsem letesztelni egy X800ason és 16 jatekosnal 30 alá is lemegy, hamár párat lácc 1 képernyõn folyamatosan tüzelve, akkoris.

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

M@TriX
Én otthonról hoztam a steam-et. ide felinstall, de nem update.
Otthonról az egész steam alkönyvtárat elhoztam, csak a Steam Apps-ot nem (10MB kb).
Ide felkopi, a Source felmásolás bekonfig és már mennt is egybõl, mint otthon...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

"Töröld a bemásolt blob file -t a source könyvtárból, majd a steam -ból is! Indítsd újra a steam -ot, várj míg update -l, majd az új blob file -t másold be a source könyvtárba.
Úgyanezt ha CACHE NEEDS REPAIR probléma áll fenn. "

En az ide beszurt jotanacsaidat olvastam, es eskudnek, hogy abban meg nem volt. Ennek ellenere kiprobaltam ezt a megoldast is, de nem men. Raadasul a kollegam Steam accountjaval probaltuk, aztan igy sem. Azert igazan idegesito, mert az o gepen, innen ugy harom meterre siman mukodott a dolog, csak a hardver keves hozza. Mikor meg atkoltoztettuk ide az egesz bolhacirkuszt, elzavar a francba.

Krinyo
a steam megy a cs nem...
not logged in

xj700t
Mán megy, amúgy meg kibanolhatják a sztímesek 60-80%-át 😊 Egyébként örüljenek, hogy érdeklõdnek a játék iránt. Ez már akár egy marketing felméréssel is felér!

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

M@TriX
ja, sztem fake hír...

mondjuk ha valaki olyan lama volt, hogy a steam idjével nyomtama source-ot, az megszívhatja...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

pluhi
Dinamikus IP kiosztás mellett? Az ki van csukva.
M@TriX
de mondjuk ezt nem hinném, mert akkor sok ártatlan is odaveszne...

M@TriX
nyugodtan én direkt más netélésrõl is játszottam a biztonság kedvéért 😊

toMpEr
allitolag most bannoljak az iptartomanyokat, akik tort sourceot jatszottak

Krinyo
nekem is

irjak a cikk vegen, hogy nemsokara jon a teszt masik fele a low es middle kartyakkal
xj700t
Nálam is behalt a normál steam. Ez miattunk nem megy vagy sztímék szarakodnak ?

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

nektek is szarozik a sztim?

Ikarus
Nem erre gondoltam, csak és kizárólag a karakterek mozgására, de ezen nem veszünk össze 😊

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

[NST]Cifu
De ez esetben gyakorlatilag azt mondod, hogy minden játéknak a Max Payne 2 engine-jét kellene használni. 😊))

[NST]Cifu
Nem bántam volna, ha nem csak a csúcs videókártyákat tesztelik le, azt hiszem senki számára nem volt kérdéses, hogy az X800-asokon és a Gf6800-asokon gond nélkül fog futni 4xAA-val is a játék...