73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
spam oldalak? nemtom, de nekem furának tűntek te a kijelentéseid is. de tudod mit? higgy amit akarsz, vegyél amit akarsz. leszarom. -
Neoncsoves #63581 na faszikáim! most jelengleg 2.82GHz-n fut az E4500am! :) Alapból meg 2.2GHz lenne, de olvasgattam meg Jozing segített és minden fasza!:) -
PunkZoli #63580 többek közt az a baj a vidivel, hogy krystal egy csíter, a ghost pictures meg olyan acékat fregeket tesz be amik botok ellen, vagy be állítva vannak :\ ...bár ennél lehet speciel nem, de ugye ki hiszi már el, ha már jópárszor előfordult
De jól meg van vágva, más nem is kell :( -
Megnéztem ezt az új videót az oldalon, de ezen annyira látszik hogy full LOW-ok ellene játszottak hogy az már fájt. Nagy dicsőség az ilyen mondhatom.
Meg van egy olyan csúnya érzésem hogy a gyerek hitboxa sem ott van ahol kellene lennie.
PL D2-őn B sötétben 3 an futnak rá mind tüzel 1 talál 1 x. közbe meg a csávócskám szinte egyenes irányú mozgást végez.
Na mind1.
Úgy bírom utálni a mocsok skillfakereket. -
Hát inkább hagyjuk is mert kb a spam oldalakat olvashatod.
Nehogy ugy járj a sok kijelentéseddel mint a +300Mhz = +240Fps -
nehalem 2,66gigás lesz és előzetesek alapján 4gigáig húzható lesz :P
no mind1, nem értünk szót egymással, csak elbeszélünk a másik feje melett.
mellékesen nekem ez a masina jó lesz egy darabig -
dimenzio harcos #63576 hanem tudnám kivagy, azt írnám, hogy tegyél fel vmi L-el kezdődő progit, azt mondják az okosok, azalatt jobban fut a csé, meg ilyesmi.. -
LOLMÁN! Deunatkozol: D
-
sziasztok! nem rég kezdtem el jáccani és lenne egy olyan problémám h minden pálya ugyanolyan. Mindehol átlátszanak a falak:S Az egész ugy kezdödött h felttem vmi w-vel kezdödö programot, mert olvastam h ugy könnyeb. tudna vki segiteni? fontos lenne
-
azt mondtam hogy a mostanival kibírod addig míg... nem nem addig míg kijön a Nehalem... hanem amíg lemegy annak az ára :D -
Volt róla hÍr, hogy az is komoly tuning potenciállal fog rendelkezni, sőt elő is segÍtik 1-2 opcióval a tuningosokat. -
A nehalemek tunigolhatósága kérdéses lesz amúgy.
Ez a Core 2 eléggé arra ment hogy vissza csábítsa az embereket, de majd meglátjuk. -
Nehalem eleinte elhiszed, hogy cukorkaárba lesz, anynival meg nemjobb, hogy egyből azt vegyek..És mikor aprópénzért lehet brutális gépeket épÍtgetni akkor meg is teszem. -
Jó, mind1 tuning bajnokok. Én is tudom hogy lehet őket már mondtam e4300 ast is pl 3.0Ghz-n hajtom alapfeszen szal mind1.
Egy rakat ismerősöm van aki nem kocka és ezért nem is tuningol, ennyi mert nem ért hozzá. Az megint más hogy direkt azért vesz ilyet mert spórolni akar mert tudja hogy meg lehet csinálni. -
E2200 elírtam -
Én nem állítottam, de speciel tudok mondani, Höfler Gábor barátom, közismertebb nevén HöffE E2100as procit vett és 3Gre húza -
intelnél nem annyira szerencse, mivel 98% h jól húzható. te peches vagy meg még vki, de többi 98 ember örül a fejének :)
hát figyelj... sok idő lesz amíg elterje dnehalem, meg ez is ülzetpolitika. nem csinálhatsz oylan szoftvereket, amiknek nagyon nagy a gépigénye, mert akkor sok potenciális vásrló kiesik. ergo ha egy E4500ason mege gy 96Gt-n nem fut el a cumó, a vevőiv teszem azt 40%-a kiesett...
meg nekem elég ha source meg AVLVe émek jól futnak, és elég jól vannak optimalizálva (ld. hl2) -
hallod, veszel kurvadrágán domnátort, aztán jön a nehalem, és annál baszhatod majd a DDR2-t... a mostani géped elég addig amíg lemegy a nehalemek meg lapok ára... -
Sajnos gagyi ramjaim vannak:( Majd a 4 vagy 8 giga dominátorral XD -
Mert végülis AUTO-n 1,26-1,28 at adott neki, de nekem csak 1,2, és a v drop az 0,05 vagy akár kicsit több is. -
még jó hogy más procid is van ^^
nem csak phenomnál lutri, c2dnél is, de itt legalább a +25% minimumhatár megvan ^^ -
Ehemm....Nekem alapfesz alatt viszi a 2,8 at: DD -
e4500
ha peches vagy mint én: 250*11 vagyis 2750MHz, alapfesz
hqa nem akkor mehet a 3GHz alapfeszen... -
én 7500ért vettem tegnap 576-ban -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1049621040 -
FSB. bocs de a gépelésem egy szar... és mint látjáok jól elvagyok itt magamba. legközelebb a jegyzettömbe irogatok
-
ja éppen most raktam fel sbt-t 266-ra (mivel qpb 1066) így most 2,66ghz-es a procim. alaphűtővel no fesz emelés. AMD-nek ezek már ismeretlen mélységek (illetve magasságok). és még bőven bírná ez a kis 65nanos e4500... phenomoknál meg az egész lurtni. PH!-n is volt, h némelyik a 2,6-ot se éi el, a 3gigáig meg könyörögni kell, egy réztégla is kell meg sok-sok szerencse... -
haverom. celeron 420 meg vmi 7ezres asus lap. plusz 400 megahertzet rádobott. ő maga mondja, h pl ki és becsomagolásoknál sokkal gyorsabb a gépe. sőt, van egy közeli ismerősőm aki g33-mas lapban meg E2180-nal 3,2 gigát penget.
