Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk én sose értettem, hogy bárki is minek akar elithez tartozni, meg éjjelnappal játszani csak azért hogy jó legyen benne.. mintha számítana valamit. Hát még mostanság, egy ilyen haldokló játékkal...
bogarászd át😄😄😄
ien 69-es sztárgyerek
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Ha mindezek ellenére mégis valakinek van kedve belevágni, akkor én azt mondom, hogy publikon szedj össze pár értelmes embert (én is SG-n kezdtem 😄 ), játszogassatok együtt egy kicsit (mix), aztán ha mindenkinek bejön akkor hajrá. Jöhet a DM, demónézegetés, taktik, pcw, ligák, lanok. Végül egy link, csapattársam irományai, érdemes az egyes hónapokat végigpörgetni, sok bennük a hasznos tanács.
Légiblog
WOLF, én nem vagyok otthon azokban, de a hírekben olvastam az elmúlt években kisebb nagyobb wc, sc, cnc sikerekrõl is, utána kell nézni a fórumaikban, vagy megnézni hogy a wcg miket jelent be erre az évre pl. Lehet már egyszerûbb az sc2t megvárni, talán fél éven belül indul a multi beta.
De minden esetere én sok játékost láttam fejlõdni a szerverünkön manapság, szal nem egy lehetetlen dolog.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Aki normális az azon felül, hogy már rég megunta a játékot, és a haverok miatt nyomja, az is kifullad egy idõ után és funol csak, mert a pénz lenne az egyedüli, ami miatt bennt tartaná soksok órára a közönséget....
na az meg nincs.
És szerintem konzolon is hosszú ideig lesz sport játék, azt mindenképpen xboxxal lenne érdemes nyomni.
az meg, hogy most elvagy a css vel az ok, de ne várj tõle sokat, max, szintre hoz, ha majd lesz egy köv generációja, vagy az amit mondtam...
Én szerintem várok egy köv konzol generációt; fps+ egér teljeskörü támogatására, hogy megüsse az elvárásaimat az "esport"
hoy ehh
Keríteni kell egy nem túl pro szervert és játszogatni...
azzal érdemes játszani ami tetszik, úgy gondolod hogy lekötne sokáig.
ha bejön akkor a cod4 is jó lehet mert jön a 6 nemsokára és az hasonló lesz, könnyû átállni és akkor 2 évig hasonlóval játszhatsz aránylag nagy közösségben, és megvenni se kell egy ideig 😛
jövõ igazán egyikben sincs, mert itt nem tudnak emberek normálisan együtt játszani évekig egymás mellett egy csapatban hogy bármit is elérjenek. ha nemzetközi sikerre vágysz és kurvajó gamer vagy akkor inkább 1v1 gamet érdemes próbálni, a quake live fog beütni nemsokára. vagy ott vannak az rts-ek, egyedül abban is alkotnak a magyarok jobb eredményeket.
hoy ehh
A TF2 se rossz játék, annak aki szereti a pörgõsebb deathmatch szerû játékmenetet. De komoly dolog sosem lesz belõle ami az embert órákra a gép elé ülteti, csak ilyen "kicsit öldösök" kategória.
Szerintem törtözzön egy picit 1-2 hónapot aztán ha érzi megveszi ha nem nem.
hoy ehh
nem tudom milyen szerverek vannak még :S BadBoys talán, esetleg LAMAS lehet hogy él még, OGCnek vannak esetleg szerverei (hogy player van-e azt nem tudom), majd valami okosabb ezt is megmondja ^^
mixelés... az olyan mint a war... csak nem klánok egymás ellen hanem vegyes csapatok... tudtommal >.<
@
Kesobb hol erdemes pub-olni, hogy "felfedezzenek"? 😊
Valamint ez a mixeles nem tiszta szamomra, kifejtened?
hoy ehh
újoncként klánba... hát az olyan klán is :\ általában ilyen mindenkit bevesznek klán... sztem elõtte érdemesebb pubolni... aztán ha van már kicsi skill akkor esetleg mixelni, és aztán mehet klánkeresés...
de amúgy annyi klán van hogy dunát lehet rekeszteni vele... csak hát a minõségük 😊
@
hoy ehh
A CSS-t hagy a fenébe...csak tönkreteszed magad! <#eplus2>#eplus2>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
@
<#idiota>#idiota>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
hoy ehh
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Azt hittem nálam van valami hogy szaggat.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Nézzétek meg! Zsear! <#taps>#taps>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ha meg az ellen van, hogy a grafikán felül mást is mutasson, akkor meg a HL2-tes véleményemet miért szólta le? szóval akármelyik magyarázatot nézem, sántít a dolog...
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
"mondd csak: DX7-be játszol, low graf mellet 800x600-ban?"
ez eszembe jutott nekem is aztán rájöttem hogy hülyeség... akik grafbuziznak azok nincsenek a grafika ellen... azt nem szeretik hogy grafikán kívül nem tud mást felmutatni egy játék :\
Wolf3D óta pedig volt változás bõven :\ kis apróságok persze... de szerintem eléggé lényegesek ezek is.
@
cs 1.6 ban eltünt játék közben a chat..lehet hogy sourceba is van iylen...nah mit kell beírjak hogy lassam megint 😄😄 írni tudok a chatbe csak nem latom mas mit ír.. 😄
GGMU
arma jól mondta: ez a duma már kezdd unalmas lenni. de gondolom te túltengesz a játékipart megfektetõ,forradalmi gondolatokkal. ha nem vetted volna észre, a wolfenstein 3D óta gyakorlatilag csak a grafika változott.
kifli: a wowot é kemény 2 óráig toltam, és le is töröltem. sztem egy szar. a küldetések kábé ennyik:
-ölj meg 5 goblint. ha ezzel kész vagy ölj meg 10 patkányt.
-hozz nekem 10 aranyköpenyt.
(csak a nevek és a számok változnak). szóval sztem az egész olyan dögunalmas. mintha egy félkarú rabló lenne... vagy kidobja a tárgyat, vagy nem.
és ne felejtsd, hogy a wowos egy része nem fizet, mert törtös. sztem gyakori az olyan, aki megveszi eredetibe a játékot, és a hozzá kapott kóddal játszik 1-2 hónapot eredetin, aztán át tér törtre.