Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacccca
Jó akkor ne használjon WH-s textúrákat lézer irányzékkel ellátott sniper skineket meg rikító CT/T skineket.

Törölje ki azt amit kiír neki hogy szar.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

GaBenc
De akkor is csak fél válasz.
Már ott tartok, hogy cs-vel vagy szellemi fogyatékosok vagy csak csalók játszanak. Szóval tessék pontos válaszokat adni. Ne gondold, hogy majd kitalálja/megérti.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

armageddon666
értelemszerûen --> törölje le a skineket? :)

@

GaBenc
Ez csak fél válasz. A megoldást nem írtad.<#papakacsint>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Lacccca
Skinek használata.

burjanmate
Napot! Mi okozza a consistency hibákat és hogy lehet kijavítani?

TDU nick: HUN_Matt_92

Nah igen, miután elküldtem az utolsó üzenetem, akkor erre gondoltam, hogy TALÁN ez még segíthet, hogy mikor léptél be vele:)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tgabort
Igen...de gondolom azt is látják, hogy mióta nem lépett be vele senki...és ha 2 éve nem használta senki akkor talán elhiszik...mert úgy tényleg gáz, hogy leirod h évek óta nem használod és tegnap meg vki bejelentkezett vele XD (amúgy meg szerintem se fogom ezt már visszakapni, de a remény hal meg utoljára:)

\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétõl függ, amin át nézzük.\"

armageddon666
nade pont ezaz... és így lenyúlta a haverjától -.- #68459-es esetben :)

@

Lacccca
Nem tudnak visszaélni vele mivel az elõzõ accon deaktiválják és az újra teszik rá.

tegyük fel...
elmész haverodhoz... meglátod a polcon a CSS dobozt... megkérdezed tõle: enyém lehet? te már úgy is aktiváltad, neked úgy se kell

hazaviszed, lefotózod és elküldöd steamnek:D

iGoth
De attolmég a kulcs alapján betudják lõni :)
Rendes képekkel alátámasztja a dolgot...
Sztem müködik
Ha nem 7k vagy mennyi most 1 olyan móka...

Asus P5KC, GeForce 8800GT 512Mb, 2 Gb Ram, Intel Dualcore 3Ghz/mag. Razer. For Gamers by Gamers.

tudod mi a legapróbb gond...

Tgabort azt írta, hogy nem emlékszik a felhasználónevére:D

Lacccca
Van account mert a régit szeretné újra használni.
Õk meg meg tudják nézni hogy melyik acchoz melyik kulcs volt aktiválva.
Email címet átírják és arra küldenek egy account resetes levelet és kész..

armageddon666
az más hogy ellopják, és megmondod hogy

"ellopták a J00SKAa nevû accomat, itt a DVD <kép> és a kód <kép> meg én alsógatyában pózolok velük <kép>"

vagy hogy

"hi steam! itt egy fotosoppolt DVDkép havernál memorizált, frissen nyomtatott kóddal... nem akarjátok rárakni mondjuk aaaa ... legyen... B33L44 accra? mondjuk egy 10 perc múlva, mert még meg kell kreálnom"

szal jelen esetben nincs acc... nem olyan mintha ellopták volna :) ezzel vissza lehetne élni... de #68451 :)

@

tgabort
Egy próbát azért megér....írtam nekik meg fényképet is küldtem ... kíváncsi leszek, hogy válaszolnak-e rá egyáltalán <#szomoru1>

iGoth
Egészen pontosan Vakond :D

Asus P5KC, GeForce 8800GT 512Mb, 2 Gb Ram, Intel Dualcore 3Ghz/mag. Razer. For Gamers by Gamers.

iGoth
Hát sztem meg igen, mivel megvan a doboz, rajta a kód...
És volt már olyan barátom akinek ellopták az accát és igy szerezte vissza :)

Lacccca
Reaktiválhatják egy újonnan megadott e-mailre.
De igazából próba-cseresznye :)

