73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • armageddon666
    fléjm? áh... nem fog összejönni :s
  • zomgzerg
    http://www.game-monitor.com/search.php?=undefined&vars=&game=bf2&location=HU

ja látom vagytok 14-en, akkor biztos jó game :D
  • zomgzerg
    a battlefield az a css-nél újabb game amivel már nem is játszik senki?
  • armageddon666
    tulképp 1 hónappal ezelőtt szal heepíí börzdéj tú mé!
  • solo
  • Borg
    Volt vagy egy éve, mi? :D
  • armageddon666
    jaja... nekem is rémlik :D mondjuk nekem HL1-ből... sosem használtam :c csak map CxAy, god, noclip, impulse 101 (vagy 5ször) és aztán goooo :D 6 éves lehettem? ...
  • solo
    1.6 ban volt ilyen cheat:)
    Youtube-on láttam, jószar:S
    Source-ba nemtudom van-e.
  • Lacccca
    Fikázó Paraszt Senkik
  • Spészgószt
    Amúgy "cg_thirdperson" a consolba amit f10el tudsz előhozni!
  • Spészgószt
    Fáguldás Porse Serelem
  • armageddon666
    Floating Point System
  • IcE TeE
    Frames Per Second
  • Roger6
    Nessszórakozz! FPS-nek ez a lényege, ezt jelenti. First Person Shooter. Érted.
  • Tom Tom
    sziasztok
    meg lehet azt csinálni hogy más kamerállásból legyen a harc,hogy ne csak a kezet lásd hanem a csávót így hátulról is?Hülyén feltett kérdés de remélem értitek,nem nagyon találtam sehol hogy át lehetne állítani de hátha van valami megoldás..
    Régen battlefront 1-2ben mindig úgy játszottam,jobb is voltam mint ezzel a kameraállással..
  • Lacccca
    Azért én a .gcf fileokat nem törölném, csak kimenteném egy másik mappába hogy ne kellegyen mindent letölteni újra.
  • CsOki69
    Zsotól vagy szappantól kérdezd meg mert azt hiszem nekik olyan egerük van.
  • stp4trick
    akkor inkább újrarakom a rendszert, úgyis ráfér másfél év után
  • stp4trick
    hát ennek rohadtul örülök, orange boxom van perpill, semmi nem megy, mindent újra rakni... pfff
  • stp4trick
    buhera windóz?
  • 5w0rdf15h
    hát nekem hibátlan :)
  • CheAteR88 #64611
    basszam meg az ápdétet:@
  • Spészgószt
    a win felismeri, működnek a gombok is még a dpi-sek is csak az a buzi ablakváltó nem :) a gombok konfigurálásához akartam volna feltelepíteni, :(
  • Spészgószt
    minden megy faxán de ahogy felinstall a setpoint-ot kész meghal az egér és sekép, sehang a vezérlőpult - egér - driver fülében nincs semmi, bármit dugok be nem műxik, ahogy eltávolítom a setpoint-ot megint megy minden!
  • 5w0rdf15h
    hm pedig automatán fel kéne ismernie a winnek...nekem olyan van de ilyen problémám még nem volt
  • armageddon666
    eh :D C-n perpill 1,33GB szabad helyem van a 12ből xD szal remélem ez a hiba elkerül engem ^^
  • BlastR
    Az tegnap érkezett steam frissítés sok játékosnál problémát okozott. Akinek ez a hibaüzenet jelent meg, annak érdemes kipróbálnia a következő megoldást.

A Steam "Steam Error: This game is currently unavailable" hibájának kijavítása :

* 1.lépés | Start/Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások menüpontnál távolisd el az összes játékot ami a steamhez kapcsolódik
    * 2.lépés | Start/Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások menüpontnál távolisd el a Steamet
    * 3.lépés | XP : Start/Futtatás és írjuk be hogy regedit, Vista:Start/Keresés megkezdésébe írjuk be hogy regedit ott a HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve mappát töröljük (jobb klikk törlés)
    * 4. Indítsuk újra a gépet
    * 5. telepítsük újra a Steamet de fontos hogy az alapértelmezett helyre azaz C:\Program Files\Valve\Steam
    * 6. kétszer kattintunk arra a játékra amit le szeretnénk tölteni és már indul is a letöltés.

köszönet a megoldásért Legi^ -nek!
    Vágólapra

MÜKÖDIK!! :)
  • Spészgószt
    Van valakinek Logitech - MX518-a??? Amióta újraraktam a windows-t azóta megszűnik létezni minden nemű egér, ha feltelepítem a hozzá való drivert! Amíg nincs telepítve drivere addig simán megy bármilyen egérrel a gép!
  • solo
    Majd a nagyokosok kitalálják, hogy csak SLI vel meg CF el lehet meghajtani, és akkor az egyik kari a kép alját, a másik a tetejét dolgozza fel:)
  • P4czy
    Nekem kb 1,5 hete dobta ki először aztán azóta néha megy néha nem. Eddig az esetek többségében ment, de ma próbálkozom össze vissza és még 1x nem indult el :S
  • stp4trick
    várunk a köv. update-ig
  • stp4trick
    detto, nincs megoldás
  • armageddon666
    2560*1600 a 8800GT-m max felbontása :S
  • solo
    : OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    Nagyon komoly:)
    Nincs is olyan VGA nagyon ami kitudná szarni ezt a felbontást: D
  • CheAteR88 #64598
    vki addjomá vmi kurva választ mert ujrarakni nemfogom és mindig akkor baszodik el ez a geci amikor ráérnék játszani
  • BlastR
    Mar vagy 3 napja ezzel szpk.... "The game is currently unavilable at this time bla bla bla
    Végigmentem minden leiráson amit találtam a steam faqon és az se segit...
    Valaki valamit? :P
  • Lacccca
    Hát ja,
    A kiállítási képen meg eléggé csúnyán csalni szoktak, rontják a régi minőségét meg hasonlók.
    jobban megnézve kb most olyan a kép a TV-k nek mint a képeken az UD-s nek
  • pointer4
    Ez mekkora marhaság ilyen piciben :D Olyan 50cm nél messzebbről nem lehet már látni ezt a különbséget. Talán olyan 2m képátlónál kezdene megjelenni az értelme.
  • zomgzerg
    ultra hd felbontásban akarom látni minden nap!
  • IcE TeE

Nagyon komoly