73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • SzocsA
  • SzocsA

a középső képen a legutólsó volt meg eredetileg!
    a harmadik képen pedig a második nem volt ott !
    a régi kártyán!
  • PunkZoli
    nekem olyan van, hogy heti 2 wart nyomok, de az első 5-10 percben 70es pingem van ,de olyan mintha kb 300assal játszanék, 3métereket dobál
    lemegy az első 5-6 kör,de addig használhatatlan vagyok
  • zomgzerg
    mikronettel alapból magas kellett volna hogy legyen a pinged
  • armageddon666
    lehet hogy az új TP-link hálókártyával van a gond.
  • SzocsA
    az mitől van hogy 2 hétíg normális a pingem 30-40 között mozog éjjel 8 óra után lemegy 20alá!
    most meg 4 nap óta olyan hogy 2 percenként felmegy 200ra 400ra kifagy a kép megáll aztán pár lagg és 5 méterrel hátrébb vagyok!
    minden 2. körben ezt csinálja!

eddig jó volt! mikronetem van kicseréltem a hálókártyát TP-linkre eddig volt 3 vonal a jelerőssége most kettő és nem ugrik át!

szoltam a szolgáltatónak! mert eddig 4 vonal volt a jelerőssége jó néha kiválló
    amikor volt a z a nagy vihar áramszüntet stb akkor nem volt kapcsolat jó mondtam holnap jó lesz !aludtam egyet felkelek bekapcsolom és 2 vonal a jelerőssége rossz a kapcsolat!
    ugyan ezt csinálta játék alatt! betelefonálok! azt mondják hogy nincs probléma!
    a jelerősség meg ha nem csökken a sebesség nincs probléma!

tudom hogy mikronet hogy az szar de eddig fasza volt ha szakadt az eső vagy volt köd lehetett játszani és nem laggolt!
    most meg ha esik sokat eső tök szar!

azt mondták ha a fejre rászar a madár ahhoz hogy blokkolja a jelet mikrohullámu kakinak kéne lennie!
    de az lehet hogy elfordult az antennám!
    kiszállás 12000 ft azám!
  • xNoodlex
    Én is féltem T-onlinetól, mert mindenki csak szidta, de mégis váltottam rá, mert nálunk messze az övé a legjobb ár/érték és nem csalódtam benne. Mindig hozza a 8megabit le-, 700-800kilobit feltöltést és még sehol sem laggoltam (90%os torrent forgalom mellet se). Valahogy az Acer jut eszembe erről, amit szintén divat fikázni, egyébként meg semmi baja a gépeinek.

Sajnos legtöbbször olyan szidja a legjobban ezeket a szolgáltatásokat/márkákat, akiknek az életben nem volt hozzá semmi köze.
  • Borg
    Ja, lefelé van annyid. Na és felfelé? Egy 100 tickes szerverhez mittomén 20 embernél már kell fél mega up...
  • armageddon666
    mert T-fosline? jót még nem hallottam róla... vegyél otthonra is UPCt. vagy Digikábelt vagy valami :)
  • circa
    Pont ezért nem értem mert 6000-8000 kbps-os, ennek azért elégnek kéne lennie.
  • Borg
    Ha túl kicsi a sávszél, akkor lagolhat 100 tickes szerveren.
  • circa
    Hali, nem tudja valaki, hogy mitől lehet az, hogy albérletben UPC-s nettel 30as pingel mennek a szerverek teljesen normálisan, idehaza meg t-onlineos ADSL-el szintén 30as pingel megy de még is laggol mint a szemét, ugyan azzal a géppel :S
    Volt már valakinek hasonló problémája t-onlineos nettel?
  • IcE TeE

Ismertető:

Az SG Team tagjai egy nyeremény játékot indítottak a játékosok között.
    Ez a verseny 1 hónapig tartot, azalatt sok játékos játszott a nyereményjátékért.
    A css/tf2 psychostat februári monthly award listájából kerültek ki a nyerteseink.

[izom] kukac

Nyereménye: Mercenaries 2: World in Flames

sabb ass

Nyereménye: Team Fortress 2

A monthly award kiértékelése megtörtént:

TF2 awards
    CSS awards

Szerverek:

[SG][TF2 PUBLIC][HUN]
    [SG][CSSURHE 100 Tick][HUN]

Elérhetőségek:

SG TF Fórum
    SG CSS Fórum
    [email protected]

Nyerteseink:

Postai úton küldjük ki a játékot, Magyarország területén !
    Kép a két játék meglétéről - Kép
    Tehát a nyertesek mégegyszer:

