73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Én a Boráros közelébe tudok 2 olcsóbb helyet amit le is lehet foglalni (az egyiket ingyért asszem).
Amúgy időpont: NOV.15
Gyülekezés időpontja: kb 18-19 óra.
Helye: Még bizonytalan, 5leteket mondhatok
-
lángolni foga város!:D -
és a sok vandál meg odamegy randalírozni :D -
Vajett Örp #64549 Ne pm-et ide írd!!!! -
walkinG #64548 Küldj már egy pm-et, hogy mégis hol, mikor stb... -
én
-
Alóha !
Végre van gépem, netem és még a CSS is fel van telepítve!
Hol lesz a "tali" elnézek ha nem gond
-
Na akkor ki szeretne jönni a találkozóra november 15.-én?
Mindenkit várunk szeretettel.
Jelezzen aki jönni akar..... -
el kell osztani 8al -
Borg #64543 A letöltési sebesség sokmindentől függ. A szerveren engedélyezett sávszéltől, a kliens terheltségétől, a hálózat terheltségétől... távolságoktól... -
walkinG #64542 Vannak ezek a speed testes oldalak ahol ugye bár lehet mérni a le/feltöltésed, na most gondolom én az mutatja amennyivel nekem le/feltöltök szóval ha 3245öt mér annyival kell letöltsek ? Szerintem biztos csak azért rákérdek és ha igen a válsz majd jön a lényegre törő kérdés. -
Erre mondom én azt hogy nem a program a hibás hanem a felhasználó mert olvasni sem tanult meg rendesen. -
Borg #64540 Minek teszel fel nekik olyan plugint, ami félrevezető adatokat nyújt? :) -
Hát nem tom, valamelyik nap direkt próbáltuk buherálni a dolgokat, de max annyit értünk el hogy ping mask. Hitbox ugyanott, nem kell több vagy kevesebb hit, nem laggolok stb...
Csak már rohadtul unom hogy ha valakinek nem megy akkor egyből elkezd dobálózni hogy neki így szar a rajte meg úgy szar, a legjobb amikor olyanokat szólnak le akiről tudom hogy először játszik source cs vel és azt se tudja mi fán terem a console vagy a rate és re haxorozzák mer 30,20 a rateje, ami a gyári beállítás mint tudjuk.
De a legjobb amikor olvasgatják a plugin értékeit és vérszemet kapnak az első értéknél ami a cfg-t jelenti de tovább nem nézik hogy mnennyi is a tényleges adatküldés.
Mind1 lehet abba kellene hagyni az egészet az beleszarni, és mindenki menyjen oda ahova akar. Komolyan mondom nem a káromkodókat kell bannolni lassan hanem az állandóan rinyálókat.
ÁÁÁ nem is érdekel az egész szarok bele. -
Borg #64538 Csak ugye ez a kliens ratek buherálásáról nem mond semmit, ráadásul 2006-ban frissült utoljára. -
Kis infp a sok kételkedőnek a ratekkel kapcsoaltban.
Első pár bekezdésig:
KAtt -
De mivel még nincs pénzem digitális erőszÍtőre, Így fölösleges. -
telepicsed csak szépen felfele! MINDENT! -
Lehet, hogy nem lehet kilőni. -
Azt kilőttem, hogy nem kell-.-"
-
Azon kívül hogy hülye vagy.
VGA-on lévő audió chipet érzékeli. -
NeszÍdjátok már ennyire az sp3 mat: D
Azok kÍvűl, hogy már mindent feltettem, minden indÍtásnál érzékeli az "új ezközt" ami a hangkari, de mind1

Azaz, úgy szar az egész sp3 ahogy van:) -
hmmm... érdekes... nem szavazok mert GaBenc hátha szavaz meg már nagyon régóta nem voltam SGn... ha úgy alakul lesz ilyen sebzésmódosítás lehet hogy felnézek... -
Borg #64529 Mindig lesz ilyen ember. A lényeg az, hogy őket el tudjuk különíteni, és akkor nincs gond.
Amúgy kint van egy új szavazás az SGTeamHQ-n a sebzés módosításról. Kiváncsi lennék a véleményekre. -
P4czy #64528 Pont ezt mondom, h nem a szerverrel van a gond. Nagyon is jó a szerver. Magukkal azok egy részével akik a szervereken vannak. Abban egyetértek, h kell a beszéd meg a jó hangulat a játék alá. Engem a sok sirás zavar ami manapság megy, meg anyázás stb..és persze van aki nem teljes sértésnek szánja a káromkodást, azt nem is zavaró, de akik már ténylegesen anyáznak mindenkit akinek eltér a véleménye.... -
Na eszem faszom most állt meg!
Mi a hivatalos fórumon a válasz?
snd_digital_surround 1
írd a konzolba...és beszarok, mert működik! A Valve faszát, hogy ennyire nem képesek :( Én meg szívtam egész délután vele,. -
nekem 2.1-em van, de mivel integrált volt a hangkártyám az ill. progi meg az sp3 nem fért meg egymás mellett. akkor utánnakerestem és érdeklődtem és azt mondták, hogy az általam feltett sp3 a hiba forrása az elöbb leírt lehetőséget is ők ajánlották,
MOST MÜXIIK -
Most neked nem ment, vagy neked is gond volt az 5.1 -el? -
Azzal is szar, megjegyzem pl. a Dead Space gyönyörűen kezeli az 5.1 -et. -
Azt megnézheted hogy nem e írásvédett a config fileod a cs-ben mert akkor hiába állítgatod akkor sem fog változni.
