Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
Az lenne a problémám, hogy nem igazán akar elindul a CS:Source, pedig mindent úgy csináltam, ahogy a readme.txt-ben le van írva. Ezt írja ki:

Tud valaki segíteni?

respect to the man in the ice cream van

Argon
Lelehet szedni a játékból a hangokat.

hy valaki nem tudja hogy a REQUESTEN a CS:2 az béta vagy ergó mert 1rar volt ami nekem kicsit kicsinek tûnt valaki megnézné?elõre is THX

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Skiper
Szerintem kreálhatsz szervert net nélkül is. A kérdés, hogy steam nélkül indul-e a tört verzió. Ha pedig legál verziód van, akkor kell a steam ugyebár...

gyuri http://gyur6.uw.hu

thx
kiskatona.atw.hu

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Lényegében igen.

Az 500 megás update ninsen meg?

CS:Source csak úgy tudok velejátszani ha csatlakozom a netre?

toMpEr
hogynelenne: 193.202.89.99:27070

zippofcy
Magyar V2 szerver sincs, akkor csati minek? V3al csak azok tudnak játszani akik megvették a Zerot eredetiben, mert mûködõ törés még mindig nincs hozzá.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

ircn hol van magyar cssoure csati?
toMpEr
regeljetek atw-re accot es atrakom oda

rohadt numlock! szóval 50 mega
cssource_notcracked_beta_emporio.rar-ból kellen még mega tudna valaki segíteni?
toMpEr
mit?

magus
vazz nemtom sehonnan se leszedni😞

Mi gond ha azt irja ha magyar serverhez akarok csatlakozni azt irja valami Ticet ID user hibát ir ki?
De, rózsaszín valamik a textúrák helyén, a kivetítõkön pedig error, ja.

DayWalker
nyisd meg ezzel 😊
csak ne fusson a steam, mer akkor nem tudod megnyitni

janos666
A texturák hején nem inkább láthatatlan fal vagyis semmi nincs és az ígyencségek (kivetítõk, forgó monitorok nem tudom minek nevezzem) pedig errorok?
Á, de azt az update-t honan lehetne letölteni? Én a pályát már be tudom hozni, csak nincsenek textúrák, minden textúra helyére egy errort feszít ki. Úgyhogy ha valaki tud az 500mb-s update-hez linket, az ne tartsa magában, vagy legalábbis priviben küldje el...

janos666
Ja, a demo filet talán még a régi HL2 alpha is lefuttatná (mert úgy tudom az a pája abban is bennevan csak még nem volt teljesen kész és sok volt a piros ERROR) ha a cssource a crackelési gondok miatt nem hajlandó.
[NST]Cifu
A béta könyvtárában bizonyosan nincs, valószinüleg benne van a tömörített .gcf file-ban...
Azt meg nem annyi megnyitni, hogy jobb klikk -> open with... -> WinRaR

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

És nincsen törve véletlenül?

A pálya textúráit nem tudná valaki elküldeni?
Mert ha azok meglennének, akkor már tudnám használni.

És ezt nem lehet megszerezni, csak azoknak akiknek legálisan van meg? (na ezt jól megfogalmaztam)
[NST]Cifu
A VST (Video Stress Test) az Augusztus 18.-ai update-el lett letöltve a legláis CS:Source béta tulajoknak a STEAM-en keresztül, és gyakorlatilag egy egyszerû benchmark, a 2003-as E3-on látott shaderteszt pályának egy módosított változatán rohan végig a kamera, és az eredményt feltöltik a STEAM-en keresztül a VALVE-nak. A CS:S fõmenüben lehet amúgy aktiválni.

Hi All!
Elmondaná valaki, hogy mi is az a stresstes? Nekem megvan a CS:S , de abban nincs ez benne. Vagylehet, hogy konzolból kell indítani. Van nekem egy .dem fájlom, de verziókülönbségre hivatkozva nem indítja el.
toMpEr
biztos rosszat toltottel le

"hatha erdekel valakit: v3 nelkul is jatszhato tort magyar server.
193.202.89.99:27070"

Sajna en nem tudok kapcsolodni. Amihez sikerul az meg V3-as. Szentsegit!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

zippofcy
Jó hogy érdekel, amíg nincs törés a V3hoz addig felesleges is volt a magyar szervereket upgradelni.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

[NST]Cifu
Az.

Mi az az ASE? All seeing eye?

dikki*yysw
Frissítsétek az ASE-otokat, belerakták a CS:Source támogatást.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

A fene, kéne az egész 500 megás CS frissítés, mert biza a textúrák is hiányoznak...

Valaki pls egy linket. I beg of you!

És a .dem file-t valaki nem tudná elküldeni hozzá?

DayWalker
egyébként nem tudom h ez mûxik-e 😊

DayWalker
#697 innen vmiért nem tudom leszedni, de most töltöm a fölötte lévõ linkrõl a másikat

Ez itt a CS-source mûködõ verziója?

Majd lesznek, ha elolvassák itt.

janos666
De itt nincs senki!
hatha erdekel valakit: v3 nelkul is jatszhato tort magyar server.

193.202.89.99:27070
dikki*yysw
Akkor nem segítek, majd legyél figyelmesebb.

TVelvet
Nem kösz😊
dikki*yysw
Nem fáj a szemed?

TVelvet
Plz valaki magyarázzaa el nekem mert én ehhez hüle vagyok😊 plzke
TVelvet
Jó napot emberkék, ha én letöltöm vhonnan ezt a cs-t kell nekem vhonnan eredeti cdkey? vagymi?
[NST]Cifu

DayWalker
mondjuk nemtudom h milyen hibát ír ki v3-as szerverre csatlakozáskor, de lehet h ez a megoldás?

DayWalker
de majd keresgélek, hátha találok v3-at