Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crackelt játékkal való játszáshoz csináltatok új STEAM accountot vagy a már meglévõvel használjátok?
Azért érdekel, mert nem szeretném ha emiatt letiltanák a már régóta használt id-met.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
SteamAppId=92
#SteamAppVersionId=0
SteamInstallPath="D:\Games\Müködnek\Counter-Strike Source Final"
#
SteamAppUser=xxxxxxx
SteamUserPassphrase="xxxxx"
Desktopon a parancsikon: "D:\Games\Müködnek\Counter-Strike Source Final\hl2.exe" -steam -console -game cstrike
És amikor inditom kiirja hogy valami dll hiányzik mi van akkor most????
Next PC upgrade: 2022

Cool Stuff
tegnap 16:26 | Privát | Galéria | Válasz | #2785
FAQ
1. 500MB-os emporio CS:S kitömörít c:\css\ alkönyvtárba
2. c:\css\crack\ könyvtár tartalmát kimásolni a c:\css\ könyvtárba
3. onlinekrekk letölt és bemásol c:\css\ mappába (mindent felülír)
4. steamapp.cfg átír ahogy azt kell (steam usernév és jelszó és a játék helye, c:\css\)
5. HL2 shortcut létrehoz és properities: c:\css\hl2.exe -steam -console -game cstrike
6. ennyi, semmit nem kell törölni és a Steam-et sem kell futtani, max annyi idõre még csinálsz egy acc-ot.
megj. ha nem megy, akkor töröld a könyvtárat és lépésrõl lépésre kövesd ezt az útmutatót.
"Visszaolvastam" - nem eleget..
" segítségemre lenne ezen probléma megoldásában" - iratkozz be egy alapfokú IT tanfolyamra
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Letöltöttem a játékot, de a kicsomagolás után nem bin formátumú fájlt találtam, hanem olyat mint egy telepített játék (egy csomó könyvtár meg minden). Mit kell tennem, hogy játszani tudjak? Visszaolvastam, de nem sok eredményre jutottam. Megköszönném annak, aki a segítségemre lenne ezen probléma megoldásában.
leszedtem az ingyen cuccot kitömörítettem és mit kell vele csinálni?ki crackoltam és hogy tok jáccani?
Bár ha olyan jó a progi úgyis megveszi majd az ember HL2-stõl de látatlanba nem szívesen adok ki pénzt rá.
Szóval elõbb teszteljük. 😊
Mondjuk sokat nem várok, mert a sok tuskó admin már így is kickelget szerverekrõl, mert nem tetszik nekik az isdn-es rate és mondják, hogy írjam át 20000, 101, 101-re mert ha nem akkor kick. Mindez egy szálon, max 6kbyte/sec adatforgalommal, ahol ugye a fel és lefele forgalom lehet egyszere ennyi.
És ahogy így hallottam itt még rosszabb a helyzet.
Na majd meglátjuk.
Igazából sztem a videókártyám lesz a szûk keresztmetszet.
Játszik valaki radeon 8500-al, 9100-al vagy 9200-al? Ha igen, milyen a sebesség?
Csak holnapra jön le a game azért vagyok ilyen kiváncsi. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mert az ingyen linkrõl töltöm az emp félét ezeknek a patchelése hogy lesz megoldva?
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
na az lenne fun szerver 😊
de sztem nem birná az ISDN-em 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Más:
Mivel ez a source izé támogatja a 128 playeres szervert... Indítani kéne egyet! Komoly lehet italy-n 128-an nyomulni!! FUN!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Biztos dugig lesz...
de nem velem 😉
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Szerver ip-t plz!!!😊
62.68.163.174
Elõre is köszönjünk!😊)
Dobhatnátok egy IP címet, ahol ti is nyomultok!😊