Sajna nem hinném, hogy ettõl még odaadnák:/

tgabort
Értem...köszönöm a segítséget! :)

Lacccca
Steam supportra írhatsz.
Képet csinálj a dobozról és a kulcsról és úgy küldj nekik valami szösszenet fogalmazást :)

Zsóka sory totál hulla voltam egész nap.... majd ha leszel megejtjük a dumálást valamikor.

tgabort
Szevasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy már nagyon régóta megvan a source...még a hl2-höz volt...kb 2 éve nem játszottam vele de most újra el szeretném kezdeni...de nem tudom, hogy mi volt az account nevem, kódom de még az akkori e-mail címemre se emlékszem...egyedül a játék aktiválási kódja vagy mi van meg, ami a dobozba van <#vigyor3>Nem tudjátok, hogy csak annak a segítségével megadják-e valahogy a többit?
Elõre is köszi!!! :)

iGoth
Hát nemtom havertol azt kaptam Ajándékba
Azért jo volt...

Lacccca
Egész jónak tûnik.
Kis HL2 misson pack elsõ pályája
http://lanmaniax.com/maps/html/ep2_mission_improbable.html

armageddon666
én nem mert szar volt...meg drága egy skinpackért :)
ellenben 1.5 a legjobb alltime best >.< 1.3 meg az elsõ játszható :D

@

iGoth
Képzeld énis :)
Honnan tudod h miota játszok, már ugy öszintén?:)
Én meg ugy tudom h mad0x 10 éve :)
De az biztos h én 4 éve :)
Tudod én CZ-ztem is Te okostóbiás :D

armageddon666
reméltem hogy képet is raksz az e-penishez :( van egy ami ilyen fekete-fehér és csávó mutatja hogy mekkora, alatta a szöveg hogy "Your e-penis must be huge" :D

@

fejezzétek már be a "ki a nagyobb kocka" vitát, vagy "kinek nagyobb az e-penise" vitát... ty!

armageddon666
kis hazudós... ha 4 éve játszana az már fele annyi lenne mint mióta én játszom <#wow3>

@

Mozzanat
nehazudgáljálmáritten mert elmegyek az énekes utcára és szájbabaszlak,milyen 4 éve játszol meg madox 10 éve játszik :):))))Azoknak hazudgáljmár akik nem ismernek te láma szar:)asdasadasad.beszarok 4 éve játszok:)))

Lacccca
HA figyeltél volna nemrég pont ezt tárgyaltuk ki PunkZloival hogy van akinek van de nem lehet csak úgy szerezni(zárt béta)...
Most már Szegáról is tudni hogy feltehetõen van neki :)

Lazarus
Roger6
És honnan szereztél? Esetleg ha lenne még egy, akkor szívesen fogadnám!<#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szega87
nekem már van béta kulcsom az új cs hez

armageddon666
"Mindenki aki jobb nálam az csal"

ez így is van :D
ill nem

"Mindenki akit nem tudok lelõni az csal"

:)

Aztán vannak olyanok akiknél mind2 érvényes... ez azért szar, mert ha nem lövöm le egybõl, akkor haxolok, mert nem tud lelõni :\ ha lelövöm egybõl akkor aimwh, mert mi az hogy egybõl benézek a legtipikusabb helyre, meg gondolkodom játék közben hogy merre mehetnek, meg hogy fejbe lövöm egybõl... (Egyébként nem vok olyan skilles szerintem... legtöbb fejesem nem rántotta... egyszerûen jó helyre helyezem a célkeresztet, és a legtöbb ember belefut... már akikkel általában játszom... ezért van az, hogy ha jön egy kicsit másképp (jobban mondjuk, nem rosszabbul) mozgó játékos, és már szívok, mert nem ott és akkor bukik ki a feje, mint amire számítok...

@

IcE TeE
Hello, lesz de nem tudni. Biztos csináltak ! egyszer...

