73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Szívesen -
megoldva... rendszergazdaként indítok meg levettem az írásvédettséget... -
am friss install szal kell feltenni valami szart hozzá? keretrendszer vagy dx stb? -
az mitöl van hogyha 64bites win 7-en elindítom a steamet akkor ha elakarom kezdeni telepíteni a cs-t akkor kilép a steam, pedig az rc verzió jó volt, mondjuk az 32 bites volt :( -
valami olyasmi volt!
-
de még mindig nem vágom miért banoltak,amugy nem izgat,16.0 statom miatt:) -
Ez így igaz!
Aztán én is kaptam hogy psszt vagy kapom én is...nekem be volt kapcsolva a mikim....!
-
tegnap banoltak diomondrol ,pedig nem is volt bekapcsolva a mikrofonom :)spaceg bizonyitja. -
UNQL? hmmm de ismerős :D re rég volt már az...
AF, AS, gXk, OBBT, Szexgép, ezek rémlenek régről :) -
Az első egerem balgombja speciel kitört mert szétvertem (celluxal még lőttem vele pár hónapot)....na jó az még a tanuló időszak volt... napi 12óra 1.5 az UNQL-ön
azóta már a tizen ezres egereket nem bántom...fölösleges is...higgadtság van, idegből nem lehet játszani rendesen!
-
egyrészt cshez maki kell
másrészt ha klikknél félre húzod az user error :S vagy 9001dpi és 20as sens...
én mindig nagy érzékenységgel játszom és nagyon ritkán rántom el kattintással az egeret :)
próbáltad már hogy nem kalapáccsal ütöd a gombot mikor lőni akarsz, hanem csak finoman lenyomod az ujjaddal a gombot?
-
és ehhez hozzá tartozik az is hogy nem egéren van a "lövés" gomb sem!!!
Sokkal pontosabban lehet lőni, ha nem az egéren van! Mivel minden klikkeléssel odébb is tolod az egeret...ez pont olyan mint a fotósoknak a távkioldó! (benyomod a gombot és elmozdul a kép(gép), így meg nem)
Bár a cshez meg inkább maki kell és még jobb is hogy odébb tolod néha (főleg scout)
-
nemmersz.
ha meg akkora arc vagy letöltesz ilyen autoklicker progit és beállítod az attack1-et mouse3-ra. azt rajkodj... -
Cigánykodás off!
-
aham :) én is tudok aim pontossággal... ha rákoncentrálok :) -
Jahjah xD Görgő az pisztoly: DBár, ha én pl nagoyn koncentrálok tudok görgő sebességgel lőni duallal: D -
Rainbow15 #69601 köszi
-
akkor már egyből görgő és akkor kezdhet is bunnyzni :)
vagy görgő kell a pisztolyhoz? :D -
2Bálint #69599 ó micsoda trükköket tud meg az ember -
protip: ne spacel ugorj, marha nehéz azt nyomkodni egy jobb egérgombhoz képest -
időzítés... ha minden igaz nem egy fázisban guggolsz le... ahogy ugrásnál sem megjelensz a magasban... azt kell összehoznod, hogy pont akkor legyél a legkisebb mikor a legmagasabban vagy. És közel egyszerre nyomd a két gombot, de előbb egy kicsivel az ugrást és utána a guggolást...
Ha jó érzéked van hozzá akkor sok ablakon simán át tudsz ugrani megakadás nélkül, és így meglepheted az ellenfelet :) -
Rainbow15 #69596 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem az ugrással kapcsolatban.
Vannak magasabb tárgyak, ahova nehezebben tudok felugrani. Itt mintha a ctrl-t kéne elöbb nyomni, aztán a space-t, de így is 4-5-ször próbálkozom. Mi a titka? -
Azaz, a stereo mixernek sehol se kell bepipálva lennie, mivel az b@ssza meg az egészet, de akkor nem csak cs ben lenne szar.
-
most belémköthettél volna hogy elnémítás van nem lenémítás :D -
szőrszálhasogató banda 
-
dehát az van írva ott hogy lenémítás és csak úgy lehet kikapcsolni :) -
nem egyenértékű... tapasztalat ^^ -
le kell némítani az egyenlő a kikapcsolással :D
am ponthogy be kell pipálni azt hogy elnémítás :)
xp-n legalábbis...
#69587: hoppáhoppá :D -
Engem speciel nem hallanak ha nem rakom oda a lejátszáshoz a cuccot, nem húzom fel, és rakom rá a Boostot :\ csak akkor engedi ha ott van... másrészt utána nyomok rá egy némítást és így nincs gond O.o -
Azt nem lehalkítani kell, henem kikapcsolni! A sok birka össze vissza rakja a pipákat a windóz hangezköznél és mindent kipipál ennek eredménye képpen a lejátszáshoz használja a mikrofont is! ezé visszhangzik! Annyi az egész hogy a lejátszás fülön ne legyen pipa a mikrofonnál, illetve a felvétel fülön meg csak a miki legyen kipipálva ÉRTELEM SZERÜEN! de sajna ez nem értelem szerű egyeseknek!
A csben meg nem csak a sound fülön lehet állítani a mikrofont a játékon belül!!!, hanem a buzi "friends"-nél is! és a css mindekettőt veszi alapul, itt szokták az emberek elhibázni hogy "pedig maxon van a SOUDS-menünél" a játékban és mégis halk...persze mert a Steam-settings-vioce-ben kell főleg állítgatni!
-
visszhang...nem vízhang -
hmm, le kell némítani a hangeszközöknél valamit, nemtom már mit, mondjuk attol vízhangzik, de lehet az a probléma... -
Olyan sört kapsz, hogy csak nézel
-
Játékba szedjed ki a mikrofon búsztot: DxD -
27.én van a szülinapom...kapok egy sört? Akkor benézek...
-
Hát, énse vagoyk az, de bazz....Na mind1..Most ez van...
deer: Piros marbi fekete DH val váltva. -
Valszeg f@szt..... 
-
az lesz de pl. cod 4-be is tökéletesen müködött csak a cssébe nem namind1 :D -
xHeDex #69579 elmész a tescóba és veszel egyet headsetet. már egy ezresért is lehet kapni -
lenne egy problémám a játékkal.
van egy webkamerám amibe van mikrofon is.
msn-en jól müködik nincs semmi baja de css-ben recseg ,zúg mint állat.
nem tudjátok mi lehet a baj ?