73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
fléjm? áh... nem fog összejönni :s -
http://www.game-monitor.com/search.php?=undefined&vars=&game=bf2&location=HU
ja látom vagytok 14-en, akkor biztos jó game :D -
a battlefield az a css-nél újabb game amivel már nem is játszik senki? -
tulképp 1 hónappal ezelőtt szal heepíí börzdéj tú mé! -

-
Borg #64627 Volt vagy egy éve, mi? :D -
jaja... nekem is rémlik :D mondjuk nekem HL1-ből... sosem használtam :c csak map CxAy, god, noclip, impulse 101 (vagy 5ször) és aztán goooo :D 6 éves lehettem? ... -
1.6 ban volt ilyen cheat:)
Youtube-on láttam, jószar:S
Source-ba nemtudom van-e. -
Fikázó Paraszt Senkik -
Amúgy "cg_thirdperson"
a consolba amit f10el tudsz előhozni!
-
Fáguldás Porse Serelem

-
Floating Point System -
Frames Per Second -
Nessszórakozz! FPS-nek ez a lényege, ezt jelenti. First Person Shooter. Érted. -
Tom Tom #64618 sziasztok
meg lehet azt csinálni hogy más kamerállásból legyen a harc,hogy ne csak a kezet lásd hanem a csávót így hátulról is?Hülyén feltett kérdés de remélem értitek,nem nagyon találtam sehol hogy át lehetne állítani de hátha van valami megoldás..
Régen battlefront 1-2ben mindig úgy játszottam,jobb is voltam mint ezzel a kameraállással.. -
Azért én a .gcf fileokat nem törölném, csak kimenteném egy másik mappába hogy ne kellegyen mindent letölteni újra. -
Zsotól vagy szappantól kérdezd meg mert azt hiszem nekik olyan egerük van. -
akkor inkább újrarakom a rendszert, úgyis ráfér másfél év után -
hát ennek rohadtul örülök, orange boxom van perpill, semmi nem megy, mindent újra rakni... pfff -
buhera windóz? -
hát nekem hibátlan :) -
basszam meg az ápdétet:@ -
a win felismeri, működnek a gombok is még a dpi-sek is csak az a buzi ablakváltó nem :) a gombok konfigurálásához akartam volna feltelepíteni, :( -
minden megy faxán de ahogy felinstall a setpoint-ot kész meghal az egér és sekép, sehang a vezérlőpult - egér - driver fülében nincs semmi, bármit dugok be nem műxik, ahogy eltávolítom a setpoint-ot megint megy minden!
-
hm pedig automatán fel kéne ismernie a winnek...nekem olyan van de ilyen problémám még nem volt -
eh :D C-n perpill 1,33GB szabad helyem van a 12ből xD szal remélem ez a hiba elkerül engem ^^ -
Az tegnap érkezett steam frissítés sok játékosnál problémát okozott. Akinek ez a hibaüzenet jelent meg, annak érdemes kipróbálnia a következő megoldást.
A Steam "Steam Error: This game is currently unavailable" hibájának kijavítása :
* 1.lépés | Start/Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások menüpontnál távolisd el az összes játékot ami a steamhez kapcsolódik
* 2.lépés | Start/Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások menüpontnál távolisd el a Steamet
* 3.lépés | XP : Start/Futtatás és írjuk be hogy regedit, Vista:Start/Keresés megkezdésébe írjuk be hogy regedit ott a HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve mappát töröljük (jobb klikk törlés)
* 4. Indítsuk újra a gépet
* 5. telepítsük újra a Steamet de fontos hogy az alapértelmezett helyre azaz C:\Program Files\Valve\Steam
* 6. kétszer kattintunk arra a játékra amit le szeretnénk tölteni és már indul is a letöltés.
köszönet a megoldásért Legi^ -nek!
Vágólapra
MÜKÖDIK!! :) -
Van valakinek Logitech - MX518-a??? Amióta újraraktam a windows-t azóta megszűnik létezni minden nemű egér, ha feltelepítem a hozzá való drivert! Amíg nincs telepítve drivere addig simán megy bármilyen egérrel a gép! 

-
Majd a nagyokosok kitalálják, hogy csak SLI vel meg CF el lehet meghajtani, és akkor az egyik kari a kép alját, a másik a tetejét dolgozza fel:) -
P4czy #64603 Nekem kb 1,5 hete dobta ki először aztán azóta néha megy néha nem. Eddig az esetek többségében ment, de ma próbálkozom össze vissza és még 1x nem indult el :S -
várunk a köv. update-ig -
detto, nincs megoldás -
2560*1600 a 8800GT-m max felbontása :S -
: OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Nagyon komoly:)
Nincs is olyan VGA nagyon ami kitudná szarni ezt a felbontást: D -
vki addjomá vmi kurva választ mert ujrarakni nemfogom és mindig akkor baszodik el ez a geci amikor ráérnék játszani -
Mar vagy 3 napja ezzel szpk.... "The game is currently unavilable at this time bla bla bla
Végigmentem minden leiráson amit találtam a steam faqon és az se segit...
Valaki valamit? :P -
Hát ja,
A kiállítási képen meg eléggé csúnyán csalni szoktak, rontják a régi minőségét meg hasonlók.
jobban megnézve kb most olyan a kép a TV-k nek mint a képeken az UD-s nek -
Ez mekkora marhaság ilyen piciben :D Olyan 50cm nél messzebbről nem lehet már látni ezt a különbséget. Talán olyan 2m képátlónál kezdene megjelenni az értelme. -
ultra hd felbontásban akarom látni minden nap!
-
Nagyon komoly
ultra hd felbontásban akarom látni minden nap!