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

sziasztok!!
lesz új counter stike?
és ha lesz akkor mikora várható?
iGoth
Most erre mit lehet mondani...:)
Amikor mi 1 este alatt mad0xxal végig mentünk 20 magyar szerveren és mindenhonnan bannoltak minket :)
...
Mad0x 10éve én 4 éve játszok, lassan 5 :)
Ez van, rontod a játékélményt...

Hát mikor Faceröl Spencer kibannolt mert minden körbe rárántottam a reflexaimot :D Aimbot...permamently.
Mondjuk 10 perc mulva mentem vissza játszani :)
Friendsemben 9Face-es haverom van fönt (köztük pár barát)
Belöllük 2 MSN-enis :)
Tehát ha ismernek és csak vmi ostobaség miatt kapod akk, utánna simán visszamehetsz :)
Az ilyen cheaterezösöket meg hagynikell a fenébe
"Mindenki aki jobb nálam az csal" mindenki ezt vallja ugyhogy...lényegtelen

Lazarus
szar ez az egész látom azt aki kurva jól játszik! kibannolja az admin!
1 körben kinyírok 7 embert már gyanús! felét hátba lõttem
megyek be bre elsõ kõ 2 kõ mögül kilövöm az embereket megyek tovább lassan közben nézem a nagy dobozt hogy nincs e mögötte nézem a lerakót hogy nincs e ott is ct a kapu felé fordulok majd lassan a kocsi felé ott is fejbe lövöm az ellent majd megnézem a dobozt is !
erre mondják WH
ctként megyek ct kezdõ felé látom hogy jön a t brõl jön egy középen bemegyek kezdõre a doboz mögé kilövöm a középsõt, láttam hogy jött le egy T a kibaszott Brõl hát elmegyek balra a dobozhoz megnézem nins e az Bnél a fakapunál és az ablakban, ha a pálmafánál sincs a köveknél akkor hol lehet mint a dobozok mellet kilövöm és megy a WHzás!

errõl a fasz szerverõl BISCUI- rõl kibaszott az admin mert kinyírtam õt is párszor! végleg! a semmiért!

namost a Bad boys szerveren 1es kdrem van! az túl nehéz! Ez túl könnyû! ezen volt 4es 5ös is összességében 3as

látom aki bent volt a top 10 ben azok mind bant kaptak!

DE BEZZEG MIKOR EGYIK GYEREK AIMOZOTT 10 KÖRÖN KERESZTÛL 2 ADMIN MELLETT, AZ Õ JÓ VOLT UGYE!

votebannolni nem lehet ha fönt van admin! õk meg fasz se csináltak!

ja és mindig én vagyok a szarabb csapatban és mindig én állok át a gyengébbikbe nem átdob, átállok!

másik dolog meg azt nem értem soha meg hogy hogy tudnak úgy kilõni hogy nem látom õket! csak a könyökét látom és kapom a fejest és tisztán!
armageddon666
default win.

nem olvasok vissza, de sztem késkörnél olvastad. ha vétesz a szabályok ellen és van nálad késen kívül bármi, akkor ellenfél csapat nyert...

@

Frosty01
hát van topikja, de nem túl népszerü ahogy nézem... sajna :\

pedig nagyon hangulatos mod, nekem rettenetesen tetszik

practitioner of the forbidden arts of death

kifli
az miért van hogy csatlakozok szerverhez amin sourcemod van és a chat ablakba azt írja hogy (STEAM_0:0:0) connected from Hungary consolba beírom hogy status akkor meg kiírja az id-met, így hogy sourcemodban szar az id nemtudok aminmenübe belépni mert az id-hez van rendelve, help pls
mi az a defwin?

armageddon666
Groupot nekie oszt gyûljünk össze :)

@

Frosty01
imádom :D

zergkiller néven lehet látni néha néha itt ott engem :P

practitioner of the forbidden arts of death

Köszönöm !

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

armageddon666
Set launch optionsbe, ahonnan a konzolt is elõhozod, írd be hogy

-w <szám, vízszintes felbontás> -h <szám, függõleges felbontás>

pl.

-w 1280 -h 1024
-w 1680 -h 1050
etc.

@