73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    újrek
  • armageddon666
    :D:D:D
    omg, mi volt a törölt hszben? XD

am 100 rongyos? mi van rajta? :C mert valve complete 30ból simán megvan szerintem :) az hogy 100ért vetted anno... :D

csak azért kérdezem hogy kölcsönkérjem-e warra vagy sem :C
  • Roger6
    ".Nemvagyok gazdag, hogy a 100 rongyos accomat elbaszam ilyen szarokkal:" - te, és van még rajta UT3-ból pár óra, mer akkor megveszem! Jó-jó bocs, csak hülyültem.
  • CheAteR88 #67151
  • PunkZoli
    egyezünk meg annyiban, hogy ember ellen, más kárára csalni bármilyen formában gerinctelenség
  • PunkZoli
    +1 , :D
  • 5w0rdf15h
    :D
  • solo
    2006 eleje óta van meg az acc..Ennyi.
  • kifli
    hmm ez nem ellentmondás?
    "Nemvagyok gazdag, hogy a 100 rongyos accomat elbaszam ilyen szarokkal
  • Borg
    :-dráma
  • CheAteR88 #67144
    mondtam csalsz eredetibe kiscsicska?
  • solo
    Eredetin nemcsalok..Nemvagyok gazdag, hogy a 100 rongyos accomat elbaszam ilyen szarokkal: Sőt, proof cheatre sincs lóvém.........

Amúgy meg kinem szar le téged mint engem? BizonyÍtsad be aztán ugass.
  • CheAteR88 #67142
    az már részletkérdés
  • Nitramk
    neki nem biztos
  • Lacccca
    Viszont a valve default interpolate értéke miatt van az hogy az álló ember később látja meg a mozgót ergo létrejöhet az az anomália hogy ő még úgy látja hogy a fal mögött van viszont ő már kiért lát téged kapod a fejest de ő már vissza is mozdult így az az ominózus death ray is elcsúszik és azért mutatja hogy falon keresztül kaptad.
    Ezt tesztelték hogy 0 lenne akkor ez a jelenség megszűnne, de egy sor másik problémát hozna elő.
  • solo
    Jah.Bocs :]
  • Nitramk
    nem is igaz! én le se szarom őket!
  • solo
    Törteseket mindenki leszarja:]
  • kifli

légy büszke rá!

• solo
    Megint kezded?: D
    Amőúgy nem...Mert ott gátlástalanul csalok :)
    De eredetin nem :]
  • solo
    Ez nem parancs, csak ez a neve........
  • armageddon666
    azt hogy nem lát senkit és lelövik azért van mert a szemek az ember mellkasánál vannak kb és nem a fejénél... (ez talán túlzás kicsit, de valamivel fej alatt van) szal te hiába hiszed hogy jól elbújtál a fejed még lehet hogy kilóg.
  • armageddon666
    nem magyarázza, mert ha áll akkor a hitbox jó helyen van. mozgás közben csúszhat és esetekben csúszik el.
  • kifli
    de magyarázza hogy miért lövik le mikor még nem is lát senkit vagy mért kap fejest mikor még a fal mögött van...
  • armageddon666
    volt olyan, de nem sűrűn van, és a 3 méter túlzás...épphogy visszarántotta falmögül a csókát... ezek eléggé lejárató videók szerintem :\ ennyire nem vészes a helyzet...
  • kifli
    de itt van EZ a vidi is. És igen ha ahitboxot lövöd visszaugrik a modelre de találtnak számít (ha megnézed ezt a videót látszik amikor hosszúnál wp-vel lövi el a gyereket gödör fölül)
  • kifli
    nane te még soha nem lőttél olyat hogy az embertől 3 méterre fröccsent a vér és fejes?
    TF" motor újabb mint source motorja az hl2-es ez meg sima hl nem?
  • armageddon666
    sv_lagcompensation 1 :) vagy hasonló
  • armageddon666
    aham...
    BETA...
    arról nem beszélve hogy van egy hasonló TF2-es videó ahol azt is megmutatják hogy hiába lövöd a hitboxot nem érsz semmit vele, viszont mikor a modellt lövöd akkor visszarakja rá a hitboxot :)
  • kifli
    egy kis lagnál ez a hitbox mégjobban el tud mászni...
  • armageddon666
    ilyeneket én is szoktam és nem csalok :) ez van, ezt kell szeretni... ne foglalkozz annyit vele... csak játssz :)
  • kifli
    egy pár kérdésedre választ ad EZ a videó
  • SzocsA
    amúgy ez a parancs nem is létezik!

