Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leszedtem, nincs...ez a mostani update elõtti

nincs vkinek uj?

én felraktam azt irja ki hogy az én de_dust mapom különbözik a szerverétõl

VST benne van?

toMpEr
van kb 5-6 crack, egyik se mukodik, folosleges megnezni oket, ha lesz jo, akkor tudni fogunk rola

Kandurex
jah vagy úgy...

nah akkor valaki szóljon Life -nak, h van egy lehetõség, nézzem meg.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

és nincs vmi log vagy vmi hogy mi a kinja?

toMpEr
emporio nem csinalt rendes v3-as cracket, szal csak szar lehet

toMpEr
jobb esetben belepes utan par masodpercel kidob a desktopra

Kandurex
Még hamar letesztelted...!

DayWalker
hogy kidobál?

Kandurex
Szép meg jó, de annyira bugos szutyok még a SOURCE, hogy félnaponta van update, szal..😞, sztem menjünk 1.6 -zni 😊

kül mit takar az hogy kidobál? connection interrupted vagy mi?

toMpEr
kidobal ez is

DayWalker
meg ilyet is találtam

http://home.arcor.de/waker02/ Az itt lévõ fájlt másoljátok be a cs source fõkönyvtára/platform/config-ba, és akkor a join /Fovorites-be lesz pár v2-es szerver😊

akkor nemtom

toMpEr
ezse mukodik

ftp://cs.rivera.ru/games/Counter-Strike/CS_Source/client/

[NST]Cifu
Pardon, tényleg. Ezt benéztem jól. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

toMpEr
ez is v2

toMpEr
2-esrol indult a protokol, szoval v2-es mar van

DayWalker
nem tudjátok h ez melyik cssource?

[NST]Cifu
Szerintem ha lenne már mûködõ V2-es vagy V3-as crackelt verzió, már olvashattunk volna róla itt...

janos666
Nem feltettem a V2 updatet, és nem kifagy hibaüzenet nélkül a kommandós háttérnél?
Még jó hogy elcsevegtem a dc-n a gyerekkel akitöl leszedtem hogy mûködik-e, kipróbálta már. Persze, perzse, mûködik. (filmet is ezért utálok onnann tölteni, magyarra átírt filenév, megkérdezem fasza-e a kép, perzse, "nincs semmi baja". EGY FASZT NINCS A VCD-NEK)
hungs-al mi van?

Nincsen valahol egy .dem file?

sztem akkor se fog menni mert akkor meg nemtud beloginelni azrt fog kivágni😊

[NST]Cifu
Drizzthsz és Janos666:

Élõ STEAM-es account kell CS:Source béta aktiválással, hiába másolod át a .gcf-et és a könyvtárat, az aktiválás hiányában kivág. Az emporio verzió még átvágta a STEAM azonosítást, de a V2-nél a feltételezések szerint valami új trükköt vetettek be, amire még nem találtak ellenszert.
Amúgy a VST-hez is felcsatlakozik, és úgy tünik, hogy adatforgalom is van (nézzétek meg a galériámban a HL2 könyvtárban lévõ képeket: folyamatos adaforgalmat jelez a netgraph). Szóval amíg a V3 nincs feltörve, addig a benchmark se lesz elvileg (hacsak valaki túl nem jár valahogy a STEAM-es fiúk eszén...).

Nálam 2,2 Ghz-s Bartonnal : 4*AA,8*AF,9800Pro: 54,57
0*AA,0*AF,9800Pro: 64,00

Tudjuk, de le szeretnénk végre tesztelni a gépünket, fõleg, hogy láttam belõle a videókat, úgyhogy valaki elküldhetné!

janos666
Nem lehetne a steamet crackelni hogy elfogadja hogy õ töltötte le a noncracked empiro verziót, engedje futni és frissítse?
janos666
Na, mivel nem találok szervert és még kb fél óráig gépnél leszek felajánlom hogy segedelmetekkel csinálok egy próbaszervert.
Hogy kell crackelt szervert csinálni, csak create game és kész vagy bonyolult?
toMpEr
3-asnal jarunk attol fuggetlenul, mert ez nem a jatek verziojat jeloli, hanem a protokolét, ami nem minden alkalommal frissul

[NST]Cifu
Nézegetem pár fórumot most unalmamban, de mindenhol ez a helyzet. Plusz ma hajnalban kijött egy újabb frissités a CS:Source-hoz, tehát elvileg már a V4-nél járunk....

Kandurex
Az van, hogy még nincs crack a v3-hoz, ennyi.

janos666
Annyiból viszont egyetértek veletek hogy hiába kérek én is szervert meg updatelinket csak csönd.
Amúgy most beszereztem egy v2-t, meglátjuk mi lessz a vége
janos666
Baszki.
Oké.
---
Extraboy
De mar nekem elegemvan ebbol a sok ***** offtopicolasbol mert ha vki ir egy erdekes dolgot is szokoevente akkor mingyar nem is lehet latni es 200 uzenetet senkinek nincs kedve visszaolvasni

plas
nem ismerlek, nem is akarlak megismerni, de a hozzászólásaid és a nyilatkozásaid alapján full értelmes ember lehetsz jancsika! Ez volt a témával, ill."kettõnkkel" kapcsolatos utolsó hozzászólásom. nem akarok itt flémelni... Te se tedd!

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Extraboy
Nem az nem tetszik hogy mas is kinyilvanitja a velemenyet hanem konkretan az nem tetszik hogy te vagy az mivel semmi kozod hozza!

janos666
Olvass vissza a hardver fórumban hányszor anyáztam én régen Cifut hogy NV<->ATI.
janos666
Hhh. Ne húzzál fel. Kibaszottul érzékeny vagyok a buzizásra, mert utálom a fajtájukat. Beteg, kezelésre szoruló emberek.
plas
jah én is így gondolom... Jancsi
Ezzel jobb lett volna:

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

[NST]Cifu
Ezért csodálkozom én is. 😊
Egyébként azt hiszem 'net_graph 1' a konzolba.

janos666
Az az utólsó sor kurvára nem kellett volna
janos666
Szerinted minek írtam be ide (mert 32 FPS-el nem dicsekvésként, gondolhatod). Most megint nyomtam csontrabutított grafikát (ami 3 méternél távolabb van egyszínû folt! -aa,af off, anisotropc, trilinear optimalizáció amik high performance módban igen durván dolgoznak bár quality-n jó dolog). És 31 FPS, pedig gyorsabban ment mint a realtime játék (mintha 2X sebességgel játszanád le a filmet) és soha ne akadt meg.
De már megint elfelejtettem az FPS parancsot.. Mi is?
[NST]Cifu
Akkor segítek legjobb tudásom szerint (bár én ugye csak olvasgatom a fórumokat/csatikat, gyakorlati tapasztalatom a tört CS:Source-al csak a V1/V2 idejére, vagyis a hét elejére korlátozodik):

Egyenlõre még nincs megoldás a V1/V2/V3/(V4?) problémára.

LSC
valaki mûködõ szervert ha tud pls. Thx.

[NST]Cifu
1.: Konkrétan én úgy látom, hogy Tomper reagált, a te 'cracelésedre'.
2.: Ez egy nyílt fórum. Ha nem tetszik, hogy kinyílványítja más is a véleményét, akkor rossz helyen vagy.