73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Jim Morrison
    Szívesen
  • kifli
    megoldva... rendszergazdaként indítok meg levettem az írásvédettséget...
  • kifli
    am friss install szal kell feltenni valami szart hozzá? keretrendszer vagy dx stb?
  • kifli
    az mitöl van hogyha 64bites win 7-en elindítom a steamet akkor ha elakarom kezdeni telepíteni a cs-t akkor kilép a steam, pedig az rc verzió jó volt, mondjuk az 32 bites volt :(
  • Spészgószt
    valami olyasmi volt!
  • Mozzanat
    de még mindig nem vágom miért banoltak,amugy nem izgat,16.0 statom miatt:)
  • Spészgószt
    Ez így igaz!
    Aztán én is kaptam hogy psszt vagy kapom én is...nekem be volt kapcsolva a mikim....!
  • Mozzanat
    tegnap banoltak diomondrol ,pedig nem is volt bekapcsolva a mikrofonom :)spaceg bizonyitja.
  • armageddon666
    UNQL? hmmm de ismerős :D re rég volt már az...
    AF, AS, gXk, OBBT, Szexgép, ezek rémlenek régről :)
  • Spészgószt
    Az első egerem balgombja speciel kitört mert szétvertem (celluxal még lőttem vele pár hónapot)....na jó az még a tanuló időszak volt... napi 12óra 1.5 az UNQL-ön azóta már a tizen ezres egereket nem bántom...fölösleges is...higgadtság van, idegből nem lehet játszani rendesen!
  • armageddon666
    egyrészt cshez maki kell
    másrészt ha klikknél félre húzod az user error :S vagy 9001dpi és 20as sens...

én mindig nagy érzékenységgel játszom és nagyon ritkán rántom el kattintással az egeret :)

próbáltad már hogy nem kalapáccsal ütöd a gombot mikor lőni akarsz, hanem csak finoman lenyomod az ujjaddal a gombot?
  • Spészgószt
    és ehhez hozzá tartozik az is hogy nem egéren van a "lövés" gomb sem!!!
    Sokkal pontosabban lehet lőni, ha nem az egéren van! Mivel minden klikkeléssel odébb is tolod az egeret...ez pont olyan mint a fotósoknak a távkioldó! (benyomod a gombot és elmozdul a kép(gép), így meg nem)
    Bár a cshez meg inkább maki kell és még jobb is hogy odébb tolod néha (főleg scout)
  • slimslim
    nemmersz.
    ha meg akkora arc vagy letöltesz ilyen autoklicker progit és beállítod az attack1-et mouse3-ra. azt rajkodj...
  • solo
    Cigánykodás off!
  • armageddon666
    aham :) én is tudok aim pontossággal... ha rákoncentrálok :)
  • solo
    Jahjah xD Görgő az pisztoly: DBár, ha én pl nagoyn koncentrálok tudok görgő sebességgel lőni duallal: D
  • Rainbow15
    köszi
  • armageddon666
    akkor már egyből görgő és akkor kezdhet is bunnyzni :)
    vagy görgő kell a pisztolyhoz? :D
  • 2Bálint
    ó micsoda trükköket tud meg az ember
  • werkfilm
    protip: ne spacel ugorj, marha nehéz azt nyomkodni egy jobb egérgombhoz képest
  • armageddon666
    időzítés... ha minden igaz nem egy fázisban guggolsz le... ahogy ugrásnál sem megjelensz a magasban... azt kell összehoznod, hogy pont akkor legyél a legkisebb mikor a legmagasabban vagy. És közel egyszerre nyomd a két gombot, de előbb egy kicsivel az ugrást és utána a guggolást...

Ha jó érzéked van hozzá akkor sok ablakon simán át tudsz ugrani megakadás nélkül, és így meglepheted az ellenfelet :)
  • Rainbow15
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem az ugrással kapcsolatban.
    Vannak magasabb tárgyak, ahova nehezebben tudok felugrani. Itt mintha a ctrl-t kéne elöbb nyomni, aztán a space-t, de így is 4-5-ször próbálkozom. Mi a titka?
  • solo
    Azaz, a stereo mixernek sehol se kell bepipálva lennie, mivel az b@ssza meg az egészet, de akkor nem csak cs ben lenne szar.
  • kifli
    most belémköthettél volna hogy elnémítás van nem lenémítás :D
  • Spészgószt
    szőrszálhasogató banda
  • kifli
    dehát az van írva ott hogy lenémítás és csak úgy lehet kikapcsolni :)
  • armageddon666
    nem egyenértékű... tapasztalat ^^
  • kifli
    le kell némítani az egyenlő a kikapcsolással :D
    am ponthogy be kell pipálni azt hogy elnémítás :)
    xp-n legalábbis...

#69587: hoppáhoppá :D
  • armageddon666
    Engem speciel nem hallanak ha nem rakom oda a lejátszáshoz a cuccot, nem húzom fel, és rakom rá a Boostot :\ csak akkor engedi ha ott van... másrészt utána nyomok rá egy némítást és így nincs gond O.o
  • Spészgószt
    Azt nem lehalkítani kell, henem kikapcsolni! A sok birka össze vissza rakja a pipákat a windóz hangezköznél és mindent kipipál ennek eredménye képpen a lejátszáshoz használja a mikrofont is! ezé visszhangzik! Annyi az egész hogy a lejátszás fülön ne legyen pipa a mikrofonnál, illetve a felvétel fülön meg csak a miki legyen kipipálva ÉRTELEM SZERÜEN! de sajna ez nem értelem szerű egyeseknek!
    A csben meg nem csak a sound fülön lehet állítani a mikrofont a játékon belül!!!, hanem a buzi "friends"-nél is! és a css mindekettőt veszi alapul, itt szokták az emberek elhibázni hogy "pedig maxon van a SOUDS-menünél" a játékban és mégis halk...persze mert a Steam-settings-vioce-ben kell főleg állítgatni!
  • armageddon666
    visszhang...nem vízhang
  • kifli
    hmm, le kell némítani a hangeszközöknél valamit, nemtom már mit, mondjuk attol vízhangzik, de lehet az a probléma...
  • solo
    Olyan sört kapsz, hogy csak nézel
  • solo
    Játékba szedjed ki a mikrofon búsztot: DxD
  • Spészgószt
    27.én van a szülinapom...kapok egy sört? Akkor benézek...
  • solo
    Hát, énse vagoyk az, de bazz....Na mind1..Most ez van...

deer: Piros marbi fekete DH val váltva.
  • Spészgószt
    Valszeg f@szt.....
  • DeerHunter01
    az lesz de pl. cod 4-be is tökéletesen müködött csak a cssébe nem namind1 :D
  • xHeDex
    elmész a tescóba és veszel egyet headsetet. már egy ezresért is lehet kapni
  • DeerHunter01
    lenne egy problémám a játékkal.
    van egy webkamerám amibe van mikrofon is.
    msn-en jól müködik nincs semmi baja de css-ben recseg ,zúg mint állat.
    nem tudjátok mi lehet a baj ?