73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #67154 újrek -
:D:D:D
omg, mi volt a törölt hszben? XD
am 100 rongyos? mi van rajta? :C mert valve complete 30ból simán megvan szerintem :) az hogy 100ért vetted anno... :D
csak azért kérdezem hogy kölcsönkérjem-e warra vagy sem :C
-
".Nemvagyok gazdag, hogy a 100 rongyos accomat elbaszam ilyen szarokkal:" - te, és van még rajta UT3-ból pár óra, mer akkor megveszem! 

Jó-jó bocs, csak hülyültem.
-
-
PunkZoli #67150 egyezünk meg annyiban, hogy ember ellen, más kárára csalni bármilyen formában gerinctelenség -
PunkZoli #67149 +1 , :D -
:D -
2006 eleje óta van meg az acc..Ennyi. -
hmm ez nem ellentmondás?
"Nemvagyok gazdag, hogy a 100 rongyos accomat elbaszam ilyen szarokkal -
Borg #67145 :-dráma -
mondtam csalsz eredetibe kiscsicska? -
Eredetin nemcsalok..Nemvagyok gazdag, hogy a 100 rongyos accomat elbaszam ilyen szarokkal: Sőt, proof cheatre sincs lóvém.........
Amúgy meg kinem szar le téged mint engem? BizonyÍtsad be aztán ugass. -
az már részletkérdés
-
neki nem biztos -
Viszont a valve default interpolate értéke miatt van az hogy az álló ember később látja meg a mozgót ergo létrejöhet az az anomália hogy ő még úgy látja hogy a fal mögött van viszont ő már kiért lát téged kapod a fejest de ő már vissza is mozdult így az az ominózus death ray is elcsúszik és azért mutatja hogy falon keresztül kaptad.
Ezt tesztelték hogy 0 lenne akkor ez a jelenség megszűnne, de egy sor másik problémát hozna elő. -
Jah.Bocs :] -
nem is igaz! én le se szarom őket! -
Törteseket mindenki leszarja:] -

légy büszke rá!
-
Megint kezded?: D
Amőúgy nem...Mert ott gátlástalanul csalok :)
De eredetin nem :] -
Ez nem parancs, csak ez a neve........
-
azt hogy nem lát senkit és lelövik azért van mert a szemek az ember mellkasánál vannak kb és nem a fejénél... (ez talán túlzás kicsit, de valamivel fej alatt van) szal te hiába hiszed hogy jól elbújtál a fejed még lehet hogy kilóg. -
nem magyarázza, mert ha áll akkor a hitbox jó helyen van. mozgás közben csúszhat és esetekben csúszik el. -
de magyarázza hogy miért lövik le mikor még nem is lát senkit vagy mért kap fejest mikor még a fal mögött van... -
volt olyan, de nem sűrűn van, és a 3 méter túlzás...épphogy visszarántotta falmögül a csókát... ezek eléggé lejárató videók szerintem :\ ennyire nem vészes a helyzet... -
de itt van EZ a vidi is. És igen ha ahitboxot lövöd visszaugrik a modelre de találtnak számít (ha megnézed ezt a videót látszik amikor hosszúnál wp-vel lövi el a gyereket gödör fölül) -
nane te még soha nem lőttél olyat hogy az embertől 3 méterre fröccsent a vér és fejes?
TF" motor újabb mint source motorja az hl2-es ez meg sima hl nem? -
sv_lagcompensation 1 :) vagy hasonló -
aham...
BETA...
arról nem beszélve hogy van egy hasonló TF2-es videó ahol azt is megmutatják hogy hiába lövöd a hitboxot nem érsz semmit vele, viszont mikor a modellt lövöd akkor visszarakja rá a hitboxot :) -
egy kis lagnál ez a hitbox mégjobban el tud mászni... -
ilyeneket én is szoktam és nem csalok :) ez van, ezt kell szeretni... ne foglalkozz annyit vele... csak játssz :) -
egy pár kérdésedre választ ad EZ a videó -
SzocsA #67120 amúgy ez a parancs nem is létezik!
meg elég érdekes bugos ez az egész CSS bementem rövidre kapom a gránátot megyek a doboz mögé bent voltam a falnál fejbe lőttek de a rózsaszínű vonal az még a doboz sarkán ment át!
akkor hogy van?
meg olyan is van hogy a célkereszt kilométerekkel arréb van de fejbelővi egyből és nem csak 1et makkol így el! meg a csippánál is ott is csak 2 méterre mellette van a célkereszt de fejbelővi!
mágnes van az emberek fejébe hogy így vonzák a golyókat?
meg ctben röviden jönnek a tk nem látom a gyereket de fejbelő!
a másik meg az hogy csak akármelyik saroknál van én a kezét látom csak a kezét vagy a könyökét de kapom a hedit hogy láthatja a fejemet ?
ha átlövőm picit a fal sarkát épphogy átmegy rajta a golyó m4ból 25 in 1 fejre ő meg középen tkezdőnél ct áll én a doboznál vagyok középen átlővi a dobozt m4el van helmetem is és 75 adott neki
általában 85 -87- 84 körűl sebez az m4 helmeten át közelről!
pl ha én hosszún vagyok tbe gödörben lerakón álló ctket lövöm fejbe 72 ad fejre!
a dessert is csak 96ot 92 őt ad be gondolom sisakon keresztül!
B sötétból fejbe lövöm a kö mögött álló gyereket dessertel 93 igen!
mindegy akinek jó a statja az mind ezt csinálja hogy futás közben lövöldözi a fejeseket és nem hord el a fegyója egy cseppet sem!
én nem értem hogy miért nem tudtak csinálni egy olyan programot vagy akármit hogy ezeket a csalásokat kiszűrjék???? hány éve is van CS? és CSS?
és még mindig tiszta bug a játék! fasza! -
Am télleg büszkék lehettek magatokra...
Annyit elárulok hogy tört szervereken eredetisek is szoktak lenni és akkor az ő játékukat is tönkrevágod, pedig megvette...
Lacccca: ne legyél biztos abban hogy csak törtel csal... -
Látom mivel nem megy így te is a csaláshoz folyamodsz de azt is gyáva módon Warez CS vel....
Habár biztos ez valami ellensúlyozás nálad mivel általában te szoktál ugatni
Sztem téged még a Cheattel is szarrá lőnek. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Törtön mindent kötelező..Ott én szarrácheatelem magam ^^
Nagy oltás mikor a sok warezpityuka ordÍt: D És erre a válaszom, hogy vedd meg :) -
Ha kicsit utánakeresel találsz ilyen all-in-one hacket amit ingame lehet konfigolni. (ne kérdezd meg priviben, ha nem találod meg, meg sem érdemled) Nálam is be van kapcsolva a bunny hopp nonstop, a többit csak revansra használom. Na tessék, ekkora geci vagyok :D Törtszerveren kötelező
-
no_recoil
Nincs szórása a fegyvernek.
-
Borg #67114 nem -
SzocsA #67113 kérdezhetek valamit??????
azt hogy csinálják hogy fut a gyerek 3 golyót ellő dessertből futás közben és mindhárom golyó majdnem 1 pontban megy egymás mellett volt mindhárom golyónak a nyoma a falban fakapun t kezdőről futott a ct hosszú felé és közben lőtt hármat ugyanez volt nála az m4 nél aknál!
ilyet én is akarok!