73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Lacccca
    Akár az aláírásomban lévő serót is kipróbálhatod, habár mostanában megszaporodtak a Praúk rajta aminek a ZSÓKA nem örül mert lelövik.
    De minden esetere én sok játékost láttam fejlődni a szerverünkön manapság, szal nem egy lehetetlen dolog.
  • PunkZoli
    ez nagyon igaz, se elegendő pénz nincsen itthon, se elegendő értelmes arc, akikre azt ki lehetne osztani, vagy érdemes lenne...

Aki normális az azon felül, hogy már rég megunta a játékot, és a haverok miatt nyomja, az is kifullad egy idő után és funol csak, mert a pénz lenne az egyedüli, ami miatt bennt tartaná soksok órára a közönséget....
    na az meg nincs.
  • PunkZoli
    street fighter 4! nyáron lesz pc-n is

És szerintem konzolon is hosszú ideig lesz sport játék, azt mindenképpen xboxxal lenne érdemes nyomni.
  • PunkZoli
    a tf2 az tömeg pubra való, nem warra, codot nem ismerem ilyen mélységekben, de ott azt hallottam nagyon könnyű csalni... és szinte már elvárás... nem ajánlom...

az meg, hogy most elvagy a css vel az ok, de ne várj tőle sokat, max, szintre hoz, ha majd lesz egy köv generációja, vagy az amit mondtam...
    Én szerintem várok egy köv konzol generációt; fps+ egér teljeskörü támogatására, hogy megüsse az elvárásaimat az "esport"
  • WOLF3x6
    Bocs, az off-ert, de ha valakit zavar akkor valaszolj privatban. Utolso mondatban melyik RTS-re gondoltal, aminek jovoje is van, es a magyarok is jol jatszak? Company of Heroes, Warcraft, Starcraft, ezekre tudok gondolni, de hatha valamit kihagytam.
  • kifli
    így mindjárt más akk gyakorolni kell énis mikor kezdtem akk csak azért mentem fel hogy haverral szórakozzak hát ő szórakoztt én meg meghaltam :D
    Keríteni kell egy nem túl pro szervert és játszogatni...
  • zomgzerg
    mo-n a cs1.6 és a cod2 a legnépszerűbb, azokban van a legtöbb lanképes team, persze azzal sem "érdemes" játszani mert pénz nincs sok benne.

azzal érdemes játszani ami tetszik, úgy gondolod hogy lekötne sokáig.

ha bejön akkor a cod4 is jó lehet mert jön a 6 nemsokára és az hasonló lesz, könnyű átállni és akkor 2 évig hasonlóval játszhatsz aránylag nagy közösségben, és megvenni se kell egy ideig :P
    jövő igazán egyikben sincs, mert itt nem tudnak emberek normálisan együtt játszani évekig egymás mellett egy csapatban hogy bármit is elérjenek. ha nemzetközi sikerre vágysz és kurvajó gamer vagy akkor inkább 1v1 gamet érdemes próbálni, a quake live fog beütni nemsokára. vagy ott vannak az rts-ek, egyedül abban is alkotnak a magyarok jobb eredményeket.
  • WOLF3x6
    Elnezest a rossz meghatarozas miatt, nem is tudom miert irtam, hogy aki most szerzi be a css-t... nehany eve mar megvan a CSS eredetiben, nem kell tortoznom, csak elhanyagoltam, mert mindig az uj jatekokkal jatszottam, most megint elovettem, csak hat ilyenkor mindig az van hogy par napig hiaba jatszok, nincs nagy sikerelmeny, foleg egy ilyen multtal rendelkezo jatekban, ahol mar sok a pro.
  • Borg
    Szerintem az új Battlefieldek mindeképp megérnek egy próbát majd. Nyáron a 2VH-s, télen meg a modern majd. Ezek mindig jó játékok voltak, csak idehaza sajnos a közösség túl belterjes ahhoz, hogy elegendő számú újoncot vegyen fel a BF ahhoz, hogy igazán széles körben elterjedjen.

A TF2 se rossz játék, annak aki szereti a pörgősebb deathmatch szerű játékmenetet. De komoly dolog sosem lesz belőle ami az embert órákra a gép elé ülteti, csak ilyen "kicsit öldösök" kategória.
  • kifli
    éss az mikor lesz? tök más lesz az egész és lehet kidobni a skillt? Nemhiszem, sokmindent be lehet gyakorolni motorfrissítés után a pályák maradnak ugyanolyanok szal a jó helyeket megtalálni meg ilyenek azért azt is kell.

