Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van bent valami 100 map a listában, és további 300 a szerveren, amibõl válogatni lehet. Mégsem érdekli a kutyát sem, mert egyszerûen nem ezen múlik.
Annyi playernek kéne lennie, mint szerver slotnak, márpedig amíg van ÖSSZESEN 2300 playerre (aminek egyidõben jó ha a fele játszik) 138 publikus szerver, oszd el... csúcsidõben jó ha 8 ember jut egy szerverre. Csodálkozunk akkor, hogy mindössze egy maréknyi szerver van tele, a többi mind üresen, vagy közel üresen pang?
Nem az a baj, hogy kevés a játékos. Hanem az, hogy manapság már minden vér józsefke tud szervert indítani, mert hugyészaré adnak neki a szolgáltatók, meg a haverok...
Jó volt feljárogatni rá, mikor nem volt már pénz kocsmázni, de annak már lassan 1,5-2 éve, csak most valahogy nosztalgiázni akartam.
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
De kitudja: D lehet jövõ év ilyenkor már fullon fog futni az új Cs vel: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Mapok... hát jah, kéne pár jó, mondjuk a régi custommap lista? dolls, westwood, nightfever, meg ilyenek... illetve simán lehetnének még alapmapok is mellette...
Ettõl eltekintve viszont nem kéne basztatni, mert úgy jó ahogy van... maplista frissítés, meg player kell "csak"...
@
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De zso val vannak próbálkozások..Néha-néha összekaparunk pár embert, de ahogy elmegyünk mennek õk is el:/
pedÍg csak egy normális config, meg egy pár dzso map kéne.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
Öhöm... 😊
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Egyébként is:
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK! ELLENKEZÕ ESETBEN BÜNTETÕPONTOT KAPSZ.
Kis kreténp*cs
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A készítõ el kurta és kész, valami nem megy át a játék ellenõrzésénél.
Nem vagyunk modderek legalábbis nem sok modder van itt sztem így nem is tudunk segíteni.
Hibákkal kapcsolatban keresd fel a készítõket vagy töröld a kérdéses fájlokat.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
TDU nick: HUN_Matt_92
@
Amúgy tavaly nyáron aug. környékén volt 1500-1600Ft is steamen.
De amúgy nem veszed meg a gameszart meg a pcdudu-t 1 hónapban és már össze is spóroltad rá a pénzt.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
végülis igazad van, ezt a hangnemet érdemlik meg azok, akik normálisan beszélnek veled
Szal:
Nem gondolkodtál el még azon, hogy miért ennyi? Mert talán megéri.
Amúgy, 7k ért 2 gammát kapsz..Ezt, meg a dod:s-ot.Megveheted nagyobb áruházakban 4k ért csak a source-t.
Ha nincs rá 4 ezred (mert ugye 4-ért is kapni), akkor nincs játék. Boltban eladónak mit mondasz, ha veszel egy gatyát? Csak buliba kéne, úgyhogy nem akarok fizetni érte? <#lama>#lama>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
nem mondtam egy szóval sem hogy tudok így lõni (bár néhány hasonlót én is elkövettem néha jópárszor), egyszerûen nem tetszettek... az mp5 osztás annyi hogy fejre tartotta és nyomta, és beadta... pubon nem szokta, pedig semmivel nem csinálom másképp... usp nem volt rossz 😊 nem kapkodta el... de ott sem láttam semmi extrát... nem érzem úgy hogy lehetne ebbõl tanulni, és látványos sem volt hogy élvezhetõ legyen, de még kitûnõ fregek sem voltak...
az AK rántás szép volt 😊
PunkZoli videója jobban tetszett... látványos is, jól megvolt vágva, a fregek is kurva jók... mióta megnéztem sokkal többet megyek USPvel 😄 és jobban megy vele mint anno...
@
@
Zoli, már rég veled vagyok. Nem véletlenül játszom "voice" nélkül az esetek 90%-ban.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Asus P5KC, GeForce 8800GT 512Mb, 2 Gb Ram, Intel Dualcore 3Ghz/mag. Razer. For Gamers by Gamers.
Most mond, hogy nincs igazam. <#nevetes1>#nevetes1>