Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skiper
elbuherált dc++ klón

gyuri http://gyur6.uw.hu

jójó lama vagyok meg minden, de mi a túró az a steam? 😊

Epox 8RDA3+ || 2500+@3200+(1.85V) || Club3D Ti4200@4600(300/650) || 3DMark2001se: 13500 Pont

😄

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Azt ne a kukába dobd hanem shift+delete el töröld úgy nem foglalja a helyet 😄
Már töltödik szépen az új! Kb. 2 óra és fent lesz! (Ugyanis nem laggol tõle a CSS ha közben töltök fel)
Ha nem akarod hogy töltés végén meg az elsõ 10 mp-ben kidobjon desktopra akkor az újabbat rakd fel! Meg ha egyáltalán akarsz neten játszani 😊
Szóval 6 óra alatt simán le lehet szedni, egybe lehet rakni, fel lehet tölteni. Úgyhogy nem kell félni, hetente kb 1 frissítés ha kijön.
De kinek lesz erre ideje suliidõben? Én nem fogom hétvégén ez az újracsomagolást csinálni. Az biztos. Úgyhogy valaki más, mostmár úgy is tudjátok hogy kell, mert alább leírtam.
Na mostmár megyek használom is ha már megcsináltam.

[HUN]PAStheLoD
most akko' mi van akko' ? Én már CSézni akarok wazze 😄DD
amit ilyen szép 235 megás rarban 1.0.0.5 néven lavakartam a netrõl .. azt dobhatom ki a kukába ? :|

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Az úgy van hogy a meglévõ fájlt bõvíti a steam. És nem tudom hogy pontosan milyen fileokat frissített.
az van hogy a cdkey sebezhetõség után le lehet szedni a CSS-t és akkó lejön. Na mármost legözelebb észreveszi hogy invalid a cdkey. Nem probléma visszamásolom a blobot. Aztán frissíti a gcf eket. Na és akkor van egy progi az le kell szedni, meg a .NET Frameworks-öt ami 230MB és akkó avval a progival ( GCFScape ) Meg lehet nyitni a GCF-et és akkó rá lehet nyomni a fõ mappára hogy extract to régi CSS és akkó várni kell és akkó kész akkó müxik. Namármost a blobot rögtön ki kell menteni miután már lebasztuk a 2. csíknál. Hogy ha szarakodna visszamásoljuk. No ez a két szart most összerakom egy zipbe (igazából több hogy könnyebb legyen feltölteni mivel ha megszakad nem lehet folytatni).
Majd itt lesz: ITT BIZONY
Azán meg a szokásos blob uherálás (mivel frisebb verzió ajánlatos még egyszer megbûvölni. Elrakni egy zipbe hogy azán ne kelljentöbbet. Átírni steamapp.cfg -t beállítani az Options-t ÉS GYAKNI!!!

janos666
De nem lenne megoldható hogy csak a módosult fileokat csomagoljátok be? Most minden update 250Mb? Valaki akinek legális verziója van lementhetné a gcf fileokat miközben a steam updatel (pontosabb miután lejött netrõl az anyag de még nem törlõdött).
csabawarchief
kicsit le vagyok maradva 😊, a legutolsó 3as verziójúnál is van ujabb?

12:21 - 17:51 = 5:40
Na ennyi kellett hogy kijöjjön a repack! Hahaha! Muhahahahaha! Én már a legfrisebb verzióval játszom!
És aki nélkül nem sikerült volna: Tomper! Reszpekt neki!
Na összedobom a repackot és este feltöltöm, mivel elõtte még akarok én játszani és ha foglalt a feltöltés akkó nem tok.
A VAVLVe leszophat, még hogy vegyem meg 7000ért a CZ-t... Nagy lófaszt!

aha

janos666
Mit szedsz, a komplett új verziót?
nekem már szedi fél óra és lejön. de aztán nemtom mi lesz. majd kimentem és tomper megmondja 😊

janos666
Az addig szép is lenne ha a gcf-ket ideadná valaki ankinek legális verziója van és update közben kiszedte õket.
há lehet hogy most is ezt kell mint multkor. Aztán min tomper csinálta (majd megkérdezzük hogy) kitömörítjük a frissült file okat régi be. Azt újra betömörítjük és felrakjuk a netre.
Szóval tomper hogy is kell?

