73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Narxis
  • IcE TeE

Megjelent az ATI Catalyst 8.11-es verziója. A számos kisebb hibajavításon túl a következő nagyobb volumenú fixeket tartalmazza:

* A CrsFireX mód ellenőrizhetőségének lehetősége
    * HydraVision támogatás XP alá
    * Teljesítményjavítás a FarCry2 és STALKER játékokhoz
    * Clear Sky a HD4000 és HD3000 kártyákhoz

• Spészgószt
    Szeretnék elmenni, de max egy kicsit később tudok beugrani (9körül), mert egy hajshow-divatbemutatós pártira megyek a kedvesemmel (természetesen csak az ingyen kaja, pia miatt)
    Tegnap előtt is az új James Bond premier előttin jól bebasztunk az ingyen pezsgőből így elviselhetőbb volt a film
  • Nivea

Ide irjak ahjonan irtak?
  • Lacccca
    JA holnap
    Olyan 18.30.-19.00 között érünk oda páran.
    Jössz akkor te is?
    15-16 főre van foglalás(sajna már 2 ember nem tud jönni szal még befér mindneki)
  • zomgzerg
    úgyértem a support.steampowered.com oldalon, nem support@akármi mailcímre.
  • Spészgószt
    Nájsz! Az itt van 10 percre tőlem! Nem rossz hely!
    HOLNAP??? vagy én vagyok eltévedve?
  • Lacccca
    EZ kész:
    Katt
  • PunkZoli
    oda írt
  • zomgzerg
    miért nem a supportra írsz? ott ott van egy fizetett stáb akik válaszolnak majd neked, emaileket számontartani picit ósdi lenne.
  • Lacccca
    NA akkor ki fog jönni holnap?
    Bp. 7. kerületbe leszünk amúgy a Bobek vendéglátói helységben.
  • PunkZoli
    na ilyen nincs... szal küldd át mit írtak ,mert nem tudsz angolul:D
  • Lacccca
    Legutóbbi utpdate óta ez jöhet elő az esetben ha nem a windowos particióra van telepítve a steam, vagy ha oylan mappában van hogy "Játék".

Megoldás:
    1. létrehozol egy "Games" mappát azon a partíción amin nincs windows
    2. megkeresed a "Steam" mappát majd kivágással áthelyezed a "Games" mappába
    3. belelép a "Steam" mappádba és kitörlöd a clinet.registry.blob filet
    4. Indítod és mindenki happy.
  • Nivea
    vagy lehet h ök nem figyleik ezt az email cimet mert teli smapelték account lopások bejelentésével:S és akkor viszont hova sirjak? mert a supporton kivül még van egy mél cim de onan nem válaszolnak!
  • Nivea
    Thank you for contacting Valve. This email address is no longer monitored. mit jelent h nem figyelik? leszarják ha irok nekik?:S
  • hwik
    csákó!
    másnak sem megy most a game?
    " This game is currently unavailable!!"
    próbálkozz később...ez mi?
  • jozing
    de a másik meg lehet hogy az oszlop mögött bummshotival gugol. akkor is bummheccsát.

ui: kedvencem mikor én a-ról shotival snipolok a gödörkemper ellen. és az a poén, h nem egyszer nyertem. wtf?
  • kifli
    azán előkapod az ak-d mert tudod hogy ott kempel az egyik a mozgólécsőnél wp-vel és bumm heccsát
  • 5w0rdf15h
    :D
  • Narxis
    lol
  • janos666 #64816
    Én múlt hét pénteken akadtam össze egy ellenőrrel. (általában évente 1x, 2x látom őket a felszínen, csak aluljárókban szoktak útbanlenni)
    Mindíg veszek letet, csak épp csütörtökön járt le, de mivel hét közben nem jártam olyan helyen hogy vegyek, gondoltam villamospótló buszon úgysincs soha ellenőr, majd veszek pénteken az Asztórián bérletet hazafelé menet...
    Egy megállót mentem le a 3-ból a pótlóbusszal, erre felszáll egy 40 év körüli nő, akit úgy ítéltem fiatal korában kurva jól nézhetett ki, meg korához képest ma is karban tartja még magát.
    Viszont nem tudom mi volt ez, de ahogy fellépett, és a szemébenéztem (csak úgy rápislantottam ki száll fel, ő meg azért nézett rám mert én odafordultam felé) olyan érzésem volt mintha nekiszaladtam volna egy üvegtáblának, és bevertem volna a fejem. Viszont ezt csak magamban éltem meg, semmi mimikai jelét nem adtam annak hogy mire gondoltam, pókerarcal mászkálok a tömegek közt, ennek ellenére ő meg úgy pillantott vissza rám, mint aki megijjedt. Minthacsak késért nyúlnék a zsebembe, vagy ilyesmi, aztán előrébb ment a buszban.
    Erre bezáródik az ajtó, ő meg elkezdi: jegyeket, bérleteket, és húzza elő a karszalagot. Namondom...
    Erre fogalmam sincs miért, de a busz ismét kinyitotta az ajtókat, én meg abban a pilanatban utazótáskástól le is ugrottam a lépcső fölött a járműről, a busz meg rögtön vissza is zárta az ajtókat és elindult.
    Hát ezen elmeditálgattam pár percig míg vártam a következő buszt.

