Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plas
ne flémeljetek már plz...
így soha senki nem fog válaszolni a kérdésemre, mert a sok beírásoktól rögtön a lap alján leszek...

mindjárt jön: neked nem osztottunk lapot kishaver!

Cifujanos666

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

[NST]Cifu
Értem. És te semmi meglepõt nem látsz abban, hogy egy játék csontra lebutított grafikával lassabb, mint 4xAA és 8xAF full részletesség mellett?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Extraboy
1. õ kezdte
2. neked meg mi a **** kozod van hozza? maradj a seggeden es ne pofazz bele mes ember vitajaba!

plas
Szóval akkor most senki nem tud egyelõre megoldást a V1-V3 different client problémra?
Tegnap még én is nyomtam a tört szervereken, ma meg már nem enged fel... Gondoltam benézek id hátha van vmi megoldás.

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

janos666
Megy amúgy most valamilyen v1-es törtszerver?
janos666
A lényeg hogy az elsõ tesztben fasza volt a kép, a 2.-nál látszott hogy szarabb.
Hat enis igy vagyok vele, egy thiefet pl siman eljatszom 30-40 -el.
[NST]Cifu
Akkor sem stimmelnek az értékek, az AA és az AF bekapcsolásakor alacsonyabb fps-t kell kapjál, ez tisztán a videókártyától függ, és nem 1-2 FPS-el lesz kevesebb, hanem ilyen beállítások mellett már 20-40%-al...

Egyaltalan nem keverem a jatekot a shaderteszttel. Ez egy hivatalos hl2 kozlemeny volt, ott is van a honlapon. Az emlitett fps adat pedig a cs source-bol szarmazott.
janos666
Amúgy helyzete válogatja hány FPS kell. DOMM3-ban már 30-al is szép miközben össze vissza ugrál minden és tûzgolyókat dobálnak stb. De volt már olyan játékom hogy 60-nál is úgy éreztem hogy szó szerint szagatott.
janos666
De mikor rajta volt a 4XAA nem csíkozódtak az élek, viszont mikor levettem már igen.
Bevallom volt benne egy kis olyan is, dehat ezek (a keszito altal is hangsulyozott) tenyek. Bar tenyleg gazos lehet a bench, mert lejjebb egy mx200 csinalt 30 atlag fps-t. Hogy 40 fps eleg -e.. hat nem. Meg ha nem menne le 10-15-re, akkor sem. Nekem is 40-50 fps-t megy, de feleannyira sem tudok jatszani, mint a regivel (100fps-el). A regiben eleg jonak szamitok, a source-osban az fps miatt nem tudok labdaba rugni ugyanazokkal a playerekkel szemben sem, ha jelentosen jobb gepuk van mint nekem. Csak egy peldat emlitek: a kiesett reakcioido meg hagyjan, az nem jelentos, de pl baromira nem mindegy, hogy mondjuk a celzas ideje alatt 5 kepet latsz, vagy 15-t (szamold ki hany fokonkent ugrik a kep mondjuk 90 fokos fordulasnal, ilyen ugralo keppel lehetetlenseg a kello precizitas). Aki jatszik vmi multi gameval min. kozepes szinten, az tudja mirol beszelek. Aki nem, tolem nyugodtan szajkozhatja a "30-40 fps mindenre eleg, mert az mar folyamatos" szoveget, most nem akarok belemenni egy flame-be. (egy cs-s ugyis csak megmosolyog egy ilyen kijelentest.)
Hmuda
Nekem el se indult, szóval "be se tudtam üzemelni".

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[NST]Cifu
Egy baráti javaslat: ne a driverben állísd be az AA és AF beállításokat, hanem a játék alatt... Ugyanis szerintem te sikeresen lefutattad ugyanolyan beállításokkal a két tesztett (az AA-nak és az AF-nek semmi köze a procihoz!!!).

Toughtful
Ha rájössz - meg arra, hogy hogy lehet nyomni a neten most a CS:S-t - ne legyél rest elmesélni 😊

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Hmuda
Mi a szösz. Már leszedhetõ a stress test? Honnan (és hogyan üzemeljem be? már a CS-S se ment).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

janos666
Szerintem baj lehet a benchmarkommal mert bekapcsoltam az FPS számlálót és ahogy figyeltem (0aa stb-nél) nem igen ment 40 alá, de sokszor döngette a 100-at is. Majd mégegyszer lenyomom.
toMpEr
ne keverd mar ossze a jatekot a shadertesztel, semmi koze nincs hozza, a shadereket meg a videokartya szamolja, johogy nem lesz procifuggo.