Ha jól emlékszem a cs-ben is van egy ilyen 5.1 tesztelős cucc azzal is szar a hang? -
nekem is beépített hangkütyüm nem ment mikor sp3 volt fenn
megoldás: sp2 feltenni hangkütyü install. és sp3 patch feltétele
nekem bejött -
XP SP3, az 5.1 jól működik, azaz a tesztek szépen lemennek (azaz hátsó kettő, első kettő, center és mélynyomó minden rendben) -
sp3?
van fenn?
-
1. Windowsba is 5.1 re van állítva?
2. Ha van külön a hangkarinak vezérlője akkor abban is nézd meg.
3. Jó a kábelezés? Szal más dolgok működnek 5.1 ben?
4. Vista vagy XP? -
Hali
van egy ALC662 típusú 5.1 hangkütyüm a gépbe, viszont a CS valahogy monoba szól, ha 5.1 -re állítom, vagyis minden hangfal szól, utána olvasgattam és valami EAX gondot emlegettek, de valahogy nem tudtam értelmezni, hogy pontosan mivel is lehet megoldani a problémát? Valaki tud segíteni?
-
Természetesen igazatok van. Ez vélemény volt tőlem, nem kritika. Kritikát akkor tehetnék, ha tudnék valamit jobban, mint ahogy állnak a dolgok. Minden tiszteletem a tiétek Uraim, hogy a szervereket így kézben tartjátok (ezt már régebben is említettem), nekem biztos nem lenne türelmem hozzá.
Lacccca: egy szerveren, ahol végig aim és gg megy, ott persze hogy nem jó a csend, én nem is ezekre a mapokra gondoltam, hanem a de, vagy cs mapokra. Ott nekem kell a csend, hogy tudjak 100%-ban koncentrálni. Szeretek komolyan játszani, szeretem osztani a fejeseket, szeretem, ha izgulok 1 v 4-nél, hogy mi lesz a vége. Amikor lazítani akarok, akkor dm szerver, oszt kész. (Az orosz szerverről annyit, hogy ott 16-ból 14 orosz, mégiscsak minimális a kommunikáció, csak kör végén beszélgetnek, meg röhögcsélnek).
Viktor: Neked is ugyanazt tudom mondani, mint Laccccának, hogy a ti szerveretek lényege nem a csapatmunka, így mindegy, ki mit beszél játék közben (bár engem zavar). Ha lenne ötletem az felesleges beszéd kiiktatására, már szóltam volna. De nincs, és erre nem is lesz, csak a MUTE. Hasznos funkció az! :)
Szóval abszolút nem támadásból írtam a dolgaimat, elnézést. -
Borg #64516 "Megtehetnénk azt is hogy akik sokat,és feleslegesen dumálnak bannoljuk.Szerinted mi lenne az eredménye,következménye?"
De kibaszott ismerős ez valahonnan... káromkodásért kemény banok jártak az SG-n egy időben, és az eredményét is láthatjuk. Tele volt a szerver vagy egy évig, aztán pár hét alatt üres lett. És ott már hiába kaptunk észbe, hogy a SZIGOR egy css szerveren bizony kurvára nem a többség véleményét tükrözi. -
Nem az a bajom hogy server belevetted hanem hogy mindennek megvan a helye és az ideje. AZt el kell fogadni hogy minden servernek megvan a saját játékmenete. Mindenki e szerit válogathat hogy hova csatlkaozik fel miylen társaságot szeretne.
Én speciel utálom ha síri csend és hullaszag van a játék közbe, az olyan mű mesterkélt vagy nem is tudom kifejezni hogy milyen is.
Jobban szeretem ha felszabadultan játszunk, beszélgetünk röhögünk a játék közbe.
És azt sem értem mire fel ez a felháborodás? Még ha minden 2. játékos káromkodna de nem van kb 3-4 játékos akiről tudni hogy ilyen a viselkedése, a többi azért visszafogottban komunikál.
Amúgy a külföldi serverekről meg annyit hogy te se nagyon szólalsz meg ha felmész rá mert nem a te nyelved, és pont azért nem beszélnek ott se annyian mert kb a 3/4 külföldi és nem honi, mint pl nálunk ahol tudod hogy meg is értenek ha szólsz hozzájuk. -
Megtehetnénk azt is hogy akik sokat,és feleslegesen dumálnak bannoljuk.Szerinted mi lenne az eredménye,következménye?
Mondj a megoldásra valami építő jellegű ötletet.
Mindíg az megy,hogy ez nem jó,meg az nem jó és az sem jó.Azt miért nem olvasom sehol,hogy figyeljetek mi lenne ha ..........csinálnátok???
Valami építő jellegű kritika.
Van egy két ember aki napokat,heteket áldoz a saját idejéből(és pénzt is nem keveset)hogy menjen a szerver.Gondolok egyaránt face-re és sg-szerverre is.
Talán figyelembe kellene venni ezt is.
Borg Sg-n egyébként nekem is nagy a pingem.
Tehát ha észrevételeitek vannak építő jelleggel tegyétek fel azokat. -
Gondoltam, hogy sértésnek veszed, ha a Face szervert beleveszem, de hidd el, nem annak szántam. De te is tudod, mi megy ott. Pont, ennyit akartam, nem többet.