De még nincs vége. Kicseréltem a bérletem, megyek le a metróba az asztóriánál. Most valamiért az ottani ellenőröknek is az arcába néztem, nem csak átsétáltam köztük, ahogy szoktam. És ekkor láttam hogy nagyon sasolnak rám.
    Mi van már megint?
    Aztán odanézek a kezemben lévő tokra, hogy mi lehet a gond. És ekkor rájöttem arra, hogy nemtudom pontosan mióta (mikor rendezgettem utoljára át a tokban az igazolványokat), de hónapok óta úgy veszem elő reflexből a tokját és úgy nyitom szét, hogy egy fényképes kollégiumi belépőkártyát mutatok fel nekik.
    Najó, ezt nem hiszem el, még mindíg beszopták és azthitték ez valami "Staff" igazolvány, megyek szerelni, vagy forgalomszámlálni, vagy stb? Úgyhogy azóta szánt szándékal is mindíg ezt muatatom fel mikor lemegyek a metróba, nem nézek az arcukra, csak átsétálok köztük, és sosem állítanak meg.
  • janos666 #64815
    Az normális, hogy ha wifis AdHoc-on át kap netet a gép, akkor a steam elindul online módban, a CS:S viszont nem lát szervereket a keresőben és connect parancsal se tud kapcsolódni a megadott IP-re? (ez így lenne wifi routerrel is, vagy csak az adhoc a gond?)
  • Nivea
    mutatom ellenör néninek a bérletem.
    -köszönöm! jojo, de megnézhetem h ön van e a képen?
    -persze- kiveszem megmutatom.
    -elnézést megnézhetem közelebröl?
    -persze-odaadom a kezébe
    hirtelen elfordul és mint vmi rossz kokero elkezdi irni a büntetést
    -csokolom, micsinál?
    -bünetteést irok mert nincs ezévi matricája!:@

tanulsága kármien kedves egy ellenör sose add oda neki az igazolványod!
  • armageddon666
    great for Nightvision :) az ilyen ritkaság
  • Lacccca
    Ez ígéretes lehet:
    MAppocska
  • armageddon666
    kérek =/= kapok -.-
    monitor meg nagyon csak meg talán... de ha belegondolok az úgy már tényleg sok ^^" eléggé... főleg tavaly után...
    De Headset meg L4D az musthave me L4D kell headset nélkül meg nemlátom a WHm CSben...

Karácsony meg már 16 éve anyagias :\ sőt sztem már korábban is az volt... mióta megy az ajándékozás...
    meg illúzióromboló? áááh...

de meggyőztetek... majd kapok egy üveg Whiskeyt... tényleg jobb... úgyis annyi agysejt van ami tökre semmire nem jó...
  • Lacccca
    Zso ezt neked hogy tényleg szarabb amit vettél VGA-t mint volt:
    Katt
  • Lacccca
    Nem kell valakinek egy Celeroncs D331-es proci?
    LGA775 foglalat, 500as FSB, 512 L2, 2.6 Ghz (P5B lapban ment 3.4Ghz-t is alpafeszen).
    Mondjuk 4-5K ért?
  • 5w0rdf15h
    szegény Gabenc :(
  • Szega87
    Indítsátok el a HLSS.exe-t. Itt meg kell adni a Counter Strike Source elérési útvonalát. Amit úgy tehettek meg, hogy rákattintotok a File/Options menűpontra. A Game Directory sorba betallózzátok az elérési útvonalat ami alap esetben C:Program Files/Steam/steamapps/felhasználóneved/counter-strike source [vagy bármi más játék]
    Most megkeresed a cfg mappádat abban pedig az autoexec.cfg fájlt. (Ha nincs ilyen akkor létrehozol egyet) Majd beilleszted az alábbi sorokat:

alias hlss-START "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; +voicerecord; alias ToggleWAV hlss-STOP"
    alias hlss-STOP "voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0; -voicerecord; alias ToggleWAV hlss-START"
    alias ToggleWAV "hlss-START"
    voice_fadeouttime 0

Most elindítod magát a játékot és beírod konzolba ezt a sort: bind del "ToggleWav" Kilépsz a játékból és újra elindítod a HLSS programot. Kattints az eszköztáron a + jelre. Itt betallózod a hangfájlt amit le szeretnél játszani játék közben. FONTOS, hogy csak WAW és 11025Hz 16 bit Mono formátumú lehet a hangod. A Shortcut mezőbe kattintva nyomj le egy billentyűt amivel használni szeretnéd a hangot játék közben(Érdemes az F1-F12 billentyűket megadni, kivéve F10). Ha kész vagy akkor kattints a felfelé mutató hüvelykújra az eszköztáron és indíthatod is a játékot ahol a Delete billentyűvel indíthatod a hanglejátszást!

Ha problémát jelentene a hangok konvertálása akkor ajánlom a dBpowerAMP nevű programot amivel pillanatok alatt konvertálhatsz bármilyen formátumból WAW formátummá! Ezen kívül ajánlom még a GoldWave nevű kis hangkezelő programot, rendkívül sok oldalú de nekünk most azért fog kelleni, hogy a hangot [Effect->Volume->Change volume] -5 re vegyük. Ekkor bőven hallható lesz amit játszol de viszont nem fog recsegni!
  • jozing
    a szeret ünnepére kérni egy henetlős játékot kicsit illúzió romboló. plusz még mellé headset meg monitor. hát érdekes. amúgy L4D nekem a videók alapján jónak tűnik, habár nem az én műfajom. nekem Hl2-TF2-CSS tró még mindíg verhetetlen.
  • Narxis
    Hát jah, kicsit anyagias lett a karácsony... :(
  • Lacccca
    Persze.
  • P4czy
    Már nagyon úgyse tudok mást kérni. Pia legalább finom :D Technikai cuccok újítása meg egyre kevésbé hoz lázba mert nyárra úgyis elavulna :D

Találkozóra még lehetne jelentkezni, mert úgy alakult, h vszinű 7végén lezsek pesten. Tudom nem vok törzstag teljesen, de hátha.
  • Lacccca
    Abszolúte egyetértek.
  • walkinG
    5k bőven elég karácsonyra egy üveg jó fajta Whiskey !
    -Beiszom
    -Behányok
    -Oszt bealszok szilveszterig fel se kellek.
  • Lacccca
    Ez akárhogy is számolom bő 70-80K.
    Azé nekem leégne a pofámról a bőr ha csak rám ennyit költenének karácsonyra.
  • PunkZoli
    kérd te is a left4dead et:D
  • Nivea
    és én mit kapok karácsonyra?
  • armageddon666
    CoD az single játék szerintem... multija (legalábbis a 2nek) nagyon elcseszett... szarabb mint a CSS :P (de CSSt szeressük ^^) 2. vh-s multi az MOHAA volt jó régen ^^ CoD4ről nemtok multiügyben nyilatkozni, single nagyon bejött... a "filmeS" részek nagyon ott voltak... CoD2-ben is azok tetszettek :D mikor elején oroszokkal felrobbantunk valami épületet :D (vagy valami ilyesmi... régvolt) az jó volt... mármint ami utána volt... 4-ben meg az eleje meg legvége meg a robbanás meg hasonlók voltak jók ^^ de speciel az iraki lődözős rész már nem jött annyira be :S

húúú ez nagyon összeszedetlen :D inkább megyek lefeküdni ^^

oh, Left4Dead rulz :D karácsonyra azt kérem ^^ meg headsetet meg talán monitort :C Widescreen jó?