Toughtful
Ez ilyen "az Ati fasza az FX szar" hozzászólás?😊 Nálam GFFX5600-al (!!!) 40 FPS-t fut stabilan a játék, az elsõ "komolyabb fizikai kontaktusnál" - értsd: repülõ hordók, vagy C4-es robbanásánál 10 ember repül el - leesik két másodpercre úgy 15-10 FPS-re, aztán beáll a stabilra. Csak a lag volt magas - már amíg tudtam játszani 😊)) - az meg a résztvevõk miatt.

Ja igen, lehet, hogy jó dolog a 100 FPS, de mindig elmondom, baromira nem látom a különbséget 40, 100, meg 5000 FPS között. Folyamatos? Folyamatos. Élvezhetõ? Élvezhetõ. Hát akkor meg? Ati is rulez, Nvidia is rulez, meg a Valve is, hogy bár nem olyan gyorsan viszi az engine-jét a játék, bõven élvezetes. Éljen a HL2!

Erre nem vennek merget, fx-ek elegge leszerepelnek source alatt. Ha lejjebb megnezed 3000+-os gep 9800xt-vel csinalt 50-60 fps-t. Raadasul a source javareszt vga fuggo. Az ajanlott proci hl2-hoz 1200 mhz.
janos666
Mivel nem találtam szervert lefuttattam a gerikedemót:
1024X768, 4XQAA, 8XAF, high quality (általában így játszom) 33,65FPS
1024X768, AA, AF off, high performance, aniso-trili.opt. on 32,93FPS
Vagyis úgy érzem itt inkább a 2,6GHz-s P4 vagy az 512MB 400MHz-s ram lessz az akadály nem az FX5800.
MKpowaa
hali...213.112.195.109:27015 szerver nem müxik😞(( tud valaki egy másik müködö cs:s szervert??? plsss

janos666
Bár ez túlzás, de nem lehet hogy van benne valami önvizsgálós cucc ami akárcsak ilyen primitív hogy megnézi 1-2 file méretét a steam által a frissítés letöltésekor elnaplózott méretével?
De ez barámság.
Nincsmit...
Azt nem értem, hogy minden tökéletesen mûködik, 3-5percig aztán elkezd lagzani majd levág asztalra, de olyan csúnyán, hogy beragad a hl2 a memoriába úgy , hogy resetelni kell.
Nem tudom mi az ku... a... változik meg 3 perc alatt.
Ha a szerverre bemegyek eredetivel akkor meg tökéletesen müxik.
[NST]Cifu
Röhejes vagy....

[NST]Cifu
A benchmark a CS:Source része, egy plusz pálya, ami viszont külön nem igazán játszható (el lehet indítani, de mozogni nekem még nem sikerült benne).

[NST]Cifu
Nincs fileneve, mivel a STEAM-en keresztül jön le, és az új fileok bekerülnek, vagy felülírják a régieket a .gcf file-ba.

Kaliga
Spray

Kaliga
Müxik a sprax logo.

Optionsban ki kell nyomni a fegyver-visszarugast 😄
Kaliga
Megint updatel....

Kaliga
ha-ha-ha

loller!!

Kaliga
A célkereszt összehúzodási sebességét lehet állítani?

Toughtful
Na guys, most jó megcsináltam. Letöltöttem a cssource_updates_emporio.rar fájlt, felülírtam a dolgokat, de ugyan úgy nem tudok belépni, mert az én kliensem V2 a szerveré meg V3. Oszt most akkó mi is van?

akkor most marad a szerver a V3-on?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

a stress test nem a legutobbi CS:Source update-hez jár? ma kiadtak egy videot róla, de az csak egy rövidke avi. nekem a tomper által belinkelt steam cd-key kicselezéssel sikerült rátennem a kezemet egy updatelt cs:source-ra, de csak a stress test-et tudtam megnézni, a game-ig nem engedett, és azota nem jött össze, sõt azóta sztem ezt a cselt is fixálták, mert nem jön össze egyik kulccsal sem. sztem ez a test csakis az update mellé jár

toMpEr
steamen ekresztul mukodik csak

Igen, köszi szépen.

Stress test akkor nincsen senkinek? Leglább a file nevét áruljátok már el...

legalább megpróbáltad, köszönjük szépen a fáradozást! hátha valami amcsi fejes sikerrel jár

Kandurex
kár 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

brrrr
Feladtam 😞
toMpEr
v3 nem fog menni, kidobal

nem akar ez összejönni 😄

http://thenamelessphoto.com/

Video Stress Test?

A szerveren pedig azt írja, hogy timeout
khm. kellett neked a frissités...
mostmár azt sem lehet tolni ami idáig volt brrr

Hej
Több komolyságot...
Szóval ott tartok, hogy megy minden de a szerver egy kis idõ multán elkezd lagzani és utána levág asztalra.
Eredetivel bementem, és azzal meg tökéletes.
Szóval
Extraboy

loál
kicsit beüt az offtopic filing. vagy csak én érzem ezt?