Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Epox 8RDA3+ || 2500+@3200+(1.85V) || Club3D Ti4200@4600(300/650) || 3DMark2001se: 13500 Pont
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Már töltödik szépen az új! Kb. 2 óra és fent lesz! (Ugyanis nem laggol tõle a CSS ha közben töltök fel)
Ha nem akarod hogy töltés végén meg az elsõ 10 mp-ben kidobjon desktopra akkor az újabbat rakd fel! Meg ha egyáltalán akarsz neten játszani 😊
Szóval 6 óra alatt simán le lehet szedni, egybe lehet rakni, fel lehet tölteni. Úgyhogy nem kell félni, hetente kb 1 frissítés ha kijön.
De kinek lesz erre ideje suliidõben? Én nem fogom hétvégén ez az újracsomagolást csinálni. Az biztos. Úgyhogy valaki más, mostmár úgy is tudjátok hogy kell, mert alább leírtam.
Na mostmár megyek használom is ha már megcsináltam.
amit ilyen szép 235 megás rarban 1.0.0.5 néven lavakartam a netrõl .. azt dobhatom ki a kukába ? :|
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
az van hogy a cdkey sebezhetõség után le lehet szedni a CSS-t és akkó lejön. Na mármost legözelebb észreveszi hogy invalid a cdkey. Nem probléma visszamásolom a blobot. Aztán frissíti a gcf eket. Na és akkor van egy progi az le kell szedni, meg a .NET Frameworks-öt ami 230MB és akkó avval a progival ( GCFScape ) Meg lehet nyitni a GCF-et és akkó rá lehet nyomni a fõ mappára hogy extract to régi CSS és akkó várni kell és akkó kész akkó müxik. Namármost a blobot rögtön ki kell menteni miután már lebasztuk a 2. csíknál. Hogy ha szarakodna visszamásoljuk. No ez a két szart most összerakom egy zipbe (igazából több hogy könnyebb legyen feltölteni mivel ha megszakad nem lehet folytatni).
Majd itt lesz: ITT BIZONY
Azán meg a szokásos blob uherálás (mivel frisebb verzió ajánlatos még egyszer megbûvölni. Elrakni egy zipbe hogy azán ne kelljentöbbet. Átírni steamapp.cfg -t beállítani az Options-t ÉS GYAKNI!!!
Na ennyi kellett hogy kijöjjön a repack! Hahaha! Muhahahahaha! Én már a legfrisebb verzióval játszom!
És aki nélkül nem sikerült volna: Tomper! Reszpekt neki!

Na összedobom a repackot és este feltöltöm, mivel elõtte még akarok én játszani és ha foglalt a feltöltés akkó nem tok.
A VAVLVe leszophat, még hogy vegyem meg 7000ért a CZ-t... Nagy lófaszt!
Szóval tomper hogy is kell?
steam, origin: ACE_hun
THX!
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Ezmi?
steam, origin: ACE_hun
Miért van az, hogy a Source-ban a servers list-bõl eltûnt minden...
Hiába próbálok refreshelni nem talál semmitsem...
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Epox 8RDA3+ || 2500+@3200+(1.85V) || Club3D Ti4200@4600(300/650) || 3DMark2001se: 13500 Pont
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
vhogy ki kéne rakni tuner képét cs fölé..
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::