73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Hellosztok! Miért nem látom a sprayket a játékba ?:S valaki tudna adni config parit hogy megjelenítse ?:D -
mi van beírva Friendses névnek, csak hogy tudjam, hogy a tiéd..?
-
Nekem is biztos csak véletlen Ricsi a nevem, és az acc is véletlen volt ricsi69 mi??!! -
Rainbow15 #67029 sziasztok!
a cfg-be hogyan tudok írni? Csináltam autoexec.cfg-t is, ide: F:\GAMES\Steam\SteamApps\rain1591\counter-strike source\cstrike\cfg
de nem rakta be a config.cfg-be. Ha meg a config.cfg-be írok, azt sem jegyzi meg. Amúgy honnan lehet tölteni configokat, vagy esetleg a parancsokat megtudni, hogy magam írhassam? -
PunkZoli #67028 :D omg -
Hmm..Felmentem cs re, semmi baj, müxik rendesen.
Csak azt nem értem, hogy bejelentkezek, és a régi acc om játékai is bennevannak:/ -
Majd az a valaki, ha megírja, hogy semmi baja az accnak, nem loptam, nem keresik, az enyém volt.. -
Nem kell a rizsa!
Loptad, csak már keresik vagy már le is tiltották :)
amúgy úgy látom valaki már rá is cuppant
-
Milyen bant?? Ezen semmilyen ban nincs. -
Énvagyok, mer megvan.Köszönöm szépen.
És , hogy kaptad a ban-t? -
Mégse :) -
Majd azért vesse már ide az a személy akié lett, hogy kiben élek tovább.. -
Na ugye.. Használd egészséggel.. -
Valaki megelőzött: C -
Enyém:) -
Faszomat VAC ban.. Fos az egész.. ricsi69 a felhasználónév, martin a jelszó.. aki kapja marja.. még plusz játékot is vettem hozzá, de minek.. -
sry duplapostért
arról nem beszélve, hogy sok acclopó ugye nem ül az accokon hanem adja el őket :\ ergo, ha veszik a használt accot akkor szaporodnak az acclopók mert van kinek eladniuk... (aztán vevőt is átbasszák így mert az eredeti tulaj meg küldi a fényképet supportra és visszakapja az accot :)) -
de épeszű ember nem vesz accot max ha ismeri az eladót mert akkor van kin leverni a VACbant :C -
de ha eladja, akkor kap érte pénzt. -
csalj vmi régi szarral fél órát meg tört steammel töltögess le olyan gameket ami nincs meg neked és már meg is vagy válva -
Akinek kell egy cs:source account, az írjon rám.. Felbaszta az agyam, és minél hamarabb megválnék tőle.. Priv -
egyszerre írtuk :)
am ez igazából a torrentoldalakon és a programfejlesztőkön műlik, ha alapértelmezett lenne a titkosítás mindenkinek úgy lenne vagy pedig benne lenne egy torrent oldal szabályzatába... -
erről írtam igazából. ez lenne a megoldás, csak sokan nem használják :S legjobb megoldásnak az tűnik hogy engedélyezem... akkor tudok csatlakozni mindenkire, meg rám is mindenki... de az ideális az lenne ha mindenki erőltetettre tenné, és bejövő kapcsolatból is csak titkosítottat engedne... -
és hi titkosítjátok a torrent klienst? az sem megoldás? pl utorrentbe van olyan hogy titkosítás és akkor nem látja a szolgáltató hogy mivel is töltesz... -
igazából uTorrenttel is megkerülhető, csak nem mindig... ha megy a titkosítás akkor elvileg nincs korlátozás... ennek az a hátulütője hogy sokan vannak akik nem titkosítanak, így megcsappannak számunkra a seederek, vagyis hiába lehetne gyorsabb, ha nincs így elég seed :D -
már azt is kivédték, kár vele vesződni
-
WOLF3x6 #67006 OFF
Ennek a Deluge-nek a telepiteserol / beallitasarol irjon vki pls privatban, vagy ha mast is erdekel johet ide is. Elore is koszonom! -
Torrentet tényleg korlátozzák, de használj Deluga (vagy valami ilyesmi a neve) torrent klienst akkor megszűnik ez a korlátozás. -
Zsír, köszi az infót ^^ -
Ez a komoly, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, de mégis az... Csak sajnos nagyon kevés helyen vannak (egyelőre). Azért XX-ba ellátogathatnának valamikor. :-) -
hááát most elvileg 20/3as van chello nálunk. Én meg vagyok elégedve vele, bár mostanában leszakadozott párszor, meg régebben is előfordult... de ha nagyon baszaxik akkor csak fel kell hívni őket és finoman megkérdezni mi is a gond... aztán mondják hogy semmi és 2 perc múlva megjavul ^^ de szerencsére nem sűrűn van ilyen gond... úgyhogy megbízható szerintem.
garantált sávszél nemtom mennyi a mienknél. SpeedTest.net szerint megvan a 20/3 (letöltés kicsit alatta, feltöltés meg fölötte). Ha FTPről töltök akkor mondjuk 1MB/sec fölé ritkán megy (gondolom terhelt az adott szerver)... torrentet lassúnak találom mostanában, lehet tényleg limitálják >.< vagy csak seeder nincs elég ^^ ellenben torrenten láttam már 2MByte/secet is letöltésnél, szal szerintem a max is megvan...
jah meg mi itt elvileg a vonal végén vagyunk, vagy valami hasonló szutyok és ezért szoktak gondok lenni (de mint mondtam nem sűrűn).
szal jó vétel ^^ konkurenciánál biztos jobb ha nincs Digi :D Digiről meg nem tudok... túl szép az a 10/10 meg hasonlók, annyiért amennyiért adják :\ -
UPC chelloról mi a véleményetek? Digi itt nincs sajnos, ebben az évezredben nem is lesz. Milyen a ping? Mennyire megbízható és milyen sebességre számítsak: a feltüntetett maximális vagy inkább garantált sávszélességre? -
Tök mind1 milyen írásjelet raksz elé mert ha nem tudja értelmezni akkor csinálja a hülyeséget de közben beáll a szerveren min értéknek megadott értékre. -
én ugytom ha -100-at írsz be akk lesz alacsony a pinged...
egyszer mondták hogy csítelek mert nem mozgott a pingem (nem csak az enyém) és közbe szerverconfig volt a hunyó...
adminoknak nem mozgott... -

Akkor megyek pacsteamra csitelgetni xD -
olyan nincs :) fpsbananaról kell letölteni a cheatet >.< (am annyi hátránya van mint előnye ^^) -
Ha már configolunk...Mit kell behegeszteni a console-ba, hogy fekete legyen a célkerest?
cl_crosshair .... ? -
PunkZoli #66995 ráadásul ki is dobnak a ligákról ilyenért :) ,mert ugye ott szabály a nem túl nagy pingkülömbség -
tényleg? sosem próbáltam igazából szal nemtom :C de akkor még nagyobb hülyeség mint gondoltam ^^ -
PunkZoli #66993 rate mögé írsz egy +1 et, attól még kidob a high ping miatt... az csak faszverés, hogy 1 es pinget mutat