almagyaráztam a tuning lényegét, úgy látszik nem érted. akkor vegyél AMD-t. nem én szívok vele. -
Nem verem rá de mutass nekem egy emebert aki alsó árkategóriában vesz gépet és tuningol is. -
sztem mindenhol 7500 még mindig :S de nemtom. -
haggyad, vegyen AMD-t, verje rá, te meg az Intel-re azt kész. Mindenki azt vesz amit a saját preferencia rendszere igényel -
Hol lehet a legolcsóbban venni CS:S-t dobozos kell mert ajándékba megy
-
hát erre s mernék megesküdni, hogy alsóbb szegmensben jobb. de vezessük le logikusan!
nincs sok pénzed, tehát kénytelen vagy olcsó alkatrészelet venni, van ilyen, sőt a legtöbb embernek ez a dilemmája gépépítéskor.
AMD-t veszel. magasabb az órajele, de csontra kivan hajtva, és ráadásul néhol má elég lassúcska is.
intelt veszel. mivel olcsón veted a gépet, minden 3Dmark06 pont számít. mit teszel? tuningolsz. az egész tuningnak csak az alsó/közép szegmensben van értelme. anno a celeronok pont ezért húzták, h ne keljen 3x annyiét pentiumot venni. most is ez az elv... veszel egy olcsó géped, felhúzod és spóroltál több ezer forintot. veszel egy E2180-at meg valami GB lapot, nem kell tuningosnak lennie, és döccen 3,2gigát alapon. néhol veri phenomot.
ezért oylan kelendő most az intel, mert az alsókategóriában is sok a potenciál. ezért kell intelt venni. mert ha AMD-t veszel, lehet h tuning nélkül kicsivel jobbat produkál, de ha igazán spórolni akarsz tuningolsz. legalábbis nekem ez tűnik logikusnak. -
Tedd hozzá légyszíves hogy tuningban.
Alsó szegmensben tuning nélkül érdemesebb az AMD-t venni.
Ugye hogy mondtam én neked hogy valami nagyon nem jó , de szerintem csak elnézted.
Azé mégiscsak van már tapasztalatom az egészről mivel már jó ideje core 2 őt használok.
Meg nem 1-2 tesztett olvastam már el és csináltam én is (mivel nem bízok az oldalakban mivel legtöbbjüket megfizetik hogy jó eredményeket közöljenek) -
megvannak a képek... de sajnos tévedtem. ha kéritek felrakom... több verziót is elképzelek mi lehet a probléma:
1. valamit nagyon-nagyon félreolvastam!
2. más beálításokkal mentem, ezért lett nagypbb CPU limit
na szóval: mindenkitől elnézést kérek, mivel nem volt teljesen igaz amit mondtam. ugyanakkor fenttartom, hogy intelt vegyetek, mert az egyszerűen jobb! -
aha, hát AMD-nélk kell a réztömb a tuninghoz, viszont intelnél alaphűtővel mész 3-3,2 gigákat. gyerekek ez van, elkell fogadni a tényeket... elntézek egy-két dolgot és megcsinálom a képeket. -
igen eddig 2szer is beléptem a játékba. A Servert magam csináltam, egyelőre botok ellen nyomulok. Nem tom ez mennyire befolyásoljaa skineket. Minden esetre, nem készítette el az adott mappákat. -
Elindítottad már a játékot 1x is?
Mert utána csinálja meg ezeket a mappákat, és ezek után érdemes felülíratni velük.
Az megint más kérdés hogy saját servert csináltál vagy felmentél egyre mert akkor blokkolhatja a server, -
Na jó a letöltéses probléma megoldódott időközben.
A skin viszont nem működik. Egyetlen Cstrike mappát találtam, nekem itt van: F:\Program Files\Steam\SteamApps\felhasználónév\counter-strike source\cstrike
Itt nem volt models, sound, se scripts mappa. Ami a tömörítvényben volt skin azt ide tömörítettem ki, de mégsem működik. Vmi más megoldás van? -
Meg kell várnod míg letölti.
Meg hal lesz update akkor is ezt fogja csinálni de akkor már sokkal kevesebbet tölt le.
A skinek mellé általában van leírás, de legfőképpen mappaszerkezettel együtt csomagolják azzal neked nincs más dolgod mint bemásolni a cstrike könyvtárba.