73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Ha elöl is 12Cm-es hely van a ventinek akkor sztem vedd. -
raidmax nem egy topp ház de ha tetszik vedd -
Vennék egy ilyen gépházat !
Vélemények ? -
HUHH! most esett le! Zoolee nem írta be hogy WAREZ XDDDD -
Pls ne itt warezolj, thx! -
xeakor #66467 Üdv
Az lenne a gondom hogy véletlen blokkoltam minden kommunikáciot egyik steam barátommal és nemtduom h kell feloldani a steam közösség oldalon hova menjek mit csináljak? -
jah... valszeg... mert egyik torrentoldalon mikor felraknak szoktam látni hogy tök más a menü :) alapból skinezik őket, és akkor gondolom már zenét is raknak be. -
Warezben van csak zene alapból, legalábbis nekem míg warez volt fent akkor volt az elején valami zúzós heavy metal zene volt... steamesben már nincs. -
spywareterminator,
nod32
clamwin antivírus
spybot-search&destroy -
trojan remover(gecyjo), nod32 crackfix :) -
én is ezt ahsználom évek ota, DE! pendrivomon virus volt trojai és nem vette észre se! átküldjema virust h nálad észre veszi e?:D -
elején nekem már jópár éve nincs zene x) aztán lehet hogy csak én nem hallom :C -
Háááááááááááát.....lehetőségek.
Driver nem jó. Kodec nem jó. Telepítés nem jó. Esetleg warez. -
xHeDex #66459 tod az a zene amit behoz az elején csak azt hallani és nincsen kép :) -
http://www.avast.com/index.html
Regelsz (ingyenes 1 évig. Eddig jó. Ezt használom évek óta. -
avg free asszem jó
vagy warezkodsz -
kezdőzene? O.o CSSource topicban vagyok? -
xHeDex #66455 Cső! Az lenne a gondom hogy amikor elindítom a sourceot kapok egy fekete képernyőt és csak a kezdőzenét hallom.Ezen okból kifolyólag frissítettem a videókarit de jobb így sem lett szal kérném segítségeteket mit csináljak ez ügyben, esetleg valakinek volt-e ilyen gondja? -
nincs vmi marha jo ingyenes, nem tört virus irto? ami irt is nem csak karanténba helyez! -
Tegnap volt ez nekem is olyan 10 percig. -
mi a fax van már a csm egyfolytába updatel de néhány százaléknál tovább nem jut! utána kezdi előről!!! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kurva annyát mostmár!
-
ha most se jó, holnap vagy este visszatérek rá. amúgy erős gyanúm, hogy ha ez se jó, akkor az SG cseszett el vmit.
bocsi a sok szemétért
-
juj és sikerült rosszu megcsinálnom a kéepket! na, szóval ez lenne a második valójában!
-
sztem a konzolt csak hivatalos eseményeken kéne betiltani, de egy pubon/waron/baráti lan partin teljesen legális sztem. elvégre mindenki előhívhatja a konzolt és bepötyöghet bármit. versenyeken meg akinél konzol képet látnak tiltanák, ennyi lenne a történet. én egyedül sensitvyt állítom. ja meg a célkereszt méretét kisebbre.
de ennyi erővel a skineket is tiltani lehetne, mert mondjuk egy kisebb kalashnikov modellel többet lát a képernyőn. meg mindenki egy felbontásba játszon, mert kisebb felbontásban nehezebb látni a távolabbi dolgokat. stb...stb...
amúgy volt arról szó, hogy jobbra felfele húz. mivel a CSS balkezes ez nem lehet az oka?
mivel eredetileg balkezes a golyó útja valahogy így halad (piros vonal) kicsit a célkereszt fölé.
mivel a jobbkezes cucc csak a belkéznek a tükrözése 8ezért is rosszak balkézben a fegyver modellek), a piros úton menne a golyó, és a kéken megy, mert ugye akinek balkezes nem mehet másképenn mint a jobbekzesnek (nehogy előnye legyen.
sztetek jó, vagy a nap sületlensége?
amúhy nyomja vki balkezessel? -
énse látom értelmét csak kigugliztam mert állítólag egy szó nincs sehol róla... -
csak nemlátom ennek értelmét >.< illetve látom :\ csak én nem tudnám használni :D -
m_yaw verikális
m_pitch horizontális
2 perc nem volt nehéz googlen első találat -
pedig olyan jó irkálni azt :D
am ha már itt tartunk... gondoltam csinálok olyan scriptet, hogy megnyomom az egyik gombot, és akkor az átrak "mp3 módba", illetve ha megint megnyomom akkor megint sima, és akkor másik néhány gombon lennének a neveim, amik ha mp3-asok akkor utána van írva hogy ^mp3, ha simák akkor meg csak simán vannak -.- na most sztem faszán meg is írtam csak valamiért nem működött :\ a binden belül túl sok a parancs meg név neki vagy mi... szal sztem azt nem szereti hogy "bind f12 name SÁLÁLÁ" ... és nem tudom hogy sourceban hogy van a többszörös idézőjelezés >.< -
"Én betiltanám az összes consol buherálást!" - mélységesen egyetértek veled, én is tiltanám ezeket a tevékenységeket! -
andris7 #66443 :DDDDD -
naaa megtalálod vagy eláruljam! nem könnyű! annyit elárulok, hogy az invert egérrel van összefüggésben! Sehol nem találsz róla egy szót sem, mert ezt a nagy PRŐ-k is elhallgatják....pedig az összes configjában ott figyel! Én betiltanám az összes consol buherálást! Gusztustalan, amikor egy LAN versenyen (pl. PGCC is volt stb.) az "elvileg" egyforma gépeken egyforma esélyekkel indul mindenki! Valóság...leül az "Obi" és félórán át csak a consolt pötyögik és az eredményre ránézve a két "egyforma" gépen a cafe-ban el se hiszem hogy az cs úgy "átváltoztatják" ! Ebben a nyomorult játékban mindíg az lesz a "jobb" akinek "jobbak a beállításai" !
-
minek írtad be még rákeresek googlen és rájövök hogykell
-
Hehe, ma buzikillen 5 öt vagy 6 ot lenyomtam vele egypercen belül egy körbe xD -
csodafegyver TMP. ma kiosztottam vele gymás után vagy 3 fejest meg még egy embrnek 80-nat. durva cucc
kár hogy csak közelre jó.
-
Sőt consolban még a horizontális és vertikális sensitivityt is tudod külön állítani
azt már nem árulom el hogy
igazi hedshot kaszabolást lehet véghezvinni egy jó kis rush alkalmával!
Nuke-on ctből futok be rámpánál rádiósba jött szembe a T-banda 5 hedi tisztán +2 még kapott máshova is
-
thx -
Igen. "sensitivity xx"
-
consolbol egérérzéknységet lehet állítani? -
Akinek meg alapon a seggéből nő a feje annak meg a földet kő lőni? :DDD -
pedig 5-7 jó pisztoly :\ jobban csípem mint dual berettát >.< P90 meg megint durva ^^ közelre, középtávra is talán, de lőttem már messzire is vele :DDD bár arra már nehéz :\