Szerintem törtözzön egy picit 1-2 hónapot aztán ha érzi megveszi ha nem nem.
  • Borg
    Ami meg nem lesz... továbbra is úgy saccolom, hogy ha kijön egy új HL2 episode, vagy HL3, akkor annak az enginejára teszik majd át a CSS-t. És nem frissítésként, hanem mint új játék. CS 3 vagy iylesmi. Addig nem lesz semmi.
  • WOLF3x6
    Es szerinted melyik az a jatek aminek eleg friss a motorja, erdemes belevagni skill-t szerezni benne? Miben latsz jovot, TF2, CoD2/4, BF2, vagymi?
  • PunkZoli
    a magyar szint nem nemzetközi, szóval fél év alatt bárki megütheti a mostani magyar szintet, ha megfelelő emberekkel játszik... csak nem éri meg, max majd a motorfrissítés után
  • armageddon666
    hát nálam a pub az SGnél kihal
    nem tudom milyen szerverek vannak még :S BadBoys talán, esetleg LAMAS lehet hogy él még, OGCnek vannak esetleg szerverei (hogy player van-e azt nem tudom), majd valami okosabb ezt is megmondja ^^

mixelés... az olyan mint a war... csak nem klánok egymás ellen hanem vegyes csapatok... tudtommal >.<
  • WOLF3x6
    Ertem, majd megprobalok minel tobbet gyakorolni az emlitett server-eken.
    Kesobb hol erdemes pub-olni, hogy "felfedezzenek"? :)
    Valamint ez a mixeles nem tiszta szamomra, kifejtened?
  • armageddon666
    hát... most kihalt... ezen könnyen lehet változtatni... join és hamar megtelik :)

újoncként klánba... hát az olyan klán is :\ általában ilyen mindenkit bevesznek klán... sztem előtte érdemesebb pubolni... aztán ha van már kicsi skill akkor esetleg mixelni, és aztán mehet klánkeresés...

de amúgy annyi klán van hogy dunát lehet rekeszteni vele... csak hát a minőségük :)
  • WOLF3x6
    Ugy latom SG server most is kihalt. Es ujonckent klanba kerulesrol mit gondolsz? (Amugy en is az a korosztaly vagyok, csak 1 evvel vagyok idosebb)
  • Spészgószt
    Ajánlom a Miner-t ! Nincs nagy gépigénye, gyors fejlődési lehetőség, bárhol bármikor bármelyik gépen (pc)! Hajrá !
    A CSS-t hagy a fenébe...csak tönkreteszed magad!
  • armageddon666
    persze hogy van esélye :\ SGn sokak szerint alacsony a skillvonal, szal ott lehet fejlődni (nekem pont ideális ^^), aztán volt valami DT szeró vagy mi ahol meg ha jobb vagy mint az admin kidobnak, és az adminok elég lámákok xD meg fiatalok... nagyon (és ezt a 16 évemmel mondom... szal tényleg fiatalok :D) tehát ott is lehet fejlődni :) meg botokkal is >.<
  • Spészgószt
    Mekkora "minőség" fan lett mindenki! ekkora kis geci ablakban nem mind1 milyen a minősége, attól hogy szép valami még lehet egy rakás ganyé! Én nem azt mondtam szép, hanem hogy "jó" ! Általában ami szép az belül egy szutyok! Szép bazze...menjé múzeumba, vagy képtárba ott mondjá ilyeneket!
  • WOLF3x6
    Aki mostanaban szerzi be a CSS-t, annak van eselye a mostani server-eken felfejlodni olyan szintre, hogy akar klanba is be tudjon lepni, jokat war-ozni stb., vagy erdemesebb valami ujabb jatekot keresni?
  • IcE TeE
    Muzsika :)
  • CheAteR88 #66730
    azegyszar
  • armageddon666
    youtuben fennvan HDben >.< omg gameshitTV...
  • Lacccca
    Na akkor mégse nálam a hiba.
    Azt hittem nálam van valami hogy szaggat.
  • Lazarus
    Tényleg nagyon jó, itt van jobb minőségben, ez legalább nem szaggat mint a youtube HD -_-
  • Spészgószt
    City 17
    Nézzétek meg! Zsear!
  • solo
    wow az fozs.
  • jozing
    igen, de lényegében a multi az ami, változás. de ugyanúgy rohangászol és lődözöl. am lényeg maradt az, ami.