[izom] kukac
    sabb ass

Gratulálunk a nyerteseknek

• Borg
    Az biza csak IE-vel megy. De nem azért mert a FF szar, hanem mert az IE nem szabványos eljárást használ.
  • IcE TeE
    MS által böngészőbe írt távoli asztalos elérés használatához kellene.
    Mert csak IE-vel lehet csatizni :(
  • solo
    MInek az?
    FF hez nemkell AX.
  • IcE TeE
    Mozilla FIrefox 3.0-hoz nincs ActiveX plugin ?
  • Nivea
    ne nuygodj meg mert fasz voltam és elnéztem nekem 1.14 megát küldött!:D és az más vido volt! sokkal jobb! az nem maki volt hanem tudás!
  • Jim Morrison
    Csak ekkora mérettől többet vártam :)

Nivea: Akkor megnyugodtam :D
  • Nivea
    nekem még ugy küldte át msnen h 10,14 mega volt:S ugy csak ne sirt a 9528kbyte al:)
  • IcE TeE
    Jaj nehogy már belehaljál...
  • Jim Morrison
    Ezért szedtem le 10 Mbyte-ot? Hát tényleg ne tedd be :D
  • IcE TeE
    Hát hogy nem teszed be :D
  • PunkZoli
    már melyiket, hogy nem teszem bele, vagy, hogy megmutatom?:DDD

azért szerintem nem rossz frag, csak a neve nem tetszik a makinak :D

utolsó mixhangulatot áraszt, és az nem akkora sztárság:D
  • IcE TeE
    jól teszed ! :)
  • PunkZoli
    leporoltam egy két demót :D
    de ezt valszeg nem teszem bele a muviba, csak ide, mutatónak
  • solo
    207 es babetta?: D

És igen, macska powa ^^
  • P4czy
    Nekem is volt már párszor ilyen problémám, szintén eredetivel, de szerintem is driver gond lehetett , mert miután újratettem a winfost + driverek is újak azóta nem csinálja. Mostanában ami zavar, hogy otthon az asztalimon néha olyanokat akadok, h öröm nézni. Van olyan, h 2-3 mp-ig nem látok semmit, persze mindig amikor ellent látok :D Az meg szerintem a WLAN kártyám hibája... :S
    Csiterekről meg annyit, hogy mikor LANoztunk haverokkal , egymás mellett ültünk, senki nem csitelt mégis mindenki szidta a másikat, hogy hülye csiter, meg hogy lőttél le meg ilyenek. Az sg/face szervereken, szerintem nem nagyon vannak csítes esetek. Azt nem mondom, hogy senki nem csal cs-ben, de aki rendszeresen ott játszik azok tuti nem. Azt, hogy nem lehet lelőni néha, meg nemtom mi okozhatja, de pl ha albiban vki netezik miközben én játszom akkor hiába lövök alig találom el az ellent még ha be is céloztam (10/2 mbit), gondolom ez ilyenkor fordítva is így lehet...
  • OrioN the S
    "Nincs M4-em, nem vagyok Counter Terrorist és nem hordok SWATos ruhát ,anyammal lakok ,macskam van es babettaval jarok"
  • CheAteR88 #66923
  • solo
    Nabazdmeg! Márcsak ez kellett! xDDDDDD
    Komoly :)
  • slimslim
    így van :)
  • Neoncsoves
    Nincs M4-em, nem vagyok Counter Terrorist és nem hordok SWATos ruhát. A világ egyik legnépszerűbb és legegyszerűbb játékát játszom és rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: rakd a bombát. A klánnevem megelőzi nicknevemet, és nem örülök, ha a kezdők összekeverik a CT-t a T-vel.

Büszkén gondolok a Valve Anti-Cheatre az übervédelemre, az aimbotomra és a Valve-re. Szeretem a headshotokat, surf mapokat, m4-et. Itt élek Dust2 világában. Lanokon mi vagyunk a császárok és igenis nálunk élnek a világ legnagyobb csíterei! Counter Strike: Source, én így szeretlek!
  • Lazarus
    das ist gut linken
  • CheAteR88 #66918
    Probáld meg eszt letölteni utána talán menni fog
  • CheAteR88 #66917
    mien pack kell?
  • Nyifi
    üdv!
    leszedtem egy packot felraktam de még mindig ilyen kockás a dolog.esetleg nem tudok egy olyat ami biztosan müködik(link vagy esetleg valami konkrét file név!)
  • Roger6
    Ööö... Nálam itthon, ha én indítok egy szervert, akkor pl. a de_rimini-n egy csomó helyen ilyen kockás, de ha más szerverre megyek, akkor ott jó. Szóval nekem fogalmam sincs, mitől függ ez a dolog, de szerencsére nem sokszor fordul elő.
  • Lacccca
    Az ezért van mert faszlowok az adminok.
    na mármost neki minden az ez tipikusan az az eset amikor nincs feltelepítve a textura pack a tört CS-hez.
  • kifli
    nekem akkor szokott lila kockás lenni ha alt+tabozok de nem mindig csak így néha...
    meg előfordulnak más graf hibásk is