DayWalker
én nem tudom h mi ez a mini update, csak próbáltam segíteni nektek 😊

janos666
Ühü, de mi az a mini update. Én próbáltam cd-key-hack után updatet kérni, de le akarta szedni elõrõl az egészet kurvalassan.
13-9

és ha csinálunk egy másolatot róla az nem elég? és aztán visszarakjuk. nekem most szerintem a frissítés kijövetele miatt szart be mert mikor multkor rossz volt akkor egy ujrateleopítés megjavította

akkó kéne egy repack! de ott is valami cdkey expolitrõl beszéltek! szalm ost mi van? lekell szedni megint egészet egyberakni és felrakni netre nem? meg hát magunknak

bizonyos idöközönként (5-6 óra) ujra kell csinalni a cd-key cselt és a .blob átmásolást, ami itt vhol le van irva

és 14 - 9 re xDk nyert!

de hol a mini update?

ja, szétverik FoP ot. Most hogy FoP T eddig még 1x sem nyertek

régen mûködött nekem is endesen se most kijött egy frissítés

nekünk is ez van.

Davidus
xDk találkozhat Májkül Dáglesszel😉

V9ykn8_TZL0

Na, nálam most elindul, és ha én csinálok servert, akkor kb. 10 mp után kidob, épp hogy tudok 3-at lõni, és megnézni milyen fasza lukakat hagy a pisztoly... 😞

steam, origin: ACE_hun

csak lapozz vissza...
LoCk
Valaki egy képet nyomjon legyszi a gaméból!

THX!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Nekem azt írja, hogy "The local Steam service is not running"

Ezmi?

steam, origin: ACE_hun

plas
Srácok!
Miért van az, hogy a Source-ban a servers list-bõl eltûnt minden...
Hiába próbálok refreshelni nem talál semmitsem...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

miniupdate, ez sztem csak azoknak megy akinek mar van vmilyen CS:Source-uk a steam mappában, különben az egész CS:S-t leszedi sztem

hat nekem még mostsem megy😄

Ne is reméld hogy elindul mert most mindenkinek szar. Meg most frissítették. amgy meg V3 GYIK az 1154-dik hozzászólásban

srácok, segitsetek már...mi kell ahhoz, hogy elinditsam a cs:s-t? Nem értek hozzá...tehát a cs:s megvan, de így magában nem indul...

Epox 8RDA3+ || 2500+@3200+(1.85V) || Club3D Ti4200@4600(300/650) || 3DMark2001se: 13500 Pont

na megy a sztím

Úgy látszik ez egy ilyen nap. A versenyek valahogy nem úgy alakulnak ahogy kéne. Már be is jött a safety car 😊

Milyen jó ötlet! Nekem sikerült! Én 11 utáni mûsorokat szoktam rajta nézni hogy gyakoroljam a játékra az odakoncentrálást 😊 Meg spectben sincs unalom 😊

Kandurex
szép nap a mai

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
és most végsõ döfésként a hltv park is megmurgyelt..

Kandurex
3 embernek nem megy a steam, Dozer, Szabolcs..:p mákvirágok

dikki*yysw
Inkább lezuhanyozom, és készülök F1-re 😄
vhogy ki kéne rakni tuner képét cs fölé..

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
...talán F1-re.

dikki*yysw
Szerveren is van mozgolódás, talán lassan kezdõdik...

dikki*yysw
Én is szeretem magam istennek gondolni, hogy nem megy többtízezer embernek, nekem meg igen, de most már sokaknak jó.

erdekes nalam most sem akar csatlakozni.

janos666
Nekem gond nélkül bejelentkezett a steam.
[NST]Cifu
Én kiléptem, majd vissza, és ment gond nélkül...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!