73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Hülyeséget beszélsz de ne zavarjon. -
Akkor viszont lejár egy idő múlva. Van "ismerősöm" aki 1.6 bannolt accot használ. Ja állítólag már tud az 1.6 is játszani. De ezt majd megnézem.
-
ezt mondom én is... nem játékra hanem accra szól... ahol ott a VAC pajzs logó ott nem lehet banoltan látszani. ennyi. -
én úgy tudtamn egész accot bannlja. szinglizni tud meg tört szerveren is tud játszani, csak VAC secure szerverekről kell lemondania.
én ezért se csalok... az a pár plusz frag meg a játék-élvezetének kinyírása nem éri meg a ban kockázatát. -
őőő
tényleg már vannak nemvalvések is....
hát amin van VAC... szal van nem vacos szerver amin bannolva is lehet játszani... -
nem csak a valve cuccokat? -
-.- mindet bannolja... :\ -
Ez így is van. Csak azt a játékot banolja amiben csalsz. A többit használhatod nyugiba. Sőt, mondjuk bannolnak 1.6-ban és veszel egy sourst akkor ugyan azzal az accal nyomathatod. -
Az a baj hogy mindkét félnek igaza van :D
Ban, örökre, annak az accountnak cs-re. Így lenne korrekt :D
De mondjuk ha steam megszorul anyagilag, akkor kibannol mindenkit csalással :D -
sztem nem durva <_< zéró tolerancia :) aki szopatja (csalással) a többi playert az szopjon a 150k-t érő accjával :D
am ha minden igaz én is tudok egy anno VACbannolt most meg tökéletesen működő accról :\ -
Jó csak én nem láttam permanent, vagy ilyesmire utaló jelet.
Aki csítel megérdemli, csak akkor pl az accountjával már nem tud pl single hl1et se nyomatni ha megvolt véve?. Így azért durva, főleg ha volt mondjuk egy 150 ezret érő játéklistája. -
hát elvileg permanent azaz végleges a VAC ban. de keringenek olyan legendák h néhány embernek 3 év után feloldották -
szerintem ha müködik is a 3. akkoris csak nokiákon vagy nemtom azokhoz vannak ien fasságok:D -
kiarákez?:S -
Borg #65759 Az érdekes lenne, mivel ez a kód csak nokiákon megy, és ott csak valami hangcodec-et vált... -
Borg #65758 Tudhatnád már hogy a barátnője unokaöccsének a fiának a testvére játszott a gépén éppen... -
Kíváncsiságból, az ilyenkor meddig tart ? -
És ő is pont győri...
-
VAC BAN lecsap -
Nálam a 3. pont bevált már. -
2. pontot a Mítosz vadászok már próbálták de kamu. -
Borg #65752 Vajon hány olyan madár volt, aki kipróbálta a 2-3. pontot már? :D -
2Bálint #65751 az elsőnél a 911-re is működik... -
Ismerem, de az első 2-öt nem tudtam :O -
OFF:
Mire képes még a telefonod?
1. A segélyhívó szám az egész világon 112. Ez akkor is hívható,ha a telefon billentyűi le vannak zárva. Próbáld ki!
2. A kocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a pótkulcsot tartod? Nos, hívd fel a lakást, és valaki tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot. Neked kb. 20 cm-re kell tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon megnyomják a távirányítót,
megnyílnak az autó ajtói! A csomagtér ajtóval is működik. Tégy egy próbát!
3. Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora? Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370# megnyomására önmagától aktivizálódik, így 50% póttöltést nyújtva. Amikor újra töltöd a telefonodat, automatikusan ez is feltöltődik, így a következő
alkalomra is lesz tartalékod.
4. Mit tegyél, ha ellopták a mobilodat? A mobilkereskedők azért titkolják ezt az információt, hogy a tolvaj tovább használja a szolgáltatásukat, fogyasszon ezáltal, a lopás áldozata pedig vegyen másikat és ő is tovább fogyasszon. Meg kell tudnod a készüléked
sorozatszámát (IMEI számát). Ehhez írd be: *#06# és máris megjelenik a kijelzőn a sorozatszám. Ez az egyedi kód az egész világon a te készüléked sorozatszáma. Jegyezd fel és tartsd biztonságos helyen. Ha ellopják a telefonodat, értesítsd a társaságod operátorát, és add meg neki ezt a kódot. Ez lehetővé teszi, hogy teljesen blokkolják a
telefont, még ha a tolvaj kicseréli is benne a SIM kártyát. Valószínűleg nem kapod vissza a telefonodat, de legalább biztos lehetsz benne, hogy aki ellopta, sohasem fogja tudni használni. Ebben az a legfontosabb, hogy ha mindenki ismerné ezt a trükköt, értelmetlen
volna mobilt lopni -
például. meg nekem semmi bajom nincs vele. sztem hasznos cucc. de lehetne rá oylan, hogy ha steambe vagyok alt-tabbal kompatiblis MSN-nek meg skype-pal, ne csak másik steammel. -
jó lenne nélküle kézzel egyesével feltenni a 73 updatet a cssourcera pl:D -
sokan utálják a steamet. sztem egész jó kis rendszer :P -
Akkor már:
Ez még az elején volt menő, amikor 3 napig tartott mire unlockolta magát a játék. Addig meg lehetett hallani misztikus emberekről akiknek elindult. -
tudom. csak megzavarodtál és valamiért nm akarsz csézni. nem jött át az alter-egod egy párhuzamos dimenzióból?
-
-
Itt nézelődj
http://forum.digitalpowered.info/index.php?showforum=15 -
Én professzionális pumpgun sniper voltam. -
hát igen, elég nagy makk. de képzeld el a csipa fejét, amikor valaki shotival lelövi gödörből. sztem nem is anyázott. egyszerűen nézte bambán fent a kis ikont :P -
mit szivatod szegényt? mediamarkt már majdnem mindenhol van. -
Hamar megunod, ha törtes vagy. -
KAMU
miylen csaj?
-
kössz -.- -
Innen
-
sziasztok. Tudnáto nekem adni 1 linket ahonnan meg tudnám szerezni a cs:sourcet?
előre is köszi