ha meg az ellen van, hogy a grafikán felül mást is mutasson, akkor meg a HL2-tes véleményemet miért szólta le? szóval akármelyik magyarázatot nézem, sántít a dolog...
  • jozing
    lol. farming mehet az aljának
  • armageddon666
    WoWot nem leszólni >.< többször játszottam törtön csak mire 40ig jutottam volna meguntam xD többnyire... 51 volt a rekord :\ aztán megvettem eredetibe :D nem kellett volna mert már kezdtem unni ^^ ég és föld... marha jó az eredeti >.< vannak normálisabb küldik is :) de aztán ott is 40ig jutottam :\ aztán meguntam... meg Gamecard is lejárt >.< de nem bántam meg :) annyit bántam meg hogy előtte törtöztem, hogy arra a realmra mentem amelyikre, illetve hogy akkor vettem meg amikor xD várnom kellett volna és akkor nem unom meg olyan hamar :\

"mondd csak: DX7-be játszol, low graf mellet 800x600-ban?"

ez eszembe jutott nekem is aztán rájöttem hogy hülyeség... akik grafbuziznak azok nincsenek a grafika ellen... azt nem szeretik hogy grafikán kívül nem tud mást felmutatni egy játék :\

Wolf3D óta pedig volt változás bőven :\ kis apróságok persze... de szerintem eléggé lényegesek ezek is.
  • kifli
    haverom wowozik és ha un egy küldit ráállítja hugát :D
  • jozing
    már azzal is elértem valamit ha nem válaszolsz. legalább baromságokat nem írsz. és a billentyűzetem nem kopik még egy fordulót
  • Lacccca
    :legyint:
    Hozod a formád.
  • Golyo69
    off egy picit :D
    cs 1.6 ban eltünt játék közben a chat..lehet hogy sourceba is van iylen...nah mit kell beírjak hogy lassam megint :D:D írni tudok a chatbe csak nem latom mas mit ír.. :D
  • kifli
    ati driverhez minden hónapba kapok 10 napot 1x tettem fel nemsokáig volt fenn....
  • jozing
    aha, most ezt miért mondod? szted ha annyira grafika függő lennék, akkor cséznék meg HL-eznék? meg eleve, tilos aztmondani hogy HL2 jobban tetszik? crysist is kijátszottam, warheadet is néha tolom. meg lehet kövezni... sztem szép a grafikájuk, de ha annyira szar lenne nem játszanék vele. nem a kedvencem, de nem is szar. de ha ennyire a grafika ellen vagy, mondd csak: DX7-be játszol, low graf mellet 800x600-ban? kétlem...

arma jól mondta: ez a duma már kezdd unalmas lenni. de gondolom te túltengesz a játékipart megfektető,forradalmi gondolatokkal. ha nem vetted volna észre, a wolfenstein 3D óta gyakorlatilag csak a grafika változott.

kifli: a wowot é kemény 2 óráig toltam, és le is töröltem. sztem egy szar. a küldetések kábé ennyik:
    -ölj meg 5 goblint. ha ezzel kész vagy ölj meg 10 patkányt.
    -hozz nekem 10 aranyköpenyt.
    (csak a nevek és a számok változnak). szóval sztem az egész olyan dögunalmas. mintha egy félkarú rabló lenne... vagy kidobja a tárgyat, vagy nem.
    és ne felejtsd, hogy a wowos egy része nem fizet, mert törtös. sztem gyakori az olyan, aki megveszi eredetibe a játékot, és a hozzá kapott kóddal játszik 1-2 hónapot eredetin, aztán át tér törtre.
  • zomgzerg
    trywarcraft.com 10 nap és megérted ^^
  • Lazarus
    Azért aréna elég odab*ós tud lenni :) De abban igazad van hogy a játék 99%-a sajtreszelővel recskázás
  • kifli
    attól hogy te úgy érzed semmi tartalom nincs egy játék mögött mások lehet jónak találják. Én pl azokat nemértem akik wowozni 2 vagy 3 havonta fizetnek a játékért hogy játszhassanak és csak disznókat ölnek meg integetnek XD