meg elég érdekes bugos ez az egész CSS bementem rövidre kapom a gránátot megyek a doboz mögé bent voltam a falnál fejbe lőttek de a rózsaszínű vonal az még a doboz sarkán ment át!
    akkor hogy van?
    meg olyan is van hogy a célkereszt kilométerekkel arréb van de fejbelővi egyből és nem csak 1et makkol így el! meg a csippánál is ott is csak 2 méterre mellette van a célkereszt de fejbelővi!
    mágnes van az emberek fejébe hogy így vonzák a golyókat?
    meg ctben röviden jönnek a tk nem látom a gyereket de fejbelő!

a másik meg az hogy csak akármelyik saroknál van én a kezét látom csak a kezét vagy a könyökét de kapom a hedit hogy láthatja a fejemet ?
    ha átlövőm picit a fal sarkát épphogy átmegy rajta a golyó m4ból 25 in 1 fejre ő meg középen tkezdőnél ct áll én a doboznál vagyok középen átlővi a dobozt m4el van helmetem is és 75 adott neki

általában 85 -87- 84 körűl sebez az m4 helmeten át közelről!
    pl ha én hosszún vagyok tbe gödörben lerakón álló ctket lövöm fejbe 72 ad fejre!

a dessert is csak 96ot 92 őt ad be gondolom sisakon keresztül!
    B sötétból fejbe lövöm a kö mögött álló gyereket dessertel 93 igen!

mindegy akinek jó a statja az mind ezt csinálja hogy futás közben lövöldözi a fejeseket és nem hord el a fegyója egy cseppet sem!

én nem értem hogy miért nem tudtak csinálni egy olyan programot vagy akármit hogy ezeket a csalásokat kiszűrjék???? hány éve is van CS? és CSS?
    és még mindig tiszta bug a játék! fasza!
  • kifli
    Am télleg büszkék lehettek magatokra...
    Annyit elárulok hogy tört szervereken eredetisek is szoktak lenni és akkor az ő játékukat is tönkrevágod, pedig megvette...

Lacccca: ne legyél biztos abban hogy csak törtel csal...
  • Lacccca
    Látom mivel nem megy így te is a csaláshoz folyamodsz de azt is gyáva módon Warez CS vel....
    Habár biztos ez valami ellensúlyozás nálad mivel általában te szoktál ugatni
    Sztem téged még a Cheattel is szarrá lőnek.
  • solo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Törtön mindent kötelező..Ott én szarrácheatelem magam ^^
    Nagy oltás mikor a sok warezpityuka ordÍt: D És erre a válaszom, hogy vedd meg :)
  • Lazarus
    Ha kicsit utánakeresel találsz ilyen all-in-one hacket amit ingame lehet konfigolni. (ne kérdezd meg priviben, ha nem találod meg, meg sem érdemled) Nálam is be van kapcsolva a bunny hopp nonstop, a többit csak revansra használom. Na tessék, ekkora geci vagyok :D Törtszerveren kötelező
  • solo
    no_recoil
    Nincs szórása a fegyvernek.
  • Borg
    nem
  • SzocsA
    kérdezhetek valamit??????
    azt hogy csinálják hogy fut a gyerek 3 golyót ellő dessertből futás közben és mindhárom golyó majdnem 1 pontban megy egymás mellett volt mindhárom golyónak a nyoma a falban fakapun t kezdőről futott a ct hosszú felé és közben lőtt hármat ugyanez volt nála az m4 nél aknál!

ilyet én is akarok!